Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Заглавие: Re: Педофилия
Публикувано на: 11 Мар 2008 14:25

" да тургат късите полички, токчетата, и тоновете грим но това ли трябва да са последиците. " Toчно такива трябва да са!

Отново казвам, че момичетата, които се обличат провокативно и като курви , изобщо не ги зачитам сред броя на " жертвите " . Заслужават го, че и повече.

Но когато се стигне до някое 9-10 годишно момиченце, за какво си говорим ??? ( реторичен е въпроса )

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 11 Мар 2008 16:50

The Chameleon написа:
" да тургат късите полички, токчетата, и тоновете грим но това ли трябва да са последиците. " Toчно такива трябва да са!

Отново казвам, че момичетата, които се обличат провокативно и като курви , изобщо не ги зачитам сред броя на " жертвите " . Заслужават го, че и повече.

Но когато се стигне до някое 9-10 годишно момиченце, за какво си говорим ??? ( реторичен е въпроса )

да те се обличат провокативно и са курви но все пак никой няма право да причинява такова нещо на друг човек плюс това днеска ще е някоя която си курва но утре може да е някое свясно момиче което отива да кажем на РД и се е понагласила и същия които е изнасилил и курвата ще изнасили и свясното момиче.Хората могат да се делят само на добри и лоши.

Профил

Аватар
Публикувано на: 11 Мар 2008 17:47

За съжаление държавата не прави нищо за да се спре педофилството.Аз изобщо се чудя правителството прави ли нещо за този народ :hmmmm: :hmmmm: :hmmmm: :hmmmm: :hmmmm:

Профил

Аватар
Публикувано на: 11 Мар 2008 18:41

eurofutboll написа:
За съжаление държавата не прави нищо за да се спре педофилството.Аз изобщо се чудя правителството прави ли нещо за този народ :hmmmm: :hmmmm: :hmmmm: :hmmmm: :hmmmm:

защо да правят нещо като и сред тях има такива

Профил

Аватар
Публикувано на: 11 Мар 2008 20:01

Абе не знам, ама много често ми се е случвало да заговарям малки момиченца, които мисля за не толкова малки момиченца, а после ми казват, че не са на 17-18-19, а на по 15-16, и изумявам. Абе всичко си има, си казваш, ще я мина, а после - бам. И се чувстваш извън закона. :shock:

Профил

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Публикувано на: 11 Мар 2008 21:38

Kazim написа:
Абе не знам, ама много често ми се е случвало да заговарям малки момиченца, които мисля за не толкова малки момиченца, а после ми казват, че не са на 17-18-19, а на по 15-16, и изумявам. Абе всичко си има, си казваш, ще я мина, а после - бам. И се чувстваш извън закона. :shock:

Ти си горна класа, теб закона не те лови. :D

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Шефа на Кенефа
Аватар
В момента играе: на троянска чушка
Публикувано на: 11 Мар 2008 22:31

Mad Hatter написа:
Интересно 2 години и 10 месеца затвор. Брей той ще си поживее малко черния животец в килийка и после пак ще шиба наред.

Хах. Че то ако беше така щеше да е по-добре. Присъдата му е условна. Знаеш ли какво значи това? Че ако бъде осъден още веднъж, тази присъда ще стане ефективна и ще му се натрупа на годинките, които трябва да излежи по второто провинение. А сега затвор нема и да помирише.

Жалко е, наистина...

Профил ICQ

Аватар
В момента играе: С на майка ти Цензурата си играя...
Публикувано на: 12 Мар 2008 02:12

Е за тея копеленца е т'ва трябва

http://vbox7.com/play:293ff52f

!!!!

След като правят такива неща те НЕ са хора...Защо да бъдат наказвани по човешките закони?

Бавна и мъчителна СМЪРТ!

Профил

Аватар
Публикувано на: 12 Мар 2008 20:33

част от материала
Педофил застреля 15-годишно момиче и рани две деца в Трън

Двете ранени деца са без опасност за живота, стрелецът се е самоубил
12.03.2008
Педофил застреля 15-годишно момиче от от Дома за деца без родителски грижи в Трън.

При стрелбата са ранени още две деца, които са без опасност за живота - 12-годишният Емил е бил прострелян в рамото, а три години по-голямата от него Клара е улучена в китката.
http://news.netinfo.bg/?tid=40&oid=1172623

Профил

Аватар
Публикувано на: 12 Мар 2008 22:07

The Grim Reaper написа:
Хах. Че то ако беше така щеше да е по-добре. Присъдата му е условна. Знаеш ли какво значи това? Че ако бъде осъден още веднъж, тази присъда ще стане ефективна и ще му се натрупа на годинките, които трябва да излежи по второто провинение. А сега затвор нема и да помирише.

Жалко е, наистина...

Ами в интерес на истината не съм наясно с присъдите и прочие просто ми звучеше малко колкото и години да му се събират. Защото жертвата преживяла този стрес ако ще и 100 години да се отърсва, пак си остава психическата травма , а въпросния индивид, дето викаш ти и до килия няма да се добере ...

П.П педофилието не е нова мода, просто това избора на медиите. Това, че оня ден по BTV не са съобщили не значи, че не е имало някъде, колкото и да е скапано да го кажа ... :|

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 20 Мар 2008 20:13

И аз се присъединявам към мнозинството. На педофилите да им се изредят сичи възможни мъчения па накрая ако са още живи да ги утепат.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2025 PC Mania | Реклама | Контакти Хостинг от Actiefhost