Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: Medieval 2: Total War
Заглавие: Re: КАРАЙТЕ ОТГОВОРНО, ДЕБА!!!
Публикувано на: 10 Мар 2008 10:20

The Grim Reaper написа:
Пичове, немате си идея какво е.

Няма ден, в който да не се окажеш в опасна ситуация с колата. Нема!
А понякога и още по-зле - ти я създаваш, дори и неволно.
А най-зле е да я създадеш съзнателно. Да се изгъзариш пред приятелите колко кончета ти дърпат каруцата. И да се наденеш некъде. Па се моли на Бога само да омачкаш ламарините. Това да ти е проблема. Знайте - ламарини се купуват. Може така да ги окривиш, че скоро да не купиш нова, или новата да е много по-зле, ама живота ако ти зачезне след време или по-скапан трудно ще получиш. А вината ако отнемеш такъв... От това се пазете. Живот с обезщетения се не връща. А собствения още по-трудно.

Качиш ли се отначало в колата с нагласата, че можеш да караш - майка ти вече плаче подире ти. Малко да се разсеяш и можеш да си пукнеш. Ами представи си, че е тъмно, и некой ти изкочи отстрани на фаровете, 'де не го виждаш, и ти се метне отпред? Разтрепервам се цигара кат' си паля докато карам. И виждам, че и това ме разконцентрира. Много внимавайте!

Не гледайте с присмех на лафа, че е война по пътищата. Никак не е преувеличен. Това, което може да ти се случи в автомобилна катастрофа, само на война можеш да го видиш.

И как' каза лектора на БЧК-то - Кат' се качиш у колата, с единия крак си в затвора, а с другия у гроба.
Шофирането не е шега работа. Не е и гъзария. Попикайте се от страх ако щете, ама коцентрацията да е пълна. И да знаете, много псувни ядете не само от мен кат' ви видя с едната ръка отгоре на волана, а другата на лоста. А пикльовци такива колко' щеш. Най-много умират по пътищата 18-25 годишните. Щот' се взимат за шофьори с 24 часа кормуване. Пазете си живота пичове, един ви е. Повече няма да получите.

Много правилно казано.

Да вземат всички да се замислят по-силно над това мнение, не го подминавайте с лека ръка...

The jingle is complete

Fading gently,
Jingling through

Nothing else can jingle

Профил

Публикувано на: 10 Мар 2008 10:52

Аз затова шофьорска книжка в скоро време няма да взимам, просто защото съм адски завеяно парче и знам, че след 5 минути шофиране ще загубя тотално концентрация и ще помеля някой по шосето.

Имам една приятелка обаче, която пред мен разправяше как като стане някаква по-напечена ситуация на пътя, пускала волана и си закривала очите от страх. Инстинкт. Паника. Липса на адекватна реакция у това момиче. И се смее докато ми разказва това, и отгоре на всичко, отиде на курсове и взе книжка!

Прощавайте, но кой е виновен тук - маймуната, която е застреляла човек, или онзи, който й дава пистолета?

Профил

Аватар
Публикувано на: 10 Мар 2008 11:18

Ахахах, вчера на улицата гледам в една кола една мацка, която решава да си запали цигара , най-спокойно пуска волана с двете ръце и след 2-3 секунди се усеща, паникьосва се и набива спирачки :D

Профил Skype WWW

Публикувано на: 10 Мар 2008 11:24

Това е нищо. Преди време на уличката пред блока една мадама взела че одрала возилото в една от паркираните до тротоара коли. Като се прибирах от училище я видях - спряла насред улицата, зад нея колона от коли. Клаксоните реват. Един шофьор е застанал до вратата на колата й, тропа по стъклото, оная се заключила вътре и не мърда. Оказа се, че щом одрала возилото, взела че звъннала веднага на дебеловратото си гадже, дето й купил колата, и оня й казал да не мърда от там. И така си стоя - не зная колко минути - заключена в колата, зад нея колоната автомобили свирят, а тя не смее да даде един метър встрани, че да минат останалите.

Мани, жена в колата си е като филм на Хичкок. :oops:

Профил

Публикувано на: 10 Мар 2008 12:37

http://vbox7.com/play:7ed1855c
Може би много от вас са го гледали , но клипчето е много въздействащо и си заслужава да бъде видяно .

Профил

Аватар
Публикувано на: 10 Мар 2008 15:15

http://vbox7.com/play:d57ea30d

Профил

Аватар
В момента играе: League of Legends
Публикувано на: 10 Мар 2008 16:21

Обърнете внимание и на това!
http://vbox7.com/play:c9370e44

Профил ICQ

Аватар
В момента играе: опаааааа
Публикувано на: 10 Мар 2008 16:49

Andrey358 написа:
Обърнете внимание и на това!
http://vbox7.com/play:c9370e44

Много добро това е.Искам само да знам как се казва музиката?

Профил Skype

Шефа на Кенефа
Аватар
В момента играе: на троянска чушка
Публикувано на: 10 Мар 2008 17:11

Vermic написа:
Много добро това е.Искам само да знам как се казва музиката?

Lux Aeterna на Clint Mansell.

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 11 Мар 2008 00:15

Най-голямата гавра на съдбата е, че собствениците на Астрата с били собственици на едно кафене и ги е блъснал до скоро работил там барман на 20 години. :shock: Не е било умишлено, ако някой си го помисли.

Ни мъ ибе - It doesn't fuck me
Да еба майка ти, да еба! - To fuck yer mother to fuck!
Лайната се случват - Shit happens

Профил

Публикувано на: 11 Мар 2008 01:35

Спазвайте си правилата, в града 50, защото при 50 грешката (която е неминуема за който и да е шофьор) се наказва със сгънат калник, счупена броня....
Но когато се изгъзариш пред авери да караш със 80-90 по някой оживен булевард, последиците може да са жестоки...

Профил

Аватар
Публикувано на: 11 Мар 2008 14:25

prospero написа:
Спазвайте си правилата, в града 50, защото при 50 грешката (която е неминуема за който и да е шофьор) се наказва със сгънат калник, счупена броня....
Но когато се изгъзариш пред авери да караш със 80-90 по някой оживен булевард, последиците може да са жестоки...
50 хубаво ама лятото наще спрели бяха на задръстване и един заспал тираджия зад тях щеше да ги смели на място ако баща ми не беше мръднал колата леко в дясно...Мисълта ми е че колкото и да спазваш закона не зависи само от теб

Профил ICQ Skype

Аватар
Публикувано на: 13 Мар 2008 02:25

prospero написа:

Я се блъсни с 50 в бетонена стена да те видиме ... въпроса не е да караш с 30,50 или 100, просто да мислиш и преценяваш правилно ситуацията...

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 13 Мар 2008 14:58

Pileto написа:
Я се блъсни с 50 в бетонена стена да те видиме ...
Е кво ше стане ше му се смачка леко предницата.Въпроса е че на него нищо сериозно няма да му стане

Профил ICQ Skype

Публикувано на: 13 Мар 2008 15:32

Pileto написа:
Я се блъсни с 50 в бетонена стена да те видиме ... въпроса не е да караш с 30,50 или 100, просто да мислиш и преценяваш правилно ситуацията...

Точно там е въпросът, но ти май обичаш да цитираш, без да се замислиш над смисъла на цитираното.Безгрешен шофьор няма, на всеки може да се случи да предизвика ПТП.Било то по невнимание, техническа неизправност и т.н. Като се нахакаш в някой спрял на светофар с 50 ще си огънете колите, но цапни го със 100, ще има и огънати глави.

Профил

Аватар
Публикувано на: 14 Мар 2008 01:53

Абе 50 си е ебати скоростта вие ташак си праите...с 50 така можеш да се размажеш, че да си разбиеш главата в стъклото...примерно, не подценявайте колата(2т е) и скоростта...

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 14 Мар 2008 19:11

Pileto написа:
Абе 50 си е ебати скоростта вие ташак си праите...с 50 така можеш да се размажеш, че да си разбиеш главата в стъклото...примерно, не подценявайте колата(2т е) и скоростта...
Нали за тва има колани

Профил ICQ Skype

Аватар
Публикувано на: 16 Мар 2008 23:54

Тези снимки са фрапиращи по свое му(клипчетата от vb0x-a.), но това което видях Октомври 2007 наистина ми се свиха черва, стомах и всички органи на топка.

Пътуваме с 2 коли навръщане от Враца за София (нз колко от вас го знаят маршрута : състои се от Магистрала, Път по равнини и Планински част ) и на един мост точно след излизането от планинската част по посока София на мантинелата буквално на ШИШ се беше врязъл един Голф 4. Имаше дълга колкона и успях да огледам щетите. Мантинелата беше влязла от левия фар, минава през цялата предница, излиза някъде м/у жакбата на колата и скоростния лост беше нанизана лява предна седалка и мантинелата беше излязла от задния прозорец на колата. По-напред беше втората кола, която пътуваше с нас. Брат ми ми каза, че вадeли момичето шофьор, а другия пътник е бил вече изваден и по кървищата на около предположих, че пътника е бил на лявата нанизана седалка ... deheaded ... Като се има предвид, че след въпросния мост има дълга права и че след завой веднага идва моста ... Несъобразена скорост .... и фатален край ....

Най-лошото е ,че има малки лайнарчета, които като се качват в Audi, BMW, Mercedes и се размазват в някаква кола, звънкат на тате 3aщото има връзки в КАТ и им се разминава, обаче човека пострадъл от другата кола ще му цакат пара за болници и прочие, недай си боже нещо по-лошо.

Ще кажа отново колко жалка държавица сме по отношение на съдебна система и прочие. Защото докато стават войни по пътищата и хора остават безнаказани, едни чичковци с белезници търсят как да заключат някое хлапе защото си дръпнало новата песничка на 50 Cent от data.bg.

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 17 Мар 2008 23:22

The Grim Reaper написа:
Пичове, немате си идея какво е.

Няма ден, в който да не се окажеш в опасна ситуация с колата. Нема!
А понякога и още по-зле - ти я създаваш, дори и неволно.
А най-зле е да я създадеш съзнателно. Да се изгъзариш пред приятелите колко кончета ти дърпат каруцата. И да се наденеш некъде. Па се моли на Бога само да омачкаш ламарините. Това да ти е проблема. Знайте - ламарини се купуват. Може така да ги окривиш, че скоро да не купиш нова, или новата да е много по-зле, ама живота ако ти зачезне след време или по-скапан трудно ще получиш. А вината ако отнемеш такъв... От това се пазете. Живот с обезщетения се не връща. А собствения още по-трудно.

Качиш ли се отначало в колата с нагласата, че можеш да караш - майка ти вече плаче подире ти. Малко да се разсеяш и можеш да си пукнеш. Ами представи си, че е тъмно, и некой ти изкочи отстрани на фаровете, 'де не го виждаш, и ти се метне отпред? Разтрепервам се цигара кат' си паля докато карам. И виждам, че и това ме разконцентрира. Много внимавайте!

Не гледайте с присмех на лафа, че е война по пътищата. Никак не е преувеличен. Това, което може да ти се случи в автомобилна катастрофа, само на война можеш да го видиш.

И как' каза лектора на БЧК-то - Кат' се качиш у колата, с единия крак си в затвора, а с другия у гроба.
Шофирането не е шега работа. Не е и гъзария. Попикайте се от страх ако щете, ама коцентрацията да е пълна. И да знаете, много псувни ядете не само от мен кат' ви видя с едната ръка отгоре на волана, а другата на лоста. А пикльовци такива колко' щеш. Най-много умират по пътищата 18-25 годишните. Щот' се взимат за шофьори с 24 часа кормуване. Пазете си живота пичове, един ви е. Повече няма да получите.

С всичко съм съгласен, но не и с това за едната ръка на волана, другата на лоста :!: Винаги съм се ядосвал на тези гъзарчета дето си цедят колите, за да се изгазарят пред някого. Просто няма смисъл, то този, който разбира от коли може и от шума на двигателя да усети колата, но както и да е. На моменти и на мен ми е идвало да извъртя 1,2 пъти гуми, но съм по отговорен отколкото тъп :!:

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 18 Мар 2008 21:29

Дори нужно ли е по шума на двигателя да си покажеш колко коня ти е машината. Мисля, че си има места (изоставени полигони колко щеш), където можеш да се състезаваш, да се фукаш с конски сили и да си трошиш САМ главата ;) Доколкото видях професионалисти, където с това се занимават грешът , камоли някъф' пикльо дето вчера си е взел книжката и форсира издъхващия Голф. Друг е въпроса как я е взел тази книжка, което е фактор за част от катастрофите, но туй отделна тема :wink:

Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2025 PC Mania | Реклама | Контакти Хостинг от Actiefhost