Автор |
Съобщение |
Kamelot
|
 |
В момента играе: q3
|
|
Заглавие: Re: Непретенциозен архив с бисери от форума [Reborn] Публикувано на: 03 Мар 2008 22:40
Князе точно след 111 поста ще стигнеш 6666 Keep the spam on 
___________________________________ Reaching aural nirvana...
|
|
|
|
 |
R@Z0R
|
 |
В момента играе: квото тръгва на лаптопа
|
|
Заглавие: Re: Непретенциозен архив с бисери от форума [Reborn] Публикувано на: 03 Мар 2008 23:38
enough with the offtopic, dudes and dudesses Necro Terrorizer написа: Програмата на PC Mania TV за днес: 07:00 - Сутрешен блок "И тази сутрин пак не станах от копма", с гост Макс Пейн 08:30 - PCM Новините, с водещи Юксел Азис Салич II и Алекси Смукачев 08:45 - Прогноза за времето 09:00 - Спортните новини с Али МакКойст 09:10 - "Black Metal ist Krieg или СПУКАН ЧЕРЕП" - предаването за метъл музика, с водещ Веско Вагинчаров. В днешния брой очаквайте ексклузивно интервю с фронтмена на Kompoth, и новини за Бахурметь, С.Т.О.Б.Ъ, Kebaab, PAH и много други. 10:00 - Повторение на 5867595тия епизод на сериала "Любовта на живота ми", в който злия дон Хуан Гарсия Мендоса Мария Кастратос разбира, че дъщеря му Игнасия Есмералда Гутиерес Хуанар не му е истинска дъщеря, а дъщеря на бедняка Давид Гуанаваро Сесилия де Кармнатес, известен още като "Чупакабрас измамника" 11:00 - Мъдете Здрави - предаване за здравето. 12:00 - "Лъжливо & безразлично", с водещ Малария Мигленова. Дискусията в днешния брой е за разрушения параклис в село Горна Калдъръмица. 13:30 - Шоуто на Ледник 14:30 - Невероятен концерт на група Конкурент, на живо от читалище "Комсомолска просвета" при село Шараново усое, от 1964 г. 16:00 - "Дано ти приседне, деба твоите устенца!" - кулинарно предаване с водещ Звезди Иванов. В днешния брой ще видите как може да си приготвите захаросани трюфели с магарешки бодил, пикня от язовец и ароматни манатарки, доставени директно от кухнатя на пекарна "Meretti" - Италия. 16:30 - "Любовта на живота ми" - 5867596ти епизод. 17:30 - "Зона Замфирова" - спортното предаване. Ще гледаме най-интересното от последния мач на FC PCM срещу форума на помощно училище "Ангел Каралийчев", село Млад Бригадир, в който геймърите от PCM направиха 34тата си загуба от началото на сезона, с 14 на 0. 18:45 - "Писиманяшка съботна киновечер" - ще гледаме филма "Рамбо - първа кръв". Невероятна примиера. 20:30 - "Още помня к'во прави летоска, деба твойта мама" - един филм на Найнтиънт енд а халф сенчъри фокс, на световно известния грузински режисьор Мъдан Курошвили, с участието на Силвестър С. Найлоон, Харисън Джоунс и Дрю Бараймор, известна още като "баскервилското куче". 22:00 - Профилактика 00:00 - Снимки на женската част от екипа на PCM по без нищо.  
___________________________________ The Past is like a broken mirror - you try to put it back together, cut yourslef with a piece. Your reflection changes. And you change with it.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Непретенциозен архив с бисери от форума [Reborn] Публикувано на: 03 Мар 2008 23:42
XAXAXAXAXXAXXAAAX PCMTV FTW!!!
___________________________________ Аутопсията показва , че пациента е загинал вследствие на аутопсията. "Ами много ясно, щото освен, че съм скромен съм и чаровен и умен и готин и обаятелен, абе и скромен съм !"- Dante
aka Arcatraz
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Непретенциозен архив с бисери от форума [Reborn] Публикувано на: 05 Мар 2008 21:31
kitty написа: отчаени съпруги.. ;>
___________________________________ Аутопсията показва , че пациента е загинал вследствие на аутопсията. "Ами много ясно, щото освен, че съм скромен съм и чаровен и умен и готин и обаятелен, абе и скромен съм !"- Dante
aka Arcatraz
|
|
|
|
 |
VALEN7INVS
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Re: Непретенциозен архив с бисери от форума [Reborn] Публикувано на: 06 Мар 2008 12:47
Dark-Dragon написа: kitty написа: отчаени съпруги.. ;> Ахахахаха, култ.
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Непретенциозен архив с бисери от форума [Reborn] Публикувано на: 06 Мар 2008 12:51
Varggoth написа: Ахахахаха, култ. аххаха, мда е :Д
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Непретенциозен архив с бисери от форума [Reborn] Публикувано на: 06 Мар 2008 12:58
The Chameleon написа: aххаха, мда е :Д Не се даваш лесно, ахахахаха
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
|
|
Заглавие: Re: Непретенциозен архив с бисери от форума [Reborn] Публикувано на: 06 Мар 2008 12:59
Е, то... Дидо много изостана нещо, обречен е. 
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
VALEN7INVS
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Re: Непретенциозен архив с бисери от форума [Reborn] Публикувано на: 06 Мар 2008 13:12
Ще изпадне в Б група той.
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
|
|
Заглавие: Re: Непретенциозен архив с бисери от форума [Reborn] Публикувано на: 06 Мар 2008 13:25
" [1:24:22 PM] SteаmovBlood says: какво е саке? " Ахах 
|
|
|
|
 |
Leandeer
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Непретенциозен архив с бисери от форума [Reborn] Публикувано на: 06 Мар 2008 16:24
The Chameleon написа: " [1:24:22 PM] SteаmovBlood says: какво е саке? "
Сако ама на японски? 
___________________________________ Мойто село за повече работни места ние сме негри
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
|
|
Заглавие: Re: Непретенциозен архив с бисери от форума [Reborn] Публикувано на: 06 Мар 2008 16:34
Leandeer написа: Сако ама на японски?  Трябва да се направи тема с бисери тъпизми.  Пс. Не съм казал, че всеки тряя знае кво е саке, щото на повечето им дреме на кимоното кво значи. Просто точно този човек като го каза ме разсмя. И ако не го знаеш няма да го разбереш.
|
|
|
|
 |
Existence
|
 |
В момента играе: Medieval 2: Total War
|
|
Заглавие: Re: Непретенциозен архив с бисери от форума [Reborn] Публикувано на: 06 Мар 2008 19:42
The Chameleon написа: Трябва да се направи тема с бисери тъпизми.  Пс. Не съм казал, че всеки тряя знае кво е саке, щото на повечето им дреме на кимоното кво значи. Просто точно този човек като го каза ме разсмя. И ако не го знаеш няма да го разбереш. Какво е кимоното? :Д
___________________________________ Ahhh, she looked into your jingles, And saw what laid beneath, Don't try to save yourself, The jingle is complete
Fading gently, Jingling through
Nothing else can jingle
|
|
|
|
 |
Fenrir
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Непретенциозен архив с бисери от форума [Reborn] Публикувано на: 06 Мар 2008 20:25
viewtopic.php?f=2&t=53013 Админа кърти, както винаги.  Хам'леона написа: И ако не го знаеш няма да го разбереш. Е какво толкова има да му разбираш?Начина на приготвяне? У нас може ли да се намери?(представям си как е приготвено де,но ми се иска да пробвам) 
___________________________________ For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа: ave isus e pokemon ve
|
|
|
|
 |
Existence
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Непретенциозен архив с бисери от форума [Reborn] Публикувано на: 06 Мар 2008 20:31
Fenrir написа: Е какво толкова има да му разбираш?Начина на приготвяне? У нас може ли да се намери?(представям си как е приготвено де,но ми се иска да пробвам)  У вас баш не може, ама има суши барове, които сервират 
___________________________________ Ahhh, she looked into your jingles, And saw what laid beneath, Don't try to save yourself, The jingle is complete
Nothing else can jingle
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
|
|
Заглавие: Re: Непретенциозен архив с бисери от форума [Reborn] Публикувано на: 06 Мар 2008 20:44
Existence написа: Какво е кимоното? (скрито-покрито):Д(/скрито-покрито) Ей, по-бетер от мен си! Фенрире, тъй си е човече, истина думам! Последнио път у Варна го пих, ма кво да ти кажа.. по-добре не го пий , и си остани с мега яките представи. Да бях направил и аз тъй. 
|
|
|
|
 |
Existence
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Непретенциозен архив с бисери от форума [Reborn] Публикувано на: 06 Мар 2008 20:47
The Chameleon написа: Ей, по-бетер от мен си! Фенрире, тъй си е човече, истина думам! Последнио път у Варна го пих, ма кво да ти кажа.. по-добре не го пий , и си остани с мега яките представи. Да бях направил и аз тъй.  Ихихиии  Хиля се дебилно в момента В интерес на истината не съм пил саке, ама мн пари бе! Предпочитам да си стоя на кола или вино 
Nothing else can jingle
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
|
|
Заглавие: Re: Непретенциозен архив с бисери от форума [Reborn] Публикувано на: 06 Мар 2008 21:01
Не, честно, дадохме по 1,80лв за 25мл ! Туй нещо, приятно затоплено ( ахах ) миришеше на мръсна вода , в чиято са потопени миризливи крака! Некво .. верно , че тряя да е водка с оцет и захар.. ама то от 1 бира ще се напия повече бре! И си мисля такъв, ее бате, колко яко е да се напиеш със саке.. ахаха, другото път! Те , японците, явно лесно се напиват.. щом от такива бълвочи откачат..  И си мислим колко е силно и брутално..  П.п. Ако някой ти каже, че се е напил от саке и е било мега яко : или те лъже, или не го е пил, или и двете! Ахах.. 
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
|
|
Заглавие: Re: Непретенциозен архив с бисери от форума [Reborn] Публикувано на: 06 Мар 2008 21:38
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|