Автор |
Съобщение |
Макс Пейн
|
 |
В момента играе: на сигурно...
|
|
Заглавие: Re: МоДяРнО,СлАдКо И ФяШаН Публикувано на: 27 Фев 2008 19:04
Ох, половин час се опитвах да напиша мнението ми, че за "бездушна съм съгласен но за лишена от ценности не точно" ама като погледнах малко по-надалеч от хората, които аз съм избрал да са близо до мен и виждам, че и това е вярно. А че фешанията е временна - потвърдих го в горният ми пост, отминава.Въпросът при всеки е да отмине по-бързо и той да бъде какъвто е - което вече е трудната част.Извинение не е, тя е израз на самата бездушевност. Иначе е лоша и другата крайност - когато някой си втълпи, че "няма приятели и не му върви с момичетата" и става гаден депресар и седи само в тях си.Даже това е по-гадно - човекът не свиква сред хора, няма връзки, няма конкуренция да е "по", той просто си мисли, че за нищо не става.Знам 1-2 такива хора, и много ги съжалявам... П.С. Баси, как се изразявам против фешанията, а и аз се водя такъв  Поне не съм пуснал бретонче и не нося розово.Това ме кара да се мисля за различен!
___________________________________ "Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...
Все агенти сме!
|
|
|
|
 |
Zero Endorphine
|
 |
|
|
Заглавие: Re: МоДяРнО,СлАдКо И ФяШаН Публикувано на: 27 Фев 2008 19:08
Squiz написа: Иначе е лоша и другата крайност - когато някой си втълпи, че "няма приятели и не му върви с момичетата" и става гаден депресар и седи само в тях си.Даже това е по-гадно - човекът не свиква сред хора, няма връзки, няма конкуренция да е "по", той просто си мисли, че за нищо не става.Знам 1-2 такива хора, и много ги съжалявам...
___________________________________ стон, тон, ехо във салон, ако бях микрофон, щях да бъда он.
|
|
|
|
 |
wannabe
|
 |
|
|
Заглавие: Re: МоДяРнО,СлАдКо И ФяШаН Публикувано на: 27 Фев 2008 19:14
И кво,кви марки тряя да носиш че да си фешън?Мое па и аз да съм фешън и да не го знам
|
|
|
|
 |
Kompoth
|
 |
|
|
Заглавие: Re: МоДяРнО,СлАдКо И ФяШаН Публикувано на: 27 Фев 2008 19:50
Оф, аре стига глупости вече... Това ли е най-важното - кой кви дреи носи и кой ква прическа има ? Мен ако питате, това е най-маловажното, затова винаги ми е било странно всичкото това контене. Ако някой ми каже сега, че както аз виждам за маловажно това, други пък го виждали за смисъл на живота си - ахах, съжалявам, но те са тъпаците и ако щат да се засягат, когато някой им го каже.
|
|
|
|
 |
Макс Пейн
|
 |
В момента играе: на сигурно...
|
|
Заглавие: Re: МоДяРнО,СлАдКо И ФяШаН Публикувано на: 27 Фев 2008 20:02
Смисълът на живота си не виждам в това, но винаги преди да изляза искам да си приведа вид - да видя дали косата ми прилича на нещо, да си избера по-внимателно дрехите а не да фана кфото ми падне...И така 
___________________________________ "Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...
Все агенти сме!
|
|
|
|
 |
Zero Endorphine
|
 |
|
|
Заглавие: Re: МоДяРнО,СлАдКо И ФяШаН Публикувано на: 27 Фев 2008 21:33
Nocturno написа: Оф, аре стига глупости вече... Това ли е най-важното - кой кви дреи носи и кой ква прическа има ? Мен ако питате, това е най-маловажното, затова винаги ми е било странно всичкото това контене. Ако някой ми каже сега, че както аз виждам за маловажно това, други пък го виждали за смисъл на живота си - ахах, съжалявам, но те са тъпаците и ако щат да се засягат, когато някой им го каже. Единственото, заради което те уважавам (освен преживяванията ни и разбиранията ти за музика) - това е вкусът ти за момичета...
___________________________________ стон, тон, ехо във салон, ако бях микрофон, щях да бъда он.
|
|
|
|
 |
VincebusEruptum
|
 |
|
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: МоДяРнО,СлАдКо И ФяШаН Публикувано на: 27 Фев 2008 22:10
Тези са не за бой, а направо за геноцид.

Coming Soon!
|
|
|
|
 |
Spock
|
 |
|
|
Заглавие: Re: МоДяРнО,СлАдКо И ФяШаН Публикувано на: 27 Фев 2008 22:11
Squiz написа: Знаеш ли обаче, че от страни когато погледне човек, вижда същото като при фешъните - при тях изрусена косичка с бритонче, розова блузка и "боксьорски" обувки, при вас дълга коса, черна блуза най-често с любимата груба отпред и кубинки.Факт е, че когато видиш група фешъни или група метъли - всички си приличат изключително много.И при вас от страни изглежда, сякаш следите някаква мода, сякаш всички сте на поточната линия правени.Не го приемай лично - просто мои наблюдения, заради които винаги, като някой метъл каже, че фешъните са copy/paste ми иде да кажа присмял се хърбел на щърбел (: Това беше като поглед от страни, приемайки, че не общувам нито с метъли нито с фешъни.От гледна точка на майка ми, примерно. Иначе лично според мен - в края на крайщата ако с компанията харесвате едно нещо и сте в една среда е нормално да се обличате по подобен начин.А това, че модата се налага от другаде е просто един факт...От моите фешън приятели нито един не стана емо, забелязвам тенденцията на следене на последните течения ( рап, фешън, емо ) при по-малките, които след да кажем 10ти или 11ти клас избират един стил.Всичко е до време, аз специално 18-20 годишен емо или рапър примерно, много рядко виждам. А що се отнася до вас, явно стилът е нещо като религия, щото аз бивш метъл...не познавам ( освен, ако не е слушал LP  ) Мухахаха написа: До известна степен си прав. Всяка мода си има предимства и недостатъци  Абсолютно същото имах предвид и аз.  Въпроса е че винаги всеки си мисли, че новото поколение е по-зле от сегашното, в това число и аз самия. Даже първия надпис познат на човечеството е от древна Шумерия гласи как един баща се оплаква от сина и как новото поколение било зле. Гледайте по весело на нещата, особено премъдрия Первертор. 
___________________________________ What Really Matters...

|
|
|
|
 |
Necro Terrorizer
|
 |
|
|
Заглавие: Re: МоДяРнО,СлАдКо И ФяШаН Публикувано на: 27 Фев 2008 22:12
D.A.M.N. написа: http://img81.imageshack.us/img81/5417/550084origmi5.jpg Тая сигорно слуша много Мотли Крю,или е тотална фенка на глама.  Аз па мислех, че слуша много Моторхед и е тотална фенка на здравия олд скуул, то кво се оказало... :О
___________________________________ Kuutamo hasta vittu perkele.
|
|
|
|
 |
Kompoth
|
 |
|
|
Заглавие: Re: МоДяРнО,СлАдКо И ФяШаН Публикувано на: 27 Фев 2008 22:14
Sinistra написа: Единственото, заради което те уважавам (освен преживяванията ни и разбиранията ти за музика) - това е вкусът ти за момичета... Туй не ти ли се ще да го попромениш малко ? 
|
|
|
|
 |
slim_k
|
 |
|
|
Заглавие: Re: МоДяРнО,СлАдКо И ФяШаН Публикувано на: 27 Фев 2008 22:15
Искам да задам въпрос на хората числящи се към привържениците на метъл културата - на колко години сте и как ви върви с жените ? Надявам се да сте честни ... Също и едно пояснение - целта не е да елементаризираме нещата, нито да се подиграваме един на друг или нещо такова ? Просто аз следвам доста основни психологически преценки, които са свързани със сексуалността на човека ...
Ще се радвам наистина да ми отговорите ...
___________________________________ http://wkoz.net - rap shit 24/7
|
|
|
|
 |
amora
|
 |
|
|
Заглавие: Re: МоДяРнО,СлАдКо И ФяШаН Публикувано на: 27 Фев 2008 22:22
skim_k, ти да не би да вярваш, че ще получиш какъвто и да е смислен и реален отговор? 
___________________________________ "They fall and falling they are given wings..." Mevlana Jalauddin Rumi, Mathnawi III 1417-1424
Помогни им да си намерят дом...
Ей, мъсен заек, ша та застейам...
|
|
|
|
 |
zip0
|
 |
|
|
Заглавие: Re: МоДяРнО,СлАдКо И ФяШаН Публикувано на: 27 Фев 2008 22:24
amora написа: skim_k, ти да не би да вярваш, че ще получиш какъвто и да е смислен и реален отговор?  То отговора е ясен, въпроса е да видим дали ще имат доблестта да си признаят 
___________________________________ ...
|
|
|
|
 |
Kompoth
|
 |
|
|
Заглавие: Re: МоДяРнО,СлАдКо И ФяШаН Публикувано на: 27 Фев 2008 22:27
На мен ли говорите ? 
|
|
|
|
 |
amora
|
 |
|
|
Заглавие: Re: МоДяРнО,СлАдКо И ФяШаН Публикувано на: 27 Фев 2008 22:28
Какво да си признаят бе, zip0, нали това значи да дадат смислен и реален отговор? Аз бих си признала, но за съжаление не слушам метъл и...не попадам в тази категория 
___________________________________ "They fall and falling they are given wings..." Mevlana Jalauddin Rumi, Mathnawi III 1417-1424
Помогни им да си намерят дом...
Ей, мъсен заек, ша та застейам...
|
|
|
|
 |
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
 |
|
|
Заглавие: Re: МоДяРнО,СлАдКо И ФяШаН Публикувано на: 27 Фев 2008 22:33
И аз искам си призная, ма не съм метал, а прост чалгар 
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
 |
zip0
|
 |
|
|
Заглавие: Re: МоДяРнО,СлАдКо И ФяШаН Публикувано на: 27 Фев 2008 22:34
Sеbastian написа: И аз искам си призная, ма не съм метал, а прост чалгар  Тука да не ти е изповедалня?
___________________________________ ...
|
|
|
|
 |
Kompoth
|
 |
|
|
Заглавие: Re: МоДяРнО,СлАдКо И ФяШаН Публикувано на: 27 Фев 2008 23:00
Аз съм сигурен, че всеки ще си каже честно това, дето му е на душата.
|
|
|
|
 |
slim_k
|
 |
|
|
Заглавие: Re: МоДяРнО,СлАдКо И ФяШаН Публикувано на: 27 Фев 2008 23:29
Боже ... тука почнаха да ми пращат лични. Човеко, идеята е да се напишат тези неща тук, за да мога да покажа това което искам.
Аз не съм обект на това изследване, но с ръка на сърцето мога да си кажа че не ми върви толкова колкото искам, и спрямо повечето ми познати съм си направо зле ...
Вие какво можете да кажете ?
___________________________________ http://wkoz.net - rap shit 24/7
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|