Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта

За или против Аборта?

ЗА    24%  24%  [ 8 ]
 ПРОТИВ    44%  44%  [ 15 ]
 Въздържал    32%  32%  [ 11 ]
Общо гласове : 34
Автор Съобщение

The King of Kings
Аватар
Заглавие: Re: (+18)Откриха нов аборт.
Публикувано на: 25 Фев 2008 18:18

По темата искам да отбележа, че има много момичета, които се инатят да правят аборт при нежелана бременност, затова се пазете от такива кучки.

А, и нещо между другото. Забележете заглавието на темата и рекламите :|
----

----

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 25 Фев 2008 20:26

2D написа:
Тези деца са обречени, да не видят бял ден, още от самото си раждане. Повечето от тях и основно образование нямат сигурно. Лесно ли се става човек така? За какво ще живеят след време? Как мислиш, способни ли ще са да споделят мнението ти за цената на живота?

Убеден съм, че биха го споделили. И от 20 човека с такова начало поне 1 стига до нивото "успял човек и полезен индивид". От тези 20 сигурно 5-6 създават семейства, имат къща и постоянна работа. Много лоши моменти, както и добри. Е, не е като да те изскучат още преди да си развил зрение, ама си има силните страни.

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 25 Фев 2008 21:01

И кво искате да кажете, да се зарежеш детето в някой дом? А имате ли на идея каква травма е това за майката? А за детето, което ще израстне без семейство? Пикая ви на тъпара логика.
Плюс това, Шейди, ти на 18 като започнеш да се грижиш за бебе ще ти се отели вола. Говориш прекалено нереално. Не знам колко време си мислиш, че трябва да се отделя на новородено бебе. И колко пари. Кажи ми ти, от къде ще изкараш пари да го издържаш? Ще се хванеш на 3 работи? Ми ти ще се гръмнеш на 20 бе. А и си помисли какво е да израстнеш без майка. Само не ми разправай как "Аз ще му давам достатъчно обич" - дете без майка е ужасно. По-добре да се направи аборт до втория месец. След това е незаконно, защото бебето започвало да прилича на човек (стартирайки от червей) - пълни тъпотии. Нито има съзнание, нито е човек. МНОГО е далеч от човек.
Отделно, че всеки аборт е потенциален риск за майката, факт. Но мисля, че психическите вреди са в пъти по-големи. Погледнете реално на нещата. Не е оферта да пълниш домовете с деца само защото не можеш да приемеш да убиеш зародиш. Като оная мърла, дето беше дала 20 деца в домове... Надявам се да не ви се налага да стигате да такова състояние. Пожелавам на всички да имат деца тогава, когато се почувстват достатъно готови и улегнали за тях.
А на Вермик пожелавам да порастне.

No CNN or media now ...

Профил

Аватар
Публикувано на: 25 Фев 2008 21:45

Мога да кажа кога съм "За" аборта. "За" съм:

--когато амниоцентезата ти покаже каквато и да е гадост, заради която детето ти ще води кратък, мъчителен живот, който още повече ще е измъчван от собствената му мисъл, че обременява всички около себе си.

--когато майката и бащата СА деца. Тук ще кажете ама то е вредно за момичето--ами да, вредно е. То от невредното ебане и вреден СПИН можеш да хванеш, но това май не спира младите (и не чак толкова) необразовани българи да правят секс и да споделят на приятелките си "ама ТОЙ (забележете) ме пази, ама той го вади, ама той си слага щипка на оная работа". Не ме касае, че е вредно. Вредно ще бъде и за детето да живее в мизерен дом, да изостане умствено, да тежи 20 кг, да стане на 18 и да го изхвърлят от дома (което понякога може да е по-добро отколкото да го малтретират там).

Сещам се и за други случаи, в който съм "За" аборта, но са доста неприятни и не искам да ги излагам писмено. Не съм правила аборт, но имам 2 приятелки, които са правили (според това, което аз знам, аборт се прави ДО 3тия месец). При едната беше наложително, защото има здравословни проблеми, за които една бременност тогава можеше да доведе до нейния край и съответно този на нероденото бебе. Втората забременя, защото с нейния приятел "се пазеха" по метода "бе ше го извадя бе, спокойно, пазя те". Не искате да знаете как се запечата аборта в главите и на двете. Помнят го и много дълго още ще го помнят...

Има ИСТИНСКИ начини жените (и съответно половинките им) да се предпазят от нежелана бременност. Просто, с тези неща шега не бива. Рядко се случва на нераждали жени да карат цветна бременност, така че когато цикъла се обърка има тестове--и в аптеките, и кръвни--нещата могат да се хванат навреме, в случай че е станал гаф. Просто българите сме адски неуки по отношение на секса, болестите и предпазването от нежелана бременност. Какво друго да очаквате?!...

Помогни им да си намерят дом...

Ей, мъсен заек, ша та застейам... :bleh:

Профил ICQ Skype

Цар
Аватар
Публикувано на: 25 Фев 2008 21:54

Истина думаш. Редовно тука купуваме тестове да гледаме какво става, 'щото нещата трябва да се хващат навреме... ;р

QVOD
·EST·INFERIVS

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 25 Фев 2008 21:59

Голямо ебане пада, да го еба.

Профил

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Публикувано на: 25 Фев 2008 22:01

Ахахах... нема лошо :!: Ебън да става, колкото повече - толкова по-весело! :D

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 25 Фев 2008 22:13

Добре, де, за какъв дявол трябва да го режат на части, вместо да го хванат и да го изкарат наведнъж >_^

Те туморите ги вадят (третират) по-човешки.

По-скоро да нарежат така майката, дето иска аборт и мъдунките на бащата, наедно със мюмюна му, че да има мезе.

Пиене - от плацентата :113:

Профил

Аватар
Публикувано на: 25 Фев 2008 22:26

Аз лично съм против аборта в който и да е стадий от бременноста. Както и да го гледаш това си е убийство - дори и плода де не е още човек, рано или късно ще стане. А този нов метод, показан в началото е просто... Не знам к'во да кажа.

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 25 Фев 2008 22:26

Това НЕ Е нов метод, да го еба... НЯМА такъв метод. Просто Вермик реши да се прави на готян, ама осра гащите и извъртя темата.

No CNN or media now ...

Профил

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
Публикувано на: 25 Фев 2008 22:30

Бетрезен е прекалено доверчив. :|

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 25 Фев 2008 22:40

The Chameleon написа:
Бетрезен е прекалено доверчив. :|

Винаги са ми казвали, че съм наивен.

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 25 Фев 2008 22:40

Angerfist написа:
То няма , ма ако си бил пиян и си надул няква , после след някой друг месец ти съобщи новината ( да речем в 5тия ) как ще процедираш ? Нима няма да се опиташ да избягаш от отговорност и ще станеш баща на нещото , което си създал ?

Като се има предвид, че аз съм го създал и е моя плът и кръв... предполагам, че да. Но от друга страна това е много кофти ситуация, в която рядко има правилен и логичен избор.

Профил

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
Публикувано на: 25 Фев 2008 22:48

Bethrezen написа:
Винаги са ми казвали, че съм наивен.

:2:

Трябва да оглеждаш ситуацията като истинска нинджа!

Ps. Прощавай , ама тези дни гледам Наруто , и ... :lol:

Serious Sam написа:

Цитат:

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 25 Фев 2008 22:58

Цитат:
Трябва да оглеждаш ситуацията като истинска нинджа!

Ps. Прощавай , ама тези дни гледам Наруто , и ... :lol:

Ааааа никви нинджи! Само самураи! Samurai rulzzzzz!

п.п. Тука обърнахме темата на гавра. А не бива - темата наистина е сериозна и аборта също е сериозна нещо! Гледам много хора са "за" и не че не оважавам тяхното мнение, но... ще го сметна за грешно. Червей или топче няма значение - ще стане човек (ако някой неразумен не реши друго). И не говоря така понеже съм добър христянин, а аз не съм (даже съм доста върл атеист), а просто не смятам, че трябва да се отнема живот преди да е започнал. Живота трябва да се отнема примерно 18 години нагоре примерно.

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 25 Фев 2008 23:01

За Диста по-горе: Колкото и нескромно да звучи, имам потенциала да издържам себе си и 1 дете дори в момента. А майка ми и баща ми ще помагат в първите години. Не е лесно, но използвайте широко скроените си умове - не е и невъзможно. На 20 няма да се гръмна, най-малкото ще ми е жал да го оставя това парче от мене само на света. Виж ако знам, че е било убито по начина, указан в първия пост (съмнявам се, че е реално, ама карай), то тогава на 19 ще се гръмна. И без маркови кецове, и без телефон на цената на кола, и без бърз комп мога да живея, ама ако всеки път щом се замислиш и ти се реве... е, така е гадно. Имал съм такъв момент, не се трае, яде те докато не оправиш каквото си надробил. Не сте хора без опит в живота, повечето сигурно ще се сетите за какво говоря.

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 25 Фев 2008 23:02

Не ви знам колко сте годишни, обаче в някои отношения и капка мисъл не виждам в думите ви...Има едно нещо, което се нарича амниоцентеза. Прочетете малко за това нещо и после се замислете защо се прави. Може би, защото понякога резултатите могат да наклонят везните в полза на аборта....

Bethrezen, по-специално се обръщам към теб....

Помогни им да си намерят дом...

Ей, мъсен заек, ша та застейам... :bleh:

Профил ICQ Skype

Аватар
Публикувано на: 25 Фев 2008 23:05

Гледай да не ти стига до главата, че тогава си ебало дроба. Мнението ми остава непроменено, ама здраве да е.

No CNN or media now ...

Профил

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
Публикувано на: 25 Фев 2008 23:06

Ии последен оффтопик от моя страна : ( дори го пиша в малки букви , че да не дразня сериозните пичове и пички в темата. :) )

Bethrezen , уважавам самураите бре! Но и нинджите. :D

П.п.п. Вишъс, има дни в които съм разговорлив... :lol:

Serious Sam написа:

Цитат:

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 25 Фев 2008 23:08

Shady написа:
...

Ти четеш ли се? :lol:
Не знам на колко си, но ти пожелавам едно дете да ти се роди на 18-19 години... съвсеем друга песен ще запееш...

Абсолютно съгласен съм с Disturbed обаче.

Хами, дойде ти в повече флъда днес :Д

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2025 PC Mania | Реклама | Контакти Хостинг от Actiefhost