Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта

За или против Аборта?

ЗА    24%  24%  [ 8 ]
 ПРОТИВ    44%  44%  [ 15 ]
 Въздържал    32%  32%  [ 11 ]
Общо гласове : 34
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: (+18)Откриха нов аборт.
Публикувано на: 25 Фев 2008 15:53

2D, тя, че няма да го пита - няма, ама дали ще се държи до 5-ия месец и после да абортира?
Аз съм за абортите, ама т'ва е просто...странно. :lol: За чий, оная ще седи до 5-ия месец? Да не се усети до тогава...

П.П. Ако някой има достъп до болница да направи едно видео и да го постне, да се посмеем поне.

Профил

Аватар
В момента играе: на сигурно...
Публикувано на: 25 Фев 2008 15:54

По принцип съм "за" аборта, но в колкото се може по-ранен стадии, не знам кой е максимално разрешения от закона.Все пак, човешки същества сме и грешим, като бебето също може да е грешка.Без да можеш да му осигуриш финансова издръжка или си достатъчно зрял, за да бъдеш родител - няма смисъл изобщо да съществува това дете.Още повече, на вързаст 16-20 години...И да напомня - http://youtube.com/watch?v=75jvq2ZzrhA
И все пак, искрено се надявам това да е fake.Колкото и недоразвито да е, това е човешко същество, и да бива разпарчетосвано е просто...Отвратително.

Пък Vermic, ти ако мислиш, че е яко мога само да те съжалявам...

Все агенти сме!

Профил ICQ Skype WWW

Дидко Бандитко
Аватар
В момента играе: No man's sky
Публикувано на: 25 Фев 2008 15:56

Бе ако искат да правят аборти. Само да не е по този начин

[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D

Профил

Аватар
В момента играе: Singularity
Публикувано на: 25 Фев 2008 16:00

Баси разчленяването .

ПП: БТВ на кой ще му трябва да носи 23 седмици дете и после да го убие ?!

Профил

Цар
Аватар
Публикувано на: 25 Фев 2008 16:01

Е, разбира се, че е много по-хуманно да си принуден да гледаш как детето, което приятелката ти е родила на седемнайсет годишна възраст, умира от глад, защото като човек, без завършено истинско образование и прочие, ти няма да имаш и съответните истински доходи. Наистина. ;р

PS
Хах, аз не че не си пръскам семето, ама просто го пръскам на малко по-различни места и гаф няма изгледи да стане. Но ако стане - въобще няма нещо, което би спряло мен или приятелката ми, да поискаме аборт. Хуманно или не, това е положението. Ти си отглеждай челядта, па нека аз съм грешен и нека съм смешен, нека ме плюят и мразят, майка им... ;р

А това за "лъжеца" все едно ми го каза някое пишлеме има-няма 7. клас - я пак прочети какво съм написал и го осмисли, барем ти просветне к'во значат тея думи... ;р

QVOD
·EST·INFERIVS

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 25 Фев 2008 16:26

На аборта дължа може би един батко, сума ти потенциални приятели и близки и много рани. Едно от най-отвратителните неща, които биха могли да се случат на човек - мразя го, естествено.

Профил WWW

Публикувано на: 25 Фев 2008 16:41

А на някой да му мина през ума, че детето може да бъде оставено в дом за деца?! Или мислите, че като убиете плода и си заровите главите в земята, е по-лесно?

Профил

Публикувано на: 25 Фев 2008 16:47

Varggoth написа:
Е, разбира се, че е много по-хуманно да си принуден да гледаш как детето, което приятелката ти е родила на седемнайсет годишна възраст, умира от глад, защото като човек, без завършено истинско образование и прочие, ти няма да имаш и съответните истински доходи. Наистина. ;р

Детето, веднъж създадено, има право да живее. Не можеш да го изсмучеш и изхвърлиш на боклука, защото не ти е изгодно да е живо. :roll: По твоята логика трябва да тръгнем из бедните квартали и по селата с танкове и да избием всеки с недостиг на финанси, `щото е нехуманно хората да живеят бедни.

А пък и социални помощи - да, съществува такова нещо!

Профил

Аватар
В момента играе: опаааааа
Публикувано на: 25 Фев 2008 16:48

НЕ СЪМ КАЗВАЛ ЧЕ Е ЯКО БЕ!!!ИДЕЯТА НА ТЕМАТА НЕ БЕШЕ ЗА ТОВА ЗА КОЕТО СИ МИСЛИТЕ ТЯ НЕ Е ЗА ПОДИГРАВКА!

ПОЛОВИНАТА СИ ПОМИСЛИХТЕ ЧЕ СЕ ПОДИГРАВАМ >:(

Дисте не съм на 12 бе моме знам че мразиш ама чак пък толкова! ;р

Профил Skype

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Публикувано на: 25 Фев 2008 16:54

Хм..

По логиката на " убиването " , след всяка чекия умират толкова потенциални животи ( какъвто е зародиша в жената ) :lol:

Човека предимно е доста егоистично същество и гледа първо себе си, своя кеф и прочие.. и когато не му е проблем спрямо собствения кеф и т.н. може , примерно, да се съгласи създаде дете. Но това пак ще е породено от негово желание за удоволствие или нужда. :)

Говоря принципно, разбира се, че има адски хуманни хора, които дори предпочитат другите да са по-добре, а не те. :o

А за аборта ( този изобщо се изключва от дискусията, защото е пределна измислица ) не съм много сигурен дали съм за или против... предполагам, че от дадената ситуация ще преценя.. :)

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 25 Фев 2008 17:02

Duke написа:
А на някой да му мина през ума, че детето може да бъде оставено в дом за деца?! Или мислите, че като убиете плода и си заровите главите в земята, е по-лесно?

А какъв живот го чака това дете?

Ни мъ ибе - It doesn't fuck me
Да еба майка ти, да еба! - To fuck yer mother to fuck!
Лайната се случват - Shit happens

Профил

Публикувано на: 25 Фев 2008 17:08

Принципно не съм привържарник на абортите, но предпочитам да премахна едно дете, отколкото да го обрека на живот, в който няма да бъде отгледано и възпитано по начина по който желая...И все пак гледам да не се стига до такива ситуации..
Колкото до този нов начин за аборт-тва е отвратително!

Профил

Аватар
Заглавие: Re: Откриха нов аборт.
Публикувано на: 25 Фев 2008 17:09

Leach написа:
Поправете ме ако греша, но не е ли забранен аборта при стадий фетус? До колкото знам тоя стадий почва след осмата седмица, а т'ва е 23-та седмица! Убийство.

Забранен е, освен ако комисия реши, че майката е толкова болна, че зарди бебето тя ще умре, и то ще умре заедно с нея!

Никой не прави аборти след МЕСЕЦИ бременност. Това е пропаганда на лудите "християни", според които всеки(!) аборт трябва да се забрани.
Повечето аборти са в много ранен стадии - момичето вижда, че й закъснява, тества се, отива веднага на лекар... и от нея вадят едно мъничко топче.

Също е вярно, че 18-год момиче трудно може да отгледа дете И ДА УЧИ ВИСШЕ. Ако не й помагат баби и дядовци, с пари и гледане, откъде пари за 5 години учене? Ще прекъсне, за да си намери някаква тъпа работа с ниска заплата. И така цял живот - няма образование, работи като продавачка или шивачка за мизерни пари. Виждал съм такива лелки. Обикновено и мъж си нямат, защото кой иска да гледа чуждо дете? Цял живот в ниската класа, детето също.

Профил

Аватар
В момента играе: Medal of Honor:Breakthrough, HoMM 3, Call of Duty 4 MW, Diablo II (The Fury Within mod)
Публикувано на: 25 Фев 2008 17:19

Аз лично съм против аборта, е ако девойчето е на 16 години по-добре да го остави в дом отколкото да обрече и себе си и детето на мъки (не че няма детето да страда като е в дома без родители, но е по-малкото зло в случая). Според мен никога няма да сме готови да станем родители - дългите планирания и подготовки понякога вредят - щом двама души са решили да имат дете нека да го създадат и да се грижат за него, а не като една моя колежка (на 25 е) и разправя че ще мисли за дете след 5-6 години понеже сега израствала в кариерата и едно дете щяло само да и пречи... Има си апартамент, има си работа, но изтъква глупави причини... И аз я контрирах - "Ми чакай да станеш на 40 и тогава раждай..." щото тя ми развиваше теории че и на 40 е добре да имаш дете - тъкмо щяла да се уреди в живота... Смях... И аз очаквам дете, живея на квартира, но не смятам че трябва да израстна първо в службата и после да мисля за деца... евентуално...

Профил WWW

Публикувано на: 25 Фев 2008 17:28

2D написа:
А какъв живот го чака това дете?

Труден, но все пак живот. Пък и кой знае, може и да стане човек накрая.
По-ценно от живота няма. Всеки един ден ще се убеди в това.

Профил

Аватар
Публикувано на: 25 Фев 2008 17:36

По-добре е дори убийство след раждането .. това ми се струва отвратително
*

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 25 Фев 2008 17:48

Duke написа:
Труден, но все пак живот. Пък и кой знае, може и да стане човек накрая.
По-ценно от живота няма. Всеки един ден ще се убеди в това.

Тези деца са обречени, да не видят бял ден, още от самото си раждане. Повечето от тях и основно образование нямат сигурно. Лесно ли се става човек така? За какво ще живеят след време? Как мислиш, способни ли ще са да споделят мнението ти за цената на живота?

Ни мъ ибе - It doesn't fuck me
Да еба майка ти, да еба! - To fuck yer mother to fuck!
Лайната се случват - Shit happens

Профил

Аватар
Публикувано на: 25 Фев 2008 17:55

И живота им да зависи от някакви хора, които според "компетентното си мнение" мислят, че нищо няма да постигнат?
Само едно нещо ще ви питам... Вие чувате ли се?!
Както каза Duke, става дума за най-ценното нещо на тоя свят - живота. И нито едно човешко същество няма правото да го отнеме!

Профил

Публикувано на: 25 Фев 2008 18:06

bOtLik3 написа:
И нито едно човешко същество няма правото да го отнеме!

Но има възможността и тук вече не го интересува дали е морално.А пък и такива решения се взимат най-вече от някакви малки прокецли на по 15,16,17 години, които въобще не си правят труда да си затават такива въпроси.

Профил

Аватар
В момента играе: Singularity
Публикувано на: 25 Фев 2008 18:07

bOtLik3 написа:
И живота им да зависи от някакви хора, които според "компетентното си мнение" мислят, че нищо няма да постигнат?
Само едно нещо ще ви питам... Вие чувате ли се?!
Както каза Duke, става дума за най-ценното нещо на тоя свят - живота. И нито едно човешко същество няма правото да го отнеме!

То няма , ма ако си бил пиян и си надул няква , после след някой друг месец ти съобщи новината ( да речем в 5тия ) как ще процедираш ? Нима няма да се опиташ да избягаш от отговорност и ще станеш баща на нещото , което си създал ?

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2025 PC Mania | Реклама | Контакти Хостинг от Actiefhost