Автор |
Съобщение |
Kompoth
|
|
|
|
Заглавие: Re: Нашето музикално творчество Публикувано на: 18 Фев 2008 22:43
Tears Of ArchAngel написа: Защо така тук замря? The Fall Of The Dark WinterТова го записах туко-що - барабаните са от мен, китарите също.(Че от кой друг?) Да си нямаш работа е било голяма работа. Туй да не е случайно House of the rising sun ? И китарата ти не е настроена. Па и не уцелваш (timing) на места. Кусури винаги има, де.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Нашето музикално творчество Публикувано на: 19 Фев 2008 00:09
може ли линк за vanguard plz?
ПС: да е кракнат
___________________________________ Аутопсията показва , че пациента е загинал вследствие на аутопсията. "Ами много ясно, щото освен, че съм скромен съм и чаровен и умен и готин и обаятелен, абе и скромен съм !"- Dante
aka Arcatraz
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Нашето музикално творчество Публикувано на: 19 Фев 2008 09:28
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
Кain
|
|
В момента играе: Crashday(multiplayer)
|
|
Заглавие: Re: Нашето музикално творчество Публикувано на: 19 Фев 2008 09:36
Понеже съм нов тук някой би ли ми казал какво имате превит с това Нашето Музикално Творчество.Музика която ние сме направили или....
___________________________________ "There is no path as wicked as that of the righteous"
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Нашето музикално творчество Публикувано на: 19 Фев 2008 13:01
denik имам предвид плуг-ин а за Fl Studio нали Pzy беше denik или се баркам ?
___________________________________ Аутопсията показва , че пациента е загинал вследствие на аутопсията. "Ами много ясно, щото освен, че съм скромен съм и чаровен и умен и готин и обаятелен, абе и скромен съм !"- Dante
aka Arcatraz
|
|
|
|
|
Loopmaster
|
|
|
|
Заглавие: Re: Нашето музикално творчество Публикувано на: 19 Фев 2008 21:04
http://www.sendspace.com/file/w64p07Стилът е транс, но не съвсем, по-скоро хаос. Има тъжно и тежко звучене, на моменти ми се струва, че е като за хорър филм Надявам се, че ще го изтеглите и, че ще коментирате
___________________________________ Don't be a prisoner of your own style!
Цитат: Бла Бла Бла! В този прекрасен форум няма девствени! Евала на всички, защото знам, че всеки си има приятелка... поне в .jpg формат
|
|
|
|
|
Necro Terrorizer
|
|
|
|
Заглавие: Re: Нашето музикално творчество Публикувано на: 20 Фев 2008 09:57
Alukard написа: Понеже съм нов тук някой би ли ми казал какво имате превит с това Нашето Музикално Творчество.Музика която ние сме направили или.... Не, музика която комшията е правил.
___________________________________ Kuutamo hasta vittu perkele.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Нашето музикално творчество Публикувано на: 21 Фев 2008 12:18
И все пк никой не ми даде линк за плъг-ин. парчето ще го сваля и ще коментирам после Браво хареса ми парчето. Само че ми се струва че много рязко свърши. Ако искаш може да порабитш над фейд-аута но не знам. Това си е мойто не-кометентно мнение.
aka Arcatraz
|
|
|
|
|
DukeNukem
|
|
|
|
Заглавие: Re: Нашето музикално творчество Публикувано на: 21 Фев 2008 23:20
SoulAssasin - The Bitter Sorrow Of The Young MaidenПак се правих на музикант. Както винаги всички инструменти са мое дело. П.С - Обърканите са таговете - истинското име на песента е Bitter Sorrow Of The young Maiden, а таг (за Winamp) пише B(itter)S(orrow)O(f)T(he)[b]D(ark)M(aiden). Първоначално го мислех да го пиша Dark, но написах Young. Тук там някой грешен тон, който съм опитал премахна като изсвиря следващия по скалата.Моля кажете мнение.
___________________________________ Чрез омраза ще живея, със омраза ще си спомням за нея, през омраза ще гледам как тя умира и върху тази омраза живота си ще изградя,докато по друга започна да тлея.
|
|
|
|
|
Necro Terrorizer
|
|
|
|
Заглавие: Re: Нашето музикално творчество Публикувано на: 21 Фев 2008 23:39
Хаха, тва като блус звучи. Добре е станало. Браво.
|
|
|
|
|
Kompoth
|
|
|
|
Заглавие: Re: Нашето музикално творчество Публикувано на: 21 Фев 2008 23:43
Има бая фалшове. Иначе - повече енергия, момче ! С тази (нежна) музика вече не можем да сваляме момичета, така че ти предлагам да си насочиш вниманието към здраво рок`н`ролл бичене, дето си е чиста наслада за душата.
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Нашето музикално творчество Публикувано на: 22 Фев 2008 16:45
Това е правено от един познат, но просто не се стърпях да го постна тук. http://raggnarokh.hit.bg/Astralmechanicalnet.mp3!
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
Disturbed
|
|
|
|
Заглавие: Re: Нашето музикално творчество Публикувано на: 24 Фев 2008 18:46
Може ли да споделите програма за композиране? По възможност глупакоустоичива, по възможност с доста инструменти :Р Няма значение колко голяма, просто да върши работа.
___________________________________ Expect the worse, you bleeding heart, but kill me first - before it starts. Yes, my cock is getting hard, we are born different after all. Invite mayhem, produce weapons, shoot out, burn down. No CNN or media now ...
|
|
|
|
|
Necro Terrorizer
|
|
|
|
Заглавие: Re: Нашето музикално творчество Публикувано на: 24 Фев 2008 19:36
FL Studio Reason
Тези са най-разпространените. За предпочитане е първо да почнеш с ФЛ-а, защото е по-простичък от Рийзъна, и ще ти е по-лесно.
|
|
|
|
|
Kompoth
|
|
|
|
Заглавие: Re: Нашето музикално творчество Публикувано на: 24 Фев 2008 20:12
Аз и D.A.M.N. linkТо си пише - improvisation.
|
|
|
|
|
Wicked Spirit
|
|
|
|
Заглавие: Re: Нашето музикално творчество Публикувано на: 27 Фев 2008 17:08
Kalinski написа: http://www.sendspace.com/file/w64p07Стилът е транс, но не съвсем, по-скоро хаос. Има тъжно и тежко звучене, на моменти ми се струва, че е като за хорър филм Надявам се, че ще го изтеглите и, че ще коментирате Придай му повече дълбочина и подбирай повече семплите .
___________________________________ NOT THERE JOHNNY, NOT THERE!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Нашето музикално творчество Публикувано на: 27 Фев 2008 22:33
Wicked Spirit чух тва за джони и ми допадна макар че не съм по тая музика. туй е правено с фл студио нали? иначе браво за работата.
Пък аз пак ще си поискам венгард плъгина в тая програма щото квото ми изкара гугъл навсякъде е платено. и аз имам няколко елементарни творенийнца на тая програма, но ме е срам да ги пускам публично-като задобрея тогава
aka Arcatraz
|
|
|
|
|
Necro Terrorizer
|
|
|
|
Заглавие: Re: Нашето музикално творчество Публикувано на: 28 Фев 2008 14:06
Още една идея за саундтрак, вдъхновена от древния изток. (:Д) Tar-a-Thor - A Journey Through The Ancient EastНе е пълната версия, трябва да го довърша. ;]
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Нашето музикално творчество Публикувано на: 28 Фев 2008 15:17
Ето едно късо демо от мене от дарк психаделик транса. Не е завършено щото не знам как да направя бас линията. Ако някой каже kak ще съм благодарен! Ето го линка : http://rapidshare.com/files/95607990/Da ... g.mp3.html
aka Arcatraz
|
|
|
|
|
Loopmaster
|
|
|
|
Заглавие: Re: Нашето музикално творчество Публикувано на: 29 Фев 2008 19:06
Dark-Dragon написа: Ето едно късо демо от мене от дарк психаделик транса. Не е завършено щото не знам как да направя бас линията. Ако някой каже kak ще съм благодарен! Ето го линка : http://rapidshare.com/files/95607990/Da ... g.mp3.html "File not found."
___________________________________ Don't be a prisoner of your own style!
Цитат: Бла Бла Бла! В този прекрасен форум няма девствени! Евала на всички, защото знам, че всеки си има приятелка... поне в .jpg формат
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|