Автор |
Съобщение |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: С какво ще кандидатствате? Публикувано на: 22 Фев 2008 21:41
Shady написа: For real? Лееееко трудночко ми се гледа.
Невъзможно е .
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
Shady
|
 |
|
|
Заглавие: Re: С какво ще кандидатствате? Публикувано на: 22 Фев 2008 22:18
The Chameleon написа: Невъзможно е . 12 човека, 4 от тях момчета (ако не съм гледал старо инфо). За това нещо ще трябва над 5.50 от изпит по Английски, предполагам, и толкова на матурата (ако си я писал и нея инглиш). Абе наслука, стискам ти палци 
___________________________________ Заповядай в Comics Bistro - мястото за български уеб-комикси
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
|
|
Заглавие: Re: С какво ще кандидатствате? Публикувано на: 22 Фев 2008 22:28
Мерси. Жалко, че не им пука изобщо за матурата ми , а ще карам мега гнусен техен изпит ... И както имам 9-ти и 10-ти клас 5 по Английски, със сигурност ще има хора с 6 всичките години, абе спукана ми е работата. 
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
Cpl. D.Hicks
|
 |
В момента играе: Friendzone Escape 2: Fuck This Shit
|
|
Заглавие: Re: С какво ще кандидатствате? Публикувано на: 22 Фев 2008 22:36
Ако стане у София "Поп и джаз пеене" в Академията, ако ли не във Варна "Мениджмънт на туризма" в колежа по туризъм 
|
|
 |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: С какво ще кандидатствате? Публикувано на: 22 Фев 2008 22:41
Бях в УНСС , но се отписах - не е за мен там. Миналата година ме бяха приели и в СУ , но избрах УНСС да си го набием. Сега отново ще пиша скандинавистика и филологиите.
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
 |
Shady
|
 |
|
|
Заглавие: Re: С какво ще кандидатствате? Публикувано на: 22 Фев 2008 22:47
The Chameleon написа: Мерси. Жалко, че не им пука изобщо за матурата ми , а ще карам мега гнусен техен изпит ... И както имам 9-ти и 10-ти клас 5 по Английски, със сигурност ще има хора с 6 всичките години, абе спукана ми е работата.  Аз например имам само 6 по Английски, но пък по БЕЛ се смугва и някоя петица, а май се взима и този успех впредвид. И за да е по-готино, оценката от матурата ти всъщност я имат за нещо, прибавят я към годишните при оформяне на бала. Та, хм, май трябва да имаш и там висок успех. ПП Горната информация ми беше предоставена от Extreme Bahavior и всякакви грешки по нея да водят до неговата, а не мойта майка.
___________________________________ Заповядай в Comics Bistro - мястото за български уеб-комикси
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
|
|
Заглавие: Re: С какво ще кандидатствате? Публикувано на: 22 Фев 2008 23:13
Бах, бръдъта е пълна ...
|
|
|
|
 |
12dasd
|
 |
|
|
Заглавие: Re: С какво ще кандидатствате? Публикувано на: 22 Фев 2008 23:24
The Chameleon написа: Бах, бръдъта е пълна ... С въшки, д'ге...
|
|
 |
kitty
|
 |
|
|
Заглавие: Re: С какво ще кандидатствате? Публикувано на: 23 Фев 2008 01:28
До година се пускам към Румъния, то там не е много яко ама е по-добре от тук, особено в моя случай (българо-ромънска връзка на художествените училища и приемат само с интервю), ще ми бъде отпусната стипендия, която на практика покрива всичко, освен храна и джобни. Самото образование е по-добро и дипломата се признава на европейско ниво. Пък за това, че са цигани и шльохат на странен, ще го преживея... ;>
|
|
|
|
 |
VALEN7INVS
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Re: С какво ще кандидатствате? Публикувано на: 23 Фев 2008 14:06
NhazUl написа: А за Медицинска - Фенрир, цели се над 5.80 и пак добре ако влезеш. И каква е файдата? Хем трудно влизаш в Медицинската в София, хем си в гадната София, където ще ми се налага да пътувам по час и нещо за да отида на лекции, а на мен както ми става гадно в автобуса за 3-4 минути - познай как бих влизал на лекции. В София при софийската ганджа и гъби. Не, мерси. Искам да си уча като хората. Общежитията са точно срещу университета. Мега якия град. По-малък от Русе е дори, а сигурно е мега як. ;р
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: С какво ще кандидатствате? Публикувано на: 23 Фев 2008 22:14
Археология,ама с тия матури я стигна до кандидат студентските,я не...
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|