Автор |
Съобщение |
Kompoth
|
 |
|
|
Заглавие: Re: С какво ще кандидатствате? Публикувано на: 22 Фев 2008 00:10
Readonly написа: В нещо съм успял, а не мога да се сетя кое. Я ретуширай белите петна  Шефе, винаги съм се кефил на пичовския ти цветущо-готин изказ ! 
|
|
|
|
 |
Морт
|
 |
|
|
Заглавие: Re: С какво ще кандидатствате? Публикувано на: 22 Фев 2008 00:19
Математика, физика и английйски. Software Engineering, живот и здраве в USA.
Chris написа: Vermic написа: Тъъъъъ тъъъъ дъъъъ дъъъъъъъъъъъ дъ дъ да да да па па да па па да дъъъъъ дааааааааааааааа! Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучи 
|
|
|
|
 |
долу_админа
|
 |
В момента играе: Игрътъ
|
|
Заглавие: Re: С какво ще кандидатствате? Публикувано на: 22 Фев 2008 00:22
Цитат: Шефе, винаги съм се кефил на пичовския ти цветущо-готин изказ !  Нокти is ma' homeboy!
|
|
|
|
 |
Shady
|
 |
|
|
Заглавие: Re: С какво ще кандидатствате? Публикувано на: 22 Фев 2008 00:52
The Chameleon написа: Английски.  Мда. Ама може ако кацне някоя петичка на матурата по литература да сменя мнението... The Chameleon написа: Сега ми трябва тема " Какво ще кандидатствате! " Това е далеч по-важно от " С какво ще кандидатствате "  Ако усетиш къде е далаверата с инглиша ми обади, обещавам да не те изместя на стената на плача.
___________________________________ Заповядай в Comics Bistro - мястото за български уеб-комикси
|
|
|
|
 |
The.Rampage.Rado
|
 |
|
|
Заглавие: Re: С какво ще кандидатствате? Публикувано на: 22 Фев 2008 01:23
Пичове (и пички) налазвайте задочната чиста география в СУ, нема да ви казвам ква тънка лайсна е и, че се минава без четене...  Личен пример!
___________________________________ KusLink.com - скъси си... линка! www.rampagesport.eu - магазин за волейбол, хокей на трева и разни други
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: С какво ще кандидатствате? Публикувано на: 22 Фев 2008 01:39
Искам да стане номера с компютърни технологии в Англия или Хамерика. Пък ако не стане-маркетинг (пак там)
___________________________________ Аутопсията показва , че пациента е загинал вследствие на аутопсията. "Ами много ясно, щото освен, че съм скромен съм и чаровен и умен и готин и обаятелен, абе и скромен съм !"- Dante
aka Arcatraz
|
|
|
|
 |
Admiral General Hurf
|
 |
Мнения: 3215 Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo
|
|
Заглавие: Re: С какво ще кандидатствате? Публикувано на: 22 Фев 2008 02:11
Информационни технологии или физика.
___________________________________ Я тибя МУСТАК
Warbringer » 16:12 » написа: и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
|
|
|
|
 |
Disturbed
|
 |
|
|
Заглавие: Re: С какво ще кандидатствате? Публикувано на: 22 Фев 2008 06:23
Биология и спорт в НСА. За кинезитерапия.
___________________________________ Expect the worse, you bleeding heart, but kill me first - before it starts. Yes, my cock is getting hard, we are born different after all. Invite mayhem, produce weapons, shoot out, burn down. No CNN or media now ...
|
|
|
|
 |
zip0
|
 |
|
|
Заглавие: Re: С какво ще кандидатствате? Публикувано на: 22 Фев 2008 06:30
Нямам представа.
___________________________________ ...
|
|
|
|
 |
VALEN7INVS
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Re: С какво ще кандидатствате? Публикувано на: 22 Фев 2008 10:42
Fenrir написа: Мен ми се ще да следвам медицина(има ли тук бъдещи колеги? :D ). О, и ти ли? Може и да станем колеги, но честно казано ме съмнява, 'щото всичките сте се наточили на тая Варна и на тая София, а аз там даже няма да кандидатствам. ;р Учиш ли темички, а? Ходиш ли на уроци? Захващай се, ако не си, докато не е изтекло времето, че после ще муцаш папардука. ;р
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
 |
Fenrir
|
 |
|
|
Заглавие: Re: С какво ще кандидатствате? Публикувано на: 22 Фев 2008 15:28
Епа от миналата година почнах.Тогава тая по биология,за малко не ми остави 5 за годината.Ако трябваше заради нея се явявам за повишаване на оценката,щях да откача. Ем....ти къде искаш?Плевен ли,що ли? P.S Аз главно искам в София,'щото там е сестрата,(4ти курс) братовчеди,лели,чичовци... 
___________________________________ For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа: ave isus e pokemon ve
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: С какво ще кандидатствате? Публикувано на: 22 Фев 2008 16:03
Шейди, аз не търся далавера като теб. Просто следвам това, което ми допада и ще ми е приятно да живея с него. В случая ще имам нужда от английски, ако искам да вляза Японистика или Английска Филология( която пък ще ми помогне да си изкарам '2-рото' висшо в Япония ). 
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
Fenrir
|
 |
|
|
Заглавие: Re: С какво ще кандидатствате? Публикувано на: 22 Фев 2008 16:05
Правиш го само заради японките!Признай си! 
___________________________________ For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа: ave isus e pokemon ve
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: С какво ще кандидатствате? Публикувано на: 22 Фев 2008 16:06
Ако наистина го мислиш, значи определено не ме познаваш. 
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
Кain
|
 |
В момента играе: Crashday(multiplayer)
|
|
Заглавие: Re: С какво ще кандидатствате? Публикувано на: 22 Фев 2008 19:30
Биология
___________________________________ "There is no path as wicked as that of the righteous"
|
|
|
|
 |
Gnumerick
|
 |
Мнения: 529 Местоположение: In my den, staying in the corner Професия: Scientist Интереси: Technologies
|
|
Заглавие: Re: С какво ще кандидатствате? Публикувано на: 22 Фев 2008 20:38
Физика, с физика и английски, след втората година специализирам астрофизика. В Англия, надявам да ме приемат.

"Най-необяснимото на света е, че той е напълно обясним." Алберт Айнщайн
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: С какво ще кандидатствате? Публикувано на: 22 Фев 2008 20:57
Биология е мойта... не, не медицина, хелл ноу!
Ако не - химия.
|
|
|
|
 |
Makedonski
|
 |
В момента играе: CS 1.6, Return to Castle Wolfenstein,
|
|
Заглавие: Re: С какво ще кандидатствате? Публикувано на: 22 Фев 2008 21:18
Мммм браво на автора за темата.Омръзна ми да срещам само подрастващи,които си мислят,че всичко е купон,а задълженията/отговорностите са само за идиотите. За медицината също адмирации.Още повече,че си в 2 год. курс.Ще ти е бая по-леко,макар че уроците не са 100 процентова гаранция  .Тази година в Медицинска се влизаше само(само) с отлични оценки от горе до долу.Конкуренцията беше ненормално висока.Повечето ми познати,които се глааяха за там не ги приеха,но и срещнах един ненормален случай-човек без курсове/уроци,със страшно объркан и тежък живот...влезна на първо.Просто опция 1/1000.  А за гадостите във висшето ни...щом сте се отвратили още като кандидат студенти...не ми се мисли,как ще се чувствате...когато навлезнете повече в нещата,когато в светлото бъдеще сте приети вече.Нещата общо взето са еднакви навсякъде. Аз иначе съм вече приет.Журналистика и масмедии-УНСС.Кандидатствах с БЕЛ и история. Като цело съм доволен,но има и разбира се забележки.От различно естество.Но се преживява...тази специалност и университета исках доста отдавна. Като реализация...държа първо тук да постигна нещо,а после да се огледам за чужденеция.
___________________________________ "PC mania" is no more... ...или откъде тръгна всичко !?!
http://damusenevidi.blogspot.com/2009/0 ... niabg.html
|
|
|
|
 |
Shady
|
 |
|
|
Заглавие: Re: С какво ще кандидатствате? Публикувано на: 22 Фев 2008 21:31
The Chameleon написа: Шейди, аз не търся далавера като теб. Просто следвам това, което ми допада и ще ми е приятно да живея с него. В случая ще имам нужда от английски, ако искам да вляза Японистика или Английска Филология( която пък ще ми помогне да си изкарам '2-рото' висшо в Япония ).  For real? Лееееко трудночко ми се гледа. В смисъл, колко българи с висше от Япония познаваш? C.R.E.A.M, ya dig? @NhazUl, не съм още почвал да уча, нямам и намерение много да се престаравам. То пък какво толкова има да му четете по 2-3 часа на ден, матурите са на нивото на оценка добър 4 в училище. Ако досега си карал на петички и шестички ще я вземеш без проблем. Изпита вече е друго, но на повечето места той и матурата имат еднаква тежест при влизане, та е по-добре да си пишеш директно матурата и изпита в случай на резил само да го взимаш.
___________________________________ Заповядай в Comics Bistro - мястото за български уеб-комикси
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: С какво ще кандидатствате? Публикувано на: 22 Фев 2008 21:33
Като гледам как целият ми клас (барабар с мене) зубри темички... макар че аз не искам в Медицинска, а в Биологическия факултет към СУ. Но пак трябва да се зубри, е, с малко повече мисъл, отколкото за МУ, но си трябва.
А за Медицинска - Фенрир, цели се над 5.80 и пак добре ако влезеш.
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|