Заглавие: Re: "Пенис-художник се състезава за голяма арт-награда"
Публикувано на: 21 Фев 2008 21:06
Предполагам, че както "пейнтва" с патката си, така и "еърбръшва" със задника си...
___________________________________ "I'm a fuel injected suicide machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!" ____________________ http://www.borilius.com
botlik3
29 Дек 2005 17:41 Мнения: 1829 Местоположение: The City of Ruse
Публикувано на: 21 Фев 2008 21:14
Ahahahaha Това беше добро А по темата - нямаше ли някакви дето рисуваха и със задници?
___________________________________ И аз вече не знам защо още влизам в този форум...
Kompoth
Публикувано на: 21 Фев 2008 21:18
bOtLik3 написа:
Ahahahaha Това беше добро А по темата - нямаше ли някакви дето рисуваха и със задници?
Мен ако питаш, всеки от нас рисува със гъза, пардон, задника си. То и с другото всеки рисува, ама кой как смогне, па и зависи от пола, ахах.
Albtraum
В момента играе: Singularity
Публикувано на: 21 Фев 2008 21:24
bOtLik3 написа:
мейби и с вагина ?
___________________________________ Aber selbst nachdem ich dass zugebe Gibt es keine Katharsis.... Dieses Geständniss war völlig bedeutungslos...
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения