Автор |
Съобщение |
NeO_Zealot
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Помогнете за избирането на подарък. Публикувано на: 05 Фев 2008 10:24
Pennуwise написа: препейд карта за уоу.. 
|
|
|
|
 |
Kardinala
|
 |
В момента играе: шах
|
|
Заглавие: Re: Помогнете за избирането на подарък. Публикувано на: 05 Фев 2008 17:08
Ами тогава ще си направиш подаръка сам за себе си... отиваш в кварталното магазинче и си купуваш една загорка (казвам Загорка, щото тя ми е любимата) купуваш ама амбалаж - стъклена демек  ... след това оиваш до книжарницата и купуваш една... значи ако ще е за момче синя, ако за момиче розова РУНТАВА ПАНДЕЛКА и сръчно я ЗАЛЕПЯШ невръстно (казвам невръстно, за да изглежда по-романтично като го поднасяш) за гърлото на Загорчицата --- влизаш в заведението, където ви е срещата и го поднасяш елегантно и задължително със целувка (все пак поднасяш подарък)... аз като го направих дори барманката дойде да ме похвали, че такова до сега не е виждала... като дойде момента за отваряне на биричката най-добре я отворете заедно (поне така ще настояваш) и след това трябва да я изкъркате двамата...  при мен последвалия ефект беше любов... ама момичето ми поне си падаше по бира...  Успех в избора все пак... 
___________________________________ жената е гладно, децата и той
|
|
|
|
 |
Kardinala
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Помогнете за избирането на подарък. Публикувано на: 05 Фев 2008 18:25
залепих таз панделка точно под гърлото на шишенцето, т.е. в най-тясната част. Нарочно я залепих с тиксо, ама така небережно, все пак не трябва да изглеждаш смешно влюбен или пък болен романтик, а по-скоро непокис, който обаче знае какво иска... не съм махал никакви етикети - направо купено шише от магазина за 75 ст и така, скалъпих го тоз "подарък - изненада" точно за 5 мин.  (мн ме е яд значи, че не мога да покажа снимка - наистина беше мн оригинално... мн съм тъп значи)
|
|
|
|
 |
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
 |
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Re: Помогнете за избирането на подарък. Публикувано на: 05 Фев 2008 21:43
Кардинале, наиситна добра идейка бтв баща ми беше подарил на един колега хубаво опакован с червена панделка компот от праскови 
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
 |
Гиро мекицата
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Помогнете за избирането на подарък. Публикувано на: 05 Фев 2008 21:48
Защо не бидон зеле с маркуч играещ ролята на панделка? Това звучи добре ако момичето обича да яде зеле
|
|
|
|
 |
IceQueen
|
 |
Мнения: 1353 Местоположение: Някъде там в неизследваните райони!!!
В момента играе: Knight online
|
|
Заглавие: Re: Помогнете за избирането на подарък. Публикувано на: 05 Фев 2008 22:31
То ако става за Готени подаръци, преди няколко години аз, Попа и Ундед Дюд, подарихме на един общ познат 2 компота, една чиния с 2 шоколадови кифли(имахме си закачка на тема кифли  ) и 1 тухла 4-ка, за да не му е самотно на телефона му. ^^ Получихме добре опулен поглед на шок и изненада 
___________________________________ Крещя, следователно съществувам!
|
|
|
|
 |
Shady
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Помогнете за избирането на подарък. Публикувано на: 05 Фев 2008 22:35
IceQueen написа: То ако става за Готени подаръци, преди няколко години аз, Попа и Ундед Дюд, подарихме на един общ познат 2 компота, една чиния с 2 шоколадови кифли(имахме си закачка на тема кифли  ) и 1 тухла 4-ка, за да не му е самотно на телефона му. ^^ Получихме добре опулен поглед на шок и изненада  ... и ви е махнал от завещанието :Д
___________________________________ Заповядай в Comics Bistro - мястото за български уеб-комикси
|
|
|
|
 |
Kardinala
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Помогнете за избирането на подарък. Публикувано на: 05 Фев 2008 23:32
Е, все пак да влезеш в елитна кръчма (вярно, че това е кръчма в Русе) и да подариш бирено шише Загорка с розова панделка на най-желаната дама в заведението си е чисто предизвикателство, според мен си е лично изкушение, защото аз обожавам приключенията... не е все пак като буркан с компоти от дюли или вишни в домашна обстановка си е чисто съблазняване от моя и от нейна гледна точка...  Радвам се, че поне на някои от вас, ако не на повечето ви хареса моята оригинална идея може да послужи в реалния живот... повече не мога да помогна... само едно ще ви кажа - не се правете на ПУ*КИ пред самите ПУ*КИ и ще спечелите мн повече от това да сте някви навни романтици и да страдате след 2 или 3 месеца, щото ващо либе ви е оставило, заради някъв путьо, щото той и подарил шоколад с панделка, а не целувка без панделка и т.н... моля ви бъдете симпатяги и пичове без мн мн задъжки... моля...  Бира рулез... (с извинение за правописните и за пунктуационни грешки...)
|
|
|
|
 |
Admiral General Hurf
|
 |
Мнения: 3215 Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo
|
|
Заглавие: Re: Помогнете за избирането на подарък. Публикувано на: 05 Фев 2008 23:50
Photoshop колаж:Твоята тиква на тялото на duke nukem на заден план ядрена експлозия и надпис "I f**k'in love ya,babe!!!" е перфектно за подарък за моме. 
___________________________________ Я тибя МУСТАК
Warbringer » 16:12 » написа: и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
|
|
|
|
 |
Kamelot
|
 |
В момента играе: q3
|
|
Заглавие: Re: Помогнете за избирането на подарък. Публикувано на: 05 Фев 2008 23:57
Bobakin написа: Photoshop колаж:Твоята тиква на тялото на duke nukem на заден план ядрена експлозия и надпис "I f**k'in love ya,babe!!!" е перфектно за подарък за моме.  Къф фотошоп бе дюд дай с Пеинт 
___________________________________ Reaching aural nirvana...
|
|
|
|
 |
Shady
|
 |
|
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|