Автор |
Съобщение |
2D'
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Кой с какво е обут? Публикувано на: 30 Яну 2008 23:42
Просто исках да постна мнение номер 200 в темата... 
___________________________________ LOVE & PEACE!!! Барай меча!!! - Touch da Sword!!! Не спичай - Don't speak/bake Ни мъ ибе - It doesn't fuck me Да еба майка ти, да еба! - To fuck yer mother to fuck! Лайната се случват - Shit happens
|
|
|
|
 |
Kompoth
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Кой с какво е обут? Публикувано на: 30 Яну 2008 23:44
Ахааххахаха 
|
|
|
|
 |
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
 |
|
|
Заглавие: Re: Кой с какво е обут? Публикувано на: 30 Яну 2008 23:56
Що ли ви се връзвам на акъла и аз.. найсе..: За ежеднвено ходене. Булдозер от моделите с големи номера:  За голям сняг. ГОЛЕМИ СА!  Излизане вечер. 
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Кой с какво е обут? Публикувано на: 30 Яну 2008 23:59
These are one fuckin' good looking boots, man. o,o
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
Highroller
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Кой с какво е обут? Публикувано на: 31 Яну 2008 00:40
Грозни са ви обувките мишоци. Единствено Squiz си е зел готини томи-та и пачотите на другия пич са готини. 
___________________________________ Dolce Gabbana Armani Versace Gucci Fiorucci Fendi Ferre. Milan, New York, Paris, Sofia.
|
|
|
|
 |
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
 |
|
|
Заглавие: Re: Кой с какво е обут? Публикувано на: 31 Яну 2008 00:47
Надявам се знаеш, че твоите 'велики' пичоци съчетават маратонк+официална обувка, при което резултата е доста съмнителен?
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
 |
2D'
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Кой с какво е обут? Публикувано на: 31 Яну 2008 00:53
Highroller написа: Грозни са ви обувките мишоци. Единствено Squiz си е зел готини томи-та и пачотите на другия пич са готини.  Невероятно! Отнесе толкова много храна и все още вярваш че това, в което вярваш е абсолютна истина. От теб би излязъл добър християнин... П.П. Колкото и наивен да си ти, аз не бих носил обувки, които се казват Кензо подяволите. Оставяме на страна факта, че 5 годишният ми братовчед може да скалъпи по-малко безвкусни "обувки" (мисля че ти така ги нарече). Кензо деба! Кой идиот си кръщава марката Кензо??? Всъщност идиот е този, който гордо носи въпросната марка (сиреч ти авторе, епископе на модните тенденции в европа и сред американските негри)... Аз мисля да създам марка Диарензо, но без компетентните ти напътствия за това, как да оформя кравешките лайна, които ще използвам вместо кожа, няма да се справя. Та ще ми помогнеш ли? Обещавам винаги да получаваш новите продукти на Диарензо седмица преди световната им премиера... 
___________________________________ LOVE & PEACE!!! Барай меча!!! - Touch da Sword!!! Не спичай - Don't speak/bake Ни мъ ибе - It doesn't fuck me Да еба майка ти, да еба! - To fuck yer mother to fuck! Лайната се случват - Shit happens
|
|
|
|
 |
Макс Пейн
|
 |
В момента играе: на сигурно...
|
|
Заглавие: Re: Кой с какво е обут? Публикувано на: 31 Яну 2008 01:32
2D написа: П.П. Колкото и наивен да си ти, аз не бих носил обувки, които се казват Кензо подяволите. Оставяме на страна факта, че 5 годишният ми братовчед може да скалъпи по-малко безвкусни "обувки" (мисля че ти така ги нарече). Кензо деба! Кой идиот си кръщава марката Кензо??? Всъщност идиот е този, който гордо носи въпросната марка (сиреч ти авторе, епископе на модните тенденции в европа и сред американските негри)... Аз мисля да създам марка Диарензо, но без компетентните ти напътствия за това, как да оформя кравешките лайна, които ще използвам вместо кожа, няма да се справя. Та ще ми помогнеш ли? Обещавам винаги да получаваш новите продукти на Диарензо седмица преди световната им премиера...  Явно просто не може да се досетиш, че никой не го ебе дали името на фирмата се връзва с тъпия ни диалект...И за да те светна - фирмата е на името на Kenzo Takada, японец, който я е основал...
___________________________________ "Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...
Все агенти сме!
|
|
|
|
 |
zip0
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Кой с какво е обут? Публикувано на: 31 Яну 2008 01:33
Kenzo - няма ли такива парфюми?
___________________________________ ...
|
|
|
|
 |
Макс Пейн
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Кой с какво е обут? Публикувано на: 31 Яну 2008 01:34
zip0 написа: Kenzo - няма ли такива парфюми? http://www.kozen.com/'сичко има...
___________________________________ "Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...
Все агенти сме!
|
|
|
|
 |
2D'
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Кой с какво е обут? Публикувано на: 31 Яну 2008 01:39
Squiz написа: Явно просто не може да се досетиш, че никой не го ебе дали името на фирмата се връзва с тъпия ни диалект...И за да те светна - фирмата е на името на Kenzo Takada, японец, който я е основал... Всъщност, мога да се досетя, но това нито прави името по-малко тъпо, нито обувките по-малко грозни... 
|
|
|
|
 |
Kompoth
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Кой с какво е обут? Публикувано на: 31 Яну 2008 01:39
zip0 написа: Kenzo - няма ли такива парфюми? " Улицата", а 
|
|
|
|
 |
Макс Пейн
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Кой с какво е обут? Публикувано на: 31 Яну 2008 01:47
2D написа: Всъщност, мога да се досетя, но това нито прави името по-малко тъпо, нито обувките по-малко грозни...  Името звучи тъпо само на БГ ( а на мен дори не ми звучи толкова тъпо, както например обувки БУЛДОЗЕР, WTF!? ) а за красотата - всеки с вкуса си...
Все агенти сме!
|
|
|
|
 |
2D'
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Кой с какво е обут? Публикувано на: 31 Яну 2008 01:59
Squiz написа: Името звучи тъпо само на БГ ( а на мен дори не ми звучи толкова тъпо, както например обувки БУЛДОЗЕР, WTF!? ) а за красотата - всеки с вкуса си... По всяка вероятност си прав, но аз като се сетя как ми се кендза иии... Кендзал Кензо в кендзефа, по три кндзефа окендзвал. Кендзай Кензо, кендзай... 
|
|
|
|
 |
Rensing
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Кой с какво е обут? Публикувано на: 31 Яну 2008 02:06
Ех деба що ми напомни ся трябва да кендзам 
|
|
|
|
 |
2D'
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Кой с какво е обут? Публикувано на: 31 Яну 2008 02:08
bYbonЪъЪъ написа: Ех деба що ми напомни ся трябва да кендзам  Бе тя и тая на аватара ти е готино парче, ама като се сетя че и тя кендза и ми се отщява... 
|
|
|
|
 |
Rensing
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Кой с какво е обут? Публикувано на: 31 Яну 2008 02:16
Е ма на мен верно ми се кендза така че изхвърчам 
|
|
|
|
 |
2D'
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Кой с какво е обут? Публикувано на: 31 Яну 2008 02:19
bYbonЪъЪъ написа: Е ма на мен верно ми се кендза така че изхвърчам  Ем... приятно кендзане...  То и аз май трябва да направя две торти ама ме мързи...
|
|
|
|
 |
Highroller
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Кой с какво е обут? Публикувано на: 31 Яну 2008 02:34
Ама сте и остроумни мишки. 
___________________________________ Dolce Gabbana Armani Versace Gucci Fiorucci Fendi Ferre. Milan, New York, Paris, Sofia.
|
|
|
|
 |
2D'
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Кой с какво е обут? Публикувано на: 31 Яну 2008 02:37
Highroller написа: Ама сте и остроумни мишки.  Ти пък кво се месиш в чуждите разговори бе?! Я бягай да си пробваш галошите някъде... 
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|