Автор |
Съобщение |
ТРУПОНАРЕЗЕНинс
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Колко пички сте забили? ( а.к.а. WTF is Real Life? ) Публикувано на: 29 Яну 2008 18:45
О, не мога да им хвана бройката.
Като отворя на любимите си сайтове за Голи каки и те като ме заобичат, чак таванът прокапва от завист.
Значи, гледам да са малки пикове, че да са повече на страница.
И като ги подпрем, леле, по 25 на джам, при добра жица, смогвам да презаредя 12 страници на минута.
Немам стигане, пичове. Така си е.
___________________________________ Нема таа, нема онаа.
|
|
|
|
 |
VALEN7INVS
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Re: Колко пички сте забили? ( а.к.а. WTF is Real Life? ) Публикувано на: 29 Яну 2008 18:59
Darker Than Black написа: Мазохист ;) Тъпак. Не говори за неща, за които си нямаш и бегла представа.
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
 |
Гиро мекицата
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Колко пички сте забили? ( а.к.а. WTF is Real Life? ) Публикувано на: 29 Яну 2008 19:47
Кога ходех с тея от квартала за вафли от 10, кога стана време да мисля за real life. Как лети времето 
|
|
|
|
 |
Zero Endorphine
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Колко пички сте забили? ( а.к.а. WTF is Real Life? ) Публикувано на: 29 Яну 2008 20:17
Sinistra написа: You евнух... Fenrir написа: Sandly,no! Вече не.  Ай честито. ;д
___________________________________ стон, тон, ехо във салон, ако бях микрофон, щях да бъда он.
|
|
|
|
 |
Fenrir
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Колко пички сте забили? ( а.к.а. WTF is Real Life? ) Публикувано на: 29 Яну 2008 20:47
Sinistra написа: Ай честито. ;д Епа мерси...  'Ма не си спазих обещанието,което си бех дал.  Edit:Абе да му еба майката,какво е това чудо?!Всичките ми приятели са се разгонили,а пролетта е далеч...  (то и аз май съм се разгонил..  ) При вас как е? 
___________________________________ For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа: ave isus e pokemon ve
|
|
|
|
 |
Zero Endorphine
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Колко пички сте забили? ( а.к.а. WTF is Real Life? ) Публикувано на: 29 Яну 2008 20:58
Fenrir написа: Епа мерси...  'Ма не си спазих обещанието,което си бех дал.  Edit:Абе да му еба майката,какво е това чудо?!Всичките ми приятели са се разгонили,а пролетта е далеч...  (то и аз май съм се разгонил..  ) При вас как е?  My bad, и аз съм адски разгонена. :/ Не желая тъпи коментари, благодаря, просто дефект някъв ми е на мен...
___________________________________ стон, тон, ехо във салон, ако бях микрофон, щях да бъда он.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Колко пички сте забили? ( а.к.а. WTF is Real Life? ) Публикувано на: 29 Яну 2008 21:02
Последно време съм като скопен ;/
|
 |
|
Заглавие: Re: Колко пички сте забили? ( а.к.а. WTF is Real Life? ) Публикувано на: 29 Яну 2008 21:03
ти не играеше ли шах бе 
___________________________________ Аз моята душа... май си я оставих в хладилника
а.к.а State of mind a.k.a Jamaican Herbman
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Колко пички сте забили? ( а.к.а. WTF is Real Life? ) Публикувано на: 29 Яну 2008 21:04
State of Mind написа: ти не играеше ли шах бе  Ма много ме бият  п.п. чакам диста да си погледне компа да види че съм го предизвикал 
|
 |
Fenrir
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Колко пички сте забили? ( а.к.а. WTF is Real Life? ) Публикувано на: 29 Яну 2008 21:05
човeк написа: Последно време съм като скопен ;/ Ти?!?!?!?NO WAY!!!Edit:Не бе Морф,не ти се сърдя...просто се ядосвам на себе си,че не успях да устоя на момата.  (не,че е грозна или тъпа,или нещо такова...просто си бях дал евнухски обет  )
___________________________________ For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа: ave isus e pokemon ve
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Колко пички сте забили? ( а.к.а. WTF is Real Life? ) Публикувано на: 29 Яну 2008 21:18
Дори не лъскам като едно време ;/
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: Колко пички сте забили? ( а.к.а. WTF is Real Life? ) Публикувано на: 29 Яну 2008 21:57
Darker Than Black написа: Мазохист  Are you being pathetic?
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
 |
VALEN7INVS
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Re: Колко пички сте забили? ( а.к.а. WTF is Real Life? ) Публикувано на: 29 Яну 2008 22:04
The Grim Reaper написа: Are you being pathetic? Apparently.
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Колко пички сте забили? ( а.к.а. WTF is Real Life? ) Публикувано на: 29 Яну 2008 22:11
Оу май факинг шити год... Добре, че поне е в тоя форум темата, та знам, че няма да има изявления от сорта на "Az sam zabival seka pi4ka deto sam q vijdal i deto ne sam". Ся, по темата - ами не, не съм "забил" нито едно момиче за тия 16 ли са, 17 ли са години. Пука ми, за всичко си има време. Ама, Скиуз, не е това единственото мерило на риъл лайфа. И с 0 гаджета си го имам. Имам си приятелите, забавленията и т.н. Да, и повечето ми приятели са момичета. Лол. И въпреки това не съм тръгнал с нито една. Не че се оплаквам...
П.П. Скуиз, ако темата е написана като пародия на фьешънските изявления за обувките, е... приех я насериозно.
|
|
|
|
 |
Wong Fei Hung
|
 |
Мнения: 210 Местоположение: ...in a galaxy far, far away...
В момента играе: Medal of Honor:Breakthrough, HoMM 3, Call of Duty 4 MW, Diablo II (The Fury Within mod)
|
|
Заглавие: Re: Колко пички сте забили? ( а.к.а. WTF is Real Life? ) Публикувано на: 30 Яну 2008 13:38
Относно бройката - "забих" една, която сега ми е жена, стига ми, не съжалявам че не съм преследвал всяка пичка, която ми се е изпречила на пътя - и тогава имах живот и сега, преди преобладаваха приятелите и запиванията, сега жената, приятелите и запиванията (макар запиванията да са в редки случаи, но за сметка на това в пъти по-качествени отпреди) - няма съществена разлика, за което се радвам... Имам приятели които всяка седмица са с различна девойка, но това не ги прави по-щастливи...
А на въпроса какво е real life, всеки може да даде различно мнение и/или определение... Разни хора, разни идеали...
Поздрави
___________________________________ http://gmbd.eu/blog http://www.martialartsmoviesstation.blogspot.com
|
|
|
|
 |
Darker Than Black
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Колко пички сте забили? ( а.к.а. WTF is Real Life? ) Публикувано на: 30 Яну 2008 18:19
Varggoth написа: Тъпак. Не говори за неща, за които си нямаш и бегла представа.  Добре бе пич,явно ти повече ги разбираш нещата от мен.Явно това ти е първата сериозна връзка и разбирам реакцията ти...Ще мине време,ще разбереш.
___________________________________ To be the power - not to be a slave...
|
|
|
|
 |
Existence
|
 |
В момента играе: Medieval 2: Total War
|
|
Заглавие: Re: Колко пички сте забили? ( а.к.а. WTF is Real Life? ) Публикувано на: 30 Яну 2008 18:27
Darker Than Black написа:  Добре бе пич,явно ти повече ги разбираш нещата от мен.Явно това ти е първата сериозна връзка и разбирам реакцията ти...Ще мине време,ще разбереш. Глупав си. Става ми жалко за всички, които си мислят, че да си имаш сериозна приятелка/да си женен/да желаеш някого до края на живота си е "мазохистично". Такива хора са жалки, залагат на моментното удоволствие и един ден ще се събудят сбръчкани и грозни, космати и гнусни, стари хора и ще се чудят защо спят в единично легло с майка си в другата стая. От друга страна всеки има право да си живее живота както желае, също така има право на лично мнение. Също така има право да не е дори пълнолетен, но да смята, че е прав и е видял всичко и е изпълнил мечтите си. 
___________________________________ Ahhh, she looked into your jingles, And saw what laid beneath, Don't try to save yourself, The jingle is complete
Fading gently, Jingling through
Nothing else can jingle
|
|
|
|
 |
Darker Than Black
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Колко пички сте забили? ( а.к.а. WTF is Real Life? ) Публикувано на: 30 Яну 2008 18:31
Existence,човек постът ми беше на шега! Нима този знак ";)" не значи нищо вече? Аз също се радвам на връзка продължаваща вече три години.Цялата работа беше,нещо като закачка между "обвързани" мъже,но явно останах неразбран.Както вече казах,пича ще порасне и ще разбере,че не трябва да бъде толкова импулсивен:)
|
|
|
|
 |
Existence
|
 |
В момента играе: Medieval 2: Total War
|
|
Заглавие: Re: Колко пички сте забили? ( а.к.а. WTF is Real Life? ) Публикувано на: 30 Яну 2008 18:36
Darker Than Black написа: Existence,човек постът ми беше на шега! Нима този знак ";)" не значи нищо вече? Аз също се радвам на връзка продължаваща вече три години.Цялата работа беше,нещо като закачка между "обвързани" мъже,но явно останах неразбран.Както вече казах,пича ще порасне и ще разбере,че не трябва да бъде толкова импулсивен:) По-скоро втория ти пост не беше баш шега, но приемам, че прибързах  П.п. Моя пост не беше шега 
___________________________________ Ahhh, she looked into your jingles, And saw what laid beneath, Don't try to save yourself, The jingle is complete
Fading gently, Jingling through
Nothing else can jingle
|
|
|
|
 |
Darker Than Black
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Колко пички сте забили? ( а.к.а. WTF is Real Life? ) Публикувано на: 30 Яну 2008 18:44
Аз написа: Добре бе пич,явно ти повече ги разбираш нещата от мен.Явно това ти е първата сериозна връзка и разбирам реакцията ти...Ще мине време,ще разбереш.
1 изречение- Явно аз не разбирам толкова от истинската любов,щом си мисля,че човек може да се шегува с такова нещо. 2 изречение-Разбирам защо поста му насочен към мен се откроява с такава острота;) 3 изречение- Ще мине време и ще разбере,че в живота може да се постигне много,ако първо помислиш,преди да кажеш нещо... ПС:Не,че ви пука,ама ей тъй,за да няма недоразумения:)
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|