Автор |
Съобщение |
Highroller
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Колко пички сте забили? ( а.к.а. WTF is Real Life? ) Публикувано на: 27 Яну 2008 11:55
The Chameleon написа: Пари ли им предлагаш?  Ти луд ли си? Незнам защо, напоследък в България масово, раята си мисли, че за да излезе с някоя 'яка точилка' 'курветина' или който както им вика, трябва да им се плаща.  Всичките, особено най-яките по заведенията си умират да се ч*кат, просто трябва да знаеш какво да правиш и естествено да не си случаен. The Grim Reaper Като гледам за теб секса и практикуването му не само с един човек цял живот е престъпление. 
___________________________________ Dolce Gabbana Armani Versace Gucci Fiorucci Fendi Ferre. Milan, New York, Paris, Sofia.
|
|
|
|
 |
VALEN7INVS
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Re: Колко пички сте забили? ( а.к.а. WTF is Real Life? ) Публикувано на: 27 Яну 2008 11:59
The Grim Reaper написа: И приятелите ти не са курви, защото са ти приятели? Трай там. Разкрепостени? Курви. Приятелите ти също. Че и ти може би си курва. Не ми давай акъли на мен. С терминологии не се занимавам. Това, което ти наричаш "разкрепостени" повечето хора наричат "курва". Така че... Uuh...Shut up? Точно. Най-много обичам, когато някой вика на шибаните курви, че просто били разкрепостени. ППЕми... точно тея "разкрепостените", 'дето не обичали сериозните връзки, са курви точно толкова, колкото и онея другите, както и колкото теб. И не, да ти кажа, даже никак не ми се ще да съм от тея курви. 'Щото не съм примат, като хората за които говориш и едно момиче ми стига и, така като гледам - ми стига от близо 2 години вече. ПП2Не, не е престъпление. Просто е детинщина. ;р
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
 |
Раскольников
|
 |
Мнения: 667 Местоположение: Dark pits of darkness and despair descending down decaying decrypted doom-damned dungeons
|
|
Заглавие: Re: Колко пички сте забили? ( а.к.а. WTF is Real Life? ) Публикувано на: 27 Яну 2008 12:05
Sentry написа: В добавка на предоставената от многоуважаемия Sentry визуална метафора бих могъл да добавя сам о и единствено символно послание до всички учасници в съответната дискусия под формата на поздрав с Nirvana - Smells Like Teen Spirit, в следстиве на което намирам ,че каквато и да е форма на смислен изход и конклузия от провеждащата се в тази тема дискусия е вече достигната в своята оптималност, а всичко от тук нататък би било единствено и само в доказателство и подкрепа на тук изказаната символно теза....(Aко изобщо думата "смисъл" е спосбна да бъде употребена в контекста на диспут касаещ тематика допустима в своята социална низост и инфантилна наивност единствено и само за рамките на "о така презрения и противен" форумен масив на Teenproblem.) ПС:Нека само напомня на всички изявили се тук потребители с дата на регистрация по-ранна от близките 6 месеца ,че преди години появата на подбна тема ТУК (колкото и абстрактна да е тази категория в рамките на виртуалноста) щеше да срещне акт на неудобрение описуем единствено и само като "интелектуална анихилация" на автора.... ППС: Кратка перефраза като за начинаещи членове на академичната обност (a.k.a онази елусивна интелектуална катеогрия "студенти" ): Колеги(образно казано) - кога точно паднахте до толкова та да намирате за умесно(или дори по-плашещо "забавно) на една характерна с толкова...лумпенистичата си природа тема за обсъждане In Teh Interwebs ?
___________________________________ Lets have a black celebration
I see the stars come out tonight I see the bright and hollow sky Over the city's ripped backsides
I look to you How you carry on When all hope is gone Can't you see
PS: Misery Loves Company - I AM NOT A GOTH!
|
|
|
|
 |
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
 |
|
|
Заглавие: Re: Колко пички сте забили? ( а.к.а. WTF is Real Life? ) Публикувано на: 27 Яну 2008 12:10
Amen.
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
 |
VALEN7INVS
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Re: Колко пички сте забили? ( а.к.а. WTF is Real Life? ) Публикувано на: 27 Яну 2008 12:12
Аватарът му на Раскольников е доста подходящ, смея да твърдя.
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
 |
Макс Пейн
|
 |
В момента играе: на сигурно...
|
|
Заглавие: Re: Колко пички сте забили? ( а.к.а. WTF is Real Life? ) Публикувано на: 27 Яну 2008 12:12
Явно ти просто си прекалено тъп и отказваш да приемеш, че не всяка жажда за забавление е курвенщина.Щото вЕрвай ми - курвите и аз ги мразя, ама много.Но за мен курва е различно от това, което за теб е курва. Ма май не ти пука, щото гледаш безкрайно надменно върху много хора, които може и да са повече от теб, но не го осъзнаваш."Детинщина е, примитивно е" - после обвинявате другите хора, че са надути.Виж се.Огледай се.Пък си живей както си искаш.Мога да пиша сто реда, но не ми се хабят думите. Само ще ти кажа - ще ме наричаш курва, след като си изпил една бира с мен и си се уверил в това.Щот най-мразя безсмислените определения  А горе виждам поредното мнение, което се е подвело само от анкетата.Как да я махна мама му деба, целта на темата беше съвсем друга...Но кога ли нещо тук не става offtopic...
___________________________________ "Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...
Все агенти сме!
|
|
|
|
 |
Раскольников
|
 |
Мнения: 667 Местоположение: Dark pits of darkness and despair descending down decaying decrypted doom-damned dungeons
|
|
Заглавие: Re: Колко пички сте забили? ( а.к.а. WTF is Real Life? ) Публикувано на: 27 Яну 2008 12:21
Squiz написа: Явно ти просто си прекалено тъп и отказваш да приемеш, че не всяка жажда за забавление е курвенщина.Щото вЕрвай ми - курвите и аз ги мразя, ама много.Но за мен курва е различно от това, което за теб е курва. Ма май не ти пука, щото гледаш безкрайно надменно върху много хора, които може и да са повече от теб, но не го осъзнаваш."Детинщина е, примитивно е" - после обвинявате другите хора, че са надути.Виж се.Огледай се.Пък си живей както си искаш.Мога да пиша сто реда, но не ми се хабят думите. Само ще ти кажа - ще ме наричаш курва, след като си изпил една бира с мен и си се уверил в това.Щот най-мразя безсмислените определения  А горе виждам поредното мнение, което се е подвело само от анкетата.Как да я махна мама му деба, целта на темата беше съвсем друга...Но кога ли нещо тук не става offtopic... Всъщност не бих казъл че съм подведен под каквато и да е форма..Просто намерих за уемсно да се възползвам от контекста който диспутът неизбежно породи....Предлено съм наясно с факта ,че идеята на сътветния е да се преумее точно какви са за hommo foromus измеренията на "социалния" живот и в какви граници е неговия контакт със съответния...За съжаление си позволих да използвам сътворената от вас (Tomahawk в дни отминали ако не се лъжа) тема като платформа за да изразя своята изненада от това до какво ниво е достигнано нивото на обвързаност на традиционно социопатичния в разсъжденията и действията категоризуем като nerd компютърен потребител , със средата на реалноста изначално някога подикнала го да предпочете именно вируталното пред предложеното му в реалноста...С една дума не толквоа анкетата колкото тенденции от вече година и половина - две бавно но сигурно налагащи се в поведението дори на преди уважавани потребители, ме подтикнаха към изказването на тази изначално offtopic за темата позиция..По скоро анкетата както и проявленията на част от потребителите в нея се явяваха..."последната капка"...
___________________________________ Lets have a black celebration
I see the stars come out tonight I see the bright and hollow sky Over the city's ripped backsides
I look to you How you carry on When all hope is gone Can't you see
PS: Misery Loves Company - I AM NOT A GOTH!
|
|
|
|
 |
Макс Пейн
|
 |
В момента играе: на сигурно...
|
|
Заглавие: Re: Колко пички сте забили? ( а.к.а. WTF is Real Life? ) Публикувано на: 27 Яну 2008 12:25
Абсолютно ти е разрешено да ми говориш на "ти" ( вие ме дразни, особено във форум ) Иначе, тази тема така и така стана поредния буламач...Дай да я приключваме. Наздраве!
___________________________________ "Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...
Все агенти сме!
|
|
|
|
 |
h3artstone
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Колко пички сте забили? ( а.к.а. WTF is Real Life? ) Публикувано на: 27 Яну 2008 12:29
На първият въпрос - снощи една. За вторият нека отидем до Айнщайн. След живота. Или близо до края му. Тогава ще разберем! 
___________________________________ Беля картофи, беля, беля картофи, беля картофи - и ние правиме само това, и ние правиме само това, yeah! ~
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Колко пички сте забили? ( а.к.а. WTF is Real Life? ) Публикувано на: 27 Яну 2008 12:36
RoyalFlush написа: Ти луд ли си? Незнам защо, напоследък в България масово, раята си мисли, че за да излезе с някоя 'яка точилка' 'курветина' или който както им вика, трябва да им се плаща. Не знам, аристократе, ама на мен и пари да МИ дадат, няма да изляза с "яка точилка". Скуиз, абе.. остави ти анкетата , самото заглавие на темата ти " колко пички сте забили АКА WTF is Real Life " Не , че нещо, ама... Излиза, че това е Истинския Живот за теб  Ммм.. абе има какво да се каже още по темата, ама за къв чеп. Ps. I like your peep show magnetized I saw you in the window, I've been watching you, don't know what else to do.
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Колко пички сте забили? ( а.к.а. WTF is Real Life? ) Публикувано на: 27 Яну 2008 12:39
Къв ти риъл лайф бе дееба,най-вече си зависи от обкръжението,а моето е едно такова викат ме по скайп да ходим в някоя зала 
|
|
|
|
 |
Existence
|
 |
В момента играе: Medieval 2: Total War
|
|
Заглавие: Re: Колко пички сте забили? ( а.к.а. WTF is Real Life? ) Публикувано на: 27 Яну 2008 12:44
The Chameleon написа: Ммм.. абе има какво да се каже още по темата (...)
Ps. I like your peep show magnetized I saw you in the window, I've been watching you, don't know what else to do. Тоест за теб рийл лайфа е воайорството, а Ya stalker!! А всичките сте много забавни като започнете да се заяждате така един с друг ^^ Как така ще спирате с дискусиите (не) по темата? Искам още! Изяжте се! Унищожете се! Наричайте се курви  (това последното го правите и без насърчение, omg, gay forum wtf!? ) 'Дет спомена Скуиз - наздраве, Бира! Който от тук се е напивал като прасе с каквото и да било, значи има поне някакъв рийл лайф. Точка по въпроса ^^
___________________________________ Ahhh, she looked into your jingles, And saw what laid beneath, Don't try to save yourself, The jingle is complete
Fading gently, Jingling through
Nothing else can jingle
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Колко пички сте забили? ( а.к.а. WTF is Real Life? ) Публикувано на: 27 Яну 2008 12:47
Веднъж забих 4 на веднъж с метална тръба!
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Колко пички сте забили? ( а.к.а. WTF is Real Life? ) Публикувано на: 27 Яну 2008 12:47
Existence написа: [ Тоест за теб рийл лайфа е воайорството, а Ya stalker!! ---- Наричайте се курви :lol: (това последното го правите и без насърчение, omg, gay forum wtf!? ) Епа , т'ва си е част от РЛ-а! I may be a stalker.. who knows.. Ps.
АХАХХААХХА :Д
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Колко пички сте забили? ( а.к.а. WTF is Real Life? ) Публикувано на: 27 Яну 2008 13:07
И с очи мили газят върху мене с всички сили .. По темата - тва е мега относително понятие .. някой смята , че 'риъл лайфа' му се изчерпва с тва да тиймкилне на дота , друг смята , че всичко освен ебането не е риъл лайф .. всъщност , кажи си , пука ли ти или напраи темата шото беше излезал от гореспоменатия реален живот за няколко часа 
___________________________________ остарехме
|
|
|
|
 |
Shady
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Колко пички сте забили? ( а.к.а. WTF is Real Life? ) Публикувано на: 27 Яну 2008 15:35
Риъл лайф? Добре, на мен пък не ми се вижда безмислено да изгледам режисьорските версии на Властелина на пръстените (общо 13 часа) една след друга, вместо да говоря с други хомо сапиенс по кафетата. Не ми е приятно да спортувам, повече ми харесва да гледам спорт по телевизията. Четенето на книги за мене се намира по-нагоре в ценностната система от четенето на уроци, пък другите нека ми викат как е тъпо и загуба не време. И, да, да седя пред компа ми доставя повече удоволствие от това да треса дупарата в близката дискотека. Може и да не успея да ударя мома #3 преди да умра, ама дреме ми. Това са финните удоволствия от живота - винце, мазен хамбургер, ново CD на любимата група да свири и да мажеш на ДотА. 'айде сега, мразете ме, пък довечера ще вида какви са ви ги родили умовете  едит: бвахах, скивайте зайчоците (\(\ (\_/) (\ /) (='.') (0.o) ( . .) (;) (;) (;).i.(;) ('')('')
___________________________________ Заповядай в Comics Bistro - мястото за български уеб-комикси
|
|
|
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: Колко пички сте забили? ( а.к.а. WTF is Real Life? ) Публикувано на: 27 Яну 2008 15:38
Squiz написа: :lol: Веднага даде оценка на хора, които не познаваш.БРАВО, задник, тъп си И да, има разлика между разкрепостено момиче - такова, което не обича сериозните връзки ( дааа, има и такива, обвързаността в една връзка не им понася ) и курва - която спи с всеки, само и само за да се чука, или пък спи с някой заради пари ( всички знаем за малките момиченца и батковците ) Ама какво ти обеснявам - сигурно не правиш разлика, и за теб всяка, която има преживяване за "една вечер" е курва. За приятелите ми, няма да коментирам.То понякога е цяло изкуство да накарш момиче, което не те е поглеждало ( щото просто е надуто ) да се забие с теб, ама тогава си курва.Сигурно си курва и ако не може да си намериш приятелка, с която да си сериозно, но все пак не ти се седи на сухо. Бе...курви...ама ти се ще да си от тях... Явно ти просто си прекалено тъп и отказваш да приемеш, че не всяка жажда за забавление е курвенщина.Щото вЕрвай ми - курвите и аз ги мразя, ама много.Но за мен курва е различно от това, което за теб е курва. Ма май не ти пука, щото гледаш безкрайно надменно върху много хора, които може и да са повече от теб, но не го осъзнаваш."Детинщина е, примитивно е" - после обвинявате другите хора, че са надути.Виж се.Огледай се.Пък си живей както си искаш.Мога да пиша сто реда, но не ми се хабят думите. Само ще ти кажа - ще ме наричаш курва, след като си изпил една бира с мен и си се уверил в това.Щот най-мразя безсмислените определения А горе виждам поредното мнение, което се е подвело само от анкетата.Как да я махна мама му деба, целта на темата беше съвсем друга...Но кога ли нещо тук не става offtopic... Оценка? Беше предположение. Не бих си губил времето да оценявам някой, който най-малкото намира полза от това да пусне тема "Колко пички сте забили?" напълно сериозно. Такива теми създавахме за гавра на времето, или както каза Разиел, карахме автора да си завре главата в задника. Факт е, че това е доста хейтърси форум. Мен лично ме забавлява да те нарека курва и да те гледам как ми се дразниш, въобразявайки си, че успяваш да отвърнеш със изрази като "задник" и "тъп си". Времето, в което използвах тези думи и наистина успявах да обидя някого беше преди около 10 години. Княза си го каза правилно. "Разкрепостено момиче"? Поредното тъпо оправдание да не се класифицираш като "курва", понеже е гадно, обидно, низко...? "Разкрепостено момиче" звучи мнооого по-добре, нали? Това ми напомня за гениалното клипче, коетоможеш да изгледаш кликайки тук. Изгледай го цялото.Да, момиче, което има преживяване за "една вечер" може и да не е курва. Но действието е курвенско, и тя не е курва единствено, ако това е изключение. Но ако не е? Курва. Разлика правя, не се безпокой. Както и разликата между теб и някой, който е далеч от овчия светоглед, прихванат от някой "гъзар", който ти е бил идол. Просто защото все още не можеш да започнеш да изграждаш представите си сам, и се водиш от обкръжението си. Може би е нормално за възрастта ти... Така че се надявам да си на 15. Ако не си... Е, поне мисълта, че не си единствения, когото лошите форумци наричат "тъп", "малоумен" и etc. може да те успокои. Прав си. Изкуство е. Флирта е изкуство. Но взаимното задоволяване на инстинктивните нуждни не е. Защото изкуството, като такова, е най-висшето постижение на човека и главната причина да го разграничава от животно. Но ги има и еволюционните недорасляци, които се водят по първичното, и дори се мислят за мъже заради илюзията, че да си завреш гениталния израстък в нечия дупка те прави alpha male. Аз лично мога да се чувствам така когато видя приятелката си по-щастлива, отколкото която и да е "разкрепостена" малолетна пикла някога ще е с теб, докато не пораснеш.  За приятелите си няма да обясняваш, но... Нека говоря със статистики. Средната световна възраст за изгубване на девствеността е 17.3 години. В България това може да е 13-14, но това е друга тема. Та идеята ми е, че ти ми обясняваш за двама седемнадесет годишни пишлеменца, които явно са легенди в твоите представи, със малоумния си брои от 20 и 37 броики. Първо, ако този човек не е курва, кой е? Или за теб и за тез' младежи върви сексисткото поверие, че жена с толкова броики е курва, пък мъж е "пич"? Не. Курва е. Ако наистина имаш броики над две дузини на 17 годишна възраст, ти няма какво друго да бъдеш. Второ, нелепо е да се възхищаваш на човек със толкова низши и примитивни ценности. Трето, залагам си главата, че този брои е преувеличен. Както казах, за заплата и за секс най-много се лъже. И съм виждал достатъчно хора да лъжат за броиките си, за да знам че е така. Също така казах, че с "разкрепостени" курви всеки може. Но такива момичета предизвикват единствено погнуса в моето съзнание, което крайно намалява желанието ми да избера такова същество за сексуален партньор. Най-малкото във секса намирам много по-извисени усещания, отколкото просто поредния оргазъм и възможността да се почувствам мъж пред компанията, като им се похваля, че съм "забил" нек'фа. Когато съумееш да съблазниш и преспиш със момиче, което наистина обичаш, а не гледаш притеснено отдалече и не си мънкаш под носа при разговор с нея, заради притеснения поради чувствата си към нея ще разбереш за какво говоря. Ще ми се да съм курва? Да можеш да преспиш със "разкрепостено" момиче, което в абсолютно никакъв случай не е "курва" не е голямо постижение. Нито изисква особени усилия или умения. В такъв случай, защо е повод за завист? Защото недоносените ти приятели се смятат за "гъзари", преувеличавайки бройката си? Жалък си. И ако не ми беше такъв кеф да ти го казвам и доказвам, далеч нямаше да се занимавам да пиша нещо смислено на нищожество като теб.  Ние сме тъпите. Защото сме задръстени и нямаме "real life", както го наричаш, понеже отказваме да приемем очевидното, че не всяко момиче, което системно се държи курвенски е курва. "Кучки" са тези, които използват това с користни цели. Но "курви" са тези със "жаждата за забавление", за която говориш. И ти си курва. Просто никой не ти връзва. ВЕрване не заслужаваш, така че си оставаш без такова. Най-малкото си твърде заблуден, за да получиш нечие доверие. И това не е надменност. Надменно е да мислиш, че превъзхождаш някого по всичко. Да не можеш да приемеш, че той може да се справи по-добре от теб във каквото и да било. Но да виждаш някое низко качество в нечие недооформено съзнание, което ти превъзхождаш само в този аспект е достатъчна причина да можеш да изречеш тези думи. Аз си позволявам и някои по-силни и арогантни, но... Наречи ме хейтър. Ще ме засърбят гениталиите за теб. Обещавам. Но не очаквай нищо повече  Предизвикателството да се изпие по бира с теб от какво е породено? Че и пиенето на бира те прави по-мъж? Защото не можеш да приемеш да отидеш на кафе с някой форумец, а трябва да си мерите пишките на по бира? Защото ти МОЖЕШ да пиеш бира? Мацките въздишат по теб, сигурен съм... В следствие на това, че можеш да кажеш пред хората, че ти пиеш бира те ти се възхищават и шанса да те изберат за сексуален партньор се увеличава! Тук прекалява. Обърнах го на чиста гавра. Но наистина се чудя защо точно бира? И как по-точно едната изпита бира с теб ще ме увери че си курва, изглежда много по-добре от жалките слова, което изреди в тази тема? Но как' да е. Аз бих ти приел предложението. Дори и на ракия бих ти го приел. Просто за да видя какво ще докажеш. И знаеш ли кое е най-жалкото? Предизвикваш някого да пиете по бира, като дори нямаш годините да можеш да си я закупиш легално. Определенията на всички ни са базирани на твоите думи. Твоите определения за нас, обаче, са просто жалки и безуспешни опити да защитиш достойнството си със словесна контраатака. С която се излагаш още повече.  И виждам се опитваш да се оправдаеш, че темата била съвсем друга... Е, не. Не е. Просто като усети количеството жлъч излята по твое име реши, че може би ще изглеждаш по-невинен, ако се опиташ да твърдиш, без никакво доказателство, че всъщност не си имал предвид, че "real life" е броя на "пичките", които си "забил". Но... Защо е това a.k.a. там, тогава? Аз ли греша, или това е абревиатура на "also known as"? Точно това си имал предвид. Опитвайки се да се докажеш като мъж, изказвайки еквивалентността на "real life" със броя пички, които си забил. За това с'я мълчи и си носи последствията. Пък някой ден може и ти да пуснеш тема със заглавие "Аз напускам форума!", мечтаейки си на някой да му запука.  Ии, да. Маха се като промениш първото мнение. Освен ако това не се е променило с новата версия на форума. Светле, доволен?  Мен ми е забавно, че се заяждам с него, теб ти е забавно, че се заяждаме с него... Всички си правят кефа. На гърба на Squiz. Ама к'фо ти пука. А ти, боклук, не си пил бира с мен от 3-4 години. 
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
 |
Disturbed
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Колко пички сте забили? ( а.к.а. WTF is Real Life? ) Публикувано на: 27 Яну 2008 16:54
Батко, баце, пич, пичонка... Абе, тако'а бе, след линка с клипчето (култ :Р) си беше чиста гавра с труп. Усещма бирената недостатъчност в кръвта ти, обличай се и идвай да пием по една :Р
___________________________________ Expect the worse, you bleeding heart, but kill me first - before it starts. Yes, my cock is getting hard, we are born different after all. Invite mayhem, produce weapons, shoot out, burn down. No CNN or media now ...
|
|
|
|
 |
долу_админа
|
 |
В момента играе: Игрътъ
|
|
Заглавие: Re: Колко пички сте забили? ( а.к.а. WTF is Real Life? ) Публикувано на: 27 Яну 2008 16:59
Приятели, няма "истински живот". Независимо от това, че някой налага това понятие когато ви хвали, или когато ви плюе. Понятие живот обаче има. И животът е различен за всеки. Но всеки един, който живее, живее защото му харесва. И се забавлява. Просто помисли - ако знаеш, че нещо няма да ти хареса, ще го направиш ли просто ей така. Ще изядеш лайно за 50 000. Лайното не ти харесва, но това са 50 000 - и те ти харесват. Ще живееш и принципно ще ти е готино. Животът ти ще ти харесва, защото ти е готино. Ще те блъсне кола. Или ще се разболееш. Ще те потрошат както като махнеш една карта от кула с карти и тя се разпада - с такава лекота и такъв резултат. Няма да ти е готино. Но ще се бориш за живота си. Защото той ти харесва, и искаш той да продължи. Харесва ти да си жив и искаш да си жив. Ако не ти харесва - може би изобщо е нямало да дочакаш болестта или предното стъкло, ами направо ще полетиш от 12-тия етаж към Вечността. Този, дето ходи по купони и върти мадами го прави, защото му харесва. Този, който се боде с хероин го прави, защото му харесва. Онзи, дето по цял ден е заврян и цъка Дота го прави, защото му харесва. Те живеят така, защото им харесва. Живеят. И им харесва. Това е за тях живота и той им харесва такъв. Дали това е истински живот или не е - това е дебилно. Някой да ми каже, еднопланово, еднозначно, какво значи "истинско"? Аз мога така - щом се случва, значи е истинско. Техният живот се случва, значи е истински. А останалото се получава така. Те, за които питаме дали животът им е истински, те не смятат, че се нуждаят от промяна в начина си на живот. Не смятат, че трябва да го правят истински. Ти го смяташ, защото твоето ти харесва, а чуждото не. Ти разбира се, искаш да ти харесва да си ти. И естествено породеното от твоята собствена несигурност желание да доминираш над останалите, убеждавайки по този начин себе си, че ти си прав а те грешат, взима контрола от разсъдъка ти. И те прави да изглеждаш предимно жалък. Оставете всеки да живее както му харесва. Това е живота и истинския живот - да живееш, защото ти харесва. Ако някой се опитва да ви налага това, което му харесва на него, и на вас то не ви харесва, просто не му го позволявайте. И ако не сте задължени да водите спор с него, не правете и това. Накрая няма да излезе нищо добро. Накрая нищо няма да излезе. Живейте целият си живот така, че да ви харесва. Оставете и тези край вас да го правят и не им пречете. Няма "истински" живот. Има "твоя" живот, "моя живот" и някаква връзка между тях. Останалото е чесане на езици.
--- Курва - това е човек, който се ебе с много и непознати хора за пари. Човек, който лесно се навива да ебе и го прави без да се церемони го прави защото му харесва и обича секса и не се нуждае от емоционална връзка, за да е щастлив и пълноценен. Ако започне да се нуждае - той несъмнено ще я осъществи. "Не съм курва - просто обичам секса" - смешно ли е? За мен е напълно рационално. И затуй, другари и другарки, не обиждайте на курва, а се възползвайте смело от тази дивна рационалност!
И най-вече от правото си да живеете така, щото да ви харесва. Дори да решите в един момент, че лъжете себе си, илюзията за добро или за лошо понякога е по-реална от самата реалност. Единственото сигурно нещо на живота е, че той има начало и край. Ако се опитате до достигнете до нещо повече, по-скоро сте обречени. А дори да успеете, няма да ви стане по-добре. Е, ако така ви харесва, тогава сте напълно легитимни. Но не го налагайте на другите.
END
И верно идете да ударите по едно с Диста :]
|
|
|
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: Колко пички сте забили? ( а.к.а. WTF is Real Life? ) Публикувано на: 27 Яну 2008 17:25
Readonly написа: Курва - това е човек, който се ебе с много и непознати хора за пари. Човек, който лесно се навива да ебе и го прави без да се церемони го прави защото му харесва и обича секса и не се нуждае от емоционална връзка, за да е щастлив и пълноценен. Ако започне да се нуждае - той несъмнено ще я осъществи. "Не съм курва - просто обичам секса" - смешно ли е? За мен е напълно рационално. И затуй, другари и другарки, не обиждайте на курва, а се възползвайте смело от тази дивна рационалност!
И верно идете да ударите по едно с Диста :] Не. Думата е "проститутка". Няма нищо лошо да обичаш секса. Това не те прави курва. Да обичаш секса и да не подбираш партньор в него те прави курва.  Ама и ти нещо си курвясал. Преди не ги говореше такива. Още малко и религиозен ше станеш. ^^ Ще сънувам как някой ми повтаря "Харесва...харесва...харесва...". С ебати кефа бих ударил по едно с Диста, ама утре ме чака шофьорски изпит. И прекалих с "real life"-а, та сега решавам кат' не видел. Може би щот' верно съм невидел достатъчно решаване на листовки. И шансовете да си ги взема далеч не са обещаващи... Но ако не ме скъсат, ше се давим у бира. 
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|