26 Юни 2005 13:12 Мнения: 26 Местоположение: Nakthi Imperial City
Заглавие: Re: Трудолюбиви ли сте?
Публикувано на: 20 Яну 2008 15:17
2D aз влезнах в университета и сега вече, хептем пък нищо не ми се прави. Аз съм най-зле от всички ама такава атапия, е, че направо съм си за дом за бавно развиващи ;(((!
___________________________________ Discipline is my sword,
faith is my shield.
Do not leap blindy into uncertainty,
and you may live to reap the rewards.
Duke
Публикувано на: 20 Яну 2008 15:25
Мързелът в ограничени количества е дори здравословен, но опре ли се до кариера, отглеждане на семейство и самостоятелност, трябва да бъде забравен. Иначе на издръжка при родителите е нелепо за зрял човек, така че единственото решение е трудът.
В някои отношения ме мързи, ама иначе като почна работа не се спирам докато не я свърша
___________________________________ http://best-cocktails-recipes.com - Cocktails recipes and mixed drinks http://www.vzonata.com - диета Зоната от проф. Бари Сиърс
12dasd
Публикувано на: 20 Яну 2008 17:08
Disturbed написа:
Не, но съм инат...
+1 големо говедо >:О
Ако ме мързи, никой не може да ме вдигне от леглото/компа. Ако съм намислил нещо, го върша до край и никой не може да ме разубеди :Д
___________________________________ Или имаш, или немаш.
Admiral General Hurf
15 Ное 2007 18:16 Мнения: 3215 Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo
Публикувано на: 20 Яну 2008 17:10
И да и не.
___________________________________ Я тибя МУСТАК
Warbringer » 16:12 » написа:
и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
AcTivE
The King of Kings
Публикувано на: 21 Яну 2008 10:45
Работя заради парите и когато имам стимул за това. Иначе не харесвам работата и си падам по забавленията
Публикувано на: 21 Яну 2008 12:12
Да-няма работа която да не мога да прекъсна по средата или въобще нещо което не мога да зарежа заради мързела. Какво да се прави-просто нямам стимул за нищо но пак ми е добре като спя по 10-12 часа на ден ( а почивните малко повече )
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения