Автор |
Съобщение |
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Re: Чалга vs. Метъл Публикувано на: 18 Яну 2008 20:24
Баси пробития и безмислен спор.Чувствам се горд че не съм взимал участие в него
|
|
|
|
|
Kamelot
|
|
В момента играе: q3
|
|
Заглавие: Re: Чалга vs. Метъл Публикувано на: 18 Яну 2008 20:28
Аз се пак ще изкажа мнение по темата МЕТЪЛ форевър
___________________________________ Reaching aural nirvana...
|
|
|
|
|
Zero Endorphine
|
|
|
|
Заглавие: Re: Чалга vs. Метъл Публикувано на: 18 Яну 2008 21:14
DirecteX написа: Само чалга и Амор кубинките да го духаТ! Odin написа: По принцип преди,такива мнения ме дразнеха,но сега ми става жал,като ги видя. Мой човек,ти си толкова безцветен,незабележим и без никакъв вкус,че едва правя разлика между теб и дъвката залепена от долната страна на чина ми. Надали ще те убедя каква помия слушаш,но фактите са си факти.Мазното леке на панталона ви=чалгар. <33 Камелоте, само доказваш колко безмислен е този спор...
___________________________________ стон, тон, ехо във салон, ако бях микрофон, щях да бъда он.
|
|
|
|
|
Nhaz'Ul
|
|
|
|
Заглавие: Re: Чалга vs. Метъл Публикувано на: 18 Яну 2008 21:17
Бати идиотите, навръх именния ми ден да дигнат рядко тъпа тема...
___________________________________ В малки дози алкохолът е полезен във всякакви количества.
Руска мъдрост
|
|
|
|
|
Loopmaster
|
|
|
|
Заглавие: Re: Чалга vs. Метъл Публикувано на: 18 Яну 2008 21:33
Нагъл, честит имен ден
___________________________________ Don't be a prisoner of your own style!
Цитат: Бла Бла Бла! В този прекрасен форум няма девствени! Евала на всички, защото знам, че всеки си има приятелка... поне в .jpg формат
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Чалга vs. Метъл Публикувано на: 18 Яну 2008 21:41
Айде да се изпотепем
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
|
Fenrir
|
|
|
|
Заглавие: Re: Чалга vs. Метъл Публикувано на: 18 Яну 2008 21:45
'Ма 'айде!Само че...дори да взема назаем от Тор чука му,ти ако ми се появиш с некоя мотика,се отказвам.(с кирка по-може,но не и с всемогъщата мотика!!1!)
___________________________________ For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа: ave isus e pokemon ve
|
|
|
|
|
Kompoth
|
|
|
|
Заглавие: Re: Чалга vs. Метъл Публикувано на: 18 Яну 2008 21:56
Пфф... кво знаете вие:
|
|
|
|
|
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
|
|
|
Заглавие: Re: Чалга vs. Метъл Публикувано на: 18 Яну 2008 22:44
ЧАЛГАААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА И ХААААААААААААААААААУУУУУУУУУУУУУУУУУУСССССССССССССССССССССС
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Чалга vs. Метъл Публикувано на: 18 Яну 2008 23:23
Jorix написа: Баси пробития и безмислен спор.Чувствам се горд че не съм взимал участие в него И аз, рофл.
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
Fenrir
|
|
|
|
Заглавие: Re: Чалга vs. Метъл Публикувано на: 18 Яну 2008 23:35
Ахахахахаха!Не знам на колко години са били съфорумците кат' са писали в тая тема,но определено оунват!Ахахахаах! Disturbed`````` написа:
___________________________________ For all those who said this day would never come, what are they to say now?
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: Чалга vs. Метъл Публикувано на: 18 Яну 2008 23:36
И аз се позадавих на това, ама викам, айде да не го поствам, че ще ми се разсърди :ДД Доста бисери на доста хора..
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
Макс Пейн
|
|
В момента играе: на сигурно...
|
|
Заглавие: Re: Чалга vs. Метъл Публикувано на: 19 Яну 2008 01:20
Odin написа: По принцип преди,такива мнения ме дразнеха,но сега ми става жал,като ги видя. Мой човек,ти си толкова безцветен,незабележим и без никакъв вкус,че едва правя разлика между теб и дъвката залепена от долната страна на чина ми. Надали ще те убедя каква помия слушаш,но фактите са си факти.Мазното леке на панталона ви=чалгар. А по принцип мен все още ме дразнят "умни" изказвания по адрес на хора, които не познавате... Но карай, след време ще видим кой е бил повече незабележим и кой е постигнал повече... Това не ме прави привърженик на чалгата, която пича слуша...И аз не я харесвам, но той си има ясните конкретни и точни причини да и се кефи...
___________________________________ "Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...
Все агенти сме!
|
|
|
|
|
Fenrir
|
|
|
|
Заглавие: Re: Чалга vs. Метъл Публикувано на: 19 Яну 2008 08:30
Squiz написа: А по принцип мен все още ме дразнят "умни" изказвания по адрес на хора, които не познавате... Но карай, след време ще видим кой е бил повече незабележим и кой е постигнал повече...
Това не ме прави привърженик на чалгата, която пича слуша...И аз не я харесвам, но той си има ясните конкретни и точни причини да и се кефи... И мен ме дразнят изказвания от рода на:"Всеки има право да слуша каквото си иска." Хмм ясни,конкретни причини....мда-просто е от простолюдието.Предполагам си наясно,че не го казвам ей така.Не знам за теб,но аз досега не съм успял да проведа свестен разговор с някой чалгар.Било то за история,култура и т.н. Чалгата не пави хората прости,те са си такива по принцип,затова са избрали да слушат тази музика-лесна е за разбиране,не трябва да си напрягат мозъйа да вникнат в смисъла й. P.S Видял ли си един чалгар,видял си ги всичките.Е,разбира се,че има малки изключения,но не вярвам тоя тип да е от тях.
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: Чалга vs. Метъл Публикувано на: 19 Яну 2008 10:18
Не, човек, няма изключения при чалгарите. При мангалите и турците определено има, ама не и при чалгарите.
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
Макс Пейн
|
|
В момента играе: на сигурно...
|
|
Заглавие: Re: Чалга vs. Метъл Публикувано на: 19 Яну 2008 11:01
Не момчета, много пристрастно и крайно мислите. Да, признавам - тея, дето слушат само чалга са простички.Лятото се запознах с една такава мацка, само на чалга.Колкот беше красива, толкоз беше проста.А беше невероятно красива, damn it... Но първо, винаги има изключения и второ, не сте ли се замисляли, че някои хора могат да слушат чалга за да изпростеят? Не по принцип, ами моментно.Отърсване от ежедневието, от мисленето, от всичко.Например на мен, когато ми дойдат в повечко мислите, разсъжденията и изобщо мозъкът ми почва да изключва си пускам Ъпсурт или някоя кретенска песен тип "Бански на лалета" и изкретенясвам в нас.Подскачайки.Някои правят това на чалга, вие - на някое абсолютно безсмислено дьед парче в което само се крещи.И не ми минавайте номерата с това, че нямате музика, която е безсмислена и лигава, и че във всяка търсите нещо - в някои просто намирате чист кретенизъм... А отностно разговорите и кой е тъп и прост и кой не е - казах вече, че повечето върли чалгари са прости, но далеч не всички.Друг е въпроса, че аз мога да кажа същото за метълите, и ще бъда прав за мен спрямо тези, с които аз съм говорил - много тесногърди хора са, с ограничени интереси. А още повече, че темата е чалга срещу метъл.DirectX просто избира между тези двете нещица.А да си кажа - в зависимост от настроението, и аз бих предпочетл чалга пред метъл...
___________________________________ "Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...
Все агенти сме!
|
|
|
|
|
Vermic
|
|
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Re: Чалга vs. Метъл Публикувано на: 19 Яну 2008 11:03
Егати смешната тема!!1!1
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: Чалга vs. Метъл Публикувано на: 19 Яну 2008 13:09
Squiz написа: И не ми минавайте номерата с това, че нямате музика, която е безсмислена и лигава, и че във всяка търсите нещо - в някои просто намирате чист кретенизъм...
Имаме бе!
|
|
|
|
|
Zero Endorphine
|
|
|
|
Заглавие: Re: Чалга vs. Метъл Публикувано на: 19 Яну 2008 13:39
Varggoth написа: Не, човек, няма изключения при чалгарите. При мангалите и турците определено има, ама не и при чалгарите. (Почти) съвършено вярно. А пък на мен тайничко ми става кеф като гледам подобни дебилни мнения, както и безнадеждно тъпите ми връстнички. Не ви ли кара да се чувствате различни и.. мамка му, над тях? (:
___________________________________ стон, тон, ехо във салон, ако бях микрофон, щях да бъда он.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|