Автор |
Съобщение |
NeO_Zealot
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Дек 2007 13:22
Куц Пръч написа: БТВ Новините:
-Здравейте, аз съм Хасани Мангалич. -Аллах Ак... Добър ден и от мен - Юксел Кадриев.
|
|
|
|
 |
botlik3
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Дек 2007 19:08
Винаги съм харесвал тактичния начин на заключване на темите, с малка доза хумор
http://www.pcmania.bg/phpbb/viewtopic.php?t=52155
___________________________________ И аз вече не знам защо още влизам в този форум...
|
|
|
|
 |
Der Meister
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Дек 2007 19:20
Notorious™ написа: Аз от расизъм не страдам Notorious™ написа: Не мога да понасям единствено турците
Ебати тъпото копеле е тоя.
|
|
|
|
 |
Edwin Odesseiron
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Дек 2007 19:23
Лапе, скрий се по-добре че ще ти се смеят хората
Едно на ръка че вадиш отделни думи от целия пост и се губи смисъла ама и не знаеш какво значи "расизъм"
Разлика между раса и националност правиш ли?
___________________________________ I'm busy, okay? I'm busy!
|
|
|
|
 |
Ледник фир Болг
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Дек 2007 19:24
Indiana Jones™ написа: Ебати тъпото копеле е тоя. Припомням ти бисер на human_paun4o от 2003 г: Цитат: Не съм расист, обиждате ме! Аз дори съм против расизма, мангалите и разни други жувотни!
___________________________________ Наистина не знам какво да напиша тук.
|
|
|
|
 |
Der Meister
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Дек 2007 19:38
Notorious™ написа: Лапе, скрий се по-добре че ще ти се смеят хората Едно на ръка че вадиш отделни думи от целия пост и се губи смисъла ама и не знаеш какво значи "расизъм" Разлика между раса и националност правиш ли? Цитат: Расизъм е дискриминация спрямо личности, обществени групи, части от населението или групи хора, политика на преследване, унижаване, опозоряване, насилие, подстрекаване към вражда и омраза, разпространяване на опорочаващи сведения и нанасяне на вреди според цветът на кожата, етническата, религиозната или националната принадлежност. Notorious™ написа: Аз от расизъм не страдам Notorious™ написа: Не мога да понасям единствено турците
За пореден път доказваш тъпотата си. Даже не знаеш какво означава расизъм.
|
|
|
|
 |
VALEN7INVS
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Дек 2007 21:05
bOtLik3 написа: Винаги съм харесвал тактичния начин на заключване на темите, с малка доза хумор :lol: http://www.pcmania.bg/phpbb/viewtopic.php?t=52155
Тъкмо щях да го пусна, ахахахахах...
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
 |
Edwin Odesseiron
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Дек 2007 01:28
Indiana Jones™ написа: За пореден път доказваш тъпотата си. Даже не знаеш какво означава расизъм.
Не ме интересуват цитатите ти от някой речник за 1.50лв от Славейков
Раса... расизъм... имат нещо общо май, а?
Расизма е на расова основа
Това в което ти се опитваш да ме уличиш е ксенофобия
Може и да съм ксенофоб въпреки че и по това може да се спори
Ксенофобията обаче е нещо съвсем различно от расизма, не негова разновидност
|
|
|
|
 |
Ледник фир Болг
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Дек 2007 02:39
Notorious™ написа: Ксенофобията обаче е нещо съвсем различно от расизма, не негова разновидност
Не е различна.
Расизмът е вид ксенофобия - при него мразиш хората от различни раси. Той е най-популярният вид ксенофобия, защото е най-често срещан в световната история - главно с гоненията на евреи и дискриминацията на чернокожи. В сравнение с него омразата на религиозна и социална основа е по-рядко срещана.
Но да се върнем на въпроса - ако си расист, ти си задължително ксенофоб (мразиш различните, независимо дали е по един или по много признаци). Ако си ксенофоб обаче, не е задължително да си расист. Можеш да мразиш бедните или умствено изостаналите, без да мразиш евреите (примерно). В този смисъл, да, ти си ксенофоб.
Моля да не затлачвате темата повече.
___________________________________ Наистина не знам какво да напиша тук.
|
|
|
|
 |
Edwin Odesseiron
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Дек 2007 02:54
Уважих
И за да не е просто спам
Indiana Jones написа: Аз не класифицирам хората по музикалните вкусове. Indiana Jones написа: чалгарите са прости.
Как мислите, добре ли ще стои това в подписа ми? 
|
|
|
|
 |
Der Meister
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Дек 2007 10:10
За кой път да казвам, че казах "масата" чалгари не "всички", за разлика от теб, който казва "всички" турци (не точно в цитата, който ми е в подписа, но ме мързи сега да го търся). Ама ти не си го цитирал това, нали? Второ аз теб не те класифирицам по музикалния вкус, а по изказванията ти, както и всички други чалгари, които познавам. Ако за един човек знам само, че е чалгар и нищо друго не мога да кажа нищо против него.
Едит: и забравих да кажа, че цитата не е от никакъв речник за 1,5, а от уикипедия. Ето ако не вярваш: http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A0%D0% ... 1%8A%D0%BC
Но това няма значение, защото където и да провериш ще видиш, че означава това.
|
|
|
|
 |
Fenrir
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Дек 2007 11:09
admin написа: Споко, никакви данни "само за хората с права" няма. Никъде не питаме за истинско име, домашен адрес, телефон, ЕГН и размер на обувките. Форумите по принцип са анонимни и се влиза само с измислен юзърнейм. Ако събирахме "лични данни", щяхме да се регистрираме по Закона за защита на личните данни, което е една безмислена административна клизма.
___________________________________ For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа: ave isus e pokemon ve
|
|
|
|
 |
HELLwINd
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Дек 2007 11:26
Indiana Jones написа: Рядко псувам. Има разлика между рядко и никога. Аз съм в тоя форум повече от 3 години. Питай, който щеш от хората регнати по моето време, че съм псувал по-малко от 90% от форумците
Да, потвърждавам. Псуваше яко навремето, напсува 70-80% от потребителите, но загуби интерес, докато псуваше неактивните юзъри. Сега гледам пак е почнал да псува 
___________________________________ http://www.dynsolgb.com http://www.metalnivrati.bg
|
|
|
|
 |
Der Meister
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Дек 2007 12:59
HELLwINd написа: Да, потвърждавам. Псуваше яко навремето, напсува 70-80% от потребителите, но загуби интерес, докато псуваше неактивните юзъри. Сега гледам пак е почнал да псува 
И за какво трябва да пренасяш спора в тази тема? Да беше писал в другата. Само офлуудваме темата така. Иначе не знам кога е било това да псувам 70-80% от потребителите. Вие ме изкарахте най-обиждащия от форума ебаси. В сравнение с другите изобщо не псувам. Защо никога не съм имал предупреждение, а? Не искам да се хваля ама това да ме изкарваш, че съм псувал 70-80% от юзърите е абсурдно. Признавам, че в началното бях noob (то кой не е бил) и флуудих доста ама определено не съм псувал толкова колкото ме изкара. А сега почнах, но само във въпросната тема и само по ония двамата (Frosty и Notorius), които ме изкараха извън нерви.
|
|
|
|
 |
Fenrir
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Дек 2007 13:44
___________________________________ For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа: ave isus e pokemon ve
|
|
|
|
 |
HELLwINd
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Дек 2007 14:32
 Охх стар познайнико.
Винаги си ми правил впечатление на културно и услужливо момче. Дори в началото, когато беше нууб си личеше че си свестен. И не пренисам никакъв спор тук. Явно си искал да кажеш, че псуваш по - малко, спрямо 90% от потребителите, но както ти си я казал фразата, която цитирах е двусмислена - смешното е че звучи като - Ми к'во, аз не псувам, даже и 90 % от потребителите не съм опсувал
Аре поздрави 
___________________________________ http://www.dynsolgb.com http://www.metalnivrati.bg
|
|
|
|
 |
Der Meister
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Дек 2007 15:02
HELLwINd написа: :D  Охх стар познайнико. Винаги си ми правил впечатление на културно и услужливо момче. Дори в началото, когато беше нууб си личеше че си свестен. И не пренисам никакъв спор тук. Явно си искал да кажеш, че псуваш по - малко, спрямо 90% от потребителите, но както ти си я казал фразата, която цитирах е двусмислена - смешното е че звучи като - Ми к'во, аз не псувам, даже и 90 % от потребителите не съм опсувал  Аре поздрави 
Извинявай много аз не разбрах какво всъщност си имал предвид. Фразата наистина е двусмислена, не съм забелязал. Поздрави и от мен, ти също винаги си правел впечатление на свестен.
|
|
|
|
 |
R@Z0R
|
 |
В момента играе: квото тръгва на лаптопа
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Дек 2007 20:16
Да се върнем на темата
Куц Пръч написа: ЧРД, да си жив и здрав, да ти е прав и корав, дълъг като на жираф и от ьебанье лилав 

___________________________________ The Past is like a broken mirror - you try to put it back together, cut yourslef with a piece. Your reflection changes. And you change with it.
|
|
|
|
 |
Audiofly
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Дек 2007 22:00
Цитат: Ледник е на среща с много симпатично момиче ... Центъра на София по Коледа - идилия ! Снега се сипе тихо, светлините на града сгряват младите влюбени ... Момичето се усмихва и предлага : - Искаш ли да отидем на ледената пързалка "Ариана" ? - Не, тя е финансирана от евреи и люде врагове на народа ! Ако искаш обаче можеш да дойдеш с мен на сбирката на младежкото крило на "Атака" - Shocked Ъъъъъ ... аз трябва да си ходя, мама е болна

Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
|
|
|
|
 |
The CROW
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Дек 2007 22:44
The Chameleon написа: Аз пък си спомням един стар филм, дето го бях гледал по канал 1 навремето.. О.о ужас се водеше, хората по плажа - минават космически кораби, праскат ги с некви лазери и стават на негри. Ебаси филма беше. 

___________________________________ People once believed that when someone dies, a Crow carries their soul to the land of the dead...
Did you know that helicopters are souls of fallen tanks?
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|