Автор |
Съобщение |
Чукопад
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Дек 2007 18:30
Notorious™ написа: Отказвам се да споря с Индианеца
Скрю ю гайс,айм гоин' хоум!
|
|
|
|
 |
Der Meister
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Дек 2007 19:11
Hova написа: Ако и двамата беха умрели щеше да е по-добре. Ето едно тъпо, неаргументирано, детско, малоумно и дебилно мнение. Няма какво повече да кажа. Mad Hatter написа: Не знам к'ва е тая мода да си противоречиш oбаче ако трябва да съм точен ти си "в крак с модата". Сега да те питам "о прословути хуманисте", не сложи ли всички чалгари под общ множител ? Видял си 5-10 чалгара слагаш всички под ножа. С това твое изказване всичко, което си си направил труда да напишеш придобива СТОЙНОСТ = НУЛА. П.П от къде знаеш, че Notorious™ e общувал само с 1-2 турци. Не им знаеш религията (нито пък аз) не ги знаеш 'що за твари са. Факт си е, че мюсюлманите са агресивни хора. Първо не съм казал ВСИЧКИ чалгари за разлика от Notorious™, който слага всички турци под ножа. Казах масата. Второ съм сигурен, че познавам повече чалгари отколкото Notorious™ турци. Трето ако някой чалгар умре няма да тръгна да викам "да се трепат чалгарите". Така че според мен твоето мнение има стойност нула. Не им познавам религията, но е факт, че точно турците не са като другите мюсюлмани. Ако отидеш в Инстанбул примерно ще видиш хора с пиърсинзи, жени с къси поли и т.н. Пък и какво като са агресивни хора? Означава ли това, че трябва да се радвам като умират деца? И не разбрах какво точно целиш с този пост. Излиза, че си съгласен с Notorious™ (щото не каза нищо относно неговото мнение по въпроса), а пък после казваш, че и българите правят такива неща и, че това се прави с цел засилване на етническия конфликт, с което съм съгласен и аз и което не съвпада с мнението на Notorious™. Май ти си противоречиш, а? Frosty написа: Админе те като пишат такива лайна за мене искаш да седя и да се дървят на мой гръб ли че ако им отвърна и айде предупреждение ? Индиана не ме интересува на колко си но щом казваш че аз съм бил пишлеме а сме на една възраст май пак трябва да се запиташ кой е олигофрена А ти не се ли запитваш защо пишем такива "лайна"? Пък и ние се аргументираме за разлика от теб. Ти само псуваш. Под пишлеме нямам предвид възрастта, а държанието. 20 годишен също може да е пишлеме. Notorious™ написа: Отказвам се да споря с Индианеца Той сам си оборва половината твърдения, почти всички други са пълни безсмислици породени от прекомерната му тъпота, останалото са просто обиди Да ходи да си стиска пъпките пред огледалото и да не ме занимава с глупостите си
Аз от расизъм не страдам Нито цигани (впрочем защо въобще ги намесихте тях?), нито негри, нито китайци и пр. ми пречат или имам нещо против тях Напротив, имам познати и приятели от други етноси и всичките са много свестни хора Не мога да понасям единствено турците и си имам основателни причини за това Много е лесно да кажеш, че си оборвам половината твърдения и, че съм тъп без да кажеш защо. Явно вече не можеш да кажеш нищо и почваш да ръсиш само глупости и обиди като това с пъпките. А това последното, че не си бил расист и си мразел турците е направо смешно. Цитат: Расизъм е дискриминация спрямо личности, обществени групи, части от населението или групи хора, политика на преследване, унижаване, опозоряване, насилие, подстрекаване към вражда и омраза, разпространяване на опорочаващи сведения и нанасяне на вреди според цветът на кожата, етническата, религиозната или националната принадлежност. Notorious™ написа: Аз от расизъм не страдам Notorious™ написа: Не мога да понасям единствено турците
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Дек 2007 19:26
Notorious™ написа: Отказвам се да споря с Индианеца
|
|
|
|
 |
Der Meister
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Дек 2007 19:35
Frosty написа: Last quote does not exists!
Ми като не можеш ще се откажеш естествено. Явно си "затапен" вече както и Notorious™.
|
|
|
|
 |
Чукопад
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Дек 2007 19:45
@Индиана_Джоунс
Виж,в този спор всички имате право.Турците дразнят,но пък от друга страна и те са хора,така е.
Боя се,че всички грешите,защото поставяте турците под общ знаменател.Това че е турчин,не значи че непременно е някво диво животно,което само гледа как да се коли с околните.Познавам турци,които са по-свестни и от някои българи,познавам и турци,в които животинското е повече от човешкото.
|
|
|
|
 |
Der Meister
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Дек 2007 19:58
Чукопад написа: @Индиана_Джоунс
Виж,в този спор всички имате право.Турците дразнят,но пък от друга страна и те са хора,така е.
Боя се,че всички грешите,защото поставяте турците под общ знаменател.Това че е турчин,не значи че непременно е някво диво животно,което само гледа как да се коли с околните.Познавам турци,които са по-свестни и от някои българи,познавам и турци,в които животинското е повече от човешкото.
Съгласен съм, че турците дразнят (поне тия в България), но едно е да кажеш, че те дразнят, а съвсем друго е да кажеш "да се трепат резаците" още повече, че все пак е починало дете. Така че не всеки има право. Да не говорим, че Ноториос ги поставя всички под общ знаменател.
|
|
|
|
 |
Чукопад
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Дек 2007 20:04
Цитат: Аз от расизъм не страдам Цитат: Не мога да понасям единствено турците
Тва е ксенофобия бе,про.
|
|
|
|
 |
Julian
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Дек 2007 20:14
Ето на какво ги учат родителите им...
Цитат: http://vbox7.com/play:743d23a0 http://vbox7.com/play:1b507ff0

___________________________________ The new age: Awakening!
|
|
|
|
 |
Der Meister
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Дек 2007 20:22
Чукопад написа: Цитат: Аз от расизъм не страдам Цитат: Не мога да понасям единствено турците Тва е ксенофобия бе,про.
Да съм казал, че не е? Ксенофобия е да мразиш всичко чуждо. Може да се каже, че ксенофобията е вид расизъм.
|
|
|
|
 |
Чукопад
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Дек 2007 20:24
Indiana Jones™ написа: Да съм казал, че не е? Ксенофобия е да мразиш всичко чуждо. Може да се каже, че ксенофобията е вид расизъм.
Беше към ноториус 
|
|
|
|
 |
Der Meister
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Дек 2007 20:25
Чукопад написа: Беше към ноториус 
Сори тогава, моя грешка. Просто в тая тема всички са против мене и се обърках вече кой какъв е.
|
|
|
|
 |
Mad Hatter
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Дек 2007 20:26
Indiana Jones™ написа: Първо не съм казал ВСИЧКИ чалгари за разлика от Notorious™, който слага всички турци под ножа. Казах масата. Второ съм сигурен, че познавам повече чалгари отколкото Notorious™ турци. Трето ако някой чалгар умре няма да тръгна да викам "да се трепат чалгарите". Така че според мен твоето мнение има стойност нула. Не им познавам религията, но е факт, че точно турците не са като другите мюсюлмани. Ако отидеш в Инстанбул примерно ще видиш хора с пиърсинзи, жени с къси поли и т.н. Пък и какво като са агресивни хора? Означава ли това, че трябва да се радвам като умират деца? И не разбрах какво точно целиш с този пост. Излиза, че си съгласен с Notorious™ (щото не каза нищо относно неговото мнение по въпроса), а пък после казваш, че и българите правят такива неща и, че това се прави с цел засилване на етническия конфликт, с което съм съгласен и аз и което не съвпада с мнението на Notorious™. Май ти си противоречиш, а?
Така ... изглежда си чел през редовете. Съгласен съм че дразнат, но казах, че и ние не сме цвете за мирисане относно насилието в училище. + това никъде не съм казал, че съм ЗА за радикалните методи на Notorious™. Ама кой да си направи труда да чете, нали целта е да се заядем малко  .
Относно чалгарите -> не си казал ВСИЧКИ, но не си казал и за каква част говориш тъй, че все 200
П.П не съм против никой просто водим диспут  , ако това те кара да мислиш, че хейтвам дълбоко се лъжеш пийс 
___________________________________ http://svetomir.hit.bg
A.k.A PROTOSOON
|
|
|
|
 |
Der Meister
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Дек 2007 20:33
Mad Hatter написа: Така ... изглежда си чел през редовете. Съгласен съм че дразнат, но казах, че и ние не сме цвете за мирисане относно насилието в училище. + това никъде не съм казал, че съм ЗА за радикалните методи на Notorious™. Ама кой да си направи труда да чете, нали целта е да се заядем малко  . Относно чалгарите -> не си казал ВСИЧКИ, но не си казал и за каква част говориш тъй, че все 200 
Еми понеже тръгна да се заяждаш с мене, а за него не каза нищо си помислих, че си съгласен с него. Сори тогава не съм те разбрал. Иначе
казах "масата чалгари" пък и пак казвам, че аз няма да тръгна да се кефя като някой чалгар умре. Бих се съгласил примерно с Ноториус ако беше казал масата турци (говоря за тези в БГ) са едиквиси, но той ги слага всички под ножа.
П.П. И аз се опитвам да водя диспут, но някои индивиди толкова ме изнервят, че започвам да обиждам, което принципно рядко се случва.
|
|
|
|
 |
Mad Hatter
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Дек 2007 20:38
Indiana Jones™ написа: Еми понеже тръгна да се заяждаш с мене, а за него не каза нищо си помислих, че си съгласен с него. Сори тогава не съм те разбрал. Иначе казах "масата чалгари" пък и пак казвам, че аз няма да тръгна да се кефя като някой чалгар умре. Бих се съгласил примерно с Ноториус ако беше казал масата турци (говоря за тези в БГ) са едиквиси, но той ги слага всички под ножа.
 нямах за цел да се заям ама то така е излязло моя грешка 
___________________________________ http://svetomir.hit.bg
A.k.A PROTOSOON
|
|
|
|
 |
HELLwINd
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Дек 2007 20:39
Ледник фир Болг написа: 1) Бъркаш национализъм с расизъм. Расизмът може да е белег за назадничавост, но национализмът - не. 2. Това за обоснованото поведение е абсурд.
1
А пък именно такива народоволци като Сидеров опозоряват напълно думата национализъм. Като цяло не гледам телевизия, но днес в един фризьорски салон си бяха пуснали СКАТ и какво ли - предаване на тема геноцида над българи в общинините със смесено население. Да, не живея в такава община и за това не мога да се ангажирам с мнение доколко значим е този натиск над българите и да по - скоро бих се съгласил, че понякога нашите етноси, силно нуждаещи се от културно и образователно ошлайфане съсдават проблеми. Но факта, че единствените проблеми които разглеждат от атака са от такова естество и че извършват пропаганда ползваща основно метода на негативизмът и отрицанието ме кара да смятам тази политическа фракция за несериозна и абсурдна. А в глобализиращия се свят в които живеем национализма е именно едно ретроградно схващане, а за такива малки и слаби държави като България той не представлява нищо повече от спънка за развитието ни. От тези редвое не искам да оставям впечатление, че съм песимист, нихилист или подобна категория селянин, всъщност съм по - голям патриот от повечето хора които познавам.
2
Хвани почети малко ненационалистическа история, припомни си отново примерите които дадох в предишния си пост - това са достатъчни аргументи, че в така създалата се ситуация логично именно това повечдение на турците. Би ли ми дал пример за завоевател, който се е отнасял добре с поробеното население - величествените римляни ли, комунистите ли, фашистите, евреи, англичани, американци, индянци, кроманьонци - кои?
___________________________________ http://www.dynsolgb.com http://www.metalnivrati.bg
|
|
|
|
 |
Чукопад
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Дек 2007 20:40
Indiana Jones™ написа: Сори тогава, моя грешка. Просто в тая тема всички са против мене и се обърках вече кой какъв е.
Ами аз лично не съм против теб,защото другите просто се основават на ксенофобия и стереотипи,които дразнят и е меко казано дебилно.
|
|
|
|
 |
Ледник фир Болг
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Дек 2007 22:17
HELLwINd написа: 1 А пък именно такива народоволци като Сидеров
Не говорим за Волен. Говорим за мен. Аз изповядвам национализма, аз действам по неговите принципи - затова е важно аз как го разбирам, не ти.
Прочее, история съм чел немалко.
И затова съм поне донякъде убеден, че когато българите завладяват Балканите, например, не набиват местното население на кол, не изнасилват жените, не превръщат децата във фанатизирани машини за убиване, не унищожават местната култура, не се отнасят с местното население като виетнамци с кучета.
И пак подчертавам, ненавистта към турците няма общо с национализма. Национализмът е насочен единствено към собствената ти нация, не към останалите.
___________________________________ Наистина не знам какво да напиша тук.
|
|
|
|
 |
2D'
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Дек 2007 23:29
Ледник фир Болг написа: Не говорим за Волен. Говорим за мен. Аз изповядвам национализма, аз действам по неговите принципи - затова е важно аз как го разбирам, не ти.
Прочее, история съм чел немалко. И затова съм поне донякъде убеден, че когато българите завладяват Балканите, например, не набиват местното население на кол, не изнасилват жените, не превръщат децата във фанатизирани машини за убиване, не унищожават местната култура, не се отнасят с местното население като виетнамци с кучета. И пак подчертавам, ненавистта към турците няма общо с национализма. Национализмът е насочен единствено към собствената ти нация, не към останалите.
Аз не съм чел много история, но от това, което знам, съм заключил, че в учебниците далеч не пише истината и само истината. Може и да не съм прав естествено, но висшите управници на всяка държава, отдавна правят опити да манипулират народа с каквото могат. Сега са медии, преди с редакции на историята, кой знае...
П.П. Сега да не ми се скараш само. 
___________________________________ LOVE & PEACE!!! Барай меча!!! - Touch da Sword!!! Не спичай - Don't speak/bake Ни мъ ибе - It doesn't fuck me Да еба майка ти, да еба! - To fuck yer mother to fuck! Лайната се случват - Shit happens
|
|
|
|
 |
Edwin Odesseiron
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Дек 2007 00:50
Indiana Jones™ написа: Да съм казал, че не е? Ксенофобия е да мразиш всичко чуждо. Може да се каже, че ксенофобията е вид расизъм. Не, не може Расизъм - омраза на расова основа Аз нямам нищо против расата... само против конкретната нация и народа й И впрочем не мразя всичко чуждо а само едно точно определено чуждо нещо Така че да, мразя турци и не, не съм расист Indiana Jones написа: Много е лесно да кажеш, че си оборвам половината твърдения и, че съм тъп без да кажеш защо. "Преди да се появи оня Волен нямаше толкова много дебили." "Вярно е, че и преди е имало такива изказвания просто казах, че ми е направило впечатление, че сега зачестиха независимо дали Волен е виновен или не." "По принцип рядко обиждам във форум" "(много дълго ще стане ако напъхам тук всичко което противоречи на това изказване)" "Как може да слагаш всички под един знаменател. Всеки човек е различен." "за пореден път се убеждавам, че чалгарите са прости." "ще кажа само, че когато простака няма какво да каже той псува. Ако беше поне малко умен щеше да аргументираш мнението си. Само малките лапета като теб псуват." "оня дебил Frosty... Лигльо смотан... такива идиоти като тебе... отрепки като тебе... такива дебили като теб" "Аз не класифицирам хората по музикалните вкусове." "за пореден път се убеждавам, че чалгарите са прости." "Първо не съм казал ВСИЧКИ чалгари" "за пореден път се убеждавам, че чалгарите са прости." "Казах масата." "за пореден път се убеждавам, че чалгарите са прости." Малка част от противоречията които ръсиш на всяка крачка Защо си тъп? Тъп си защото си противоречиш непрекъснато Тъп си защото ясно съм написал "не ми пука" а ти ме убеждаваш че ми пука Тъп си защото половината ти аргументи са безсмислени Тъп си защото отказваш да се замислиш над въпроса преди да се хвърлиш със зъби, нокти и обиди в него Тъп си защото природата е жестока Доволен? Indiana Jones™ написа: Явно вече не можеш да кажеш нищо Както виждаш - мога Indiana Jones™ написа: Ми като не можеш ще се откажеш естествено. Явно си "затапен" вече както и Notorious™.
Всъщност не съм "затапен"
Просто мислех като по-умен да отстъпя но ми е толкова забавно да ти чета глупостите че не ми се иска да спра да те ръчкам
Впрочем престани да го приравняваш към мен
Той е по-близо до твоето ниво отколкото до моето
___________________________________ I'm busy, okay? I'm busy!
|
|
|
|
 |
Wile E. C.
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Дек 2007 04:10
Remember kids:

|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|