Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 13 Дек 2007 10:16

Цитат:
Не са пет
Не са и десет
Турците като цяло са си гадно племе
Има някои изключение (познавам един дето може да мине за свестен) ама се броят на пръстите на едната ръка на кьорав касапин

Дори да са над 10 едва ли са и 1% от цялата Турция. И щом познаваш свестни откъде знаеш, че и починалото момче не е такова?
Цитат:
Защо да не мога? Това че 14 годишните турчета се бият до смърт само подкрепя твърдението ми че са измет
Разбира се имат си разлики но това ги свързва

Това изказване е направо безумно. Тука става въпрос за починалото момче, защото ти точно за него каза, че не ти дреме. То виновно ли е? Бие ли до смърт другите деца или него го бият? За оня дето го убил естествено, че не го оправдавам, но в Българя (или която и да е рандом държава) все едно няма такива случаи. Подкрепя ти се твърдението само за него. Защо оплюваш и починалото момче?
Цитат:
Дали? А ти познаваше ли го? Тоя дето го е отупал е на същата възраст пък явно е като описаните от мен резаци че и по-зле

Тоя дето го е отупал е такъв като описаните от теб турци (по-правилно определение от резаци) съгласен съм. Но все пак колко процента от децата на тази възраст са такива психопати? Едва ли повече от 1-2%. Затова смея да твърдя, че едва ли е такъв. Аз не съм го познавал и затова не го оплювам. Аз за разлика от теб не оплювам хора, които не познавам.
Цитат:
Не съм извадил шампанското
Не се радвам... просто НЕ МИ ПУКА
Да си се избиват, мен това защо трябва да ме разстройва или възмущава или въобще да предизвиква някаква емоция у мен?

Първоначалния ти пост беше "Да се избиват резаците". Затова твърдя, че се радваш. Щом искаш да се избиват, а в случая детето е починало смятам, че би трябвало да се радваш.
Цитат:
А ето този ти коментар съвсем допълва вида ти на кръгъл идиот

Много се радвам когато видя такива неаргументирани мнения. Защо да съм идиот? Не съм казал нищо против чалгата (не, че няма какво да кажа против нея просто не е тука мястото). Просто казах, че ми е направило впечатление, че голяма част от чалгарите са прости.
Цитат:
Това живо ме интересува, да знаеш

Просто казвам, защото ти каза, че съм на 15. Явно си ясновидец.

В заключение ще кажа, че поне се аргументираш (доколкото може да се смята за аргументиране) за разлика от оня Фрости, но това не означава, че не си абсолютен идиот. Значи умряло е дете. Ако умре някой твой близък (да не дава Господ) и някой турчин, който си е изпатил от такива българи като теб пише такива глупости както ти едва ли ще ти е приятно. Не обичам да се заяждам във форуми (а и в реалния живот де) както и да обиждам, но просто такива дебили като теб ме изкарват извън нерви. И няма ли да изядеш бана най-накрая. Според мен дори спамърите по-малко заслужават бан от такива дето се подиграват със смъртта.

Ориндж мерси за подкрепата.

Wong Fei Hung напълно съм съгласен с теб.

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 13 Дек 2007 11:19

Indiana Jones™ написа:
Дори да са над 10 едва ли са и 1% от цялата Турция. И щом познаваш свестни откъде знаеш, че и починалото момче не е такова?

Говориш с предположения за които си нямаш идея
Аз поне мога да подкрепя думите си с лични преживявания

Indiana Jones™ написа:
Това изказване е направо безумно. Тука става въпрос за починалото момче, защото ти точно за него каза, че не ти дреме.

Не си ме разбрал
Не казвам че не ми дреме точно за умрялото турче
Казвам че не ми дреме за нито един резак ВКЛЮЧИТЕЛНО наскоро гътналия се

Indiana Jones™ написа:
То виновно ли е? Бие ли до смърт другите деца или него го бият?

Влязъл е в боя, ролите много лесно можеха да са разменени

Indiana Jones™ написа:
Защо оплюваш и починалото момче?

Не оплювам конкретно него
Плюя към резаците като цяло (от които е бил част) и го правя с основателна причина

Indiana Jones™ написа:
Но все пак колко процента от децата на тази възраст са такива психопати? Едва ли повече от 1-2%. Затова смея да твърдя, че едва ли е такъв.

Продължаваш с предположения наслуки...
Дори да е бил свестен (което жестоко ме съмнява но да приемем че не е бил лошо хлапе) той е щял да порастне и почти сигурно да стане изрод като почти всички резаци

Indiana Jones™ написа:
Аз за разлика от теб не оплювам хора, които не познавам.

Да бе, верно че ние с тебе се знаем от деца :roll:

Indiana Jones™ написа:
Първоначалния ти пост беше "Да се избиват резаците". Затова твърдя, че се радваш. Щом искаш да се избиват, а в случая детето е починало смятам, че би трябвало да се радваш.

На тебе ако ти кажат "Пешо от третия етаж ебе Ивана от съседния блок" какво ще кажеш? Нещо от сорта на "Ми де се ебат, на мен какво ми пука?", нали?
И аз казвам да си се избиват резаците, на мен какво ми пука? Не отивам лично да ги избивам, не се събирам с разни обитаци да си правя хайка за турци и т.н. простотии но нямам нищо против всичките да се избият помежду си...

Indiana Jones™ написа:
Много се радвам когато видя такива неаргументирани мнения. Защо да съм идиот? Не съм казал нищо против чалгата (не, че няма какво да кажа против нея просто не е тука мястото). Просто казах, че ми е направило впечатление, че голяма част от чалгарите са прости.

Първото което е ясно ти обясних че не се вписвам в определението "чалгар" но ти не вдена
И по-важното е това че класифицираш хората по музикалните им вкусове
"Тоя слуша чалга значи е тъп, оня е рапър значи е наркоман, третия е метъл значи е асоциален психопат..."
Ето тези две неща крещят че си идиот

Indiana Jones™ написа:
Просто казвам, защото ти каза, че съм на 15. Явно си ясновидец.

Средната възраст на форума е 14-15 години
Почти всички хейтят като разправят на останалите че са деца
Просто предположение
И все пак се съмнявам да си на достатъчна възраст че да раздаваш акъл

едит:

Оп, ето го
06.03.1990г.
Къде си тръгнал да се правиш че всичко си видял и всичко знаеш на 17 години? То и аз не съм много по-възрастен от тебе ама аз не раздавам акъл на всеки

Indiana Jones™ написа:
Ако умре някой твой близък (да не дава Господ) и някой турчин, който си е изпатил от такива българи като теб пише такива глупости както ти едва ли ще ти е приятно.

Хич няма и да ме боли кура какво говори някой си в някакъв форум
Ще ми е кофти че е починал близък човек и т'ва е
Няма да очаквам разни непознати да се депресират защото е умрял някой който не са виждали и на снимка

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 13 Дек 2007 11:22

Дюдове, може да си на 15 или 16 с акъл на възрастен, както и да си на 20-30 с акъл на horny teen :idea:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 13 Дек 2007 11:26

Куц Пръч написа:
Дюдове, може да си на 15 или 16 с акъл на възрастен, както и да си на 20-30 с акъл на horny teen :idea:

Това си го въобразяват 14-15-16 годишните
На тая възраст си имаш акъл като за на тая възраст освен ако не си имал много... интересен живот
В това за 20-30 годишните вече има някаква истина

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 13 Дек 2007 11:31

Ако и двамата беха умрели щеше да е по-добре.

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 13 Дек 2007 11:51

БТВ Новините:

-Здравейте, аз съм Хасани Мангалич.
-Аллах Ак... Добър ден и от мен - Юксел Кадриев.
-Днес в BTV новините. (Търъръръъръръръ-музика) Предстои разглеждане на делото относно убийството на Халил.
Убиецът му - Хюсеин, е задържан за 24 часа и най-вероятно ще бъде пуснат на свобода срещу заплащ... Кхъм хъм... Юксел?
-Точно така, кучко. Бащата на убиеца ще плати на куките да пуснат свещения воин на Аллах. Ще бъде пуснат под условие, че
отсега нататък ще убива само българи.
-Останалите новини... Три автобуса се сблъскаха днес на магистрала "Тракия" като причиниха експлозия. Само стотина бяха убити, а повече
от 50 души бяха ранени жестоко. Всички бяха приети по спешност в "Пирогов", като за да им освободят място, началниците изхвърлиха на
улицата всички раково болни, хора с липсващи бъбреци и инвалиди, понеже от тях няма парична полза и само изразходват ресурсите на болницата.
-Мъж се взриви със самоделна бомба. По разказ на очевидци, червата му са се простряли на простора на 93-годишната баа' Вуна.
Следователите откриха раздробените му до неузнаваемост органи, а бъбреците му са обявени за издирване и намерилият ги ще бъде възнаграден поощряващо.
-Това бяха позитивните коледни новини, приятна и спокойна вечер.
-Лека вечер и да ви е сладко.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 13 Дек 2007 12:01

хахахахаххахаха :D

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 13 Дек 2007 12:35

Цитат:
Говориш с предположения за които си нямаш идея
Аз поне мога да подкрепя думите си с лични преживявания

Не можеш да подкрепиш думите си с лични преживявания, защото не си познавал момчето. Ти си видял ДРУГИ хора. Това, че и те са турци не означава нищо. И аз и ти сме българи ама ти си прост, а аз не.
Цитат:
Не си ме разбрал
Не казвам че не ми дреме точно за умрялото турче
Казвам че не ми дреме за нито един резак ВКЛЮЧИТЕЛНО наскоро гътналия се

Ми като не ти дреме поне не пиши. За какво целия форум трябва да ти чете олигофренските мнения.
Цитат:
Влязъл е в боя, ролите много лесно можеха да са разменени

Може, но не си бил там и не знаеш.
Цитат:
Не оплювам конкретно него
Плюя към резаците като цяло (от които е бил част) и го правя с основателна причина

Още по-зле. Щом плюеш толкова хора, които не познаваш.
Цитат:
Продължаваш с предположения наслуки...
Дори да е бил свестен (което жестоко ме съмнява но да приемем че не е бил лошо хлапе) той е щял да порастне и почти сигурно да стане изрод като почти всички резаци

Няма такова понятие щял. Не си ясновидец, не знаеш. То тогава отиди в болница за новородени в Турция и убий всички новородени, защото ще станат изроди.
Цитат:
Да бе, верно че ние с тебе се знаем от деца

Не те познавам от дете, но само от 1 твое изказвание мога да си направя извод какъв си и да те оплюя.
Цитат:
На тебе ако ти кажат "Пешо от третия етаж ебе Ивана от съседния блок" какво ще кажеш? Нещо от сорта на "Ми де се ебат, на мен какво ми пука?", нали?
И аз казвам да си се избиват резаците, на мен какво ми пука? Не отивам лично да ги избивам, не се събирам с разни обитаци да си правя хайка за турци и т.н. простотии но нямам нищо против всичките да се избият помежду си...

Дори да не се радваш и да не ти пука за тях, факта, че говориш с такова надменно пренебрежие пак говори зле за теб.
Цитат:
Първото което е ясно ти обясних че не се вписвам в определението "чалгар" но ти не вдена
И по-важното е това че класифицираш хората по музикалните им вкусове
"Тоя слуша чалга значи е тъп, оня е рапър значи е наркоман, третия е метъл значи е асоциален психопат..."
Ето тези две неща крещят че си идиот

Аз не класифицирам хората по музикалните вкусове. Просто ти видях дебилното изказване и затова те оплюх, чалгата няма нищо общо. Ако беше написал: "Само чалгата!!!", нямаше да ти обърна внимание. Просто казвам, че масата от чалгарите са прости (което е нормално като се има предвид съдържанието на тази музика ако мога изобщо да я нарека музика).
Цитат:
Средната възраст на форума е 14-15 години
Почти всички хейтят като разправят на останалите че са деца
Просто предположение
И все пак се съмнявам да си на достатъчна възраст че да раздаваш акъл

едит:

Оп, ето го
06.03.1990г.
Къде си тръгнал да се правиш че всичко си видял и всичко знаеш на 17 години? То и аз не съм много по-възрастен от тебе ама аз не раздавам акъл на всеки

Аз казах, че предполагам, че си 12 годишно пишлеме. Ако си по-голям, още по-зле. И да прав си, че не съм достатъчно голям да раздавам акъл, но на такива идиоти като теб мога да си позволя да го направя.
Цитат:
Хич няма и да ме боли кура какво говори някой си в някакъв форум
Ще ми е кофти че е починал близък човек и т'ва е
Няма да очаквам разни непознати да се депресират защото е умрял някой който не са виждали и на снимка

Не си го преживал (предполагам щом така надменно се изказваш за нечия смърт), така че не си мисли, че просто ще те боли кура. Пък и аз не се депресирам за умрялото момче поради простата причина, че не съм го познавал. Просто не пиша такива злобни изказвания.

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 13 Дек 2007 13:03

Human spirit is not gene transmitible. Житието определя съзнанието, с други думи. С още по - други думи аз, Ледника, мъртвото турче, другото турче, черния човек и жълтия човек сме родени с напълно еднакви възможности като човешки същества. Това което ни прави различни е средата, възпитанието, житейския ти опит етц. Да разбереш това е първата стъпка. След това разбираш, че всеки социум насажда своите рамки в твоето съзнание. Расовата омраза е една от тези рамки, които трябва да счупиш.

И да генерализираш, както правят, повечето в тази тема е глупаво. Всички турци/жълти/черни/американци/жени/мъже са.... еди какви си. Не. Нима тези 10 турчина, които познаваш може да са представителна извадка за останлите 60 милиона? :)

И Ледник... да твърдиш, че агресията се предава чрез гените е просто абсурдно. Няма да ти обяснявам защо, достатъчно умен си, за да разбереш. ;)

Профил ICQ

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Заглавие:
Публикувано на: 13 Дек 2007 13:32

2012.

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 13 Дек 2007 14:20

Балканса му работа. Тук съжителстват твърде много култури на малка територия. На Балканите национализъмът заема твърде голяма част от народопсихологията. При българите това твърдение важи с пълна сила. Не можем да се считаме за културни европейци докато още не сме простили на турците за техните злодеяния отпреди 500 години. Тяхното поведение е напълно обосновано и логично. Те са били по - слабо развита цивилизация, номадски народ с друга вяра. Та и славяните са издевателствали върху местното християнско население преди 1500 години , когато са били културно неразвити езичници. Че във времената когато ценностите не са били това което трябва да бъдат набожните англичани са избивали не по - малко религиозните французи(ХIIIв). Да не говорим през ХХ-ти век какви геноциди е имало по света. Че ако всички нации са реваншистки настроени то в какъв свят трябва да живеем. Така, че дайте да се отърсим от националистическата изостаналост и да се покажем като народ с многовековна култура и като достойни европейци, а не да потвърждаваме мнението, че Балканските нрави се осмовават на нетърпимост и омраза.

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 13 Дек 2007 14:52

Indiana Jones™ написа:
Това, че си видял пет турчина, които са ти направили лошо впечатление не означава, че ВСИЧКИ са такива .... А за това, че слушаш чалга - за пореден път се убеждавам, че чалгарите са прости. И btw не съм на 15.

Не знам к'ва е тая мода да си противоречиш oбаче ако трябва да съм точен ти си "в крак с модата". Сега да те питам "о прословути хуманисте", не сложи ли всички чалгари под общ множител ? Видял си 5-10 чалгара слагаш всички под ножа. С това твое изказване всичко, което си си направил труда да напишеш придобива СТОЙНОСТ = НУЛА.
П.П от къде знаеш, че Notorious™ e общувал само с 1-2 турци. Не им знаеш религията (нито пък аз) не ги знаеш 'що за твари са. Факт си е, че мюсюлманите са агресивни хора.

По темата:
Защо си мислите, че само турци/цигани са способни на такава простотия. Това, че вестниците/новините по телевизията не дават информация за убитите деца в други училища, от българчета, не значи, че те не съществуват. Това се прави с цел засилване на етническия конфликт, който е в процес на зараждане.Не обичам турци, не обичам цигани, даже до някаква степен изпитвам омраза, но това не променя фактите, че и българите правят подобни бумащини. Общо взето насилието в училище го има навсякъде и всичко опира до възпитание и пипе в черепно-мозъчната кутия.
Пийс на всички, които имат желание да опсуват написаното ;)

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 13 Дек 2007 15:23

Профил

Аватар
В момента играе: League of Legends
Заглавие:
Публикувано на: 13 Дек 2007 16:14

В началният пост на автора (което се предполага че е цитат от някаква статия) никъде не пише че децата са били от турски произход, но да приемем все пак че е така. Не виждам защо трябва да се акцентира на расовата принадлежност в този трагичен случай и за пореден път в този форум определени индивиди да демонстрират расовата си нетолерантност. От личния си опит мога да заявя че почти всички хомосапиенси от мъжки пол преди да навършат поне 16г. са опасни за себе си и околните олигофрени, така че не виждам защо трябва да се правят някакви изводи от факта че въпросните деца са били турчета. В моето даскало непрекъснато ставаха побоища, мен са ме удряли с дъска по главата, един мой приятел заби химилкалка (шнайдер) в главата на друго момче, десетки хора биваха сритвани на земята докато мърдат. Факта че за тези 5 години гимназия никой не умря е радващ, но е по-скоро плод на щастливо стечение на обстоятелствата, отколкото на факта че бяхме българи, а не турци или роми.

Профил ICQ

Заглавие:
Публикувано на: 13 Дек 2007 16:18

Rudecraft/Orange написа:
дебилните постове на Фрости,
дебилите като Фрости,А пък ония глупак Фрости се хвали,че не учил български език от 9 клас..Е къде отиваш,де олигофрен?Според теб какво ще стане после?
Не аз ще чистя кенефи или улици.Баси помияра.А ако си на 17,това само говори по себе си.
Баси изостаналия народ...
Админе те като пишат такива лайна за мене искаш да седя и да се дървят на мой гръб ли че ако им отвърна и айде предупреждение ? Индиана не ме интересува на колко си но щом казваш че аз съм бил пишлеме а сме на една възраст май пак трябва да се запиташ кой е олигофрена

Профил

Аватар
В момента играе: Singularity
Заглавие:
Публикувано на: 13 Дек 2007 16:25

Кофти за турчето , но живота продължава .

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 13 Дек 2007 16:25

Не бих могъл да кажа, че турците са по-агресивни от нас българите, нито обратното. В моето даскало, в което учат много турци, може да се каже, че сме долу-горе наполовина българи и наполовина турци, побоища не съм виждал. Имало е винаги спречквания, но не е сериозни сбивания. От Търговище съм - второто Кърджали. Не знам, може би в Разград са по-особени...

Цитат:
Бла Бла Бла!

В този прекрасен форум няма девствени! Евала на всички, защото знам, че всеки си има приятелка... поне в .jpg формат :lol:

Профил

Аватар
В момента играе: Singularity
Заглавие:
Публикувано на: 13 Дек 2007 16:29

Куц Пръч написа:
БТВ Новините:

-Здравейте, аз съм Хасани Мангалич.
-Аллах Ак... Добър ден и от мен - Юксел Кадриев.
-Днес в BTV новините. (Търъръръъръръръ-музика) Предстои разглеждане на делото относно убийството на Халил.
Убиецът му - Хюсеин, е задържан за 24 часа и най-вероятно ще бъде пуснат на свобода срещу заплащ... Кхъм хъм... Юксел?
-Точно така, кучко. Бащата на убиеца ще плати на куките да пуснат свещения воин на Аллах. Ще бъде пуснат под условие, че
отсега нататък ще убива само българи.
-Останалите новини... Три автобуса се сблъскаха днес на магистрала "Тракия" като причиниха експлозия. Само стотина бяха убити, а повече
от 50 души бяха ранени жестоко. Всички бяха приети по спешност в "Пирогов", като за да им освободят място, началниците изхвърлиха на
улицата всички раково болни, хора с липсващи бъбреци и инвалиди, понеже от тях няма парична полза и само изразходват ресурсите на болницата.
-Мъж се взриви със самоделна бомба. По разказ на очевидци, червата му са се простряли на простора на 93-годишната баа' Вуна.
Следователите откриха раздробените му до неузнаваемост органи, а бъбреците му са обявени за издирване и намерилият ги ще бъде възнаграден поощряващо.
-Това бяха позитивните коледни новини, приятна и спокойна вечер.
-Лека вечер и да ви е сладко.

Кефиш мъ' :D

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 13 Дек 2007 17:15

HELLwINd написа:
Не можем да се считаме за културни европейци докато още не сме простили на турците за техните злодеяния отпреди 500 години.

Тяхното поведение е напълно обосновано и логично.

1) Бъркаш национализъм с расизъм. Расизмът може да е белег за назадничавост, но национализмът - не.
2. Това за обоснованото поведение е абсурд.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 13 Дек 2007 18:27

Отказвам се да споря с Индианеца
Той сам си оборва половината твърдения, почти всички други са пълни безсмислици породени от прекомерната му тъпота, останалото са просто обиди
Да ходи да си стиска пъпките пред огледалото и да не ме занимава с глупостите си

Аз от расизъм не страдам
Нито цигани (впрочем защо въобще ги намесихте тях?), нито негри, нито китайци и пр. ми пречат или имам нещо против тях
Напротив, имам познати и приятели от други етноси и всичките са много свестни хора
Не мога да понасям единствено турците и си имам основателни причини за това

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2025 PC Mania | Реклама | Контакти Хостинг от Actiefhost