Автор |
Съобщение |
slim_k
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Ное 2007 19:17
Е тфа е да си смотан ... Преди това ми се прави на интересен и ми обяснява кое грозде било кисело, и кой университет какъв бил, после ми разправя какво съм доказал като съм написал кое как стои. Доказах че на майка ти седемнадесет годишния син е гьон, тва доказах ... Тъпо копеле. И се опитва тука да се изниже - "Оф това е съвсем странична тема" ... Кой я повдигна бе педераст ? Сигурно аз ? Кой ти го гледа тоя Тупак и без друго ...
ПС - Нека сега да позная "По това че псуваш личи колко се дразниш  " ... Ми да псувам и се дразня. Псуването и дразнението са полезни неща - по добре да си експлозивен, отколкото имплозивен.
___________________________________ http://wkoz.net - rap shit 24/7
|
|
|
|
 |
DukeNukem
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Ное 2007 21:20
Може да се проявя като пълен идиот, но все пак да питам....
Какви новини може да се появят за умрял рапър?
___________________________________ Чрез омраза ще живея, със омраза ще си спомням за нея, през омраза ще гледам как тя умира и върху тази омраза живота си ще изградя,докато по друга започна да тлея.
|
|
|
|
 |
SneakyDude
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Ное 2007 21:55
slim_k написа: Е тфа е да си смотан ... Преди това ми се прави на интересен и ми обяснява кое грозде било кисело, и кой университет какъв бил, после ми разправя какво съм доказал като съм написал кое как стои. Доказах че на майка ти седемнадесет годишния син е гьон, тва доказах ... Тъпо копеле. И се опитва тука да се изниже - "Оф това е съвсем странична тема" ... Кой я повдигна бе педераст ? Сигурно аз ? Кой ти го гледа тоя Тупак и без друго ... ПС - Нека сега да позная "По това че псуваш личи колко се дразниш  " ... Ми да псувам и се дразня. Псуването и дразнението са полезни неща - по добре да си експлозивен, отколкото имплозивен.
Очевидно е, че обичаш да четеш през ред и да коментираш само частите, по които имаш нещо да кажеш. Онази ми забележка беше по повод на супер инфантилния ти коментар на кое място ти било класирано някакво есе. Ти пък се хвана за нея като първокласник и почна да ръсиш някви безсмислени простотии за това в кой университет мадамите били по-яки. Някакви комплекси на тая тема ли ми избиваш тука?
Напсувай ме пак, моля, това само показва безпомощността ти. 
|
|
|
|
 |
Wicked Spirit
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Ное 2007 01:35
slim_k написа: Кой я повдигна бе педераст ? Сигурно аз ? Кой ти го гледа тоя Тупак и без друго ...
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHHA......................
___________________________________ NOT THERE JOHNNY, NOT THERE!
|
|
|
|
 |
slim_k
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Ное 2007 19:59
Повдигнах темата за есетата, щото си мислиш че речника на човек се познава по това как пише в интернет форуми ... След като ти написах, ти написа че УНСС не е хубав университет и това не е показателно за речника ми. След това аз ти написах че си тъп и очевидно не знаеш нищо за есето в УНСС. После ти ми написа че СУ ми било "кисело грозде". После аз ти обясних кое как е за унивеситетите ( и между другото не се прави на интересен - жените ги споменах между другото, написал съм си квото има да се каже ) , а ти почна да се правиш със заучените фразички с които затапваш тукашните 12ки ... Аз моята гледна точка я доказвам - наясно съм с нивото на изпита в УНСС и съм наясно какъв е моя речник, независимо от този форум
Ти си този който не следи насоката на спора, и който се показва като глупав. По реакцията за коментара ми върху това кои жени били по яки, става ясно че май и жените не те интересуват. Обзалагам се че си едно от онези мазни инфантили, имащи мнение по всичко и най-кхкх-хомосексуалната усмивка и не подсказват по време на контролно
ПС - Този път как са псувните, амебо ?
|
|
|
|
 |
SneakyDude
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Ное 2007 20:19
slim_k написа: Повдигнах темата за есетата, щото си мислиш че речника на човек се познава по това как пише в интернет форуми ... След като ти написах, ти написа че УНСС не е хубав университет и това не е показателно за речника ми. След това аз ти написах че си тъп и очевидно не знаеш нищо за есето в УНСС. После ти ми написа че СУ ми било "кисело грозде". После аз ти обясних кое как е за унивеситетите ( и между другото не се прави на интересен - жените ги споменах между другото, написал съм си квото има да се каже ) , а ти почна да се правиш със заучените фразички с които затапваш тукашните 12ки ... Аз моята гледна точка я доказвам - наясно съм с нивото на изпита в УНСС и съм наясно какъв е моя речник, независимо от този форум Ти си този който не следи насоката на спора, и който се показва като глупав. По реакцията за коментара ми върху това кои жени били по яки, става ясно че май и жените не те интересуват. Обзалагам се че си едно от онези мазни инфантили, имащи мнение по всичко и най-кхкх-хомосексуалната усмивка и не подсказват по време на контролно ПС - Този път как са псувните, амебо ?
Това пък за контролните как го измисли ми е малко непонятно. Не си прав, съжалявам.
За сексуалната ми ориентация не се притеснявай, точно пък ти с педалските линкове.
Виж как си можел без цинизми. Забелязвам прогрес, може все пак човек да стане от теб. 
|
|
|
|
 |
slim_k
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 29 Ное 2007 20:36
Ако възприемаш педалските линкове, като показване на хомосексуалност, най-вероятно си прикрит педераст. И не ми говори с батковски тон мазньо ...
|
|
|
|
 |
Alien
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 30 Ное 2007 17:45
Fuck 2pac.Радвам се че умря
___________________________________ Use Google Sucker
|
|
|
|
 |
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
 |
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Публикувано на: 30 Ное 2007 22:13
Omir написа: Fuck 2pac.Радвам се че умря
Жалко, че ти не си при него 
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
 |
Gοסgle [Bot]
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Дек 2007 01:47
В някои, предимно чужди фирми, не наемат хора с:
- престъпно минало, лежали в затвора, осъждани (престъпници)
- мениджъри, работили във ВИС-2, СИК, ТИМ-аджийски фирми (контакти с престъпници)
- нестандартен външен вид - обличащи се като пънкари, метали, с явно видими татуировки, видим пиърсинг
- слушащи чалга и рап (тъпаци)
Помислете защо ви казвам това.
|
|
|
|
 |
Kazim
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Дек 2007 09:03
Bartelby написа: В някои, предимно чужди фирми, не наемат хора с:
- престъпно минало, лежали в затвора, осъждани (престъпници) - мениджъри, работили във ВИС-2, СИК, ТИМ-аджийски фирми (контакти с престъпници) - нестандартен външен вид - обличащи се като пънкари, метали, с явно видими татуировки, видим пиърсинг - слушащи чалга и рап (тъпаци)
Помислете защо ви казвам това.
Защото изброените няма да търсят работа в тези фирми? 
___________________________________ Това на аватара не съм аз :/
|
|
|
|
 |
zip0
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Дек 2007 11:05
Bartelby написа: - слушащи чалга и рап (тъпаци)
 Кефиш ли се, че слушаш метъл 
___________________________________ ...
|
|
|
|
 |
Vermic
|
 |
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Дек 2007 11:29
Генстари елате в гетото(ромската махла) там сме много генста!
Иначе по темата Тупак просто е правел музика според раперите той е много добър според други не.Нямам нищо против рапа ;р
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
 |
Hangwire
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Дек 2007 17:25
Да слушат хората каквото си искат...просто да не натрапват вкуса си на другите...
|
|
|
|
 |
Platonika
|
 |
Мнения: 60 Местоположение: Там,където хората не вярват в детското.
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Дек 2007 17:43
Малко не схващам идеята на безсмислените спорове... 
|
|
|
|
 |
Vermic
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Дек 2007 17:58
Platonika написа: Малко не схващам идеята на безсмислените спорове... 
Добре дошла в РС мания Уорлд!Хейта тук се подарява!Нека да видим до кога ще изтраеш

|
|
|
|
 |
Platonika
|
 |
Мнения: 60 Местоположение: Там,където хората не вярват в детското.
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Дек 2007 20:21
Май засега съм подготвена. И съжалявам за спама 
___________________________________ This could be...Heaven...
|
|
|
|
 |
Галин Релефа
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Дек 2007 20:34
Platonika написа: Май засега съм подготвена. И съжалявам за спама 
АСЛ? ПЛС!
ПС: Ту пак - наи добриа
___________________________________ Глеам ва 4и си4ки сте с коледни шапки та и аз да са запиша-http://zazz.bg/play:083c6a9e
|
|
|
|
 |
Vermic
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Дек 2007 23:42
Галин Релефа написа: АСЛ? ПЛС!
ПС: Ту пак - наи добриа
ОМГ!!!Я ни дай твой снимки 
|
|
|
|
 |
12dasd
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Дек 2007 00:12
Vermic написа: ОМГ!!!Я ни дай твой снимки 
Толко'а ли сте краткопаметни?
У тая тема всеки постна свои снимки 
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|