Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Ное 2007 20:23
slim_k написа: Относно Тупак и новия сайт - братле, много, АМА МНОГО си закъснял с такива сайтове. Фен сайтове на Тупак в България има повече отколкото житни класове в Добруджа ... Вашия сайт е много добре откъм дизайн, но от друга страна преводите са ви кофти, няма нищо по ново и по различно от досегашните сайтове и като цяло е просто поредния сайт за Тупак. Най-добрия и най-популярния за момента е Tupactashaci.net, който за да го настигнете много леб тряя да хапнете. То само като им погледнеш новините и са на една дължина пред вас. Респект за Сашо a.k.a. Mopreme - за 5 години само развитие и никво отказване - така се прави сайт ...
1.Сайта не е нов
2.Инфорамция която съдържа ако не се копира от сайта я няма никаде
3.Новините първо тук идват
4.Знам,че си хейтър и много добре знаеш,че крадете наше инфо
5.И много добре знаете , че Don`Makaveli ви крепеше сайта едно време,а сега вече няма кой и той затъна(За да се убедиш виж жеб брояча на хубавия ти сайт)
___________________________________ http://tupacbg.net
|
|
|
|
 |
slim_k
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Ное 2007 20:36
1. Боли ме, моя грешка
2. Да бе сигурно ... И откъде сте я взели като я няма никъде. Да не говорим колко некадърно е преведена, моля ти се не ме карай да пействам ред по ред сичките ви грешки, щото ше ми тряя цял ден.
3. Сигурно за тва са толко бедни тия новини ... Погледни секцията на Сашо и после ми говори
4. Не съм хейтър, шото и в Тупакманията не влизам ( е хубу влизам - ама само ако ми тряя някой от форума ) ... Като цяло не съм голям фен на Тупак. Недей да ме възприемаш като представител на сайта, не съм наясно с интригите по между ви. Мойто мнение е на човек, който не е обвързан по никакъв начин и с двата сайта - цялостното впечатление съм изградил като страничен наблюдател, за това по добре го възприеми на сериозно, ако па нещеш не ме боли
5. Дори не знам кой е Дон Макиавели  Може би Данчо от Пловдив ? Сашо го познавам от Уесткоуст Партитата които сайта организираше ( те организират партита, вие сиурно немате и 18 ) и покрай едно друго приятелче сме пили еднъж дваж бири ... Разменяли сме и по някой друг пост в 359 (пак най-вече покрай партитата), ако не се лъжа съм го засичал и в ДиСи, но не съм сигурен. Тва което искам да ти кажа е че сме най-много познати с него и аз грам не съм обвързан със сайта му.
В няколко неща обаче съм убеден - определено го биеш по дизайн, но той те биепо популярност, а информацията ви е горе долу същата. Не знам кой кво е крадял, но неговия сайт е по добър. Оправи си страницата малко, направи я да не изглежда все едно се прави от 15 годишни фенчета и тогава може би пак ще те удостоя с коментар.
ПС - А да - хахаха те поне не пускат рекламни темички в геймърски форуми 
___________________________________ http://wkoz.net - rap shit 24/7
|
|
|
|
 |
SneakyDude
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Ное 2007 22:31
slim_k написа: Много тъпо ме снизяваш с тия "батенце, брато" глупости ... Мога да се обзаложа че имам по богат речник от теб. Пишката верно ми порасна и вече достигна дебелото ти черво ( Как чукам SneakyDude - Тук ) ... И за да прекъсна вулгаризмите ( не ги възприемай прекалено насериозно, просто се забавлявам  ) - имам си истинско мнение за истинските хора, които познавам в истинския живот ... В един форум мога да градя само някакви впечатления, деа знам ... Ти правиш впечатление на тъп всезнайко, който има мнение за всичко, но тъй като не се е задълбочил в нищо по специално, навсякъде мненията са му повърхностни и глупави. Ако се познавахме лично може би по друг начин щях да мисля, но по тва дето пишеш такова заключение си направих.
Не знам за речника ти, но тук се показваш като селяндур. И между другото, доста пространствено се изказа за мен, макар че както сам призна, не знаеш нищо, "деа".
Айде лека нощ, лично на мен ми беше забавно, ти пък продължавай да си мечтаеш за анален секс, който явно ти е идея-фикс. 
|
|
|
|
 |
Hova
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Ное 2007 22:48
Много му се кефите на Тупак ама май във всичките сайтове не пише че като е бил в затвора е бил изнасилен и се е учил от LL Cool J
|
|
|
|
 |
Undead Dude
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Ное 2007 22:54
Oh, well... да беше жив, за да се карате така... ама той даже е дал фира. Аре стегнете се- големи хора сте.
P.S.: Сайта е зле
___________________________________ flickr flickr.com/photos/georgeoftheearth
|
|
|
|
 |
Hooff_
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Ное 2007 23:48
Hova написа: Много му се кефите на Тупак ама май във всичките сайтове не пише че като е бил в затвора е бил изнасилен и се е учил от LL Cool J
Е това пък от кой джоб си го извади бе?Кажи от каде получи това сведение и аз ще се превърна в пуканка!
___________________________________ i like my sugar with coffee and cream
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Ное 2007 01:28
slim_k написа: 1. Боли ме, моя грешка 2. Да бе сигурно ... И откъде сте я взели като я няма никъде. Да не говорим колко некадърно е преведена, моля ти се не ме карай да пействам ред по ред сичките ви грешки, щото ше ми тряя цял ден. 3. Сигурно за тва са толко бедни тия новини ... Погледни секцията на Сашо и после ми говори 4. Не съм хейтър, шото и в Тупакманията не влизам ( е хубу влизам - ама само ако ми тряя някой от форума ) ... Като цяло не съм голям фен на Тупак. Недей да ме възприемаш като представител на сайта, не съм наясно с интригите по между ви. Мойто мнение е на човек, който не е обвързан по никакъв начин и с двата сайта - цялостното впечатление съм изградил като страничен наблюдател, за това по добре го възприеми на сериозно, ако па нещеш не ме боли  5. Дори не знам кой е Дон Макиавели  Може би Данчо от Пловдив ? Сашо го познавам от Уесткоуст Партитата които сайта организираше ( те организират партита, вие сиурно немате и 18 ) и покрай едно друго приятелче сме пили еднъж дваж бири ... Разменяли сме и по някой друг пост в 359 (пак най-вече покрай партитата), ако не се лъжа съм го засичал и в ДиСи, но не съм сигурен. Тва което искам да ти кажа е че сме най-много познати с него и аз грам не съм обвързан със сайта му. В няколко неща обаче съм убеден - определено го биеш по дизайн, но той те биепо популярност, а информацията ви е горе долу същата. Не знам кой кво е крадял, но неговия сайт е по добър. Оправи си страницата малко, направи я да не изглежда все едно се прави от 15 годишни фенчета и тогава може би пак ще те удостоя с коментар. ПС - А да - хахаха те поне не пускат рекламни темички в геймърски форуми 
1.Като те боли - ходи на лекар
2.Информацията е с течение на времето с цел постоянен ъпдейт,с база официална страница на Рас(поне долкото знам).Превеждана и събирана и сега всичко е копи/пейст
3.Това е сайт посветен на Тупак и е нормално да има новини само за него.Влез в форума и Сашко ли е къв е там,трябва да си помечтае за толквоа новини...
4.Еми доколкото си спонням аз не съм влизал в онзи сайт от доста време (по простата причина , че страниците в менюта са им празни) от 1-2 седмица съм в tupacbg.net и съм приятно изненадан от многото информация,това , че ти имаш някаква предубеденост е твой проблем
5.Ако не знаеш кой е Дон Макавели по-добре не говори по тази тема вече...Поне съм го виждал какво прави и в двата сайта.А ти като си пиеш биричката с някои си хора недей да плюеш по други 
|
|
|
|
 |
slim_k
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Ное 2007 14:37
SneakyDude написа: Не знам за речника ти, но тук се показваш като селяндур. И между другото, доста пространствено се изказа за мен, макар че както сам призна, не знаеш нищо, "деа". Айде лека нощ, лично на мен ми беше забавно, ти пък продължавай да си мечтаеш за анален секс, който явно ти е идея-фикс. 
Ама продължаваш да си същия повърхностен балък де ... Лошо няма, нека аз да съм селяндура. А това че не си свикнал на разговорен език, може би показва че не излизаш от вкъщи. Това че си пиша някоя друга такава "дума", не значи че не знам други. Тази година съм кандидатствал с литература, есето ми беше в първите 10 най-добри на Журналистика-писмен в УНСС. И да - много искам да те еба ( не бе, сериозно )
Мадафакър :
1.Не помага
2.Не ме интересува откъде е взимана, казвам ти че преводите имат грешки и то не 1 или 2
3.Ми аре щото има новини само за него, за тва изглежа постен ... Само не говори за на тупакмания форума, щото тва е най-основното по което ви бият. Погледнете си "посещаемостта" на вашия или после на техния ... Техния е сигурно 2рия най-посещаем БГ Рап форум, вашия не е и в първата 10тка. Замълчи поне за него.
4.ЧОВЕК НЯМАМ ПРЕДУБЕДЕНОСТ ... Не съм никакъв в ТупакМания. Не бях влизал от 6 месеца сигурно. Като видях темата тук, се сетих да го пусна него за сравнение. ТАКА МИСЛЯ АЗ - техния сайт е по-добър. Кво толко те дразни, че един човек не е харесал страницата ви и мисли че тяхната е по добра ? Нали уж сте толкова добри, че всички мислят обратното. Или сигурно не е така и затова толко се дразниш ?
5.Кво ме боли кой е Дон Макиавели и що да спра да говоря на тая тема ?! Сайтовете са пред мене, не мога ли да преценя кой е по добър и ако не знам кой е Дон`Макиавели ?
|
|
|
|
 |
SneakyDude
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Ное 2007 16:57
slim_k написа: Ама продължаваш да си същия повърхностен балък де ... Лошо няма, нека аз да съм селяндура. А това че не си свикнал на разговорен език, може би показва че не излизаш от вкъщи. Това че си пиша някоя друга такава "дума", не значи че не знам други. Тази година съм кандидатствал с литература, есето ми беше в първите 10 най-добри на Журналистика-писмен в УНСС. И да - много искам да те еба ( не бе, сериозно )
Силно ме интересува кое поред ти е било есето в, забележете, УНСС (най-елитният университет е тва бе, дееба). Утре твой става светът, вервай ми.
Пропускам феноменално проницателната ти забележка относно липсата ми на личен живот и пак ти казвам - да, ти си селяндура. Вече го доказа, можем да спрем с тези глупости, които на никой друг май не са му интересни. 
|
|
|
|
 |
Hova
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Ное 2007 17:06
Hooff_ написа: Е това пък от кой джоб си го извади бе?Кажи от каде получи това сведение и аз ще се превърна в пуканка!
Документални филми.Във един от филмите от поредицата Beef казват че тупак е бил изнасилен в затвора а в един друг цитират един от съкилийниците му.А в един за живота му мисля че беше по Vh1 той казва "като нямаш баща се учиш от рапа.Например LL сваля момичета и рапира агресивно и тн.".
хайде сега се превърни в ПУКАНКА!
|
|
|
|
 |
slim_k
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Ное 2007 18:36
SneakyDude написа: Силно ме интересува кое поред ти е било есето в, забележете, УНСС (най-елитният университет е тва бе, дееба). Утре твой става светът, вервай ми. Пропускам феноменално проницателната ти забележка относно липсата ми на личен живот и пак ти казвам - да, ти си селяндура. Вече го доказа, можем да спрем с тези глупости, които на никой друг май не са му интересни. 
Кфо ме интересува, на мен са ми интересни, а това е важното в случая. Есето ми беше в първите 8 от 600 кандидатстващи ... Ще ми е интересно как ти ще се справиш ... УНСС-то не е кой знае какъв университет, но есето се оценява далеч по строго от това на идентичния изпит в Софийския. И да ми пропускаш забележките, едва ли ще си създадеш истински приятели.
Докато аз доказвам че съм селяндур, ти още повече доказваш че си повърхностно копеле, мисля че забележката ти за УНСС го доказа. Много ми е интересно ти в какъв ВУЗ учиш ? Да не би мама да е шерила парички за чужбина и сега да се гордеем ? Или може би още не си достигнал до висше образование ?
|
|
|
|
 |
Чукопад
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Ное 2007 19:29
тупак е гей,ама мадафака му гълта
|
|
|
|
 |
SneakyDude
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Ное 2007 19:49
slim_k написа: Кфо ме интересува, на мен са ми интересни, а това е важното в случая. Есето ми беше в първите 8 от 600 кандидатстващи ... Ще ми е интересно как ти ще се справиш ... УНСС-то не е кой знае какъв университет, но есето се оценява далеч по строго от това на идентичния изпит в Софийския. И да ми пропускаш забележките, едва ли ще си създадеш истински приятели.
Докато аз доказвам че съм селяндур, ти още повече доказваш че си повърхностно копеле, мисля че забележката ти за УНСС го доказа. Много ми е интересно ти в какъв ВУЗ учиш ? Да не би мама да е шерила парички за чужбина и сега да се гордеем ? Или може би още не си достигнал до висше образование ?
Намирисва ми на баснята за гроздето. "Мани го тва СУ бе, УНСС е истината, НБУ пък направо е върха, филиала на Варненския университет в Шумен пък е Харвард на квадрат."
И не, не съм още в университет. Това не ми пречи да гледам критично на нещата и още по-малко ми пречи да ми стане ясно какъв компексар си. Ако искаш, напомни ми след година и нещо, да видим кой-къде. Тогава малко ще си позатвориш устата, "братле".
ПП: Истинските приятели не ги търся по гейм форуми (нищо против ПЦМ, тук има сума ти стойностни хора), за тебе не знам.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Ное 2007 01:12
Чукопад написа: тупак е гей,ама мадафака му гълта
... и плюе в на майката ти клитора.. 
|
|
|
|
 |
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Ное 2007 05:21
SneakyDude написа: Намирисва ми на баснята за гроздето. "Мани го тва СУ бе, УНСС е истината, НБУ пък направо е върха, филиала на Варненския университет в Шумен пък е Харвард на квадрат."
И не, не съм още в университет. Това не ми пречи да гледам критично на нещата и още по-малко ми пречи да ми стане ясно какъв компексар си. Ако искаш, напомни ми след година и нещо, да видим кой-къде. Тогава малко ще си позатвориш устата, "братле".
ПП: Истинските приятели не ги търся по гейм форуми (нищо против ПЦМ, тук има сума ти стойностни хора), за тебе не знам.
Нещо против НБУ ?;р Специално за СУ и есето по журналистика: Преди години, темата била "Какво е това мързел". Един познат отива на въпросния изпит и виждайки темата написва "Е те тва е мързел." и предал, с това есе той влезе..
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
 |
SneakyDude
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Ное 2007 12:02
Sophos написа: Нещо против НБУ ?;р Специално за СУ и есето по журналистика: Преди години, темата била "Какво е това мързел". Един познат отива на въпросния изпит и виждайки темата написва "Е те тва е мързел." и предал, с това есе той влезе..
Това е легенда, която съм чувал за поне още 2-3 изпита.  Има и вариант с "Какво е смелост?"
|
|
|
|
 |
Wicked Spirit
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Ное 2007 00:37
Офф ... Офф бееееееее, оф !
Абе slim , какво си губиш времето с някакъв 17 годишен пикльо , дори и от тъпня ?
@ Sophos, т'ва съм го чувал и за изпит по химия

___________________________________ NOT THERE JOHNNY, NOT THERE!
|
|
|
|
 |
slim_k
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Ное 2007 02:17
Щото ме дразни ... деа знам.
Виж кво пикльо - колко тъп трябва да си за да ми преиначиш думите така ? Защото сравних двете есета и ти изкара че съм казал кой университет е по добър ... Продължаваш да се доказваш колко си тъп. И СУ и УНСС си имат предимства и недостатъци. На теб ти намирисва на баснята за гроздето, на мен ми намирисва на лайна от устата ти. Ще ти напомня кой-къде, братле, и тогава ще видим след като си минал през кандидат-студентските глупости колко субективни ще бъдат твоите преценки за университетите.
Моята гледна точка :
СУ -
Плюсове - Доказана институция, не толкова висока корупция, утвърдени преподаватели, гарантирано прилично ниво на знания в дадена специалност след завършване
Минуси - Не се обръща достатъчно внимание на по-модерни методи на обучение ; една част от преподавателите са чисто и просто озлобени старци, без никакви кой знае какви научни успехи; прекалено натоварване по отношение на програма и буквални истезания в някои специалности
УНСС -
Плюсове - По свободен за студентите метод на обучение, доказани авторитети в областите на преподаване, по-модерна инфраструктура и по-напредничави преподаватели, добра материална база, много хубави жени
Минуси - Висока корупция ( макар че се говори че в последните години намалява ), недотолкова сериозно обучение, хубавите жени имат за гаджета мутри
Технически Университет -
Плюсове - реални и използваеми знания след завършване, ниска корупция, всички колеги са пичове
Минуси - застаряващи преподаватели в някои катедри, няма жени
 , сигурно най-трудният учебен процес в България - постоянен тормоз и здраво зубрене
Нов Български Университет -
Плюсове - доста свободна програма и въпреки това задоволително обучение, много избираеми предмети, сравнително лесно следване, отлични преподаватели, манекенки във всяка група  , корупцията се изразява в таксата за обучение
Минуси - висока семестриална такса, адски много мамини дечица за колеги ( познайте при кой ходят манекенките ), квалификацията от там все още не се възприема достатъчно сериозно
Сега, смотльо, намери ми едно място където можеш да ми кажеш нещо различно и да го защитиш с факти и после ми обяснявай как сравнявам университети и кое грозде е кисело. Мини през 12 месечния ад през който аз преминах, като се почне от уроци, та се стигне до записване, имай приятели във всяко едно от изброените заведения и то не от 1 или 2 випуска и после ми обяснявай кое какво е.
|
|
|
|
 |
Leandeer
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Ное 2007 11:32
2 Pac не го ли убиха?Ъхъ...убили са го. Тогава за кво се карате. Се едно аз да тръгна да споря с някой, дали Джони е по-добър от Джони (Сид Вишъс) и кво ще ше да стане ако последния не бе умрял
Он топик:Еми според емн сайта е на ниво
___________________________________ Мойто село за повече работни места ние сме негри
|
|
|
|
 |
SneakyDude
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Ное 2007 18:28
slim_k написа: Нещо си
Браво, показа, че познаваш българските университети. И какво доказа с това?
Не ми се спори повече, и без това отдавна изместихме спора в някаква съвсем странична тема...
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|