Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта

Харесва ли ви сайта

Да    26%  26%  [ 8 ]
 Не    55%  55%  [ 17 ]
 Горе-долу    19%  19%  [ 6 ]
Общо гласове : 31
Автор Съобщение

Заглавие: TupacBG.Net Единственият сайт на Тупак в България
Публикувано на: 21 Ное 2007 14:33

http://tupacbg.net/

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Ное 2007 15:16

E хайде сега, единствения ли?

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Ное 2007 15:52

Правилното произношение е "Тъпак", не Тупак.
Хип Хоп "културата"? Неграта символизират липсата на култура, културния Чернобил. Деца от работническо-селски произход, за които да станат престъпници е най-големия успех, който могат да си представят.

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 21 Ное 2007 16:18

Wile E. C. написа:
Хип Хоп "културата"? Неграта символизират липсата на култура, културния Чернобил. Деца от работническо-селски произход, за които да станат престъпници е най-големия успех, който могат да си представят.

Достойно написано от един непросветен селендур.. :D

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Ное 2007 16:35

Wile E. C. написа:

Тихичко там, незапознато червейче ... Гледай си анимацийките на ДубълвеБе и си трайкай. Както виждаш ние не пишем за яденето на лайна, което ти харесваш, щото не го правим и не разбираме. И ти така не пиши за хип-хоп културата, която ние харесваме, а ти не разбираш. Тъпо копеле ...

Относно Тупак и новия сайт - братле, много, АМА МНОГО си закъснял с такива сайтове. Фен сайтове на Тупак в България има повече отколкото житни класове в Добруджа ... Вашия сайт е много добре откъм дизайн, но от друга страна преводите са ви кофти, няма нищо по ново и по различно от досегашните сайтове и като цяло е просто поредния сайт за Тупак. Най-добрия и най-популярния за момента е Tupacmania.net, който за да го настигнете много леб тряя да хапнете. То само като им погледнеш новините и са на една дължина пред вас. Респект за Сашо a.k.a. Mopreme - за 5 години само развитие и никво отказване - така се прави сайт ...

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Ное 2007 16:40

@Wile E. C. Идиот с главно И.Що не вземеш да си затвориш безполезната уста? А твойта култура каква е? Да говориш за починал човек такива неща, за какъв се имаш ти бе?

Профил ICQ

Аватар
В момента играе: опаааааа
Заглавие:
Публикувано на: 21 Ное 2007 16:51

Limp написа:
@Wile E. C. за какъв се имаш ти бе?

Админ :roll:

Профил Skype

Дидко Бандитко
Аватар
В момента играе: No man's sky
Заглавие:
Публикувано на: 21 Ное 2007 17:01

Vermic написа:

Админ :roll:
O.o wtf?

/сори за офтопика

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Ное 2007 21:59

Nigga's dead, get over it.

Профил ICQ Skype

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Заглавие:
Публикувано на: 21 Ное 2007 23:34

SneakyDude написа:

Снийки падаш. :?

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Заглавие:
Публикувано на: 22 Ное 2007 00:53

Не си ли е да си тъп като некой от по-горните с аватар на койот..

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 22 Ное 2007 18:02

SneakyDude написа:

Fraps or it never happened.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Ное 2007 02:11

SneakyDude написа:

Брато, в абсолютно всяка тема ли цепиш повърхностни глупости ?

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Ное 2007 10:41

Лол, вече трима човека са ме цитирали.
Не се правете на чак толкова обидени, нито ви е роднина, нито сте го виждали на живо, нито дори сте го слушали докато е бил жив.
Нямам нищо против музиката на Тупак, ама не минахте ли вече периода на фен-сайтчетата? Слушайте си го без да издигате в култ, както Уили каза, гето-мечтата да станеш престъпник.

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Ное 2007 14:58

Са поне си мислех че ше кажеш нещо умно ... Ама неа.

Боли ме кура за това дали Тупак е жив, дразниш ме ти. Във всяка тема цепиш най-очевидната и банална простотия де можеш. Кви гето гангстери, кви глупости - ти с 12 годишни ли си мислиш че говориш не мога да разбера ?

А Койота ми лапка ей тъй - Уили Койота духа на slim_k

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Ное 2007 15:09

Слим, все по-смешен ми ставаш. Вече имам чувството, че дириш из форума теми, в които да ми показваш мускули. Следващия път като не си сългасен с това, което съм написал, земи просто да си замълчиш.
Писна ми от нападките ти, които с нищо не съм провокирал.

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Ное 2007 15:38

SneakyDude написа:
Слим, все по-смешен ми ставаш. Вече имам чувството, че дириш из форума теми, в които да ми показваш мускули. Следващия път като не си сългасен с това, което съм написал, земи просто да си замълчиш.
Писна ми от нападките ти, които с нищо не съм провокирал.

Ми не брато, просто ме дразниш ... Действително с нищо не си ги провокирал, единствено стои факта че явно си яко тъп.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Ное 2007 16:18

SneakyDude написа:
..не минахте ли вече периода на фен-сайтчетата? Слушайте си го без да издигате в култ, както Уили каза, гето-мечтата да станеш престъпник.

Аз лично не. Но не дефинирам интернет страниците занимаващи се с определен вид изкуство или музика като "фен-сайтчета". По-скоро си обогатявам музикалната култура и комуникирам с хора с взаимни интереси, от колкото да издигам в култ когото и да е било. И недей да слагаш всичко и всички под общ корен, дечко 'щото ти е малко рано да се изказваш подготвен. А ако ти се определяш като личност по стила музика, които слушаш - тегаво ми става, че дори ти разяснявам в момента.

По твоята логика, какво дириш тук в този сайт? Нека не ти припомням основната му идея и тематика и ако не влизаш тук с тази цел - какво правиш? Чат или "мускули показваш"? А дали заслужаваш от нищо провокираните нападки - просто следващия път обърни повече внимание на заглавието на темата.

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Ное 2007 16:43

slim_k написа:
Ми не брато, просто ме дразниш ... Действително с нищо не си ги провокирал, единствено стои факта че явно си яко тъп.

You just made my day!
Затова влизам тук, току-виж съм научил нещо ново за себе си. По-долу бях наречен и "дечко", деба.
Респект, брато, батенце, копеле. С горното изказване пишката ти порастна с около 0.23 сантиметра.
Wicked Spirit написа:
А ако ти се определяш като личност по стила музика, които слушаш - тегаво ми става, че дори ти разяснявам в момента.

Това пък къде го видя в мойто изказване, не знам. Но явно имаш предварително подготвени реплики, които изсираш без дори да гледаш дали имат нещо общо с темата.

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Ное 2007 20:17

Много тъпо ме снизяваш с тия "батенце, брато" глупости ... Мога да се обзаложа че имам по богат речник от теб.

Пишката верно ми порасна и вече достигна дебелото ти черво ( Как чукам SneakyDude - Тук ) ... И за да прекъсна вулгаризмите ( не ги възприемай прекалено насериозно, просто се забавлявам :) ) - имам си истинско мнение за истинските хора, които познавам в истинския живот ... В един форум мога да градя само някакви впечатления, деа знам ... Ти правиш впечатление на тъп всезнайко, който има мнение за всичко, но тъй като не се е задълбочил в нищо по специално, навсякъде мненията са му повърхностни и глупави. Ако се познавахме лично може би по друг начин щях да мисля, но по тва дето пишеш такова заключение си направих.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2025 PC Mania | Реклама | Контакти Хостинг от Actiefhost