Автор |
Съобщение |
R@Z0R
|
 |
В момента играе: квото тръгва на лаптопа
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Ное 2007 22:14
SneakyDude написа: Тоя admin кога най-сетне ще го баннат... 
Пхаххахахаха 
___________________________________ The Past is like a broken mirror - you try to put it back together, cut yourslef with a piece. Your reflection changes. And you change with it.
|
|
|
|
 |
Leach
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Ное 2007 22:59
g_mafiota_ написа: g_mafiota_ написа: maika ti dava li ti da bozaesh taq ve4er 
Тоя и той се мъчи да се затапва сам. 
|
|
|
|
 |
The Arrow
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Ное 2007 23:01
Leach написа: g_mafiota_ написа: g_mafiota_ написа: maika ti dava li ti da bozaesh taq ve4er  Тоя и той се мъчи да се затапва сам. 
oftopik: пич ко стана с играта за форума?
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Ное 2007 23:02
Leach написа: g_mafiota_ написа: g_mafiota_ написа: maika ti dava li ti da bozaesh taq ve4er  Тоя и той се мъчи да се затапва сам. 
vmesto toq pod men sum natisnal gorniq post koito be6e moq 
___________________________________ Те доождат от канализацията.Те са във вашите домове.Никой не знае кои са те.Може да са те а може би не а въобще кои са те.Ами еба ли му майкта
ЯДЕШ ЛИ МИШКИ РЕКОХ
|
|
|
|
 |
Дръвник
|
 |
Мнения: 199 Местоположение: CHERNOBIL KINGDOM :) on the way to nowhere
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Ное 2007 23:06
http://www.pcmania.bg/phpbb/viewtopic.php?t=51787
Срам ме е от тази тема и публично се извинявам на админа,ориндж и всички останали,които съм обидил в нея.
___________________________________ [PROUD DEFENDER OF STINKY SOCKS]
---------------------------------------------
a.k.a. bobakin
|
|
|
|
 |
Leach
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Ное 2007 23:12
Arcatraz написа: oftopik: пич ко стана с играта за форума?
Няма време, а по-лошото е и че няма муза.
|
|
|
|
 |
Necro Terrorizer
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Ное 2007 17:42
MALIGOS написа: АААА не моляте продалжаваи изкефи ме това че си се издигнал аз съм също така макар че в новото ми даскало сам никои и смятам да почна по обикновен живот .Но моляте продалжаваи искам Още !
АХАХАХАХАХ!!1!!11
No comment. 
___________________________________ Kuutamo hasta vittu perkele.
|
|
|
|
 |
NeO_Zealot
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Ное 2007 18:24
Гипо, даващ съвети как да се сплоти FCPCM, написа: ... и да се къпем заедно преди и след мач

|
|
|
|
 |
Graendal
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Ное 2007 01:05
Кире_Гръчата написа: И вие веднага се отрекохте от мене Е що за фенове ?!??!?!
ROFLMAO!!! 
|
|
|
|
 |
DennisEverything?
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Ное 2007 00:13
bgcomando написа: Rudecraft/Orange написа: bgcomando написа: твоя сигорно и за втори клас не стига и казах повече да не се коментира темата играта е инсталирана ае свърши се ееее!!!!! Моя сигОрно като не стига и за втори клас...бла,бла,яж ми гъза,лайнар. Ти ли ше ми казваш да не коментирам?Научи се поне да пишеш.Само това и тогава можеш да водиш някакъв спор с мене. Писна ми от тая измет дето се регва в тоя форум.Хем си тъп и хем се правиш на дупе.Е това поведение не мога да го разбера :/ измет кат тебе като тебе. като ти е писнало от мене не ми чети темите кат си тъп ще ги четеш
Добре,бе,бива ли... 
|
|
 |
DJ Cat
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Ное 2007 13:49
^
кат...като....кат... .кат ........ !
___________________________________ Гласувайте за ЦоД 4!!!Стига с тоя УоУ мама му стара...
|
|
|
|
 |
Existence
|
 |
В момента играе: Medieval 2: Total War
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Ное 2007 21:45
Sophos написа: Lunacy написа: Еми, не се бръсна... Нямам брада. :/ иу космата жена :/
Уби ме 
___________________________________ Ahhh, she looked into your jingles, And saw what laid beneath, Don't try to save yourself, The jingle is complete
Fading gently, Jingling through
Nothing else can jingle
|
|
|
|
 |
Rensing
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Ное 2007 00:17
Rudecraft/Orange написа: bgcomando написа: Rudecraft/Orange написа: bgcomando написа: твоя сигорно и за втори клас не стига и казах повече да не се коментира темата играта е инсталирана ае свърши се ееее!!!!! Моя сигОрно като не стига и за втори клас...бла,бла,яж ми гъза,лайнар. Ти ли ше ми казваш да не коментирам?Научи се поне да пишеш.Само това и тогава можеш да водиш някакъв спор с мене. Писна ми от тая измет дето се регва в тоя форум.Хем си тъп и хем се правиш на дупе.Е това поведение не мога да го разбера :/ измет кат тебе като тебе. като ти е писнало от мене не ми чети темите кат си тъп ще ги четеш Добре,бе,бива ли... 
абе ти не6то на менели бе сигорно семислиш за готин сега ама неси! 
|
|
|
|
 |
R@Z0R
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Ное 2007 00:56
Rudecraft/Orange написа: bgcomando написа: Rudecraft/Orange написа: bgcomando написа: твоя сигорно и за втори клас не стига и казах повече да не се коментира темата играта е инсталирана ае свърши се ееее!!!!! Моя сигОрно като не стига и за втори клас...бла,бла,яж ми гъза,лайнар. Ти ли ше ми казваш да не коментирам?Научи се поне да пишеш.Само това и тогава можеш да водиш някакъв спор с мене. Писна ми от тая измет дето се регва в тоя форум.Хем си тъп и хем се правиш на дупе.Е това поведение не мога да го разбера :/ измет кат тебе като тебе. като ти е писнало от мене не ми чети темите кат си тъп ще ги четеш Добре,бе,бива ли... 
Явно не си разбрал че горепосочения индивид е Алми 
___________________________________ The Past is like a broken mirror - you try to put it back together, cut yourslef with a piece. Your reflection changes. And you change with it.
|
|
|
|
 |
DJ Cat
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Ное 2007 09:33
R@Z0R написа: Rudecraft/Orange написа: bgcomando написа: Rudecraft/Orange написа: bgcomando написа: твоя сигорно и за втори клас не стига и казах повече да не се коментира темата играта е инсталирана ае свърши се ееее!!!!! Моя сигОрно като не стига и за втори клас...бла,бла,яж ми гъза,лайнар. Ти ли ше ми казваш да не коментирам?Научи се поне да пишеш.Само това и тогава можеш да водиш някакъв спор с мене. Писна ми от тая измет дето се регва в тоя форум.Хем си тъп и хем се правиш на дупе.Е това поведение не мога да го разбера :/ измет кат тебе като тебе. като ти е писнало от мене не ми чети темите кат си тъп ще ги четеш Добре,бе,бива ли...  Явно не си разбрал че горепосочения индивид е Алми 
Не е алми.Оня ден се е*авах с него и дори не ме напсува ''Алми стаил'',а и не е толко прост като тая гъба 
___________________________________ Гласувайте за ЦоД 4!!!Стига с тоя УоУ мама му стара...
|
|
|
|
 |
R@Z0R
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Ное 2007 12:25
Lord of the dreams написа: Хах,т'ва ще го уча в пети клас (демек след четири години) по литература! 
 Представям ви най...кхъ-кхъм...младия член на форума 
|
|
|
|
 |
Alien
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Ное 2007 19:06
R@Z0R написа:  Представям ви най...кхъ-кхъм...младия член на форума  Това не е истина Дядо Гошо написа: Ъм това заушка против зайци ли е
Бах аз не се видя какво пиша 
___________________________________ Use Google Sucker
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Ное 2007 20:12
Дядо Гошо написа: Бах аз не се видя какво пиша 
ей това вече беше жалко 
|
|
|
|
 |
Admiral General Hurf
|
 |
Мнения: 3215 Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Ное 2007 22:41
Brain написа: Съжалявам че слагам тема от друг форум, но това не е за изпускане: http://forums.data.bg/viewtopic.php?t=1462188
Вече сме го изпуснали. 
___________________________________ Я тибя МУСТАК
Warbringer » 16:12 » написа: и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
|
|
|
|
 |
AcTivE
|
The King of Kings |
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Ное 2007 12:14
Vermic написа: Аз карах заушка преди много години а иначе имам ваксина за тетанус.
Мал шанс 
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|