Автор |
Съобщение |
долу_админа
|
 |
В момента играе: Игрътъ
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Ное 2007 13:37
The Chameleon написа: Романс написа: Добре, да не ме мислят за дебил ?  Е крак - глава, иска ли питане? 
Win 
|
|
|
|
 |
Vermic
|
 |
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Ное 2007 18:23
The Riotmaker написа: четвърти клас дори такива като хамелеона нема те погледнат тогаз ве како
PHAAHAHAHHAAHAHHAAHHA
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Ное 2007 19:26
Аltеr Ego написа: Vermic написа: Аз съм с Microsoft internet explorer  Гледай да инсталираш ФФ, когато направят тая екстра, щото ми се струваш доста тъп 
т'ва е за онлайн филтъра на тъпи постове
П.п. http://www.pcmania.bg/phpbb/viewtopic.php?t=51760 АХАХХАХА Последните 3 поста РУЛЗ :Д
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
Гиро мекицата
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Ное 2007 20:20
The Chameleon написа: Аltеr Ego написа: Vermic написа: Аз съм с Microsoft internet explorer  Гледай да инсталираш ФФ, когато направят тая екстра, щото ми се струваш доста тъп  т'ва е за онлайн филтъра на тъпи постове  П.п. http://www.pcmania.bg/phpbb/viewtopic.php?t=51760 АХАХХАХА Последните 3 поста РУЛЗ :Д
хаха верно.А пък аз се чудя как още не съм отнесъл едно предупреждение
едит:явно вече имам 1 предупреждение 
|
|
|
|
 |
botlik3
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Ное 2007 22:03
Гиро мекицата написа: The Chameleon написа: Аltеr Ego написа: Vermic написа: Аз съм с Microsoft internet explorer  Гледай да инсталираш ФФ, когато направят тая екстра, щото ми се струваш доста тъп  т'ва е за онлайн филтъра на тъпи постове  П.п. http://www.pcmania.bg/phpbb/viewtopic.php?t=51760 АХАХХАХА Последните 3 поста РУЛЗ :Д хаха верно.А пък аз се чудя как още не съм отнесъл едно предупреждение едит:явно вече имам 1 предупреждение 
Аз тайно исках 1, но тези двете ми идват в повече 
___________________________________ И аз вече не знам защо още влизам в този форум...
|
|
|
|
 |
Shady
|
 |
|
|
|
|
|
 |
Fenrir
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Ное 2007 23:24
Ахахахах!Не тази вечер на 1/2 от форума му налепиха предупреждения!
___________________________________ For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа: ave isus e pokemon ve
|
|
|
|
 |
R@Z0R
|
 |
В момента играе: квото тръгва на лаптопа
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Ное 2007 23:27
На мене не
(В Русия съм, в Русия съм) 
___________________________________ The Past is like a broken mirror - you try to put it back together, cut yourslef with a piece. Your reflection changes. And you change with it.
|
|
|
|
 |
Fenrir
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Ное 2007 23:30
___________________________________ For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа: ave isus e pokemon ve
|
|
|
|
 |
Nhaz'Ul
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Ное 2007 23:36
Odin написа: http://www.pcmania.bg/phpbb/viewtopic.php?t=51770 PWNED!!!!!!!! 
Усещаш ли, че ние с тебе нямаме предупр... БУФ!
___________________________________ В малки дози алкохолът е полезен във всякакви количества.
Руска мъдрост
|
|
|
|
 |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Ное 2007 23:37
Nhaz'Ul написа: Odin написа: http://www.pcmania.bg/phpbb/viewtopic.php?t=51770 PWNED!!!!!!!!  Усещаш ли, че ние с тебе нямаме предупр... БУФ!
Ти въобще усещаш ли, че това дето го пише ''получаваш 1 предубла-бла'' не е писано от админа , бре ?
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
 |
Nhaz'Ul
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Ное 2007 23:39
Кире_Гръчата написа: Nhaz'Ul написа: Odin написа: http://www.pcmania.bg/phpbb/viewtopic.php?t=51770 PWNED!!!!!!!!  Усещаш ли, че ние с тебе нямаме предупр... БУФ! Ти въобще усещаш ли, че това дето го пише ''получаваш 1 предубла-бла'' не е писано от админа , бре ?
Да бе, Кире... знам, ама бъзика е да се правиш, че не усещаш...
___________________________________ В малки дози алкохолът е полезен във всякакви количества.
Руска мъдрост
|
|
|
|
 |
12dasd
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Ное 2007 23:42
Nhaz'Ul написа: Кире_Гръчата написа: Nhaz'Ul написа: Odin написа: http://www.pcmania.bg/phpbb/viewtopic.php?t=51770 PWNED!!!!!!!!  Усещаш ли, че ние с тебе нямаме предупр... БУФ! Ти въобще усещаш ли, че това дето го пише ''получаваш 1 предубла-бла'' не е писано от админа , бре ? Да бе, Кире... знам, ама бъзика е да се правиш, че не усещаш...
Евала, по-добър актьор от тебе нема... 
|
|
 |
Liberty
|
 |
В момента играе: League of Legends
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Ное 2007 10:29
R@Z0R написа: Arcatraz написа: Кой тъпак ми сере в гащичките непрекъснато? По добре да си признае и да приключи работата на чисто щото после не отоговарям за последствията (мааааамооооооооооооооо). Arcatraz написа: Едва ли са те щото виж кво пише на едитнатите места. Ако тва найстина са админа и модовете жалко за тях шото са паднали на нивото на 98% от майка ми, баща ми и приятелите ми - боклуци и отрепки Arcatraz написа: Ти остави темата, целия ми пенис е излишен Arcatraz написа: Предлагам да направим KuzMan да ме ебе в гъза. Кво ше кажете ? Arcatraz написа: Брат, аре да не ми викаш лайнар при положение, че съм се родил кафяв и миришещ, а. Arcatraz написа: Rudecraft/Orange написа: Няма такова животно,не го слушайте тоя фешън мазен  Аре на бас, че разработвам такъв стил в момента! И които има нещо против фешъните да ми ебе майкатаPS: Ако видя още някой да ми се ебава с прическата, ще почувствам такава анална болка, че .....! 
Е т'ва кърти направо 
___________________________________ http://www.divinitas-crew.com Ghost reporting!
|
|
|
|
 |
The Arrow
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Ное 2007 16:32
Сега се упражнявам на фрутито, ако до края на седмицата успея да направя нещо свястно ще се изсера.
PS:откъде мога да си сваля разни путкове с вокали, ако изобщо има такива работи
|
|
|
|
 |
The Arrow
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Ное 2007 19:13
Arcatraz написа: Сега се упражнявам на фрутито, ако до края на седмицата успея да направя нещо свястно ще се изсера. PS:откъде мога да си сваля разни путкове с вокали, ако изобщо има такива работи
WTF?! 
___________________________________ тежки нокаути
|
|
|
|
 |
Гиро мекицата
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Ное 2007 19:16
Arcatraz написа: Сега се упражнявам на фрутито, ако до края на седмицата успея да направя нещо свястно ще се изсера. PS:откъде мога да си сваля разни путкове с вокали, ако изобщо има такива работи Arcatraz написа: Arcatraz написа: Сега се упражнявам на фрутито, ако до края на седмицата успея да направя нещо свястно ще се изсера. PS:откъде мога да си сваля разни путкове с вокали, ако изобщо има такива работи WTF?! 

|
|
|
|
 |
The Arrow
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Ное 2007 19:19
Гиро мекицата написа: Arcatraz написа: Сега се упражнявам на фрутито, ако до края на седмицата успея да направя нещо свястно ще се изсера. PS:откъде мога да си сваля разни путкове с вокали, ако изобщо има такива работи Arcatraz написа: Arcatraz написа: Сега се упражнявам на фрутито, ако до края на седмицата успея да направя нещо свястно ще се изсера. PS:откъде мога да си сваля разни путкове с вокали, ако изобщо има такива работи WTF?!  
Деба объркал съм темите  и тоя мангал пак ми е едитнал мнението
|
|
|
|
 |
Гиро мекицата
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Ное 2007 19:21
Arcatraz написа: Сега се упражнявам на фрутито, ако до края на седмицата успея да направя нещо свястно ще се изсера. PS:откъде мога да си сваля разни путкове с вокали, ако изобщо има такива работи
между другото не схванах нещо смисала на тва 
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Ное 2007 21:50
___________________________________ Аз моята душа... май си я оставих в хладилника
а.к.а State of mind a.k.a Jamaican Herbman
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|