Кфо и има на темата ? Тоя пич забелязвам че много го ебавате - къде постне нещо и почвате. Може да е изцепил некоя глупост другаде, ама не е нужно да го преследвате :
Аз най-вече в Приморско и Китен седя, та за там само май мога да говоря:
Импулса не е част от ММЦ, а е баш на пъпа на Приморско. Самата дискотека е супер зле, ама барчето отдолу е сигурно едно от най-добрите заведения в които съм бил : гледка, атмосфера, а не е по-дебело като цени от други места. Идеално е за запиване преди да се отиде някъде другаде ( ако не намаляваха музиката към полунощ, щеше да е идеално и цяла нощ там да се седи )
Текила Бара в Приморско до преди 1-2 години беше много добър, сега обаче текилата там е левче и не става за нищо

А и там е некфо мноо странно по отношение на музика - некъв микс от всичко ... Мноо е странно - върви 2рас Чейнджес, и по средата се чуват два компютърни скреча и с пълна сила "За нищо друго не мога да мисляяяя! И нищо друго по силноо не искааам!"
Луксора е некфа тъпня ... Мноо селски е направено с тая ролба, музиката е некфа странна смеска, като у Текилата ... Бе тряя си добре пиян, за да не ти прави впечатление къде се намираш
Фолк Клубове Атила и Сото у Приморско не съм ги посещавал и нямам намерение ...
На Приморско готиното му като цяло са дневните барове - Импулс, Хавана, Спот он и т.н. Има много хубави места, и кафетата са на 6 там и плажовете са готини ... Само за нощта не става
Зангадор в Китен е сигурно най-добрата дискотека в която някога съм бил ... Разголени мокри мадами, добър диджей и хубава музика, винаги има хора. Абе не се пропуска тва, ако си в Китен.
В Карибите е пък сиурно най-бесната селяния дето някога съм виждал ... Се едно съм си в София - салфетки по земята, само Планета чалгии, и само тъпи чалгарчета. Миналата година бях отишъл много пиян и не ми направи толко лошо впечатление, ама тая година като се замъкнахме трезвени беше трагично.
Ямайка е много приятно на открития бар - ретро музичка, прилична атмосфера ... Вътре е същото като в Карибите само дето е закрито и задушно.
Текила Бара е добро място за пиене, ама тая година поради факта че 1вата вечер така се напихме там че не платихме сметката, 2ри път не се върнахме (макар че им занесохме парите на другия ден

)
Китен като цяло е яко селяния, трябва да си шах и мат през цялото време за да ти е весело ... През деня почти няма кво да се прави, освен да се ходи на плаж ( ест. ), а през нощта както казах трябва да си подпийнал солидно и като цяло да си носиш настроението, щото няма кво да ти го създаде ... Ние и бяхме малко зле като компания, ама пак не е за всеки.
В ММЦ донякъде ме е яд че все става така че не ходя, за Ла Пиовра съм чувал че е много добро заведение ... Също и в Лозенец, така и не отидохме до "Алкохол", който го хвалят и него много .. Абе зле сме
Догодина мисля да се отделя от тоя район, щото тва лято беше яко тъпня и на двете места ... Друг е въпроса че ние отидохме след дъждовете и бепе некво тегаво, ама деа знам, малко разнообразие следващия път няма да дойде зле.