Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Ное 2007 14:39

Защо винаги, когато някой попита нещо за чалгата започват безкрайните сравнения между нея и метъла? Едни те се почват "Вие сте педали, вие слушате педалска музика, вие сте, като ходеща апликация с изрески от цветно блокче направена от 5 годишен келеш с болен мозък, вие си бъркате в гъза", а другите "Вие сте гадни метъли с дълги коси и не се къпете, краката ви миришат на развален лимон". Нима това са 2-та стила в музиката? Нима няма други? Защо всеки въпрос свързан с метъл или чалга се обръща в "Сатйл вс Стайл: Елате и направете +1 пост в подкрепа на вашия избранник!1!!"

Накратко: Фешъните (както името им говори) са жертви на модата и моментните "зарибявки", които обхващат техните познати, а понякога и цялото им населено място. Ето в последно време е "модерно" да се пише Ет0 ТАкА (емотиконка)х9. Лично мнение.

Профил

Аватар
В момента играе: опаааааа
Заглавие:
Публикувано на: 05 Ное 2007 14:40

То тва е за Реедонли де: Знам е малко ли е :lol:

Профил Skype

Аватар
В момента играе: Игрътъ
Заглавие:
Публикувано на: 05 Ное 2007 14:45

Leach написа:
Защо винаги, когато някой попита нещо за чалгата започват безкрайните сравнения между нея и метъла? Едни те се почват "Вие сте педали, вие слушате педалска музика, вие сте, като ходеща апликация с изрески от цветно блокче направена от 5 годишен келеш с болен мозък, вие си бъркате в гъза", а другите "Вие сте гадни метъли с дълги коси и не се къпете, краката ви миришат на развален лимон". Нима това са 2-та стила в музиката? Нима няма други? Защо всеки въпрос свързан с метъл или чалга се обръща в "Сатйл вс Стайл: Елате и направете +1 пост в подкрепа на вашия избранник!1!!"

Накратко: Фешъните (както името им говори) са жертви на модата и моментните "зарибявки", които обхващат техните познати, а понякога и цялото им населено място. Ето в последно време е "модерно" да се пише Ет0 ТАкА (емотиконка)х9. Лично мнение.

Защото отдето и да го погледнеш това са двете най-популярни и полярни музикални течения (ако мислиш, че на Запад няма чалга, пусни си някой от по-новите клипове на Бионсе).
Съответно тези, които се самоидентифицират с един от двата стила (сиреч превърнали са ги, съзнателно или не, в идеология и начин на живот), са и полярно различни един от друг.
Историята учи, че когато има разногласия между маси от хора, те се "решават" с война.
Go figure :]

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 05 Ное 2007 14:58

Readonly написа:
Leach написа:

Защото отдето и да го погледнеш това са двете най-популярни и полярни музикални течения (ако мислиш, че на Запад няма чалга, пусни си някой от по-новите клипове на Бионсе).
Съответно тези, които се самоидентифицират с един от двата стила (сиреч превърнали са ги, съзнателно или не, в идеология и начин на живот), са и полярно различни един от друг.
Историята учи, че когато има разногласия между маси от хора, те се "решават" с война.
Go figure :]

Не си прав .
Просто мнозинството хора тук слушат метъл , а мнозинството българи слушат чалга .. тва е причината постоянно спора да е между метъл и чалга . Ето .. навъждат се неколко хаусърчета ( или псевдо такива - не знам и не ми пука ) => се почват темите за хауса . Нито са най - полярни , нито са най - популярни ..

Профил

Цар
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Ное 2007 15:21

Disturbеd написа:
Супата ли са ви изяли?

Не. Просто репликирах Squiz, който ми обясняваше, че фешъните били хора, грижещи се ужасно много за външния си вид, а всъщност носят турски цигании. Това беше единствената причина, поради която намесих цените на дрехите и прочие. Не че и аз нямам разни хубав дрехи от кило - имам си. Хем са евтини, хем са качествени, че даже и са маркови.

То е ясно, че всеки носи това, което смята, че му стои добре и му е удобно. Друг е въпросът, че фешъните хем пледират, че са хора със стил и индивидуалност и че се носят в красиви, скъпи и качествени дрехи, а същевременно с това се обличат в турско-циганска конфекция и са болезнено еднакви. Грозно е.

QVOD
·EST·INFERIVS

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Ное 2007 15:25

@Riotmaker
Ако аз не съм прав, то и ти не си прав, защото даваш същия отговор като моя, но обяснен настървено и повърхностно. Не лошо - просто повърхностно. Последната част от поста ти пък ми е абсолютна загадка.

@Саше

Фешъните не пледират, не и гласно. Тях не ги е грижа за тези работи, защото им пречи да се забавляват.

Профил

Аватар
Местоположение: Starship Enterprise_____ Професия: Starfleet Lieutenant Commander
Заглавие:
Публикувано на: 05 Ное 2007 15:41

Фешъна e криворазбраната мода.

Не съм се покатерил на върха на ...аната хранителната верига за да ям ...ани моркови.

27B-6

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Ное 2007 15:49

^ very good!

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Ное 2007 17:06

FUKK EM ALL!!!

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Ное 2007 17:11

Няма повече баница! :crying: (no,really)

Penny написа:
ave isus e pokemon ve

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Ное 2007 17:22

Odin написа:

Тъи ли :lol:

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Ное 2007 17:40

Odin написа:

Уф, глупак.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Ное 2007 18:40

Disturbеd написа:
Squiz написа:
Е, поне стигнахме до едно мнение - че едните и другите не трябва да си натрапват мнението и начинът на мислене.
И преди някой да е казал, че метълите не натрапват музиката си - елате до нас когато се събират и си правят "парти" при читалището до нас, бичи метъл, лее се бира, мятат се дълги коси, ръмжат мотори.Добре, че събитието е рядко...

Айде сега, едните марш за кубинки, другите за маратонки :lol:

Тва с леенето на бира какво лошо има, неква се лее, тя не издава шум, нали? Иначе съм съгласен с останалото, мразя да ми се натрапва музика без моето желание и следователно избягвам да го правя. По заведения предпочитам клубна музика (не много силна, нито натрапваща се) или лек и тих рок. Метълът не възприемам да се слуша по заведения. Защото това са места за релакс, а не на всички им действа релаксиращо мощните рифове, басовите гласове и дрънчащите барабани. Но не виждам нищо лошо в една акустична китарка и спокоен глас, докато си пия бирата/кафето. Винаги има хора, които натрапват музиката си, и не мисля, че го правят за да дразнят другите. Аз много обичам да споделям музиката, която ми харесва, с някого, на който също би се харесала (или е изявил желание да я чуе) и да я обсъждаме. Но никога не бих си пуснал нещо на телефона докато ходя по улицата (освен мелодията на звънене тя е джангър, ама само така си чувам телефона). Един приятел беше пуснал на телефона си Celldweler докато ходихме по улицата и му се скарах да не я натрапва на всички около него. Макар че аз нямам против нея, не на всеки ще се хареса и трябва да има някакво съобразяване с другите около теб.

А за фешъните... Ами не им обръщам внимание. Нито са ми смешни, нито интересни, нито събуждат някакви чувства в мен. Харесва им да се обличат така - техен избор. Моите дрехи не са по-скъпи от техните, нито по-стилни, нито прическата ми е кой знае какво. Това ми е удобно, това си нося. Сините дънки, сините маратонки, некоя тениска/суъчр на некоя група, якето отгоре и съм ready to go. Като ме мързи да ида до фризьора - просто слагам малко пяна на бритона ми да се вдигне нагоре, щото мразя да ми е на лицето. Едва ли имам нещо оригинално по себе си, но това с какво ми пречи? По-голяма пишка ли имам, като си взема блуза за 120 лева, вместо блуза за 20? Не виждам какво толкова по-специално има в марковите дрехи, освен че пише "Адидас" отпред, или там нещо друго. Нямам възможност да отделя толкова много пари, за да си напълня гардероба с маркови дрехи. Но си се чувстам комфортно в моите си, и не им намирам никакви кусури, нося си ги, и си ми е добре с тях. Та на фешъните като им е добре с дрехите им - радвам се за тях, всеки има прави да се чувства удовлетворен от себе си. Нека си ги носят, кво ви пречат? Супата ли са ви изяли?

Само ме дразнят тея гадни "гривички" на врата... Намирам ги за абсолютно отвратителни.

От теб не очаквах подобен пост :О
Наистина си се променил, браво ;) Предишният Дист би им теглил една майна в две изречения и това е. А иначе това мение беше най-доброто (половината други бяха някакви избивания на комплекси, за справка Vermic) и съм напълно съгласен с него.

Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.

Профил

Аватар
В момента играе: квото тръгва на лаптопа
Заглавие:
Публикувано на: 05 Ное 2007 20:02

fuck метали, fuck фиешани, hip hop ownz ya all :twisted:
Chamillionaire ft. Slick Rick - Hip Hop Police

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Ное 2007 20:02

Squiz написа:
Да си фешън значи визията за теб да значи много, да се поддържаш, да се опитваш по доста начини да изглеждаш хубаво, пък ако ще и да трябва половин час пред огледалото да си правиш косата.Да си фешън - това не значи, че слушаш чалга или хаус, това значи само и единствено, че дрехите, прическите и тн. са ти почти хоби и обръщаш голямо внимание на тях.Това е.

Andrey358, това, че не се вписват в твоите представи за нормално не значи, че не са такива.Аз пък не намирам нищо неестествено да искаш да премахнеш космите по тялото си - особено ако си като с още един пуловер.

А хейтърските комплексарски мнения на Sascha of clan Tzimisce, ass, Pennуwise, Vermic, tzveto и Dantе няма да ги коментирам, щото това е същото като в темата за метъла да седна да пиша "метъла мирише копелетааааа само крещят некфи мърльовци" Само не мога да разбера с какво толкова им пречат фешъните, закуските им ли ядат, мацките ли им взимат или!? :roll:

не ме познаваш за това не ми се прави на психиатър, но нещо много ги защитаваш, приятелката ти да не е фешън ? или ти ?
чувството което изпитвам като ги видя е същото което изпитвам като видя муха, не знам защо искам да я утрепя но искам

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 05 Ное 2007 21:05

Vermic написа:
http://www.vbox7.com/play:1cfd9945

http://www.vbox7.com/play:2925cdcb

!?!?!?!??!

Ето за това мразя чалгата!!!!!!!!!

За Бога, тениска на СЕПУЛТУРА!!!
Плаче ми се...

За фешъна толкова много се изписа, че ако напиша нещо само ще се повторя. Не съм и изчел цялата тема. Обаче, както пишеше в dreal.net в темата "Гъзар" - сложете някоя метълска тениска, излезте на центъра и се огледайте - всички са еднакви, нали?

И аз познавам кухи фешъни. Щом розовата им риза е 100 лева, значи са по-добри от нас, низшите. И много плямпат. Ама карай, нали слушалките ги заглушават (тук е момента да кажа, че принадлежа към групата на метълите. Напсувайте ме)

Профил

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Заглавие:
Публикувано на: 05 Ное 2007 21:55

Пишете по-малки постове бе, дееба! 100 часа ми трябват да прочета всичко. :x

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Ное 2007 21:57

http://vbox7.com/play:90afaa20

Ахахахахахахахахахахахахах.
Ебал съм ви компромисните коментари. Тия, дето се засягат, някой ги причислил към фешънчетата и сега се фърлят за шпагати, та да отнемат топката. Ами стига сте ревали, щом разбирате колко зле са множеството фешъни, значи гледате от съвсем различна гледна точка от тяхната. Тъй че не се брои мнението ви.

Сера връз модата.

JUNK HEAP - FUKK FASHION.

Профил

Аватар
В момента играе: на сигурно...
Заглавие:
Публикувано на: 05 Ное 2007 21:57

ass написа:
не ме познаваш за това не ми се прави на психиатър, но нещо много ги защитаваш, приятелката ти да не е фешън ? или ти ?
чувството което изпитвам като ги видя е същото което изпитвам като видя муха, не знам защо искам да я утрепя но искам

Не се и опитвам да ти се правя на психиатър, нито пък имам желание да те познавам.И да, и аз, и приятелката ми сме фешън.Пък ела ни утепи...
хах, което ми напомни на един приятел днес.Разхождаме се и той вижда едно Емо - и веднага почна да го храни, без дори емото да го е погледнало.Как бил педераст, как били за изтребване.Да, ама тъпото емо ходеше със зверската мацка, и имаше усмивка на лицето.Нещо го правеше щастлив, а моят приятел все се оплаква.
Изобщо, тук по едно време стана сравнение кой е повече от другия.Моето мнение е, че човекът, който е повече от другия е този, който е успял по някакъв начин да бъде по-щаслив.

Все агенти сме!

Профил ICQ Skype WWW

Заглавие:
Публикувано на: 05 Ное 2007 21:58

R@Z0R написа:
fuck метали, fuck фиешани, hip hop ownz ya all :twisted:
Chamillionaire ft. Slick Rick - Hip Hop Police

:shock: Тва ли наричаш хип хоп :lol: ти си редко тъп тва е като английския вариант на устата и софи маринова за пример :wink:

а.к.а State of mind
a.k.a Jamaican Herbman

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2025 PC Mania | Реклама | Контакти Хостинг от Actiefhost