Автор |
Съобщение |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Ное 2007 12:42
Аltеr Ego написа: The Chameleon написа: [FFF]Flaming One написа: The Chameleon написа: Е, не си ли гледал Екзорсистът? До колкото си спомням се говореше , че е по истински случай. поясни, не съм... Как може нещо в тази материя да е по истински случай? Ами препоръчвам ти да му гледаш първата част, филма е старичък, но определено си струва. А иначе - да, нали ? Как може да е по истински случай, и ако наистина е ... това не променя ли изцяло нещата? Истината често се изкривява и доукрасява според разбиранията на различни хора, нали знаете?
Да, но надеждата умира последна!
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Ное 2007 16:32
Disturbеd написа: † iMMortality † написа: И да е било така както ти казваш,отново вярата се явява като маска и щит на тази омраза,така че отново тя не е "безвредна" и "носеща само позитиви",а силно оръжие,попаднало в лоши ръце. Това не е "вярата", а "религията", you fucking morron...
It's "moron", you moron. ;p
А и това не е точно "религията", а "организираната религия", защото ако е нямало един папа Урбан, който да им каже " God wills it!", на никого е нямало да му дойде на ум да се втурва към Божи Гроб и да го освобождава с меч в ръката и кръст на щита.
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
Nocturne
|
Curse of the Sands |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Ное 2007 17:22
Вярвам в него , защото без него няма нищо ...
|
|
|
|
|
12dasd
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Ное 2007 19:34
Varggoth of clan Tzimisce написа: Disturbеd написа: † iMMortality † написа: И да е било така както ти казваш,отново вярата се явява като маска и щит на тази омраза,така че отново тя не е "безвредна" и "носеща само позитиви",а силно оръжие,попаднало в лоши ръце. Това не е "вярата", а "религията", you fucking morron... It's "moron", you moron. ;p А и това не е точно "религията", а "организираната религия", защото ако е нямало един папа Урбан, който да им каже " God wills it!", на никого е нямало да му дойде на ум да се втурва към Божи Гроб и да го освобождава с меч в ръката и кръст на щита.
Първо, Него се пише с главна буква.
Второ, и Него нямаше да го има, ако нас ни нямаше
Той има нужда от вярващи, за да съществува.
А аз не вярвам във всичките тия шитни, които подчиняват човека и го превръщат в невинна овца.
Авторе, получи ли множество вътрешни оргазми?
___________________________________ Или имаш, или немаш.
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Ное 2007 14:56
Куц Пръч написа: Varggoth of clan Tzimisce написа: Disturbеd написа: † iMMortality † написа: И да е било така както ти казваш,отново вярата се явява като маска и щит на тази омраза,така че отново тя не е "безвредна" и "носеща само позитиви",а силно оръжие,попаднало в лоши ръце. Това не е "вярата", а "религията", you fucking morron... It's "moron", you moron. ;p А и това не е точно "религията", а "организираната религия", защото ако е нямало един папа Урбан, който да им каже " God wills it!", на никого е нямало да му дойде на ум да се втурва към Божи Гроб и да го освобождава с меч в ръката и кръст на щита. Първо, Него се пише с главна буква. Второ, и Него нямаше да го има, ако нас ни нямаше :) Той има нужда от вярващи, за да съществува. А аз не вярвам във всичките тия шитни, които подчиняват човека и го превръщат в невинна овца. Авторе, получи ли множество вътрешни оргазми?
Папата да не е божество, че да се пише "Него"..? 'Щото аз не бях чувал да е така.
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
Аltеr Ego
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Ное 2007 01:51
Куц Пръч написа: Второ, и Него нямаше да го има, ако нас ни нямаше Той има нужда от вярващи, за да съществува. Много си играл Black & White.
А относно кръстоносните походи - те се организират главно с политически цели (освен "гоненията над християните", които в Ориента спряли около 300-400 години преди това). При първия поход папа Урбан II е помолен от византийския император за помощ, заради увеличаващото се настъпление на селджуците в Анадола, а самите кръстоносци тръгват основно с идеята за богатствата на Йерусалим. В крайна сметка - около 75% от населението на града бива изколено, дори и самите християни там.
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Ное 2007 02:04
Не, бтв , думите на Куция Пръч са повече от истиннни. Въпреки че по-точен израз би бил " колкото повече вярват в него, толкова по-голяма е силата му " , но и това е добре.
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
12dasd
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Ное 2007 12:19
Толкова е по-голяма силата Му за какво? По-добра сателитна връзка ли? :Д
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Ное 2007 14:31
Куц Пръч написа: Толкова е по-голяма силата Му за какво? По-добра сателитна връзка ли? :Д
"Му" ще е , ако е християнския Бог. Ако си говорим за други богове - не .
|
|
|
|
|
12dasd
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Ное 2007 14:33
Извод: Езичество ftw.
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Ное 2007 14:34
Куц Пръч написа: Извод: Езичество ftw.
Нещо ти куца логиката , ама карай..
|
|
|
|
|
12dasd
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Ное 2007 14:34
The Chameleon написа: Куц Пръч написа: Извод: Езичество ftw. Нещо ти куца логиката , ама карай..
Нали целта е офтопика.
Офтопик - Бога на Българските форуми.
|
|
|
|
|
Nocturne
|
Curse of the Sands |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Ное 2007 14:39
Бате мозъка ти е полиран като главата на пинокио ,чесно ти казвам
|
|
|
|
|
12dasd
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Ное 2007 14:42
Ursarkar Creed написа: Бате мозъка ти е полиран като главата на пинокио ,чесно ти казвам
А твоя си е такъв и без полиране >:О
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Ное 2007 14:45
The Chameleon написа: Куц Пръч написа: Толкова е по-голяма силата Му за какво? По-добра сателитна връзка ли? :Д "Му" ще е , ако е християнския Бог. Ако си говорим за други богове - не .
Добре бе, защо нещата свързани с папата да са с главна буква бе? Иде реч за папата и силата му, не за християнския Бог, нито за езическите богове...
|
|
|
|
|
12dasd
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Ное 2007 14:46
Varggoth of clan Tzimisce написа: The Chameleon написа: Куц Пръч написа: Толкова е по-голяма силата Му за какво? По-добра сателитна връзка ли? :Д "Му" ще е , ако е християнския Бог. Ако си говорим за други богове - не . Добре бе, защо нещата свързани с папата да са с главна буква бе? Иде реч за папата и силата му, не за християнския Бог, нито за езическите богове...
>:О Настанало е объркване и се лее офтопик. Извинявам се.
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Ное 2007 15:23
Varggoth of clan Tzimisce написа: The Chameleon написа: Куц Пръч написа: Толкова е по-голяма силата Му за какво? По-добра сателитна връзка ли? :Д "Му" ще е , ако е християнския Бог. Ако си говорим за други богове - не . Добре бе, защо нещата свързани с папата да са с главна буква бе? Иде реч за папата и силата му, не за християнския Бог, нито за езическите богове...
Изобщо не съм намесвал папата сред думите и смисъла ми. Говоря му за християнския Бог.
Куция пръч рече :
"Първо, Него се пише с главна буква.
Второ, и Него нямаше да го има, ако нас ни нямаше
Той има нужда от вярващи, за да съществува. "
Откъде свърза папата и изрита Бог от тука ?
|
|
|
|
|
12dasd
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Ное 2007 15:27
The Chameleon написа: Varggoth of clan Tzimisce написа: The Chameleon написа: Куц Пръч написа: Толкова е по-голяма силата Му за какво? По-добра сателитна връзка ли? :Д "Му" ще е , ако е християнския Бог. Ако си говорим за други богове - не . Добре бе, защо нещата свързани с папата да са с главна буква бе? Иде реч за папата и силата му, не за християнския Бог, нито за езическите богове... Изобщо не съм намесвал папата сред думите и смисъла ми. Говоря му за християнския Бог. Куция пръч рече : "Първо, Него се пише с главна буква. Второ, и Него нямаше да го има, ако нас ни нямаше Той има нужда от вярващи, за да съществува. " Откъде свърза папата и изрита Бог от тука ?
Водете си извода чий мозък е полиран. Абе оставям ви на някой да ви го тегли негърски.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Ное 2007 15:38
но сте си мадафакери , нема спор :о
оро
събираме отборо
___________________________________ остарехме
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Ное 2007 16:06
Varggoth of clan Tzimisce написа: Disturbеd написа: † iMMortality † написа: И да е било така както ти казваш,отново вярата се явява като маска и щит на тази омраза,така че отново тя не е "безвредна" и "носеща само позитиви",а силно оръжие,попаднало в лоши ръце. Това не е "вярата", а "религията", you fucking morron... It's "moron", you moron. ;p А и това не е точно "религията", а "организираната религия", защото ако е нямало един папа Урбан, който да им каже " God wills it!", на никого е нямало да му дойде на ум да се втурва към Божи Гроб и да го освобождава с меч в ръката и кръст на щита.
Всичко води началото си от ето този мой пост, който Куцият Пръч коментира. В този си пост, аз говоря за папата. Пръчът е намесил Бога по негово собствено усмотрение, с което е внесъл и семената на недоразумението, което се разви в следващите постове. Че се лее офтопик, спор няма.
Чий мозък е полиран не е трудно да се види.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|