Автор |
Съобщение |
Zero-Blade
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Ное 2007 00:34
[FFF]Flaming One написа: Zero-Blade написа: Arcatraz написа: Trance- по леко е от техното, но е и по бързо Зависи какво разбираш под транс. Ако за теб транс е Тиесто, значи си много объркан както и по-голямата част от хората по света. Дай да ти пусна аз един транс да видиш как е по лек от техното. Само че после не съм виновен за евентуални ментални изкривявания, психически отклонения, страх и параноя към всичко заобикалящо и екстремни главоболия. speak in samples...
As you wish..
http://www.zero-blade.com/Zero-Blade_-_ ... _Devil.mp3
This is trance. Heavy Mental Psychedelic Trance.
___________________________________ Аз спамих форума на PC Mania за да дръпна хора към моя нов форум.
|
|
|
|
 |
Макс Пейн
|
 |
В момента играе: на сигурно...
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Ное 2007 00:44
Zero-Blade написа:
Уникално...
___________________________________ "Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...
Все агенти сме!
|
|
|
|
 |
DennisEverything?
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Ное 2007 01:07
БАТЕ,АКА МИ СЕ!
Деа,как ми липсва тая реклама... 
|
|
 |
Мr.Anderson
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Ное 2007 01:47
А кво е Мемфис Крънк ?
___________________________________ Do you know what "nemesis" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an 'orrible cunt... me.
|
|
|
|
 |
2D'
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Ное 2007 02:25
The Kid написа: А кво е Мемфис Крънк ?
Тъпако Ханс!
___________________________________ LOVE & PEACE!!! Барай меча!!! - Touch da Sword!!! Не спичай - Don't speak/bake Ни мъ ибе - It doesn't fuck me Да еба майка ти, да еба! - To fuck yer mother to fuck! Лайната се случват - Shit happens
|
|
|
|
 |
DirecteX
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Ное 2007 04:32
пускаи анелия и сипи по ракия
___________________________________ Grubby Fan !
Die Moon !
|
|
|
|
 |
VALEN7INVS
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Ное 2007 09:01
Zero-Blade написа: Arcatraz написа: Trance- по леко е от техното, но е и по бързо Зависи какво разбираш под транс. Ако за теб транс е Тиесто, значи си много объркан както и по-голямата част от хората по света. Дай да ти пусна аз един транс да видиш как е по лек от техното. Само че после не съм виновен за евентуални ментални изкривявания, психически отклонения, страх и параноя към всичко заобикалящо и екстремни главоболия.
За това иде реч.
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
 |
Sirius
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Ное 2007 12:30
Zero-Blade написа: Arcatraz написа: Trance- по леко е от техното, но е и по бързо Зависи какво разбираш под транс. Ако за теб транс е Тиесто, значи си много объркан както и по-голямата част от хората по света. Дай да ти пусна аз един транс да видиш как е по лек от техното. Само че после не съм виновен за евентуални ментални изкривявания, психически отклонения, страх и параноя към всичко заобикалящо и екстремни главоболия.
И какъв е смисълът на това упражнение?  Гордост, че "си си смачкал главата", вместо да оползотвориш времето си по друг начин? пфффф...
|
 |
The Arrow
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Ное 2007 12:37
Под транс разбирам, Армин ван Бурен. Да си призная само него знам от транса, тъй като не се занимавам с тоя стил много. Квото негово съм чул, харесало ми е и толкова. И на Тиесто слушам макс. 2-3 песни. Иначе ще чуя твойте работи после
___________________________________ тежки нокаути
|
|
|
|
 |
12dasd
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Ное 2007 12:41
Arcatraz написа: Zero-Blade написа: Arcatraz написа: Trance- по леко е от техното, но е и по бързо Зависи какво разбираш под транс. Ако за теб транс е Тиесто, значи си много объркан както и по-голямата част от хората по света. Дай да ти пусна аз един транс да видиш как е по лек от техното. Само че после не съм виновен за евентуални ментални изкривявания, психически отклонения, страх и параноя към всичко заобикалящо и екстремни главоболия. Под транс разбирам, Армин ван Бурен. Да си призная само него знам от транса, тъй като не се занимавам с тоя стил много. Квото негово съм чул, харесало ми е и толкова. И на Тиесто слушам макс. 2-3 песни. Иначе ще чуя твойте работи после
Техно, Транс, Хаус... Не мога да ги слушам
Звучат ми еднакво  5-6 минути само дрън дрън дрън и по някой път са чува дръпанье на жица и тва е.
|
|
 |
martinkfreеman
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Ное 2007 12:46
Squiz написа: Zero-Blade написа: Уникално...
... скучно.
|
|
|
|
 |
†Попѫтъ†
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Ное 2007 13:01
___________________________________ دشت شما درد نکند
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Ное 2007 13:06
Varggoth of clan Tzimisce написа: Zero-Blade написа: Arcatraz написа: Trance- по леко е от техното, но е и по бързо Зависи какво разбираш под транс. Ако за теб транс е Тиесто, значи си много объркан както и по-голямата част от хората по света. Дай да ти пусна аз един транс да видиш как е по лек от техното. Само че после не съм виновен за евентуални ментални изкривявания, психически отклонения, страх и параноя към всичко заобикалящо и екстремни главоболия. За това иде реч.
Е това с гъбки и ебати халцовете трипваш се много лошо и влизаш в лудницата  добро е иначе 
___________________________________ Аз моята душа... май си я оставих в хладилника
а.к.а State of mind a.k.a Jamaican Herbman
|
|
|
|
 |
†Попѫтъ†
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Ное 2007 13:28
___________________________________ دشت شما درد نکند
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Ное 2007 14:03
леле ми малеле
тва ако некой левент си беше позволил да пусне тема ква е разликата между дет , блек и траш , щото не разбира .. досега тука да сме събрали материал за роман по голем от война и мир бааааси майката :Д
обяснете на момчето 
___________________________________ остарехме
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Ное 2007 14:04
The Riotmaker написа: леле ми малеле тва ако некой левент си беше позволил да пусне тема ква е разликата между дет , блек и траш , щото не разбира .. досега тука да сме събрали материал за роман по голем от война и мир бааааси майката :Д обяснете на момчето 
omg дали не съм коншъс
___________________________________ остарехме
|
|
|
|
 |
martinkfreеman
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Ное 2007 14:26
The Riotmaker написа: леле ми малеле тва ако некой левент си беше позволил да пусне тема ква е разликата между дет , блек и траш , щото не разбира .. досега тука да сме събрали материал за роман по голем от война и мир бааааси майката :Д обяснете на момчето 
Разликата е че блека и дета са обрезан траш (различно обрезани), който, от своя страна, е обрезан спийд.
|
|
|
|
 |
Zero-Blade
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Ное 2007 14:27
Sirius написа: Zero-Blade написа: Arcatraz написа: Trance- по леко е от техното, но е и по бързо Зависи какво разбираш под транс. Ако за теб транс е Тиесто, значи си много объркан както и по-голямата част от хората по света. Дай да ти пусна аз един транс да видиш как е по лек от техното. Само че после не съм виновен за евентуални ментални изкривявания, психически отклонения, страх и параноя към всичко заобикалящо и екстремни главоболия. И какъв е смисълът на това упражнение?  Гордост, че "си си смачкал главата", вместо да оползотвориш времето си по друг начин? пфффф...
Пфахахахахахахаха, Сириус, пак се обаждаш не където трябва..
Какво по-добро оползотворение на времето от това да твориш? Да блъскаш във фитнеса и да се правиш на готин пред мацките ли? I don't think so...
___________________________________ Аз спамих форума на PC Mania за да дръпна хора към моя нов форум.
|
|
|
|
 |
12dasd
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Ное 2007 14:29
Да ви клекам на интригантските теми.
Отворете една "Кое е първо - яйцето или кокошката?" и края на света иде след минути, нема да чакаме до 2012 я, баси.
Опа...
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Ное 2007 14:30
Куц Пръч написа: Да ви клекам на интригантските теми.
Отворете една "Кое е първо - яйцето или кокошката?" и края на света иде след минути, нема да чакаме до 2012 я, баси.
Опа...
Богохулство, ще кажа на Стомашната Болка да те посети! 
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|