Автор |
Съобщение |
Disturbеd7470
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Авг 2007 23:57
Седя пред компа, с песен на repeat и лющя домашнярка САМ в 1:04... Пред компа... How low is that? 
___________________________________ The passions that drive us should be the ones we respect and admire. To feel contempt for one's own motivations is a vulgar thing.
|
|
|
|
 |
VALEN7INVS
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Авг 2007 00:04
Disturbеd написа: Седя пред компа, с песен на repeat и лющя домашнярка САМ в 1:04... Пред компа... How low is that? :?
Lowest of the low. Това от кое аниме беше..?
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
 |
Disturbеd7470
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Авг 2007 00:10
Бе не знам за анимето, Хермс просто ми каза "Lowest." 
___________________________________ The passions that drive us should be the ones we respect and admire. To feel contempt for one's own motivations is a vulgar thing.
|
|
|
|
 |
shantararam
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Авг 2007 18:50
deleted...
___________________________________ Run, rabbit run Dig that hole, forget the sun, And when at last the work is all done Don't sit down it's time to dig another one place-for-rest *Ghost Master
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Авг 2007 18:54
Цял ден свалкам филми с Джесика Алба, а докато ги свалях се наложи да нося мебИли, да махам тапети, да къртя стени и 3 часа се борих с един модерен контакт.  След като свърших работата и седнах на компа да видя що става в myspace.com се оказа, че чифутина Акон не ме е одобрил за приятел, ама как да е поне Disturbed ще ме одобрят.
ЕДИТ: Всъщност и Акон ме одобрил преди малко. 
|
|
|
|
 |
Fenrir
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Авг 2007 19:15
Седя на компа и играя ЦС. О.О (това е поради липсата на други игри на компа).Та сега съм седнал и тегля Hitman:Blood Money.
Също чета Агата Кристи-"Азбучните убийства"(Еркюл Поаро),вместо Под Игото.(защо трябва да се учи и в 11 клас?В 5 ми беше достатъчно. ) 
___________________________________ For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа: ave isus e pokemon ve
|
|
|
|
 |
†Попѫтъ†
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Авг 2007 14:33
opk. Kristal - Studentski Jivot.mp3
___________________________________ دشت شما درد نکند
|
|
|
|
 |
Tmac
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Авг 2007 19:03
Днеска бях на стрийтбол и успях да се класирам за финала,който е утре и също така ще се пробвам на състезанието по 3-ки  .
___________________________________ Go hard or go home.
|
|
|
|
 |
Disturbеd7470
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Авг 2007 00:00
Ъх, вчера препих лошо... Утре бащата има РД... Вторник - един авер 0.о Save me, god...
|
|
|
|
 |
Макс Пейн
|
 |
В момента играе: на сигурно...
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Авг 2007 00:34
Чувства се перфектно
Утре ще правя купон
Ще бъде яко, хаус-ретро парти с яко пиене и ще е ГОТИНО
А и имам нова блуза на Versace
Какво повече?
Мама пийна и цяла вечер сме си говорили глупости.
Чувствам се готино 
___________________________________ "Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...
Все агенти сме!
|
|
|
|
 |
The Arrow
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Авг 2007 01:04
Преди има няма два часа се върнах от лятното кино. Филма беше Трансформърс, който по мое скромно мнение беше хубав филм, а щеше да бъде още по готино, ако не се чуваше чалгата от ресторанта, които е в съседство с лятнотно кино в Хасковото. В момента чАтя в Скайпа, слушам Трафик радио и пуснах първите 5 епизода на Блиийч да се свалят и ако ми харесат смятам да гледам нататък. С една дума, супер скучно е, щото на никой не му се отиваше на бар тая вечер. Трябва да си намеря някое момиче да зарибявам!
Енд ъф рипорт фром Хасково Сити
___________________________________ тежки нокаути
|
|
|
|
 |
Макс Пейн
|
 |
В момента играе: на сигурно...
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Авг 2007 22:45
Направих парти, беше супер
Направих на него най-сетне първата фотосесия на пичка
И снимките станаха супер
Чувствам се як 
___________________________________ "Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...
Все агенти сме!
|
|
|
|
 |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Авг 2007 22:46
«~»Squiz«~» написа: Направих на него най-сетне първата фотосесия на пичка И снимките станаха супер
Покажи, бре 
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
 |
---
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Авг 2007 07:50
Давай снимките :Р
Аз си цикля тука, прегракнал, с главоболие, мляко и кафе.. поне стана яко снощи =)
___________________________________ > http://last.fm/user/amcdj
|
|
|
|
 |
Zero Endorphine
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Авг 2007 16:28
Aaargh... Цял ден затварям компоти и си пека гръбчето на село. ^_^ Сега се докопах до компа и му се наслаждавам максимално... Музикааа...
___________________________________ стон, тон, ехо във салон, ако бях микрофон, щях да бъда он.
|
|
|
|
 |
DJ Heat
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Авг 2007 16:47
Нема кинти 
|
|
|
|
 |
12dasd
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Авг 2007 16:52
Bator написа: Цял ден свалкам филми с Джесика Алба...
Тая Джереним Аллах яко мяза на Бритни Спиърс.
ПП:Дъртуфиль!
Аз няма с какво да се пуфала. По цъл дън пред комьпа, Soldat джасам, нали за каузата.
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Авг 2007 22:15
Уморен съм,днес на обекта беше голяма гадост.След като играхме на жоменка в мазето на обекта през почивката един ми напрай захвата на майстура и ми спря кръвта в долната част на тялото и краката не ме дръжаха и се строполих като талпа.Също нещо пукна отзад(не съм пръднал спокс) което явно се е утразило понеже като се върнах в 5 и нещо като легнах краката ми се вдървиха и неможах да стана от креватя.Рекох си "сори баце ще мра" и си пуснах тв-то и след около 2 часа без да мръдна се опрайх.Сега ме боли гръбнака ма нищо до 24 часа или ще мине или ще умра.Сега играх малко Defcon мулти,метнах едни снимки от телефона на компа и така.Утре ще се пръсна от SA(отново) и Land Of Dead multy в едно инвейжън моуд,ще видя дали на пазара има ластици за ловна прашка че моите заминаха и после нз ко ша прая 
|
|
|
|
 |
Vermic
|
 |
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Авг 2007 22:18
Mad_Max` написа: Уморен съм,днес на обекта беше голяма гадост.След като играхме на жоменка в мазето на обекта през почивката един ми напрай захвата на майстура и ми спря кръвта в долната част на тялото и краката не ме дръжаха и се строполих като талпа.Също нещо пукна отзад(не съм пръднал спокс) което явно се е утразило понеже като се върнах в 5 и нещо като легнах краката ми се вдървиха и неможах да стана от креватя.Рекох си "сори баце ще мра" и си пуснах тв-то и след около 2 часа без да мръдна се опрайх.Сега ме боли гръбнака ма нищо до 24 часа или ще мине или ще умра.Сега играх малко Defcon мулти,метнах едни снимки от телефона на компа и така.Утре ще се пръсна от SA(отново) и Land Of Dead multy в едно инвейжън моуд,ще видя дали на пазара има ластици за ловна прашка че моите заминаха и после нз ко ша прая 
Фрост язък че си от Русе.
Търся аниме свързано със средно вековието и магията.
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Авг 2007 22:28
Защо язък ?(е аз искам да съм в оу джи гетото Софиа ама няма  )
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|