Автор |
Съобщение |
Albtraum
|
 |
В момента играе: Singularity
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Май 2007 19:53
Поздрав за всички пичове една по фреш песничка 2Unlimited - Twilight Zone
after this song Thunderdome - Cocaina
___________________________________ Aber selbst nachdem ich dass zugebe Gibt es keine Katharsis.... Dieses Geständniss war völlig bedeutungslos...
|
|
|
|
 |
SonicVibe
|
стига спамил |
 |
В момента играе: real_life.exe
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Май 2007 20:19
Zero-Blade написа: SonicVibe написа: Господине, щом слушам "лигавня" тип прогресив, що тогава клавиатурата ми не джвака от лиги?  Мери си малко приказките, нямам намерение да се карам с тебе... SonicVibe написа: Пууу, много сте сЪ "о-psy-вали" тука... Дайте нещичко по-човешко, малко Euphoric, малко Progressive, ще ви се кашне мозъка от толкоз 150+ BPM циклежи. Друго говориш в предния си пост. Като не искаш да се караш с мен, отбягвай да казваш, че това, което слушам е циклеж. Ако това, което аз слушам е циклеж според твоята представа, и го казваш, защо аз да не кажа, че според моята представа прогресивът е лигавня, хм? SonicVibe написа: П.С. Не се водя по надутите приказки на разни "гениални" хора... А, как точно знаеш дали съм гениален или не, като не ме познаваш?
Младеж, аз съм слушал достатъчно Пси и Гоа, за да знам туй-онуй... А ако беше се напрегнал малко, щеше да видиш тънката ирония в поста, но неее - нали требе да има "напреде с рогите"... Чил аут, дет сЪ вика, по-уравновесено със агресията, ще счупиш нещо скъпо...
П.С. Тая мисъл твоя ли е? Бравос, ще ти дам някой път 2 ле'а...
|
|
 |
Zero-Blade
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Май 2007 21:35
Хаха, споко, агресия в мен няма, само в музиката ми.
Радвам се, че си слушал достатъчно Псай и Гоа. И след като си слушал достатъчно, искаш да ми кажеш, че прогресива те кефи повече?
___________________________________ Аз спамих форума на PC Mania за да дръпна хора към моя нов форум.
|
|
|
|
 |
Phantom
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Май 2007 07:41
Ей, ама навсякъде ли се карате за музика бе? Аз лично слушам метъл, ретро, черно, поп и от въобще от всичко по малко. По принцип електронната музика не ми е фаворит номер едно, но преди няколко години открих на компа си едни албуми Israels Psy Trance и адски много ми харесват - и когато съм в такова настроение си ги пускам с баса до дупка и ги оставям да си циклят  Особено Shidapu - Vertigo
И отново ще кажа, че да се спори за музика е простотия. Защото всеки си има различен вкус. И както никой не може да каже, че това което слуша е най-доброто, така и не може да каже че това което не му допада е боза по всички параграфи. Защото музиката е изкуство и е индивидуална.
Едит: АААА сега я пуснах гореспоменатата песен и питам баба ми дали и пречи и цитирам:
"Мнее, тя е много приятна." 
___________________________________ "Когато критиците говорят, дори и авторът мълчи."
by Phantom
|
|
|
|
 |
SonicVibe
|
стига спамил |
 |
В момента играе: real_life.exe
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Май 2007 20:27
Zero-Blade написа: Хаха, споко, агресия в мен няма, само в музиката ми.
Радвам се, че си слушал достатъчно Псай и Гоа. И след като си слушал достатъчно, искаш да ми кажеш, че прогресива те кефи повече?
Не,Tech- и Euphoric Trance уважавам най-много... Какво толкова странно има? Просто ми писна от прекалено изкривените скрибуцания при повечето Пси-та. То верно, че Астралите правят наистина стойностни парчета с убийствен ритъм, ама само А.Р. писва, колкото и да са велики. А Space Cat,Infected Mushroom,Sirius Issnes и прочее не ми понасят,колкото и да съм се мъчил да "слушам"... За твое успокоение (не че си се притеснил...) още съм фен на John Fleming, който,условно казано, все пак има някакво допирни точки с Гоа-та... Иначе аз залагам най-вече на Sonicvibe(a.k.a. Vardran), Maor Levi (a.k.a. Maori),Stoneface & Terminal, Sander van Doorn, E-Craig,Alex M.O.R.P.H., Marco V,Ron van den Beuken,Randy Katana... Вземи се поразрови из нета, току-виж нещо би ти харесало,примерно това или това. Току виж ти харесало (yeah,right...  )
Хайде,всичко хубаво, аз отивам да жуля бира... 
|
|
 |
DJ Heat
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Авг 2007 18:15
Дойде му времето да се дигне темата.
Поздрав: Armin Van Buuren - A State of Trance 312 (2007-08-09) 
|
|
|
|
 |
---
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Авг 2007 08:40
time to vote ;p
ежегодната класация на djmag, най-уважаваната ..
едно съзтезание по популярност ..
1. Paul van Dyk
2. Armin van Buuren
3. Markus Schulz
4. Signum
5. Lange
Нещо с ff-a не приема validation code-a, гласувайте с IE
___________________________________ > http://last.fm/user/amcdj
|
|
|
|
 |
VALEN7INVS
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Авг 2007 11:18
Incubo Lisergico написа: Това няма нищо общо със speedcore, просто реших да се излигавя на края на сета. Този стил е познат на повечето хора като darkpsy, но понеже не всички харесват описанието му като дарк, затова има и други като twisted psy, wierd psy и др.
Така е, няма speedcore в това, просто си е darkpsy. На които не им харесва описание, като dark, да си гледат работата. ;р
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
 |
Zerkiel
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Авг 2007 13:31
Poxymusic - She Bites е не се сдържах много е яко пренасяш се в друго измерение като го слушаш напрао
___________________________________ Black You value power, ambition, and darkness. You love power at any cost and are a corrupting influence on those around you. At your best you are resourceful and unashamed. At your worst you are parasitic and amoral. Your symbol is a skull.
|
|
|
|
 |
DJ Heat
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Авг 2007 16:56
мини руло написа: time to vote ;pежегодната класация на djmag, най-уважаваната .. едно съзтезание по популярност .. 1. Paul van Dyk 2. Armin van Buuren 3. Markus Schulz 4. Signum 5. Lange Нещо с ff-a не приема validation code-a, гласувайте с IE
На мен ми я прие с лисичката.
1. Armin van Buuren
2. Paul van Dyk
3. Tiesto
4. Ferry Corsten
5. Balthazar 
|
|
|
|
 |
tanasi
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Авг 2007 01:27
Ten Seconds Before Sunrise и Serenity ftw  Тея два трака тва лято не ми излизат от главата, има и мн други любими де, ма понеже са тва слушам... Иначе не се пиша разбирач, фен съм ама само на по-комерсиалните dj - Tiesto, Oakenfold, van Buuren, Mylo, Deep Dish, G&D, имам и некви по-залухани хаусчета и drum n bassчета руски и кви ли не, също и на Astral много се радвам.
Сега изслушах шестия In Search of Sunrise и съм потресен, доста е добро, не мислих че нещо може да бие мойте любими Magic Series  Само ме дразни че е вкарал два (а може и повече) трака от Elements of life албума, ten seconds не е болка за умиране, даже е перфектното начало, ама тва с тая жена после... ква беше тая песе - еverythink е мн тъпо
Иначе мога да ви препоръчам не знам дали някой го има, но на който съм го казал все е бил доволен - Essential Mix-a на Mylo от предаването на Pete Tong по Radio One, има го в арена, и в дата, може и в замунда. Е тва е най-доброто сигурно което съм слушал, мн го харесвам, а и не го знаят толкова много хора
А оня ден се чудих по един въпрос - Prodigy кви са, спадат ли към електронната музика въобще?
___________________________________ Never Give Up Never Surrender Never Admit Defeat
Оставам, ама ми се заминава
за слава не ми се занимава...
I get knocked down But I get up again You're never going to keep me down
|
|
|
|
 |
VALEN7INVS
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Авг 2007 01:56
tanasi написа: А оня ден се чудих по един въпрос - Prodigy кви са, спадат ли към електронната музика въобще?
Alternative.
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
 |
Pеnnywise9198
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Авг 2007 02:15
Varggoth написа: tanasi написа: А оня ден се чудих по един въпрос - Prodigy кви са, спадат ли към електронната музика въобще? Alternative.
rave/big beat ?
___________________________________ Тук долу всички се реем....
Fear of the dark,fear of the dark I have constant fear that something's always near Fear of the dark,fear of the dark I have a phobia that someone's always there
|
|
|
|
 |
---
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Авг 2007 12:05
^ Нещо такова ;p
Тука нещо Zero-Blade щял да пуска  :P:P
Дали ще записвате сетовете от това парти?
бтв аз сега се точа за earthdance-a .. някой с който да сме заедно е така?
|
|
|
|
 |
Макс Пейн
|
 |
В момента играе: на сигурно...
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Авг 2007 12:18
Става ли някой да препоръча нещо... по-лятно ако мога така да се изразя  Нещо с денс звучене може би, но може и нещо по-твърдо.Важното е да е живичко и ако може по-танцувално 
___________________________________ "Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...
Все агенти сме!
|
|
|
|
 |
Pеnnywise9198
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Авг 2007 14:11
мини руло написа: ^ Нещо такова ;p  Тука нещо Zero-Blade щял да пуска  :P:P Дали ще записвате сетовете от това парти? бтв аз сега се точа за earthdance-a .. някой с който да сме заедно е така?
Там съм!!! 
Fear of the dark,fear of the dark I have constant fear that something's always near Fear of the dark,fear of the dark I have a phobia that someone's always there
|
|
|
|
 |
---
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Авг 2007 14:29
@Squiz
Пробвай някоя от trance компилациите в arenabg.com
И също някакъв tribal ..
@Penny, на Шуменското парти или earthdance-a? 
|
|
|
|
 |
Albtraum
|
 |
В момента играе: Singularity
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Авг 2007 17:05
Incubo Lisergico написа: ScooBy написа: Търся агресивно тракче или цял сет...трябва ми нещо докато pwnvам нубове на Л2 да слушам. Ей ти на агресия: http://eilo.org/index.php?pwd=UHN5Y2hlZ ... arksid=823
Може ли това на мп3 ?
ПП: дайте нещо на тоя Зиро-блейд , май само аз не съм слушал нищо негово 
___________________________________ Aber selbst nachdem ich dass zugebe Gibt es keine Katharsis.... Dieses Geständniss war völlig bedeutungslos...
|
|
|
|
 |
Pеnnywise9198
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Авг 2007 17:06
мини руло написа: @Squiz Пробвай някоя от trance компилациите в arenabg.com  И също някакъв tribal .. @Penny, на Шуменското парти или earthdance-a? 
Горе на Шуменското Плато... 
|
|
|
|
 |
---
|
 |
|
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|