Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Авг 2007 15:33
Existence написа: ... но уви - времето лети като патка ...

___________________________________ остарехме
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Авг 2007 17:45
Rensing написа: PC Mania = Emo Land 
Кво емо бе братче, тука е по зле.
Поздрав със Sinan Sakic-Piem na eks
|
|
 |
DennisEverything?
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Авг 2007 19:04
Darth Aheron написа: ...
Казах ти.Приятелката ми е прекрасна.И да беше крава,както казваш и да е дебела пак по-добре отколкото теб.
Ти се мляскаш с ония педали от снимката дето беше дал.
Спри се.Ти мярка нямаш ли?Нема ли некой от Варна да го удави в блатата тоя?И само не ми говори за грозници и такива работи.Може и аз да не съм първа прелест,но теб всички те видяха и ти се смяха яко.
И сега,ако наистина напишеш още един тъп пост след този и намажеш темата още малко с твойте лайна,значи никога няма да си вземеш поука и ще си останеш подлизурския идиот на форума,който във всеки пост споменава "Ти си малкото от пичовете във форума,само теб уважвавам,само на теб ще духам за без пари..".Спри се,ако наистина имаш акъл.И нека този тъп пост да бъде бисер.Приемете го като такъв.
|
|
 |
Nocturne
|
Curse of the Sands |
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Авг 2007 19:08
Ебати дебилите ...
|
|
|
|
 |
DennisEverything?
|
 |
|
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Авг 2007 19:51
Сега мисля си .. злобата комплекс ли е? Уж идва отвътре.. ама пък.. може нещо да я кара? ;р
Хм, хм, хм.
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Авг 2007 21:03
The Chameleon написа: Сега мисля си .. злобата комплекс ли е? Уж идва отвътре.. ама пък.. може нещо да я кара? ;р
Хм, хм, хм.
Офц , че е , бе , чамили :Д
ти ме биеш дори по комплекси .. от си по голем хатер
(=
ТАпаци , спрете ве , оляхте се .. апропо го пиша тва , колкото да ви нахуля шото така прави секи редови юзър който види преебана стара невероятна тема заради сантименталния си характер опа забраих ного запетайки .. деа къв бед бийт претърпех веее .. пф_
пз
бате пешо - не ти ли писна
___________________________________ остарехме
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Авг 2007 21:11
Мерси, секси. 
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
Alien
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Авг 2007 13:59
___________________________________ Use Google Sucker
|
|
|
|
 |
Undead Dude
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Авг 2007 18:38
мини руло написа: В рейнджър превърни ме! Radooo написа: Ф ренжър шта превърна, ти само събличи са!
___________________________________ flickr flickr.com/photos/georgeoftheearth
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Авг 2007 13:12
Orange.LabeL написа: ПРИЧИНАТА Е В ТЕБ,МЛАДИ ИДИОТЕ
Може да съм идиот ама оня който ме обиждаше явно ме надмина и мен даже
|
|
|
|
 |
Pеnnywise9198
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Авг 2007 13:15
Mawi написа: Orange.LabeL написа: ПРИЧИНАТА Е В ТЕБ,МЛАДИ ИДИОТЕ
Може да съм идиот ама оня който ме обиждаше явно ме надмина и мен даже
Хм...Май трябва да съм герой на Агата Кристи, за да намеря бисера тук?!?
___________________________________ Тук долу всички се реем....
Fear of the dark,fear of the dark I have constant fear that something's always near Fear of the dark,fear of the dark I have a phobia that someone's always there
|
|
|
|
 |
botlik3
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Авг 2007 14:50
Pеnnywise написа: Mawi написа: Orange.LabeL написа: ПРИЧИНАТА Е В ТЕБ,МЛАДИ ИДИОТЕ
Може да съм идиот ама оня който ме обиждаше явно ме надмина и мен даже Хм...Май трябва да съм герой на Агата Кристи, за да намеря бисера тук?!?
Гледаш на неправилното място. Бисера е с белите букви 
___________________________________ И аз вече не знам защо още влизам в този форум...
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Авг 2007 20:26
Цитат: Enter the matrix VS. GTA Vice City 2 veliki igri,no koya e po-dobrata kajete tuk???Za men-GTA !!! Голямо сравнение,честно.Тези толкова еднакви игри,коя ли е по добра 
|
|
|
|
 |
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
 |
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Авг 2007 17:14
Nightwisher написа: мини руло написа: Труп Умреликов, руснак (; Трупий Умреличенко - Украйна Трупян Умрешвили - Грузия Трупенаги Умрелиного - Японоя Трупян Умрелян - Армения Трупсън МакДед - Шотландия ... виж колко много изпълнители с това име...  (;
 Nightwisher pwnz 
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
 |
Zero Endorphine
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Авг 2007 18:21
Sousuke написа: Nightwisher написа: мини руло написа: Труп Умреликов, руснак (; Трупий Умреличенко - Украйна Трупян Умрешвили - Грузия Трупенаги Умрелиного - Японоя Трупян Умрелян - Армения Трупсън МакДед - Шотландия ... виж колко много изпълнители с това име...  (;  Nightwisher pwnz 
Nightwisher pwnz x234348. ^^
___________________________________ стон, тон, ехо във салон, ако бях микрофон, щях да бъда он.
|
|
|
|
 |
Firzen
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Авг 2007 19:39
Тема: Как да се направя бог? Автор: Алминаторa
Най-доброто засега:
Nordvargr написа: The Chameleon написа: Всеки човек е Бог. Въпреки това, при мисълта, че Алминатора е потенциално въплъщение на Свръхчовекът, ме обзема непреодолимото желание да се застрелям. Undead Dude написа: The Chameleon написа: Всеки човек е Бог. Стига си пил, Дионисий! Fallschirmjagergewehr 42 написа: The Chameleon написа: Всеки човек е Бог. копелеее, призовавам се! bOtLik3 написа: Направи се богиня. Ще ти отива повече Kardinala написа: Ха! Ми, чи това е много лесно. ОК!!! Слушай... сега ще ти разкажа моята тайна... Значи, рецептата е много проста - аз лично ставам Тангра! Та така... за да станеш Тангра ти трябват около 6 стека с по 12 бири, едно или две бутилки уиски Grants, както и малко червено вино - гарантиран успех, дори ставаш и невидим - никой не може да те намери. тъй...ся щи кажа рецептата за Перун - значи - трябва ти една халба от 500 мл пълна с бира, по възможност Загорка, отпиваш 2 мъжки глътки (ся внимавай много нататък, защото е много важно) 100-те отпити милилитра трябва да ги запълниш съответно с 50 мл ракия Пещерска и 50 мл хубава ментичка. Отварата се забърква докато се получи хубав зелен отенък и не придобиеш чувство че гълташ зелена бира. Вкусът е много добър - все едно пиеш освежител за уста - не усещаш никакъв алкохол, но само след като го пресушиш дори до средата ти гарантирам нечуван успех в превъплъщаването. успех!!! (това ми е любимата рецепта за бог) така... имам и рецепта за джадай - за да овладееш добре силата трябва да си сръбнеш...  (ще пиша друг път) :p :p  Bagerista_Boy написа: Алминаторa написа: Nightwisher написа: Скъсал ги е, за да може да лъска докато са вози в тролея...  Никога не съм се возил в тролей  Щото си селянин и там им само каруци!!! Нещастник!!! JazzJack написа: SteamOfBlood написа: Аз ям мюсли.Прави ме бог. забрави да напишеш ~SteamOfBlood ... Nasko_90 написа: Ал ти си толкова глупав, че на админите им е жал да баннат бисер като теб. Всяка една твоя тема показва, че не сме дръпнали много напред в еволюцията. Nightwisher написа: The Chameleon написа: Nightwisher написа: SteamOfBlood написа: Да,да знаем,че си пич. А ти пак забрави да напишеш "~SteamOfBlood"...  Млъквайте, че пак ще почне :Д Дано да не почва, щото е някво досадно. ~Nightwisher
___________________________________ Come, my raven, it could be a lark.
|
|
|
|
 |
Zero Endorphine
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Авг 2007 21:01
Firzen... Ха-ха.
___________________________________ стон, тон, ехо във салон, ако бях микрофон, щях да бъда он.
|
|
|
|
 |
Firzen
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Авг 2007 21:18
Morphine написа: Firzen... Ха-ха. Come again?  Бях забравил най-доброто: Elve написа: Някога Икар е пожелал да лети, 4000 години по-късно хората летят, някога Жул Верн е пожелал да отиде на луната, 80 години по-късно хората са кацнали на луната, днес Алминатора пожела да стане бог... айде да изчакаме поне 16 часа, а?
___________________________________ Come, my raven, it could be a lark.
|
|
|
|
 |
Били
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Авг 2007 15:37
Цитат: [16:43:25] Орк Паладин каза: честно да си призная [16:43:29] Орк Паладин каза: ако бях админ в тоя форум [16:43:33] Орк Паладин каза: и имаше някъв такъв като мен [16:43:39] Орк Паладин каза: отдавна щеше да си е отишъл

___________________________________ [25.9.2007 г. 20:45:20] Bator каза: милчо е ибаси калашника уа
http://goroz.forumotion.com/
^Нов адрес
Пънко
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|