Автор |
Съобщение |
човек
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Авг 2007 09:23
Тъпо ми е и смятам да лъсна една чикия 
___________________________________ http://zamunda.net/details.php?id=93242
Readonly написа: - Какво получило глухото, нямо и сляпо детенце на Коледа? - Рак!
|
|
|
|
 |
Vermic
|
 |
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Авг 2007 09:24
човек написа: Тъпо ми е и смятам да лъсна една чикия 
Браво давай 
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
 |
Алминаторa10322
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Авг 2007 10:19
Днес ще си купя нова шапчица за героя.Чудя са дали да е примейвъл или елит сънспиър.Предложения?
___________________________________ "If you had a chance right now to go back in time and stop Hitler, would you do it? I mean, I personally wouldn't stop him because I think he was awesome, but you would, right?" — Cartman - “Make Love, Not Warcraft”
|
|
|
|
 |
Rensing
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Авг 2007 10:22
Existence написа: Weell винаги има Oblivion  Аз на това цикля от едно голяямо известно време.
Ще ми изпържи лаптопчето  Такава скука ме е налегнала, даже в козмуто се пробвах, ма не го отваря 
|
|
|
|
 |
slim_k
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Авг 2007 23:38
Баси никой тука не пише за пиене ... Аз само тва правя.
___________________________________ http://wkoz.net - rap shit 24/7
|
|
|
|
 |
†Попѫтъ†
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Авг 2007 23:49
slim_k написа: Баси никой тука не пише за пиене ... Аз само тва правя.
То да беше само тиии..... ма някак си за пиене да пишеш.... е странно...
___________________________________ دشت شما درد نکند
|
|
|
|
 |
slim_k
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Авг 2007 01:07
Еми, никъде не пише "Вчера се наковах като прасе и са ми е зле" ... Кво му е странното ? Пишат за концерта на Слави и за тва кво са правили през деня, а никой не споменава ако се е напраил на щайга ...
___________________________________ http://wkoz.net - rap shit 24/7
|
|
|
|
 |
Pеnnywise9198
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Авг 2007 01:08
slim_k написа: Еми, никъде не пише "Вчера се наковах като прасе и са ми е зле" ... Кво му е странното ? Пишат за концерта на Слави и за тва кво са правили през деня, а никой не споменава ако се е напраил на щайга ...
По-добре...в Шумен пък говорят само за концерта на Пайнер...
___________________________________ Тук долу всички се реем....
Fear of the dark,fear of the dark I have constant fear that something's always near Fear of the dark,fear of the dark I have a phobia that someone's always there
|
|
|
|
 |
Albtraum
|
 |
В момента играе: Singularity
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Авг 2007 02:32
Пих боздуган и не ми е гадно . Обясняваха ми нещо за некъв елексир блъд мери .... не вдянах нищо ... играх уоу дигнах 63 на гадният ми уориър , отидох в ДаркШайр и се гаврих с алианс плейъри , ходих 3 пъти в Дъ Слейв Пенс,
Сега е 03:39 , в 05:30 ще ходим на риба с бащата ще гледам тъпо до към 10 и ще си тръгнем ... общо взето скука..
___________________________________ Aber selbst nachdem ich dass zugebe Gibt es keine Katharsis.... Dieses Geständniss war völlig bedeutungslos...
|
|
|
|
 |
Brian
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Авг 2007 06:36
Яка тъпня настана. Всички заминаха на море, а аз трябва да чакам още 1-2 седмици да си взема тъпата кола и чак тогава ще тръгвам. Ще бъде много, много тъпо ....
___________________________________ Единственото, което искам е.... ТЯ
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Авг 2007 07:59
Pеnnywise написа: slim_k написа: Еми, никъде не пише "Вчера се наковах като прасе и са ми е зле" ... Кво му е странното ? Пишат за концерта на Слави и за тва кво са правили през деня, а никой не споменава ако се е напраил на щайга ... По-добре...в Шумен пък говорят само за концерта на Пайнер...
То ако знаеш колко чалга певици и певци са от Шумен  . Направо този град е втората столица на чалгата.
бтв: Не мина ли вече?
|
|
 |
Pеnnywise9198
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Авг 2007 08:05
THE KING OF TIME написа: Pеnnywise написа: slim_k написа: Еми, никъде не пише "Вчера се наковах като прасе и са ми е зле" ... Кво му е странното ? Пишат за концерта на Слави и за тва кво са правили през деня, а никой не споменава ако се е напраил на щайга ... По-добре...в Шумен пък говорят само за концерта на Пайнер... То ако знаеш колко чалга певици и певци са от Шумен  . Направо този град е втората столица на чалгата. бтв: Не мина ли вече?
Беше онеден...Поне не си бях в Шумен тогава...слава богу
Fear of the dark,fear of the dark I have constant fear that something's always near Fear of the dark,fear of the dark I have a phobia that someone's always there
|
|
|
|
 |
Макс Пейн
|
 |
В момента играе: на сигурно...
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Авг 2007 09:50
Свършиииии
Изгледах вече абсолютно всички епизоди и сезони на Family Guy и искам още! Ама няма  Дано по-скоро се направи нов сезон...
А как искам да правя и купон...
___________________________________ "Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...
Все агенти сме!
|
|
|
|
 |
Кирилица
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Авг 2007 09:52
Ал-минатора написа: Днес ще си купя нова шапчица за героя.Чудя са дали да е примейвъл или елит сънспиър.Предложения?
Що не му купиш един презерватив да не си нарани оная работа докато се бие.
___________________________________ Кирилица goes Jason
|
|
|
|
 |
Pеnnywise9198
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Авг 2007 02:24
Поредната нощ на безсъние...Чекийте и млякото също не помгат Искам да спяя1!1!!!11!!
09 Iron Maiden - Out Of The Silent Planet.mp3
|
|
|
|
 |
The CROW
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Авг 2007 02:58
Поредната тъпа нощ. Задникът ми се изприщи от седене на тъпия стол, а очите ме болят от взиране в монитора... Поне сериалчето - The 4400 - е интересно. За нещастие твърде интересно, за да мога да легна и да се наспя веднъж в нормално време T_T Освен това ми е студено, ама така е, като мъжа живее на другия край на София... Мрф 
___________________________________ People once believed that when someone dies, a Crow carries their soul to the land of the dead...
Did you know that helicopters are souls of fallen tanks?
|
|
|
|
 |
Shady
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Авг 2007 03:14
Pеnnywise написа: Поредната нощ на безсъние...Чекийте и млякото също не помгат Искам да спяя1!1!!!11!!
09 Iron Maiden - Out Of The Silent Planet.mp3
Както наскоро казах-сънят е за слабите духом. Кажи какви геймки имаш, може да направиме една мрежа 
___________________________________ Заповядай в Comics Bistro - мястото за български уеб-комикси
|
|
|
|
 |
Sentry
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Авг 2007 03:14
The CROW написа: Поредната тъпа нощ. Задникът ми се изприщи от седене на тъпия стол, а очите ме болят от взиране в монитора... Поне сериалчето - The 4400 - е интересно. За нещастие твърде интересно, за да мога да легна и да се наспя веднъж в нормално време T_T Освен това ми е студено, ама така е, като мъжа живее на другия край на София... Мрф 
Замисляла ли си се някога да си легнеш към 1 когато всъщност ти се спи, а не да мижиш пред някое сериалче до това време?
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
|
|
|
|
 |
The CROW
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Авг 2007 03:23
Sentry написа: The CROW написа: Поредната тъпа нощ. Задникът ми се изприщи от седене на тъпия стол, а очите ме болят от взиране в монитора... Поне сериалчето - The 4400 - е интересно. За нещастие твърде интересно, за да мога да легна и да се наспя веднъж в нормално време T_T Освен това ми е студено, ама така е, като мъжа живее на другия край на София... Мрф  Замисляла ли си се някога да си легнеш към 1 когато всъщност ти се спи, а не да мижиш пред някое сериалче до това време?
А ти нали си беше легнал преди около три часа? 
___________________________________ People once believed that when someone dies, a Crow carries their soul to the land of the dead...
Did you know that helicopters are souls of fallen tanks?
|
|
|
|
 |
Pеnnywise9198
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Авг 2007 03:54
Shady написа: Pеnnywise написа: Поредната нощ на безсъние...Чекийте и млякото също не помгат Искам да спяя1!1!!!11!!
09 Iron Maiden - Out Of The Silent Planet.mp3 Както наскоро казах-сънят е за слабите духом. Кажи какви геймки имаш, може да направиме една мрежа 
Ъъъ...НБА 07 + Cabal Online 
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|