Автор |
Съобщение |
Макс Пейн
|
 |
В момента играе: на сигурно...
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Авг 2007 10:03
Искам хубаво време, че иначе ще стане тъпо на срещата довечера с квартала.
Иначе ми е писнало от момичета, които си мислят, че светът се върти около тях.Току що казах сгобом на поредната такава.Няма ли да пораснат?
___________________________________ "Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...
Все агенти сме!
|
|
|
|
 |
Dr Zombayo
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Авг 2007 10:59
Заради глупавата буря не можах да спя и сега се чувствам като парцал и пак се чудя какво да правя ...
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Авг 2007 11:00
Dr Zombayo написа: Заради глупавата буря не можах да спя и сега се чувствам като парцал и пак се чудя какво да правя ...
Смятай човек.. аз благодарение на бурята спах като къпан.. :Д
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Авг 2007 16:47
Записах се студент по публична администрация, но не ми се... учи. Сигурно след първи семестър ще се прехвърля задочна форма, за да работя. Между другото съм се хванал на постоянна работа в склад и се спуквам от бачкане. 
|
|
|
|
 |
Vermic
|
 |
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Авг 2007 17:20
Снощи бе гадна вечер,пайнера бе в града и аз живея на 100 метра от стадиона,чувах всичко
П.п.Днес е добър ден хладен и с дъжд.
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
 |
Pеnnywise9198
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Авг 2007 17:33
Би му маатъ...Незнам как в този дъжд ще стигна за 20 минути до другия край на града, за да седна в най-фешанското кафе...но от това зависи живота ми(или поне топките ми).Wish me luck...
___________________________________ Тук долу всички се реем....
Fear of the dark,fear of the dark I have constant fear that something's always near Fear of the dark,fear of the dark I have a phobia that someone's always there
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Авг 2007 01:17
Малии .. зех 65 пари на покер , ше умра от кеф просто :О..
___________________________________ остарехме
|
|
|
|
 |
Shady
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Авг 2007 04:48
Скивайте колко е часът, а аз не спя... + това утре... искам да кажа след 4 часа ще трябва да лепя плочки... главата ме боли... изтръпвам от агония... парчетата от разкъсаната ми душа отиват надолу по бързото течение на живота... надолу и по водопада, наречен Съдба... там, където се решава кой накъде ще отиде, как ще приключи... колко глупости казах, а дори не съм напушен... отивам да ям наденица... три точки...
___________________________________ Заповядай в Comics Bistro - мястото за български уеб-комикси
|
|
|
|
 |
Pеnnywise9198
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Авг 2007 04:57
Shady написа: Скивайте колко е часът, а аз не спя...
Лесно ти е...цяла нощ не съм спал, а след 3 часа заминаваме цялата орда за Варна...Поне дано да си струва :-].Айде ако някой види 7 глупави същества да свирка
___________________________________ Тук долу всички се реем....
Fear of the dark,fear of the dark I have constant fear that something's always near Fear of the dark,fear of the dark I have a phobia that someone's always there
|
|
|
|
 |
---
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Авг 2007 07:46
Слънцеее ^.^
Деа.. снощи ебати фрийка .. за първи път виждам някой да върти опел астра от 94 някъде може и 2-3 години по-нова да е, комби и на всичкото отгоре дизел, като двигателя не е нещо по-различно от 1.6D или 1.4D O.O
Вътре с още 3 говеда и я завъртя два пъти.. ебати фрийка..
И снощи и за първи път ми се случи майката на момиче да ме пита какво чувствам към дъщеря й -.-
[b]Elea [ Strange World ] #2 - Strange World / Ambient / 2007
___________________________________ > http://last.fm/user/amcdj
|
|
|
|
 |
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
 |
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Авг 2007 23:06
Снощи бех на концерту на Слави.Лейм.Единствено Краси Радков и оня дългия комик разцепиха.Устата се правеше на pimp  Софи Маринова е баси грозната.Балет Магаданс  .Оня танцьора с ферарито също беше добър.Върте се на глава 1 минута  Иначе за първи път на концерт да седа като пън,само на Цеко Сифоня малко живнах.
Извод:Концерта не си струва,освен ако не сте фен не музиката му.Ако ходите като мен,само зарди комедиантите-излизат за общо нема и 10 минути.(сори,че ви спойлвам  )
|
|
|
|
 |
DennisEverything?
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Авг 2007 23:50
Днес цел ден играем ДОТА у нас...нема кво да се праи на тая жега отвън,бе
Сега ме цепи главата.След 3 минути си легам,ще изгледам двете серии на Денис Финч и си лягам.
Аре лека нощ на всички и поздрав:
478. Azad feat. Adel Tawil - Prison Break Anthem (Ich glaub
Аз като ти казвам,че яко ми се спеше 
|
|
 |
Existence
|
 |
В момента играе: Medieval 2: Total War
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Авг 2007 23:53
[quote="Orange.нsти си легам¬щенутаь]‚легfи6a изгледам двете серии на Денис Финч и си лягам.
Аре лека нощ на всички[/quote]
Ти виждаш ли се какво пишеш 
___________________________________ Ahhh, she looked into your jingles, And saw what laid beneath, Don't try to save yourself, The jingle is complete
Fading gently, Jingling through
Nothing else can jingle
|
|
|
|
 |
Shady
|
 |
|
|
|
|
|
 |
The CROW
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Авг 2007 03:02
Shady написа: Бррр, доста са тежички последните епизоди на Берсерк  И все пак ми се струват леееко незавършени нещата. Някой да е чувал слух за продължение?
Прецакали са историята и затова май няма да има продължение. Not sure o.O
Мангата...трябва да я прочетеш. Стигнах донякъде, после спрях да я следя. Сега не съм сигурна дали излизат още, но има доста интересни неща, които трябва да видиш 
___________________________________ People once believed that when someone dies, a Crow carries their soul to the land of the dead...
Did you know that helicopters are souls of fallen tanks?
|
|
|
|
 |
Shady
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Авг 2007 03:14
The CROW написа: Прецакали са историята и затова май няма да има продължение. Not sure o.O Мангата...трябва да я прочетеш. Стигнах донякъде, после спрях да я следя. Сега не съм сигурна дали излизат още, но има доста интересни неща, които трябва да видиш 
Веднага почвам издирване из нета, после и в местната библиотека. Въпреки че второто ме съмнява... Ей, а онази "анкета" дето попълвахме, кога ще видим резултат от нея из сергиите?
едит: намерих един торент с манга комикса от 26 до 30 част (включително), както и още един, пресен, с комикси 31-32  Почвам веднага да свалям. Надявам се само рисунките да са от същия художник, а не да се объркавам кой какъв е.
___________________________________ Заповядай в Comics Bistro - мястото за български уеб-комикси
|
|
|
|
 |
Rensing
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Авг 2007 03:48
Народе, я кажете някоя игра, дето да може да се цикли до полуда, освен МУ, ЦС и Вц3
|
|
|
|
 |
Existence
|
 |
В момента играе: Medieval 2: Total War
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Авг 2007 07:28
Rensing написа: Народе, я кажете някоя игра, дето да може да се цикли до полуда, освен МУ, ЦС и Вц3
Weell винаги има Oblivion  Аз на това цикля от едно голяямо известно време.
Бай дъ уей Shady за коя анкета питаш? Да не става дума за XFXа?  Защото за нея пратих вчера ЛС на админа и каза, че за другия брой ще има печелившите хора. Йъп, чак тогава
Ммм спи ми се и нямам кафе и съм на работа след 20 минути :/ Help :/
___________________________________ Ahhh, she looked into your jingles, And saw what laid beneath, Don't try to save yourself, The jingle is complete
Fading gently, Jingling through
Nothing else can jingle
|
|
|
|
 |
Vermic
|
 |
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Авг 2007 09:16
Днес видях една баба на пазара(циганка)Приличаше на орките от Мордор  Няма маитап само по физиономия го докарваше оня тъпия оркски поглед и урудливо лице 
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|