Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

но с големо съ̀рце
Аватар
В момента играе: A dance with rogues
Заглавие:
Публикувано на: 30 Юни 2006 16:25

Хехе,имат всяка вечер до следващата учебна година :wink: Мен по ме интересува като качество как са...

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 30 Юни 2006 20:31

Какво разбираш под "качестово"?

1. Качество на копието? Вавилон 5, не го знам - гледал съм го по Про7 (БНТ пусна само 1-ви сезон), Галактиката част от епизодите е с добро качество, други не са с много хубаво но е поносимо (преводът на 2-3 епизода е пълен шит)
2. Колко са скъпи спецялните ефекти? Отбележи че Вавилон 5 е доста по-старо и ефектите на първи сезон не са особено впечатляващи, но по-натам стават наистина доста яки. Галактиката има много яки ефекти, но в някои серии (особено във втори сезон) се вижда как са заобикаляли скъпоструващите сцени, а тук-таме роботите бяха "залепени" върху кадрите с леко некъдърна компютърна анимация. Т.е. бюджета тук таме се е издънил (но това само някои конкретни серии).
3. "По-качествен сюжет". Е, такова животно нема. Или харесваш нещо или не. Мен примерно ме кефи, антиутопията и психологизма в Галактиката, отколкото Стартрек-рипоф оптимизма на Вавилон 5. През част от врмемето във Вавилон 5 се нищат някъкви напълно измислени политики (моя критерий за политически машинации между противникови лагери са Стартрек ДийпСпес 9 и анимето Гъндам Сийд, всичко под това ниво ми изглежда смешно), а част от сериите са римейк на стари нискобюджетни фантастики. Не че е лошо, като история, напротив много е гот. На мен обаче много повече ми допадат кризисните ситуации в които героите на Батълстар Галактика постоянно попадат и ме кефят перипетиите през които минават, за да се измъкнат.
Както виждаш - въпрос на вкус. Кое ти харесва повече? Отчаяни хора притиснати в ситуация в която няма добри-лоши и атмосфера е истинска параноя (и на зрителя не винаги е ясно, кое е истина и кое сайлонска лъжа и манипулация) -> Батълстар Галактика или историята на група военни поставени в безумна политическа ситуация, в която използването на сила или на дипломатически действия води до безкрайни усложнения -> Вавилон 5.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 01 Юли 2006 08:10

Аз съм на Булсатком и имам Sci-Fi ,но по нея гледам само ECW

Профил Skype

Аватар
В момента играе: Много и все различни неща :)
Заглавие:
Публикувано на: 17 Юли 2006 09:29

Ново, много ново, супер ново :) Ето изляха и първите серии на новите сезони на Stargate SG1 & Atlantis. В момента си ги тегля но очаквам МНОГО! Има ги в линкоса за желаещите, субтитри на познатото място и за 2-те серии. Също има ено ексклузивно превю на 10-тия сезон на SG1 предлагам да изгледате първо него, на английски е но сега го гледам ииии ми става интересно ;)

П.П.: Разгеле се появява пак любимият ми герой - шефчето :) За кой става въпрос ще видите в превюто ;)

Профил ICQ Skype

Аватар
Местоположение: Starship Enterprise_____ Професия: Starfleet Lieutenant Commander
Заглавие:
Публикувано на: 17 Юли 2006 09:48

Riven написа:
Ново, много ново, супер ново :) Ето изляха и първите серии на новите сезони на Stargate SG1 & Atlantis. В момента си ги тегля но очаквам МНОГО! Има ги в линкоса за желаещите, субтитри на познатото място и за 2-те серии. Също има ено ексклузивно превю на 10-тия сезон на SG1 предлагам да изгледате първо него, на английски е но сега го гледам ииии ми става интересно ;)

П.П.: Разгеле се появява пак любимият ми герой - шефчето :) За кой става въпрос ще видите в превюто ;)

Да, онзи ден изтеглих превюто и вчера изтеглих двете серии на СГ-1 и Атлантис от арената. За съжаление си стоят изтеглени, но неизгледани сериите, нещо ми се изгуби желанието за тях, не знам защо. Ще изчакам няколко седмици да се натрупат повечко серии и тогава ще ги почна.

БТВ, остват ми 6 серии и ще съм изгледал Deep Space Nine. И него го изпапках набързо :) Всеки случай, всичко във Вселената на Стар Трек е страхотно.

Не съм се покатерил на върха на ...аната хранителната верига за да ям ...ани моркови.

27B-6

Профил ICQ Skype

но с големо съ̀рце
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 30 Юли 2007 16:44

Кога излиза 4ти сезон на battlestar galactica-та? :roll:
btw sg-1>atlantis ;)

Профил Skype

Аватар
В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
Заглавие:
Публикувано на: 30 Юли 2007 16:47

У, фен на Галактика :shock: ! Dewd, sw33t ;)

Чакай да погледна уики :)
Wiki says : "early 2008". Значи имам половин година да изгледам останалите сезони :)

Профил WWW

но с големо съ̀рце
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 30 Юли 2007 17:14

Дади написа:
У, фен на Галактика :shock: ! Dewd, sw33t ;)

Чакай да погледна уики :)
Wiki says : "early 2008". Значи имам половин година да изгледам останалите сезони :)

Не съм от най-големите фенове,но сериалчето си го бива :wink: Иначе ссе заиграх на Homeworld 2 и ми се догледа нещо със спейшипове 8)

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 31 Юли 2007 15:46

Тук пише за някакъв спешъл - http://imdb.com/title/tt0991178/ става дума за историята на Пегас, преди да срещне Галактика.

Според уикипедия, 4-тия сезон ще се излъчва някъде през 2008-ма.

Профил

но с големо съ̀рце
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 08 Сеп 2007 14:00

По Диема+ от днес почнаха да дават Babylon 5,Star Trek:Enterprise и оригиналният Стар Трек (в момента го дават).Май всяка събота ще дават нов епизод :?

Профил Skype

Аватар
В момента играе: На борсата!
Заглавие:
Публикувано на: 08 Сеп 2007 14:33

В imdb дават предварителни дати за всяка от сериите. Ама по-рано от февруари догодина серия няма да усетим.
А и мама им, свърши по уникален начин третия сезон..

Старбък сайлон! :nooo:

:OMGOMG:

Профил ICQ WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 10 Сеп 2007 09:25

Батълстар смърди след втората полувина на втори сезон...т.е. от мястото, в което продуцентите са решили да го правят хипер многосериен гигант с бюджет за микросериал...оригиналният "локум" не е бил предвиден за такова дълго разтягане и затова всичко звучи толкова измислено и евтино...

Профил

но с големо съ̀рце
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 13 Окт 2007 12:53

4т сезон на сг:атлантис е започнал! Сега видях по няква случайност.
Ето гопърви епизод, другитепак ги има в замунда http://zamunda.net/details.php?id=101872
бтв, Картър вече е шефчето :gracho:

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 13 Окт 2007 15:55

Ей, пич, то вече полувин месец мина от началото...че и повече...къде блееш :lol:

Трета я дръпнах токущо...не знам кога ще я гледам...

Внимавайте за менте серии (някъкви промо-та), имат само диалог - без музика и спецялни звукови ефекти!
Дръпнах и някъква четвърта серия, ама в бачкането нямам звук и не мога да преченя, дали е "пълноценна"...

Другите нови неща са, че има преливане на герои от Старгейт (ще си останат в Атлантис) и че мацката дето играеше механик в Файърфлай/Серенити ще има по-централна роля (на мястото на д-р Бекет). Ще разкарат шефката на по-заден план (винаги съм смятал, че актрисата е некъдърна) и на нейно място ще сложат Саманта от Старгейт (неизбежен комедиен конфликт с Родни).

Профил

но с големо съ̀рце
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 13 Окт 2007 21:46

Очаквах ги януари месец :lol: Предполагам, че 'шефката' ще стане некъв суперюнит на репликаторите след като я заловиха. Иначе Картър определено кефи повече от Уивър. Дано вкарат и Даниел Джаксън...
Иначе очаквам сезона да е хубав, особено интересна ще е войната на репликаторите с Wraith-овете. :roll:

Профил Skype

Curse of the Sands
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 13 Окт 2007 21:52

Бе в BSG очаквам да намерят Земята , при което тя да се е развила главоломно в Империя ,която след като види тея ламарини да ги Екстерминира и това да бъде края ... ще бъде красота ...

Профил WWW

но с големо съ̀рце
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 25 Окт 2007 15:03

http://en.wikipedia.org/wiki/Stargate:_Continuum
http://en.wikipedia.org/wiki/Stargate:_The_Ark_of_Truth
Battlestar Galactica season 4 promo http://youtube.com/watch?v=VysVxz2_rQg
След 1 месец започва посленият 4ти сеозн на BSG...

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 25 Окт 2007 16:00

Тая вечер ще гледам първия епизод от сезон 4 на Атлантис!
Завиждайте!
Очаквам нещо от порядъка на Lost City (S08E01) от Sg1. Нито грам по-малко :D

Профил ICQ WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 26 Окт 2007 09:42

Миии първите две серии нещата са малко по-добре, ама после сериала се влива в старото си русло (въпреки обещанията)...не че на мен това ми пречи, но хейтърите на Атлантис спин-офа, ще го оплюят...

Профил

Аватар
В момента играе: Friendzone Escape 2: Fuck This Shit
Заглавие:
Публикувано на: 26 Окт 2007 10:37

Erebus написа:
Бе в BSG очаквам да намерят Земята , при което тя да се е развила главоломно в Империя ,която след като види тея ламарини да ги Екстерминира и това да бъде края ... ще бъде красота ...

О да, това ще е супер яко! Да се е развила в нещо като Terran Dominion или UED :nuts:

a.k.a Хикс

Профил Skype WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2025 PC Mania | Реклама | Контакти Хостинг от Actiefhost