Автор |
Съобщение |
Asriel
|
 |
В момента играе: GTA IV
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Юли 2007 11:18
Darth Aheron написа: Morphia написа: Tоny написа: Morphia написа: снощи спах с двете си най-добри приятелки p.s. Супата от яйца му се вика чалбур  Спах с най-добрите си приятелки -> гледахме психарии, лигавихме се цяла нощ, пяхме, танцувахме, кикотихме си, говорихме си и към шест заспахме. (; Мръъъсно подсъзнание... xD Изядох си супата до половината (+ една круша). Сега ще я повърна... Лека нощ. :Р Въй а секс правихти ли.
Ми аз се млясках с котката й.
___________________________________ все аркадаши сме
Krieg
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Юли 2007 11:21
Darth Aheron написа: Morphia написа: Tоny написа: Morphia написа: снощи спах с двете си най-добри приятелки p.s. Супата от яйца му се вика чалбур  Спах с най-добрите си приятелки -> гледахме психарии, лигавихме се цяла нощ, пяхме, танцувахме, кикотихме си, говорихме си и към шест заспахме. (; Мръъъсно подсъзнание... xD Изядох си супата до половината (+ една круша). Сега ще я повърна... Лека нощ. :Р Въй а секс правихти ли.
Не, те са малки и не знаят как се прави  Но може би са се забавлявали с крушите 
|
|
|
|
 |
Zero Endorphine
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Юли 2007 11:42
Aurora Borealis написа: Darth Aheron написа: Morphia написа: Tоny написа: Morphia написа: снощи спах с двете си най-добри приятелки p.s. Супата от яйца му се вика чалбур  Спах с най-добрите си приятелки -> гледахме психарии, лигавихме се цяла нощ, пяхме, танцувахме, кикотихме си, говорихме си и към шест заспахме. (; Мръъъсно подсъзнание... xD Изядох си супата до половината (+ една круша). Сега ще я повърна... Лека нощ. :Р Въй а секс правихти ли. Ми аз се млясках с котката й.
Тъпанар, пита за мен, Сузи и Илиана, не за теб и котката. :Д Иначе котката ти праща поздрави. (;
Ни сма правили, Aheron-е. Върви се лекувай. (;
Tony, трябваше да са яйци по панагюрски. Любимото ми ядене. Получи се... ъх, сурови яйца по панагюрски. Имаме снимка. :Р *Викторе, сканирай я!* *Викторе, много флуудиш!*
Онтопик: Слушам The Academy Is... - Same Blood, мързи ме да се облека, мързи ме да ям, а след малко трябва да правя основно почистване. И котката е окупирала дивана. >.>
___________________________________ стон, тон, ехо във салон, ако бях микрофон, щях да бъда он.
|
|
|
|
 |
Asriel
|
 |
В момента играе: GTA IV
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Юли 2007 11:53
Morphia написа: Aurora Borealis написа: Darth Aheron написа: Morphia написа: Tоny написа: Morphia написа: снощи спах с двете си най-добри приятелки p.s. Супата от яйца му се вика чалбур  Спах с най-добрите си приятелки -> гледахме психарии, лигавихме се цяла нощ, пяхме, танцувахме, кикотихме си, говорихме си и към шест заспахме. (; Мръъъсно подсъзнание... xD Изядох си супата до половината (+ една круша). Сега ще я повърна... Лека нощ. :Р Въй а секс правихти ли. Ми аз се млясках с котката й. Тъпанар, пита за мен, Сузи и Илиана, не за теб и котката. :Д Иначе котката ти праща поздрави. (; Ни сма правили, Aheron-е. Върви се лекувай. (; Tony, трябваше да са яйци по панагюрски. Любимото ми ядене. Получи се... ъх, сурови яйца по панагюрски. Имаме снимка. :Р *Викторе, сканирай я!* *Викторе, много флуудиш!* Онтопик: Слушам The Academy Is... - Same Blood, мързи ме да се облека, мързи ме да ям, а след малко трябва да правя основно почистване. И котката е окупирала дивана. >.>
Тихо там, утре. Иначе си бяха уникално яки и вкусни.
___________________________________ все аркадаши сме
Krieg
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Юли 2007 20:30
И днес играх само моуст уонтед, много трудно стигнах до оня с шевролета курволета ама успях все пак, и него победих без проблем и сега съм на 5-то място в блеклиста.  И все още "никуй чинге ни мой ма фани"!
|
|
|
|
 |
Zerkiel
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Юли 2007 15:38
прибрах се от Стара Загора преди малко леееееелеееее Стара Загора girlz rlz
___________________________________ Black You value power, ambition, and darkness. You love power at any cost and are a corrupting influence on those around you. At your best you are resourceful and unashamed. At your worst you are parasitic and amoral. Your symbol is a skull.
|
|
|
|
 |
Tmac
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Юли 2007 15:47
Скучно ми е.Тегля Моуст Уантед и филма Хи Гот Гейм.Умирааам.
___________________________________ Go hard or go home.
|
|
|
|
 |
Zero-Blade
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Юли 2007 17:45
И на мен ми е скучно. Чакам да свърши деня, като се давя в музика и ледена вода. Стопих се последния месец...
___________________________________ Аз спамих форума на PC Mania за да дръпна хора към моя нов форум.
|
|
|
|
 |
DJ Heat
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Юли 2007 19:01
А е дейба, как се играе пустото му диабло в нета? Че и онез пичоуе не ма искат, не знам може би съм много луд за тях. Е ся, неги виня, трябва да са мазохисти , че да играят с мен
А е ко им има на ряките, що нема вода? Сушааааа 
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Юли 2007 19:27
Поръчах си от Пулсар Диабло 2 + Експанжъна ,
не издържааам 
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
Zero-Blade
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Юли 2007 19:28
The Chameleon написа: Поръчах си от Пулсар Диабло 2 + Експанжъна , не издържааам 
Пффф, ненормалник.. и за к'фо? 
___________________________________ Аз спамих форума на PC Mania за да дръпна хора към моя нов форум.
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Юли 2007 20:17
За да го пипна! 
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
Zero Endorphine
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Юли 2007 20:33
Хубав ден беше... Сега трябва да измия банята...
___________________________________ стон, тон, ехо във салон, ако бях микрофон, щях да бъда он.
|
|
|
|
 |
Kompoth
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Юли 2007 20:42
Morphia написа: Хубав ден беше... Сега трябва да измия банята...
Ееее, нали ти казах, че си малка още да пиеш толкова много - сега гледай по-бързо да изчистиш повръщаното... 
|
|
|
|
 |
Zero Endorphine
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Юли 2007 21:03
Nocturno написа: Morphia написа: Хубав ден беше... Сега трябва да измия банята... Ееее, нали ти казах, че си малка още да пиеш толкова много - сега гледай по-бързо да изчистиш повръщаното... 
Тъпчо... Аз не повръщам от пиене, кат' бездънна яма съм. ^_^ И недей да спориш. :Р А банята трябва да я мия, щото майка ми я мързи.
|
|
|
|
 |
Nhaz'Ul
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Юли 2007 22:09
Добра вечер, форумо! Пфъф... върнах се с наште от Витоша, седнах пред компа, напраих един скин на Гуен Стефани на Warcraft, ама не баца нещо (Фирзен, на помощ!!!) и сега мисля какво да напиша в РПГ-то на Били... Бтв, Морфия отдавна не е писала там.
___________________________________ В малки дози алкохолът е полезен във всякакви количества.
Руска мъдрост
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Юли 2007 22:14
Покерче неска , нешо съм болен , зех 10 долара от некво фрийролче и джиткам на лоу лимитс .. резултатност нулева , с 4$ съм седнал по едно време бех 8 са съм 3 , то хората са си казали , че трее знаеш кога да спреш..
Шса науча.
И некво яко тъпо иначе , ай лека на сите , ше ляам след малко ..
___________________________________ остарехме
|
|
|
|
 |
The Arrow
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Юли 2007 23:00
След 6 часа и 50 минути заминвам на море В Китен за една седмица !  Ще има яко разбиване и дано да мога да поспя малко тая нощ, че не ми се мисли как ще се пътува утре в тоя автобус още повече ако е жега. Лека нощ на всички!
___________________________________ тежки нокаути
|
|
|
|
 |
Firzen
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Юли 2007 23:23
†Nhaz'Ul† написа: напраих един скин на Гуен Стефани на Warcraft, ама не баца нещо (Фирзен, на помощ!!!)
WTF.
Върнах се преди около час от концерт на Catalyst и Rise Above... Pretty damn good. Само озвучението да беше на ниво...
Отрязах едно момиче.
А ся ми стана жал, ебаси.
И зациклих на Hollywood Undead
___________________________________ Come, my raven, it could be a lark.
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|