Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Юни 2007 22:02
Lord of the dreams написа: Благодаря на пичовете Бижутера и NWA за похвалите  Старая се,старая се.Наистина не бих имал нищо против някой ден да стана част от екипа на ПЦ Мания. Пък и се старая да изчистя името си,след като хората ме заклеймиха като флудер по времето на Никсан(който между другото съм аз ).

|
|
|
|
 |
Lord of the dreams
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Юни 2007 22:45
Майти лорд Вейдър написа: Lord of the dreams написа: Благодаря на пичовете Бижутера и NWA за похвалите  Старая се,старая се.Наистина не бих имал нищо против някой ден да стана част от екипа на ПЦ Мания. Пък и се старая да изчистя името си,след като хората ме заклеймиха като флудер по времето на Никсан(който между другото съм аз ). 
E какво толкова съм казал бе,дейба?  Казах го по шеговит начин,и то нарочно,и какво от това? 
___________________________________ а.к.а. Nixon http://bulgariansounds.blogspot.com/
|
|
|
|
 |
Алминатора
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Юни 2007 07:06
Lord of the dreams написа: Майти лорд Вейдър написа: Lord of the dreams написа: Благодаря на пичовете Бижутера и NWA за похвалите  Старая се,старая се.Наистина не бих имал нищо против някой ден да стана част от екипа на ПЦ Мания. Пък и се старая да изчистя името си,след като хората ме заклеймиха като флудер по времето на Никсан(който между другото съм аз ).  E какво толкова съм казал бе,дейба?  Казах го по шеговит начин,и то нарочно,и какво от това? 
Ние не знаем,че си Никсан мислим те за могъщия господар на мечтите.И никой не е казвал,че си флъдър.Просто си тъп.
|
 |
Fenrir
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Юни 2007 12:47
___________________________________ For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа: ave isus e pokemon ve
|
|
|
|
 |
The CROW
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Юни 2007 13:16
Абе, хора, аре да направим конкурс "Най-безсмислен и идиотски пост"?  Наградата ще решим каква да бъде 
___________________________________ People once believed that when someone dies, a Crow carries their soul to the land of the dead...
Did you know that helicopters are souls of fallen tanks?
|
|
|
|
 |
Alien
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Юни 2007 13:31
___________________________________ Use Google Sucker
|
|
|
|
 |
Pеnnywise9198
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Юни 2007 13:43
{[OneNoStupidEmo}] написа:
Не мисля...
___________________________________ Тук долу всички се реем....
Fear of the dark,fear of the dark I have constant fear that something's always near Fear of the dark,fear of the dark I have a phobia that someone's always there
|
|
|
|
 |
Kazim
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Юни 2007 14:35
Till Lindemann написа: В началото отричаха, но веднъж видях как една ръка обръща пепелника на терасата ми...и аз...кво ли?Ами изсрах се(че и кучето накарах, не питайте как)на едно парче вестник и после го изсипах на терасата им...накрая се изпиках, че и накрая повърнах на терасата им...нио не казаха...

___________________________________ Това на аватара не съм аз :/
|
|
|
|
 |
jones
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Юни 2007 19:33
Казим написа: Till Lindemann написа: В началото отричаха, но веднъж видях как една ръка обръща пепелника на терасата ми...и аз...кво ли?Ами изсрах се(че и кучето накарах, не питайте как)на едно парче вестник и после го изсипах на терасата им...накрая се изпиках, че и накрая повърнах на терасата им...нио не казаха... 
The Empire strikes back 
___________________________________ тук и тук not understanding solitude they will attempt to destroy anything that differs from their own not being able to create art they will not understand art they will consider their failure as creators only as a failure of the world
|
|
|
|
 |
Бижутера
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Юни 2007 20:12
Brain написа: Lord of the dreams написа: Aз съм във ваканция и всеки ден през нея правя едно и също.Ставам около 9.30-10 часа,закусвам кроасан или палачинки,сядам на компютъра до 13 часа,обядвам,гледам Вдовицата в бяло, чета Немили-недраги(книга с много стари думи,адски скучна и тъпа)от Иван Гъзов,гледам от 15.30 до 16.30 детските по БТВ,пак играя на комютъра,към 18-19 часа Коко(един мой приятел и съученик,мисли скоро да се регва във форума,бтв)ми се обажда,излизам да играя с него и другите деца,връщам се към 20-20.30 часа,гледам Шепот от отвъдното,пак играя на компютъра,ако има нов епизод на кеча,гледам го и в 24 часа си лягам.  Ей т'ва е от мен. Идиот...
ааааааааааа на тоя всекидневието ме хвърли на пода от смях 
___________________________________ След загубата от Манчестър Юнайтед с 7-1 от Рома изпратили факс на ЦСКА с текст:Не сте сами!!!
|
|
|
|
 |
Disturbеd7470
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Юни 2007 21:17
Казим написа: Till Lindemann написа: В началото отричаха, но веднъж видях как една ръка обръща пепелника на терасата ми...и аз...кво ли?Ами изсрах се(че и кучето накарах, не питайте как)на едно парче вестник и после го изсипах на терасата им...накрая се изпиках, че и накрая повърнах на терасата им...нио не казаха... 
От тука съм склонен да повярвам само на тва за пепелника... 
___________________________________ The passions that drive us should be the ones we respect and admire. To feel contempt for one's own motivations is a vulgar thing.
|
|
|
|
 |
The Desolator
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Юни 2007 10:52
Бижутера написа: Brain написа: Lord of the dreams написа: Aз съм във ваканция и всеки ден през нея правя едно и също.Ставам около 9.30-10 часа,закусвам кроасан или палачинки,сядам на компютъра до 13 часа,обядвам, гледам Вдовицата в бяло, чета Немили-недраги(книга с много стари думи,адски скучна и тъпа)от Иван Гъзов,гледам от 15.30 до 16.30 детските по БТВ,пак играя на комютъра,към 18-19 часа Коко(един мой приятел и съученик,мисли скоро да се регва във форума,бтв)ми се обажда,излизам да играя с него и другите деца,връщам се към 20-20.30 часа,гледам Шепот от отвъдното,пак играя на компютъра,ако има нов епизод на кеча,гледам го и в 24 часа си лягам.  Ей т'ва е от мен. Идиот...
Така ли бе,Никс?Вдовицата в бяло?
___________________________________ Sulfours Wastelands,after the Gate of Desolation.
|
|
|
|
 |
Graendal
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Юни 2007 16:34
The Desolator написа: Така ли бе,Никс?Вдовицата в бяло?
Ъъъъ... това не го схващам нещо ?! 
|
|
|
|
 |
Scar
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Юни 2007 18:57
Ъъъъ? И аз гледам Вдовицата в бяло...Проблем?
___________________________________ I will stone you,stone you
Wrap my arms around you
I will stone you,stone you
My little halo
a.k.a SoaP
|
|
|
|
 |
Бижутера
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Юни 2007 20:11
Scar написа: Ъъъъ? И аз гледам Вдовицата в бяло...Проблем?
не е ли малко старичък тоя сериал?
___________________________________ След загубата от Манчестър Юнайтед с 7-1 от Рома изпратили факс на ЦСКА с текст:Не сте сами!!!
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Юни 2007 21:47
Бижутера написа: Scar написа: Ъъъъ? И аз гледам Вдовицата в бяло...Проблем? не е ли малко старичък тоя сериал? Te по БТВ са пуснали някакъв римейк (от близките 2-3 години кат гледам), който е много як и аз също го гледам!!! :Р
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
Aлминатора10300
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Юни 2007 07:59
Pantomime написа: Бижутера написа: Scar написа: Ъъъъ? И аз гледам Вдовицата в бяло...Проблем? не е ли малко старичък тоя сериал? Te по БТВ са пуснали някакъв римейк (от близките 2-3 години кат гледам), който е много як и аз също го гледам!!! :Р
Вдовицата в бяло не е ли някаква сапунка?
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Юни 2007 08:33
Aлминатора написа: Pantomime написа: Бижутера написа: Scar написа: Ъъъъ? И аз гледам Вдовицата в бяло...Проблем? не е ли малко старичък тоя сериал? Te по БТВ са пуснали някакъв римейк (от близките 2-3 години кат гледам), който е много як и аз също го гледам!!! :Р Вдовицата в бяло не е ли някаква сапунка? Точно така 
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
Aлминатора10300
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Юни 2007 08:37
Pantomime написа: Aлминатора написа: Pantomime написа: Бижутера написа: Scar написа: Ъъъъ? И аз гледам Вдовицата в бяло...Проблем? не е ли малко старичък тоя сериал? Te по БТВ са пуснали някакъв римейк (от близките 2-3 години кат гледам), който е много як и аз също го гледам!!! :Р Вдовицата в бяло не е ли някаква сапунка? Точно така 
За едни две малки дечица,дето майка им ги е изоставила?
|
|
|
|
 |
botlik3
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Юни 2007 21:10
TheNightmare написа: Vermic написа: TheNightmare написа: Macromedia Flash например  Ъъъ тя става ли за правене на флаш филмчета?!?! А mp3 player-a плеива ли mp3-ки???Ето за кво става дума. http://www.adobe.com/products/flash/Те вече са на Adobe така че не се казва Macromedia Flash

___________________________________ И аз вече не знам защо още влизам в този форум...
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|