Автор |
Съобщение |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Юни 2007 20:24
Duke написа: ..intention..
You'll all see.. 
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
Pеnnywise9198
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Юни 2007 21:30
Lord of the dreams написа: Oох,в Шумен днес беше в пъти по-горещо дори от вчера...цял ден седя в къщи пред компютъра на включен климатик и ми е приятно,но навън е наистина ЖЕГА.
Ъъъ, ти винаги правиш това.
___________________________________ Тук долу всички се реем....
Fear of the dark,fear of the dark I have constant fear that something's always near Fear of the dark,fear of the dark I have a phobia that someone's always there
|
|
|
|
 |
DeViL
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Юни 2007 21:46
Голема жега... днес 9:00 сутринта докато отивахме на плаж с бившия съфорумец Wolfman` направо се разглобихме от жегата... 9:10 някъде сме потни... да е било към 28 градуса 
___________________________________ Пука ми, че ми дреме
|
|
|
|
 |
sergeantrh0
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Юни 2007 23:45
Бургас ,днес , 39,6 градуса. Навън преди 20:00 не можеше да се стои. В десет и половина вечерта запука супер дъжд с малко град и макар че ме хвана навънка му се изкефих и сега е хладно (:
|
|
|
 |
®SnOoPy™
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Юни 2007 00:47
DeViL написа: с бившия съфорумец Wolfman`
Още не мога да повярвам,че го баннаха  един истински вълк и червен дявол 
___________________________________ Finally Juny ends...
По добре с искреност да си спечелиш стотина врагове,отколкото с лицемерие десетина приятели!
|
|
|
|
 |
Angel Of Death
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Юни 2007 01:17
Баси жегата е в 2 часа посреднощ.......Човек не може да спи А през деня направо не се трае...и така цяло лято и ше ми иде да се гръмна
|
|
|
|
 |
Canis Lupus
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Юни 2007 01:19
Наистина е много кофти, който няма климатик  се пържи на бавен огън
|
|
|
|
 |
®SnOoPy™
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Юни 2007 01:45
Angel Of Death написа: Баси жегата е в 2 часа посреднощ.......Човек не може да спи А през деня направо не се трае...и така цяло лято и ше ми иде да се гръмна
Я Pеnnywise си е направил нов акаунт. Да ти е честит
По добре с искреност да си спечелиш стотина врагове,отколкото с лицемерие десетина приятели!
|
|
|
|
 |
Pеnnywise9198
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Юни 2007 01:52
®SnOoPy™ написа: Angel Of Death написа: Баси жегата е в 2 часа посреднощ.......Човек не може да спи А през деня направо не се трае...и така цяло лято и ше ми иде да се гръмна Я Pеnnywise си е направил нов акаунт. Да ти е честит
Я кажи колко книги си прочел без да заспиш на втората страница...?Космополитан не се брои бтв!
Fear of the dark,fear of the dark I have constant fear that something's always near Fear of the dark,fear of the dark I have a phobia that someone's always there
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Юни 2007 01:53
Pеnnywise, застраховаш се , заради 2-те си предупреждения ли? 
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
Pеnnywise9198
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Юни 2007 01:55
The Chameleon написа: Pеnnywise, застраховаш се , заради 2-те си предупреждения ли? 
Хъъ?? 
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Юни 2007 01:56
Нова регистрация, админа баннва по Ник, 'фкорс 
|
|
|
|
 |
Pеnnywise9198
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Юни 2007 02:01
The Chameleon написа: Нова регистрация, админа баннва по Ник, 'фкорс 
Хах...не, т'ва не съм аз.Аз съм по trVe!!!
|
|
|
|
 |
2D'
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Юни 2007 02:04
Баси жегата? По скоро баси бурята. Така както върви, тази нощ Шумен ще бъде затрит от The Mother Nature. Половината дървета в града са изпочупени или съборени... Валя градушка, вятърът е ураганен, дъжд като из ведро. I fear that the end will come before 2012 for us Shoumen dudes...  Ако утре не постна във форюма ме отпишете пичове. Да знаете че ми беше приятно да общувам с вас... 
___________________________________ LOVE & PEACE!!! Барай меча!!! - Touch da Sword!!! Не спичай - Don't speak/bake Ни мъ ибе - It doesn't fuck me Да еба майка ти, да еба! - To fuck yer mother to fuck! Лайната се случват - Shit happens
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Юни 2007 02:07
Pеnnywise написа: The Chameleon написа: Нова регистрация, админа баннва по Ник, 'фкорс  Хах...не, т'ва не съм аз.Аз съм по trVe!!!
You're TRVE, all right... 
|
|
|
|
 |
Pеnnywise9198
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Юни 2007 02:10
|
|
|
|
 |
®SnOoPy™
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Юни 2007 02:20
Pеnnywise написа: ®SnOoPy™ написа: Angel Of Death написа: Баси жегата е в 2 часа посреднощ.......Човек не може да спи А през деня направо не се трае...и така цяло лято и ше ми иде да се гръмна Я Pеnnywise си е направил нов акаунт. Да ти е честит Я кажи колко книги си прочел без да заспиш на втората страница...?Космополитан не се брои бтв!
Чел съм от 1-ва до 5-та част книгите на Хари Потър много беха яки,ама майка ми кат ми даде пари за 6-та и я точно пред щанда имах дилема "да ги дам ли за книгата или не? " и не ги дадох ,а ги похарчих за разни простотий и така приключих с Хари Потър.
Клоун такъв (съдя по аватара ти) искрено ти желаем 3-то предупреждение  а между другото ти какво друго четеш освен плей бой ? Космополитан е много яко ,зи'ам си го 'секи ден.
Други въпроси имаш ли?
А кат малък съм чел "Малкия принц" и некви такива от даскалото нареждаха да се четат ма толко и ги помним  Оти ако си мислиш,че знанието иде с четенето на книги-е успех ти желаем  чети си романи на агата кристи и си резни вените
Са съм започнал да чета Властелина на пръстените 1-ва част. Кат минем 2-ра страница лично ще прата много поздрави на макя ти
И още нещо-да ме цунеш за аватара 
|
|
|
|
 |
Angel Of Death
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Юни 2007 02:40
®SnOoPy™ написа: Angel Of Death написа: Баси жегата е в 2 часа посреднощ.......Човек не може да спи А през деня направо не се трае...и така цяло лято и ше ми иде да се гръмна Я Pеnnywise си е направил нов акаунт. Да ти е честит
Аз не че нещо...ама аз прсто съм нова тука А иначе трябва да отбележа че и в 3:43 не е особено студено.....Искам дъжд, ама проливен.....
|
|
 |
Били
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Юни 2007 07:05
Angel Of Death написа: ®SnOoPy™ написа: Angel Of Death написа: Баси жегата е в 2 часа посреднощ.......Човек не може да спи А през деня направо не се трае...и така цяло лято и ше ми иде да се гръмна Я Pеnnywise си е направил нов акаунт. Да ти е честит Аз не че нещо...ама аз прсто съм нова тука А иначе трябва да отбележа че и в 3:43 не е особено студено.....Искам дъжд, ама проливен.....
Тва беше забавно, помислихате за Пени. А ти не си Пени нали?
По темата: 08.08 е умерено хладно
ПС. Pennywise са много качествена група 
___________________________________ [25.9.2007 г. 20:45:20] Bator каза: милчо е ибаси калашника уа
http://goroz.forumotion.com/
^Нов адрес
Пънко
|
|
|
|
 |
2D'
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Юни 2007 07:38
Pеnnywise написа:
Пени, жив съм! оцелях!  Това е като да се събудиш след апокалипсиса!  Бтв аз снощи към 00:00ч. се мотаех из центъра и видях кво е. На кристал едно дърво беше паднало почти върху Камина. Имаше хора дето разчистваха, а "пазителите на реда" само гледаха тъпо отстрани, вместо да помогнат. А от клони нямаше къде да стъпиш. Едни циганета бяха излезли пък да събират липов цвят, опадал от липите на центъра. Анархия пълна. 
___________________________________ LOVE & PEACE!!! Барай меча!!! - Touch da Sword!!! Не спичай - Don't speak/bake Ни мъ ибе - It doesn't fuck me Да еба майка ти, да еба! - To fuck yer mother to fuck! Лайната се случват - Shit happens
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|