Автор |
Съобщение |
Der Meister
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Юни 2007 16:46
zip0 написа: Абе някои ще ме светне ли защо 2012 ще умрем?
Така предсказват маите. Тук има доста инфо по този въпрос.
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Юни 2007 16:55
NexusPolaris написа: Brain написа: The Chameleon написа: Ahh.. sweat, cool water and hentai.. that's the Life!  Още един хентай фен, поздрави  Хамелеоне, уважавам те. (: Само заменяме the sweat с Draconian и the cool water с фрапе. ^^
Мерси, но казах 'sweat' с реалното значение.. 
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
Zero Endorphine
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Юни 2007 17:40
The Chameleon написа: NexusPolaris написа: Brain написа: The Chameleon написа: Ahh.. sweat, cool water and hentai.. that's the Life!  Още един хентай фен, поздрави  Хамелеоне, уважавам те. (: Само заменяме the sweat с Draconian и the cool water с фрапе. ^^ Мерси, но казах 'sweat' с реалното значение.. 
Знам, за това не ми се понрави... :Д Ти кое би избрал между това и Draconian?
Aww, гледах "Тайната градина"... ^^
___________________________________ стон, тон, ехо във салон, ако бях микрофон, щях да бъда он.
|
|
|
|
 |
12dasd
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Юни 2007 17:50
Допреди малко играх на Soldat.
Първата игра бях 2-ри и следващата - 1-ви.
Айде да съм жив и здрав,
да пораста кат' жираф!
Честит ми 1К

|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Юни 2007 20:28
NexusPolaris написа: The Chameleon написа: NexusPolaris написа: Brain написа: The Chameleon написа: Ahh.. sweat, cool water and hentai.. that's the Life!  Още един хентай фен, поздрави  Хамелеоне, уважавам те. (: Само заменяме the sweat с Draconian и the cool water с фрапе. ^^ Мерси, но казах 'sweat' с реалното значение..  Знам, за това не ми се понрави... :Д Ти кое би избрал между това и Draconian? Aww, гледах "Тайната градина"... ^^
Не съм слушал Дракониан =/
Тайната градина с.. Мери Попинз?
П.п. Щях да се учудя, ако ти се беше понравило 
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
Tmac
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Юни 2007 22:12
Как да съм,утре съм на стрийтбол 
___________________________________ Go hard or go home.
|
|
|
|
 |
botlik3
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Юни 2007 22:56
Разни тъпи мушички ми лазят по монитора! ВБЕСЯВАТ МЕ!
___________________________________ И аз вече не знам защо още влизам в този форум...
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Юни 2007 22:59
И на мен
Аз ги бутам и те падат ._.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Юни 2007 23:00
Ебаси, ходих до денонощния и се оказа че шоколадът е поскъпнал.Вместо "Милка" трябваше да се примиря
със "Своге". 'бах им макята германска!Нали уж сме в ЕС - по евтин внос на чужди продукти, ама друг път.
Простотията е и че рекламите им са толкова дебилни и направени за зрителите на сънчо,
щото явно не им стига мозък да проумеят че такива неща не консумират само 10годишните.
Могат да направят нещо като рекламата на водка Флирт - никой не го ебава къде се прави шоколада.

Coming Soon!
|
|
|
|
 |
botlik3
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Юни 2007 23:01
The Chameleon написа: И на мен Аз ги бутам и те падат ._.
Аз съм с TFT и трябва да внимавам :/
Edit: Тъкмо на Нова започва "Екзорсистът" 
___________________________________ И аз вече не знам защо още влизам в този форум...
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Юни 2007 23:03
bOtLik3 написа: The Chameleon написа: И на мен Аз ги бутам и те падат ._. Аз съм с TFT и трябва да внимавам :/ Edit: Тъкмо на Нова започва "Екзорсистът" 
Подобно..
мерси ! 
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Юни 2007 23:06
NWA написа: Ебаси, ходих до денонощния и се оказа че шоколадът е поскъпнал.Вместо "Милка" трябваше да се примиря със "Своге". 'бах им макята германска!Нали уж сме в ЕС - по евтин внос на чужди продукти, ама друг път. Простотията е и че рекламите им са толкова дебилни и направени за зрителите на сънчо, щото явно не им стига мозък да проумеят че такива неща не консумират само 10годишните. Могат да направят нещо като рекламата на водка Флирт - никой не го ебава къде се прави шоколада.
Е нещо което се консумира предимно от деца не могат да му направят реклама с полуголи каки.
|
|
|
|
 |
Pеnnywise9198
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Юни 2007 23:53
Попринцип не вярвам в глупости за апокалипсис и т.н, но днес се убедих, че съществува.Даже присъствах Излизам да изпуша един фас в 12 и нещо на обяд и още като отворих входната врата ме обля една огромна вълна горещина, всякаш някой пикае насреща ми .Това добре изпуших цигарата криво-ляво в тая жега и се прибрах.Надвечер излязох с едни приятели на кафе.Говоря за към 9 часа и жегата беше отново непоносима...А най-якото беше, че към 9:30 почна апокалипсиса .Както си беше жегаво, гърмеше и светкаше(нормално явление за Шумен в последно време) изведнъж се изля ебати и пороя...Грешка!Ебати и градушката.Три пъти некви орехоподобни по-размер топчета ме целнаха по главата, обаче успях да се прибера успешно( минути за реклама-Кецове Маниа рлзз...Краката ми бяха почти сухи като се прибрах).По центара хвърчаха чадъри, столове и маси от кафетата.Бе голям сеир беше, а най-интересното е, че всичко продължи точно 2-3 минути.Ебал съм го и тъпото време...Искам 2012 да идва по-бързо
___________________________________ Тук долу всички се реем....
Fear of the dark,fear of the dark I have constant fear that something's always near Fear of the dark,fear of the dark I have a phobia that someone's always there
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Юни 2007 00:14
Yes, yes ! The Cult is getting bigger
We'll construct our own future 
|
|
|
|
 |
jones
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Юни 2007 13:32
The Chameleon написа: Yes, yes ! The Cult is getting bigger We'll construct our own future 
'Kъв фючър, бе... 
___________________________________ тук и тук not understanding solitude they will attempt to destroy anything that differs from their own not being able to create art they will not understand art they will consider their failure as creators only as a failure of the world
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Юни 2007 13:57
Парадоксално се получи.. О.О 
|
|
|
|
 |
---
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Юни 2007 07:48
ООо.. ни моем да са ни пофалим!1
След като миналата седмица спечелих чаша на Каменица, радио на Каменица, днес видях, че съм спечелил и оригинално СД с автограф от The Thrillseekers \o/
Повече инфо на линка в подписа миии 
___________________________________ > http://last.fm/user/amcdj
|
|
|
|
 |
Edwin Odesseiron
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Юни 2007 08:24
Станах в шест и половина, пих кафе и отидох до даскалото
Портиера ми каза че сме от два
Върнах се в нас (впрочем даскалото ми е на 6 спирки от нас)
Сега се чудя к'во да правя
Няма ли да идва 2012 вече? 
___________________________________ I'm busy, okay? I'm busy!
|
|
|
|
 |
Brian
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Юни 2007 08:43
9:45 - Слушам си дискографията на Линкин Парк и се чудя от къде да започна днес. Имам бая работа за вършене и май ще трябва да почвам.
___________________________________ Единственото, което искам е.... ТЯ
|
|
|
|
 |
12dasd
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Юни 2007 09:21
1021 по военно време
Патката по история решила днес да караме при нея нулев.
Деба и комунистите.
1022 Седя и псувам комунистите. Ваща мама, ще мрете преди 2012!
1023 Усетих, че само псувам комунистите
1024 Ставам от земята
След 1.5 часа трябва да тръгвам
1025 Седя и псувам комунистите.
Ваща мама, още ли сте живи, бе?
Не измряхте ли с динозаврите?
1026 Усещам се че само седя.
1026 Виждам голям бутон "Изпращане"
Кефи ме и го натискам
Усещам, че натискам "Изпращане"
О_О
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|