Автор |
Съобщение |
Zero Endorphine
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Юни 2007 14:32
Sirius написа: Nightwisher написа: Lord of the dreams написа: Kефи ме форума, защото някои от потребителите му са интелигентни и добре настроени... Благодаря ви, знаех, че съм фаворит 
Да, и имаш тъп подпис. >.>
С.Л.А.Д.У.Р. 
___________________________________ стон, тон, ехо във салон, ако бях микрофон, щях да бъда он.
|
|
|
|
 |
†Попѫтъ†
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Юни 2007 14:33
Със голямото разнообразие от различни люде. Благодарение на тоя форум се познавам със страшни пичове/чки...
___________________________________ دشت شما درد نکند
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Юни 2007 14:41
bOtLik3 написа: Като се замисля, не знам с какво ме впечатлява Но Алминатора наистина е прав, че никъде няма друг такъв форум!
Той не, че го каза със сериозен тон.. 
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
Макс Пейн
|
 |
В момента играе: на сигурно...
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Юни 2007 14:45
Честно казано, впечатлява с тоновете спам, които помякога бият дори датата, но пък поне е забавно, пък и има интелигентни хора с които може да си поговориш!
___________________________________ "Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...
Все агенти сме!
|
|
|
|
 |
N2O
|
 |
В момента играе: С пишката си и белот.
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Юни 2007 17:52
Майти лорд Вейдър написа: Edo Shark написа: С простотата си. Чакай да се уточним - с простотата или с простотията си? Или и с двете ... ? 
Мм.. кажи ми ти кое мислиш, че е 
___________________________________ Продава се Creative Zen Vision W 30GB
|
|
|
|
 |
Zero-Blade
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Юни 2007 17:55
Най-много ме "впечатлява" възрастта на повечето форумци - под 12.
___________________________________ Аз спамих форума на PC Mania за да дръпна хора към моя нов форум.
|
|
|
|
 |
botlik3
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Юни 2007 17:57
Zero-Blade написа: Най-много ме "впечатлява" възрастта на повечето форумци - под 12.
И имате доста общи интереси
да не се обидиш
___________________________________ И аз вече не знам защо още влизам в този форум...
|
|
|
|
 |
12dasd
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Юни 2007 17:57
Zero-Blade написа: Най-много ме "впечатлява" възрастта на повечето форумци - под 12.
Много им даваш. Те половината завършиха учебната година преди месец и половина!
|
|
 |
wannabe
|
 |
|
|
Заглавие: Re: С какво Ви впечетлява най-много форума ? Публикувано на: 21 Юни 2007 18:23
XaXeRa написа: Така ... реших да пусна тази тема та да видиме кой какво най го вълнува тука.Мен най ме кефи админа - пич е даже ме короняса с 2 предупреждения.Също така тука се хиля здраво всеки път когато вляза.А вас ?
Поздрави и бутилка ром Мазним се а ?
|
|
|
|
 |
Graendal
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Юни 2007 18:52
FYROMски Пръч написа: Zero-Blade написа: Най-много ме "впечатлява" възрастта на повечето форумци - под 12. Много им даваш. Те половината завършиха учебната година преди месец и половина!
А някой още не сме почнали училище!
Форюмът впечатлява с многото си некомпетентни мнения в дадена тема... Също и с тъпи теми 
|
|
|
|
 |
Gastly
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Юни 2007 18:53
С толерантността си...
___________________________________ I stand for courage, strength, loyalty and bravery. I am a hard working animal, who will excell in what I do. I will give it all I got. I was bred to never quit. ~American Pit Bull Terrier
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Юни 2007 19:13
С достигащата до краен предел отзивчивост на членовете му.
|
|
|
|
 |
Fenrir
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Юни 2007 20:02
Lord of the dreams написа: Kефи ме форума, защото някои от потребителите му са интелигентни и добре настроени...
What he said.^^
Ама ме кефи и с якия хейт!  Ниййде нема такива хейтъри! 
___________________________________ For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа: ave isus e pokemon ve
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Юни 2007 20:04
Със сенките си.
___________________________________ Negative Frequency Entity.
|
|
|
|
 |
<GLaDiaToR>
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Юни 2007 20:31
Форума впечатлява със самите хора в него. Има всякакви индивиди и това е най-якото.
Определено няма друг такъв форум.
Ние тука сме си едно голяяямо семейство 
___________________________________ Изтървем ли България,
изтървали сме всичко.
Който говори много, все ще каже нещо, което не е трябвало да казва. Конфуций
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Юни 2007 20:36
С простащината и интелегиентността, които се преплитат по крайно необичаен начин.
Плюс факта, че винаги има как да си начешеш езика, да прочетеш нещо интересно или просто да се възползваш
от свободата на словото, хейтвайки целия свят.

Coming Soon!
|
|
|
|
 |
Kompoth
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Юни 2007 21:28
кое пишлеме се е изсрало с тва нещо ?
|
|
|
|
 |
KNSpirit
|
 |
Мнения: 603 Местоположение: Kingdom of Heaven; Метростанция "Интерпред"
В момента играе: На борсата!
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Юни 2007 22:22
В същност - въпросът не е чак толкова кофти (на фона на шитните в общия..) Поне така го виждам аз  Пък и какво толкова, дали ще напишем пост ":cnsrd:, авторе!" или ще кажем с две-три изречения какво ни радва във форума - не мисля, че второто ще навреди ^^
Мен, лично, преди всичко ме радват потребителите. За 3 години тук срещнах уникални човеци и човечки. Всеки с нещо допълва общата картинка. Като се замисля - форумът си има едно лице, изразяващо повечето неща вътре. Флудърите и омразните са нещо като акне :Р, мислителите образуват очите, изпълнени с мъдрост. Хапливи езици не липсват, нито хора, които се ослушват за всяко нещо, ставащо около нас..
Мда, остава да формираме Волтрон
Форумът нямаше да е същият без нас. Пък и като кратък отговор на въпроса ще цитирам по памет заглавието на един от отговорите в рубриката "Писма" преди много, много години (може би 5-6)
Цитат: Вие четете списание PCMania
... все пак
Поздрав към всички! I love you all 
___________________________________ Tip: Never surrender
|
|
|
|
 |
Rico
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Юни 2007 11:42
Ако не беше форума нямаше да се запозная с няколко много готини и свестни пича и пички (ретроспективно  ). Те си знаят
Другото което ме кефи е че на това място мога да откривам полезни и интересни четива от време на време обогатяващи общата ми култура ( ще попитате аджиба къде такова животно у форума? еми има го, стига да просееш важното), че откривам нови неща за метъла и групи благодарение на Княза, Ноктурно, Фюнерал Фог-а и другите от BMIC (всъщност Княза може да е Ноктурно абе вие постоянно си мените никовете не мога да запомна кой кой е  ) и последно но не по важност се радвам и забавлявам на глупоста (включително и моята понякога) на някой юзъри.
Тъй че радвайте се, има за всеки по нещо
И както каза Спирита и то много уместно, ние сме лицето и душата на форума. Всеки от нас е частичка, всеки от нас е уникален по своему, в такива моменти ми идва да прегърна Никсана, Алминатора и Рекънекта  Миличките ми дечица
Обичам ви сичките 
___________________________________ Though they sink through the sea they shall rise again; Though lovers be lost love shall not; And death shall have no dominion.
|
|
|
|
 |
Романс
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Юни 2007 11:46
KNSpirit го каза.Няма какво да добавя.
___________________________________ .
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|