Автор |
Съобщение |
12dasd
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Юни 2007 12:09
Йо форумници!
Щом четете това, или още не сте в 8-ми клас, или сте над 12-ти
[гъзе] (Язе сом у 9-ти) [/гъзе]
Остават още някакви седмици до края на учебната година.
Всеки се опитва всячески да се отърве от даскалото ту с извинения че го хванал летния грип,
ту с лъжи че ще му правят някакви интервенции... абе българска работа.
Днес губим 2 часа Манглийски и 1 История (Взимаме го в пан'дьельник) и сме от 15:00 часа!
Сутринта се събудих с болящо гърло (болката отмина) и с д****я. (Извинявам се ако ядете)
Сигурно е от жегите. В нашето село (Плевен) е доста вряло. Но днес сме щастливци - само 4 часа!
2 Френски, Музика и СИП (ЗИП) френски.
След това се връщам във Форумово и ще разкъртя нуубовете в Soldat.
|
|
 |
Lord of the dreams
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Юни 2007 12:42
Aз съм във ваканция и всеки ден през нея правя едно и също.Ставам около 9.30-10 часа,закусвам кроасан или палачинки,сядам на компютъра до 13 часа,обядвам,гледам Вдовицата в бяло,чета Немили-недраги(книга с много стари думи,адски скучна и тъпа)от Иван Гъзов,гледам от 15.30 до 16.30 детските по БТВ,пак играя на комютъра,към 18-19 часа Коко(един мой приятел и съученик,мисли скоро да се регва във форума,бтв)ми се обажда,излизам да играя с него и другите деца,връщам се към 20-20.30 часа,гледам Шепот от отвъдното,пак играя на компютъра,ако има нов епизод на кеча,гледам го и в 24 часа си лягам.  Ей т'ва е от мен.
___________________________________ а.к.а. Nixon http://bulgariansounds.blogspot.com/
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Юни 2007 12:49
Lord of the dreams написа: Aз съм във ваканция и всеки ден през нея правя едно и също.Ставам около 9.30-10 часа,закусвам кроасан или палачинки,сядам на компютъра до 13 часа,обядвам,гледам Вдовицата в бяло, чета Немили-недраги(книга с много стари думи,адски скучна и тъпа)от Иван Гъзов,гледам от 15.30 до 16.30 детските по БТВ,пак играя на комютъра,към 18-19 часа Коко(един мой приятел и съученик,мисли скоро да се регва във форума,бтв)ми се обажда,излизам да играя с него и другите деца,връщам се към 20-20.30 часа,гледам Шепот от отвъдното,пак играя на компютъра,ако има нов епизод на кеча,гледам го и в 24 часа си лягам.  Ей т'ва е от мен.
Мама ти деба проста,келеменце!
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Юни 2007 14:04
Ще се прави тройка явно... 
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
Kazim
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Юни 2007 21:05
Lord of the dreams написа: Aз съм във ваканция и всеки ден през нея правя едно и също.Ставам около 9.30-10 часа,закусвам кроасан или палачинки,сядам на компютъра до 13 часа,обядвам,гледам Вдовицата в бяло,чета Немили-недраги(книга с много стари думи,адски скучна и тъпа)от Иван Гъзов,гледам от 15.30 до 16.30 детските по БТВ,пак играя на комютъра,към 18-19 часа Коко(един мой приятел и съученик,мисли скоро да се регва във форума,бтв)ми се обажда,излизам да играя с него и другите деца,връщам се към 20-20.30 часа,гледам Шепот от отвъдното,пак играя на компютъра,ако има нов епизод на кеча,гледам го и в 24 часа си лягам.  Ей т'ва е от мен.
Ти си бил дете!  Винаги съм мислил, че си зрял мъж и че съм имал шанс с теб.
В сесия съм. 
___________________________________ Това на аватара не съм аз :/
|
|
|
|
 |
Sentry
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Юни 2007 21:18
Седя и се любувам на новото спамърско дуо, което утре вече няма да го има 
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Юни 2007 21:20
Sentry написа: Седя и се любувам на новото спамърско дуо, което утре вече няма да го има 
Админът - светкавично бърз,сега ще извади голЕмата лопата и дуото ще се изпари
Едит: Браво,флудърите,заедно с всичките им постове изчезнаха яко дим 
|
|
|
|
 |
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
 |
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Юни 2007 22:41
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
 |
Pеnnywise9198
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Юни 2007 22:57
Lord of the dreams написа: Aз съм във ваканция и всеки ден през нея правя едно и също.Ставам около 9.30-10 часа,закусвам кроасан или палачинки,сядам на компютъра до 13 часа,обядвам,гледам Вдовицата в бяло,чета Немили-недраги(книга с много стари думи,адски скучна и тъпа)от Иван Гъзов,гледам от 15.30 до 16.30 детските по БТВ,пак играя на комютъра,към 18-19 часа Коко(един мой приятел и съученик,мисли скоро да се регва във форума,бтв)ми се обажда,излизам да играя с него и другите деца,връщам се към 20-20.30 часа,гледам Шепот от отвъдното,пак играя на компютъра,ако има нов епизод на кеча,гледам го и в 24 часа си лягам.  Ей т'ва е от мен.
Майка ти малоумо пишлеме...Пишка да не видиш повече...Добре, че си от Шумен...Голям мерак имам да те намер(Л)я
___________________________________ Тук долу всички се реем....
Fear of the dark,fear of the dark I have constant fear that something's always near Fear of the dark,fear of the dark I have a phobia that someone's always there
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Юни 2007 08:51
Абе ти верно си бил голяма отрепка. Мама ти дееба , келеме селско, да пукнеш скоро дано  . Абе усещате ли как поколенията затъпяват зверски.
Иначе при мен си е нормално, слушам си Алфавил(малко почивка от Миле Китич, разбира се не ми пречи да гледам Гранд Шоу по Пинк +, и без това не ми се спи много.), тия дни са последните в които се оформят оценките, аз не знам колко ще имам по физика, може и на поправка да остана, ама ще оправя нещата  .И се радвам на последните месеци в родината  .
|
|
 |
2D'
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Юни 2007 00:39
Чифт валета е най, най, най, най-шибаната ръка. Ама най-шибаната. Повече не залагм на чифт валета. Бахти шибаната ръка...
___________________________________ LOVE & PEACE!!! Барай меча!!! - Touch da Sword!!! Не спичай - Don't speak/bake Ни мъ ибе - It doesn't fuck me Да еба майка ти, да еба! - To fuck yer mother to fuck! Лайната се случват - Shit happens
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Юни 2007 12:19
Прави си сметката, щом на 12-13 години, стоиш 7+ часа пред комютър/ телевизор , а излизаш за по час-два. Прави си сметката, щом мислиш , че Немили-недраги е тъпа и скучна книга. Прави си сметката, щом през ваканцията и всеки ден правиш едно и също. А за тоя Коко..... Един като теб стига. Двама едва ли ще се издържат. Умри, шибаняк тъп.
ПП. Верно е бати жегата, днеска 'щех на Автосалона да ходя, обаче се отказах , то не се траеше. Отмених го за утре , от 10 до към 2-3 примерно , че иначе ще трябва да си взи'ам бира и фрешове на убийствени цени -,- . Иначе днеска плувах рано сутринта на закрит, па ся ше изчекам слънцето да си е*е мамата и ще изляза към 6-7 , с надеждата, че дезодоранта ще проработи. А дотогава..... ще спя и чета нек'фа занимавка.
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Юни 2007 12:31
Ahh.. sweat, cool water and hentai.. that's the Life! 
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Юни 2007 12:31
Ух днес се очертава до към 21:00 да стоя у нас пред компа и да скучая.. след това като стане достатъчно нормално и хладно за излизане ще се поразходя из кея, ще пийна някоя биричка.. такива работи
За момента се охлаждам с газирани напитки и вентилатор (чакам си климатика ^^)
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
Necro Terrorizer
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Юни 2007 12:40
Pantomime написа: Ух днес се очертава до към 21:00 да стоя у нас пред компа и да скучая.. след това като стане достатъчно нормално и хладно за излизане ще се поразходя из кея, ще пийна някоя биричка.. такива работи  Пф... и при мен се очертава същото, само, че няма да се разхождам по кей, а из пробития град в който живея 
___________________________________ Kuutamo hasta vittu perkele.
|
|
|
|
 |
zip0
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Юни 2007 13:54
Абе някои ще ме светне ли защо 2012 ще умрем?
___________________________________ ...
|
|
|
|
 |
Pеnnywise9198
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Юни 2007 14:08
zip0 написа: Абе някои ще ме светне ли защо 2012 ще умрем?
Защото така казва леденият стиф остин...Или поне ацтеките са казали така.
___________________________________ Тук долу всички се реем....
Fear of the dark,fear of the dark I have constant fear that something's always near Fear of the dark,fear of the dark I have a phobia that someone's always there
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Юни 2007 14:42
Култа към идеята е Крийг
на всеки е позволено да го сложи в подписа си, за да се присъедини към всеобщите усилия свързани с илюзия и реалност 
|
|
|
|
 |
jones
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Юни 2007 16:24
Shit!!! Пак ме хвана слънчевата алергия... пъпките пълзят по цялото ми тяло...разяждат здравата плът... не оставят нищо след себе си... ааааа ( деца, никога не излизайте по обяд в ден като днешния).
___________________________________ тук и тук not understanding solitude they will attempt to destroy anything that differs from their own not being able to create art they will not understand art they will consider their failure as creators only as a failure of the world
|
|
|
|
 |
Zero Endorphine
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Юни 2007 16:37
Brain написа: The Chameleon написа: Ahh.. sweat, cool water and hentai.. that's the Life!  Още един хентай фен, поздрави 
Хамелеоне, уважавам те. (: Само заменяме the sweat с Draconian и the cool water с фрапе. ^^
___________________________________ стон, тон, ехо във салон, ако бях микрофон, щях да бъда он.
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|