Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 14 Юни 2007 21:31

Ебаси майката, неска където и да тръгна съм толкова заплеснат, че се правя някаква простотия.
Наще ме викат до Била, че пазарували, да отида да си харесам к'вото искам, хубу де, мързеше ме, ма викам ще се завлека. Качвам си се в рейса - естествено от к'ва простотия слязох 1 спирка по-рано та се наложи да вървя 1 спирка - нямам идея. Качвам се в некъф младостки рейс - 76 май беше, гледам ебати задръстването, а вътре задух - решавам ще вървя пеша. Естествено веднага щом слязох - като че ли нямаше задръстване, ама пък засметка на това заваля доста приятен дъжд... Преди 2-3 часа отивам до аптеката, 1 аптека - затворена, 2 - денонощна - уж винаги работи и тя затворена, ебаси късмета, ходих до най-далечната ми -тя поне се оказа отворена...

Профил ICQ Skype

Заглавие:
Публикувано на: 15 Юни 2007 09:14

Вчера видях че още не съм си прал фанелката от концерта на мейдън и миреше на ... концерт :roll:

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 15 Юни 2007 09:22

Steve написа:
Вчера видях че още не съм си прал фанелката от концерта на мейдън и миреше на ... концерт :roll:

мирише на тъпи метъли нали?

Профил

Аватар
В момента играе: Singularity
Заглавие:
Публикувано на: 15 Юни 2007 14:13

Пръскахме се с бира ... много ме изкефи .

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Юни 2007 14:43

Чета темите за форумната война, чатя с френдове по Скайпа и се зареждам с енергия за лятната ваканция. Хубаво е че и изпитите ми свършиха.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Юни 2007 17:55

evilhead, как не ви е срам..

аз.. днес втора смяна, сега нямам сили да излизам наново и тая вечер ще съм си в нас пред твто..
гледам тука пак някфи форумни войни.. ама по-полека мама да не се скара.. айде приятна вечер ол

Профил ICQ Skype WWW

Заглавие:
Публикувано на: 15 Юни 2007 17:58

[SB] Vicinity написа:
Чета темите за форумната война, чатя с френдове по Скайпа и се зареждам с енергия за лятната ваканция. Хубаво е че и изпитите ми свършиха.

Няма я вече форумната война ^^ Админът мина с голямата лопата :twisted: Не мога да сдържа злорадството си, както и да не напиша клишираното "Казах ли ви?". Айде сега си се радвайте на предупреждения,изтрити теми и т.н. кой с каквото се е уредил и друг път питайте мама преди да си показвате оскъдния умствен капацитет ТОЧНО в този форум.

Профил

Аватар
В момента играе: Singularity
Заглавие:
Публикувано на: 16 Юни 2007 18:05

Имам рана на брадичката исках да я почистя с кислородна вода , но явно някой я изхарчил и пробвах с лавандулов спирт , легна , взех памука , тръгнах да мажа , бътнах бялото шишенце и яко си изгорих очите ..
...яко съм тъп нали ? Впоследствие осъзнах , че прав щеше да се справя по-добре.

П.П: Беше към 07:40 сутринта още не се бях събудил .

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 16 Юни 2007 18:08

rollside написа:
[SB] Vicinity написа:

Няма я вече форумната война ^^ Админът мина с голямата лопата :twisted: Не мога да сдържа злорадството си, както и да не напиша клишираното "Казах ли ви?". Айде сега си се радвайте на предупреждения,изтрити теми и т.н. кой с каквото се е уредил и друг път питайте мама преди да си показвате оскъдния умствен капацитет ТОЧНО в този форум.

И ко аз си изпатих, дето нито участвах, нито нищо. И то за какво за някакъв си "тъп" пост :evil:
И аз не мога да си здържа злорадството с риск за 3то предупреждение :lol:

To be a wild wolf..
Then, follow me..

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 16 Юни 2007 21:49

КОМАРИ ИНВЕЙЖЪН, КОПЕЛЕ !!!! :shock:

Току що брутално размазах един между силните си ръце (:lol:). Тъкмо се беше насмукал с кръв (и определено не от мен - влезе през терасата преди 5 мин), та после търках 15 минути със сапун... Деба и гадните педеращини са тея насекоми, по принцип тука на шестия етаж много рядко има комари, ама появи ли се - ела пиле.

П.П. Размазах го, гледам, че дланите ми са в кръв и само ми мина през ума "а сега тегаво ли ти е бе, а?".

ЕДИТ : А лявата страна на лицето ми е полу-подута :lol: Днес със един авер решихме да си правим "спаринг", ама без да се удряме :) И всичко ок - играем си без да се удряме, и по едно време като си изпусна крака ми вкара ебати шута в лявата буза :Р После 15 "Ама извинявай" :) Първо ми стана адски смешно, след това ми стана тъпо, че така се сдуха авера... Ама ебаси якия шут беше - заглъхнаха ми ушите :D

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 16 Юни 2007 21:54

Днес ми беше много тъпо и единственото яко нещо което свърших днес е че отидох на плаж. И се чудя от няколко дни, вие примерно от София като нямате море, как прекарвате времето си през лятото, щото аз бяз плаж не знам как бих издържал :lol: :wink:

To be a wild wolf..
Then, follow me..

Профил

Аватар
В момента играе: на сигурно...
Заглавие:
Публикувано на: 16 Юни 2007 22:11

Утре бащата заминава за Германия отново, исках да пия една бира на спокойствие с него, майка ми развали и настроение и всичко...Писна ми.Чувствам се готин, все повече снимам, купих си книжка, приятелите вече го оценяват.cool :P

Все агенти сме!

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 17 Юни 2007 08:35

Ужаааааааас... ужас братя мои, ужас, ужас... Най-мразя да смесвам алкохоли деа, едно че си провалих цялата вечер, две че след тва цяла нощ не съм спал, ибати тегавото деа. Поне се хвърлих в басейна по боксерки по едно време... :lol:
Решено е - ставам str8 age, няма повече изцепки :)

След 12 часа почва...няма да казвам кво...
А утре ще се размажем на тия педали Placebo :lol: :)

Оставам, ама ми се заминава
за слава не ми се занимава...

I get knocked down
But I get up again
You're never going to keep me down

Профил ICQ

Супер Марио или Смърт
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 17 Юни 2007 09:00

Специален поздрав за мен и Танаси
2474. Dragana - Dobro utro pianice

Танаси, много е гадно да смесиш алкохоли, наистина. А какво става като смесиш 4?

План за деня да се съвзема, да уча, да пия кафе. Копелееееееее главата ми!!!!!11

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 17 Юни 2007 09:03

Многокраки гадини...нападат...О.О Вчера отивам до един авер, прави кафе и отиваме на терасата да пушим... През цялото време рови из дупките с няк'ва пинсета и не ме слуша. Питах го к'во прай...той отговори следното: "Снощи към 2 ч. излизам да пуша, паля и гледам няк'ва огромна скрипя на прозореца...Моментално затворих вратата и отидох да пуша в коридора :)"

Преди час кучето ме събуди, и гледам няк'во такова лайно лази над мен, по стената. Три пъти го стоварих с чехлата, не мре...Накрая стана на желе по стената О.о

*Скрипя=Склопендра= нещо като стоножка, но по-гадно и способно да убие с отровата си .

Иначе след 5 дена имам Рожден Ден, който ще направя в началото на Юли и се очертава да е лудница :)

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 17 Юни 2007 09:58

11:00 - Готвя се да ходя към братчед си да се видим с него и да измислим поредната идиотщина за деня. :lol: Снощи проведох 3-та световна война с комари и разни други гадини и заспах много късно и то с чехъл в ръка. :lol: Айде приятен ден.

Профил

но с големо съ̀рце
Аватар
В момента играе: A dance with rogues
Заглавие:
Публикувано на: 17 Юни 2007 10:00

alphavarg написа:
*Скрипя=Склопендра= нещо като стоножка, но по-гадно и способно да убие с отровата си .

Да убие други насекоми...нали? :shock: :( :shock:

Профил Skype

Заглавие:
Публикувано на: 17 Юни 2007 10:09

[SB]Rahzel написа:
alphavarg написа:

Да убие други насекоми...нали? :shock: :( :shock:

Ми...не само насекоми :) http://www.vbox7.com/play:cefb5729 - Това е склопендрата :) Е, при нас са по-малки, но на морето са по 20 см :) Пиши Склопендра в Google, има статии за морето.. :)

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 17 Юни 2007 12:05

Вчера бях на Витоша с класа на скара , бира и чалга.Беше нечовешко, поради склонноста ми да смесвам биричките резултата беше трупиращ, но нищо, важното е че си изкарахме супер сред природата. Нямам търпение да дойде 30 юни, писна ми от даскалото вече, искам свобода!!!

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 17 Юни 2007 23:54

HALA MADRID!

Оставам, ама ми се заминава
за слава не ми се занимава...

I get knocked down
But I get up again
You're never going to keep me down

Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по