Автор |
Съобщение |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Юни 2007 22:57
ако че правиш алъш-вериш с крадецо, примами го белким го посолиш от бой
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
 |
Spock
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Юни 2007 23:01
Кире_Гръчата написа: ако че правиш алъш-вериш с крадецо, примами го белким го посолиш от бой
Заклевам се че ще го скина от бой, дано не го убия.
___________________________________ What Really Matters...

|
|
|
|
 |
Edwin Odesseiron
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Юни 2007 00:07
Значи... слънцето е светело право в камерата от 3 часа на обяд до 8 осем часа вечерта?! Винаги съм бил зле по математика ама т'ва отива към 5 часа, нали така? Бах го у слънцето! 5 часа свети под един ъгъл викаш, а?
п.п.
И това дърво да ми върне шапкатаа
___________________________________ I'm busy, okay? I'm busy!
|
|
|
|
 |
Pеnnywise9198
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Юни 2007 00:10
У-а, У-а...
___________________________________ Тук долу всички се реем....
Fear of the dark,fear of the dark I have constant fear that something's always near Fear of the dark,fear of the dark I have a phobia that someone's always there
|
|
|
|
 |
NoName
|
 |
В момента играе: Белот ...
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Юни 2007 00:29
Като малък биах откраднал няколко колела и ги разпродадох за по 20-30 лева едното ... добри пари бяха тогава за мене, още повече като ми биаха паднали от небето. Ама доста отдавна оставих този бизнес ... тъиче не съм бил аз ... 
___________________________________ Only god can judge me , is that right ? Only god can judge me now . Only god baby , nobody else , nobody else .
|
|
|
|
 |
SonicVibe
|
стига спамил |
 |
В момента играе: real_life.exe
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Юни 2007 01:59
Май ще се налага да преоткриваме Колелото, а? 
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Юни 2007 10:17
Колко струва крадено колело ?
|
|
|
|
 |
Cpl. D.Hicks
|
 |
В момента играе: Friendzone Escape 2: Fuck This Shit
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Юни 2007 12:58
Зельо написа: Колко струва крадено колело ?
Колкото ново, ама без ДДС-то! Кретен!
Адаша - от сега забрави да си намериш колелото! Каквито и обяви и награди да пуснеш, просто приеми, че колелото ти го няма. Навремето ми откраднаха от гаража ВКЪЩИ италианския бегач, дето ми го донесе баща ми (гаранция давам, че по онова време 2ро такова колело нямаше във Варна и беше много лесно за полиция или просто за някой човек да го намери, понеже се набиваше веднага на очи), обаче нито полицията помогна, нито нищо...
|
|
 |
Алминатора
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Юни 2007 13:26
hk_vlady написа: «~»Tomm'G'Hawk«~» написа: Пуснал го е и в още един форум.Не вярвам, да лъже.Не мога да му помогна, но се надявам да го намери колелото! А на крадеца ръчичките да му изсъхнат  Така е пуснах и в hardware bg форума, опитвам всичко, ако някой има идеи, какво още мога да направя да дава идеи. Освен да разлепя и листовки с награда за информация не се сещам. А на крадеца: Ако те хванем ти обръщам капачките момче и те обезобразявам.
Аре бе,пич,живота е пред мен!
|
 |
WolfMan™
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Юни 2007 14:39
Абе аз у Варна засякох 5 такива  Не можах да преценя кое е твоето 
___________________________________ Are you ready... Тo take one step.. Out to the wild... To be a wild wolf.. Then, follow me..
|
|
|
|
 |
wannabe
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Юни 2007 15:57
Е чудно ми е как тука некои би могъл да ти помогне.В София има 300 такива колела сигурно.Или може би искаш ако случайно крадеца е от тоя форум да си признае?
|
|
|
|
 |
Vermic
|
 |
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Юни 2007 16:29
KРАДЕЦА КАРА КОЛЕЛО КРАДЕЦА КАРА КОЛЕЛО И НЯКОИ КАРА КОЛЕЛО И КРАДЕЦА КАРА КОЛЕЛО!
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
 |
fastsamorai
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Юни 2007 16:33
Еми и аз те съветвам пробвай с полицията пък ако имаш някакви връзки с полицията имаш по-големи шансове да го хванат,защото ще търсят малко по-усърдно.Но ако не стане пиши обяви.И ако го хванат задължително го преби от бой,за да рабере да не краде,но мисля,че колелото ти може да е навсякаде София не е малък град.Е това е и късмет в търсенето дано го намериш.
___________________________________ Всичко е хаос,а хаосът е хармония,туршията е хаос и животът е туршия и всички сме в нея!
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Юни 2007 17:02
Ми пич-на мене есента ми взеха телефона и отидох веднага в полицията ма те си зачешаха мадите  така че за едно колело нищо няма да направят  .
|
|
|
|
 |
Мr.Anderson
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Юни 2007 17:04
hk_vlady написа: Funeral Fog написа: Е ... съжалявам, вече го дадох за скрап  Тъпо копеле си, ако те хвана си знаеш лайненце....
Бате ,ще поразпитам насам-натам имам познати в тоя квартал, а относно некъдърната част от юзърите във форума ,включваща траверса - металист ,не им обръщай внимание !
Едит:И на мен са ми крали колело - най-тъпото беше ,че ми го зеха на 10 метра от мен ,като го видях мангала не можах да му счупя зъбите .Беше ми с колелото и въртеше педалите с жилавите си цигански крака ,пичка му мръсна !
___________________________________ Do you know what "nemesis" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an 'orrible cunt... me.
|
|
|
|
 |
fastsamorai
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Юни 2007 17:14
Лошото при мангала, е че ти винаги трябва да си с хора,защото пребиеш ли един и после идват няколко каруци пълни с мангали.Затова ако биеш такива винаги трябва да си с много хора.
___________________________________ Всичко е хаос,а хаосът е хармония,туршията е хаос и животът е туршия и всички сме в нея!
|
|
|
|
 |
KNSpirit
|
 |
Мнения: 603 Местоположение: Kingdom of Heaven; Метростанция "Интерпред"
В момента играе: На борсата!
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Юни 2007 17:39
hk_vlady написа: Disturbеd написа: @hk_vlady Пробвай с полицията. Ако не - предложи на крадеца пари, нещо като откуп. Лепи обяви около мястото, ала-бала.. Според мен ще помогне. Куките ако не ги мързеше да гледат и те щяха да помогнат, ама по-скоро е да те отебат. Успех с намирането все пак, не ми се е случвало до сега, но едва ли е голям кеф... Пиши ако го намериш. Мерси Много ще предложа пари на крадеца, това не ми беше идвало на ум. Относно полицията сеа пиша жалба към Sky City Centur'а първо, че от там ми е откраднат и второ да ми предоставят записа на камерите аз има приятел който се занимава с видео обработка и от там. Само за информация на един там колега му откраднали колелото от паркинга и било сложено срещу 2 камери бил заснет некъв гологлав, предали снимките и материялите на полицията и вече така си минал месец от кражбата.
Кофти номер са ти скроили. А и типовете стават все по-нагли. Кражба посред бял ден пред CCS - тоя ще влезе в историята.
Идеята на поста тук е да ти кажа, че и моето колело го вдигнаха, при това от наглед доста 'защитено' място, в краен квартал на забутаният Кюстендил. Бях го закачил за парното, с верига. После нямаше нито колело, нито тръбата, за която го бях хванал. Веднага се обадих в полицията, данни взимаха, номер на вилка (чак!)..
7 години по-късно още нищо. Полицията няма да ти помогне.
А още по-тъпо (поне според мен) е да предлагаш пари на този, дето ти е свил колелото. (Първо той няма да се навие, щото надали ще изскочиш с пари (по-скоро с банда биячи), второ - малко вероятно е да се покаже там пак). Но опитай това с разлепването на някакви листовки наблизо (и пред НДК, дето се събират байкъри (така ли се наричаха?) - ако някой го забележи - може да получиш информация). Като цяло обаче - трудно ще си го върнеш. За съжаление.
___________________________________ Tip: Never surrender
|
|
|
|
 |
Spock
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Юни 2007 20:54
Forum написа: hk_vlady написа: Funeral Fog написа: Е ... съжалявам, вече го дадох за скрап  Тъпо копеле си, ако те хвана си знаеш лайненце.... Бате ,ще поразпитам насам-натам имам познати в тоя квартал, а относно некъдърната част от юзърите във форума ,включваща траверса - металист ,не им обръщай внимание ! Едит:И на мен са ми крали колело - най-тъпото беше ,че ми го зеха на 10 метра от мен ,като го видях мангала не можах да му счупя зъбите .Беше ми с колелото и въртеше педалите с жилавите си цигански крака ,пичка му мръсна ! Мерси за подкрепата братле, верно си е ако набараш мангуста гледай поне като го трепеш да е на по закътано място да не го лежиш мамицата му. KNSpirit написа: Кофти номер са ти скроили. А и типовете стават все по-нагли. Кражба посред бял ден пред CCS - тоя ще влезе в историята. Идеята на поста тук е да ти кажа, че и моето колело го вдигнаха, при това от наглед доста 'защитено' място, в краен квартал на забутаният Кюстендил. Бях го закачил за парното, с верига. После нямаше нито колело, нито тръбата, за която го бях хванал. Веднага се обадих в полицията, данни взимаха, номер на вилка (чак!).. 7 години по-късно още нищо. Полицията няма да ти помогне. А още по-тъпо (поне според мен) е да предлагаш пари на този, дето ти е свил колелото. (Първо той няма да се навие, щото надали ще изскочиш с пари (по-скоро с банда биячи), второ - малко вероятно е да се покаже там пак). Но опитай това с разлепването на някакви листовки наблизо (и пред НДК, дето се събират байкъри (така ли се наричаха?) - ако някой го забележи - може да получиш информация). Като цяло обаче - трудно ще си го върнеш. За съжаление.
Ае не мое така да се краде, посред бял ден мамка му, това е мега наглост и беззаконие. Как може посред бял ден
да гледаш някой да ти реже дебелата нова верига с ножовка или с големи клещи да го напъва и никой да не му каже:
- ЕЙ Какво правиш?
Ебати тъпото народ сме съжелявам да го кажа, но всеки или повечето си гледат само себе си в некъв
супер егоизъм живеят повечето хора. Подадох жалба в Полицията но те са ми през оная рабата показват се
само да пазят "големите глави", имам един, приятел дето баща му е полицай дано може да направи нещо.

|
|
|
|
 |
N2O
|
 |
В момента играе: С пишката си и белот.
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Юни 2007 21:05
Е, на мен ми свиха предишното колело през балкона посред нощ на втори етаж, и аз съм преживявал.. кофти тръпка е, наистина. Успех с търсенето!
___________________________________ Продава се Creative Zen Vision W 30GB
|
|
|
|
 |
Spock
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Юни 2007 22:30
Edo Shark написа: Е, на мен ми свиха предишното колело през балкона посред нощ на втори етаж, и аз съм преживявал.. кофти тръпка е, наистина. Успех с търсенето!
Ей за това говорех, бахти хората да ти откраднат колелото от 2'ия етаж от балкона, абе
принципно има приказка всичко се връща и дано е така.

|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|