Автор |
Съобщение |
Scar
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Юни 2007 15:50
___________________________________ I will stone you,stone you
Wrap my arms around you
I will stone you,stone you
My little halo
a.k.a SoaP
|
|
|
|
 |
Gastly
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Юни 2007 16:17
Ъхъ...виждам тука нови лица...па реших да се турнем и аз отново, че последните снимки, които съм дал са от осми клас
http://i16.photobucket.com/albums/b11/B ... 1181571409
А пък ей тука си имам цяла галерийка, любувайте ми се на воля...
http://s16.photobucket.com/albums/b11/B ... 20FRIENDS/
EDIT*Моля да не пускате снимки от галерията ми тук. Благодарско 
___________________________________ I stand for courage, strength, loyalty and bravery. I am a hard working animal, who will excell in what I do. I will give it all I got. I was bred to never quit. ~American Pit Bull Terrier
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Юни 2007 16:26
Edited.
Money™ написа: rollside,'що не четеш к'во е написал човека,бе?
Не ми се карай бе, лешпер.Постнах,зарязах компа и отидох да си върша работа.Пък и ми се струва логично,ако иска да си пази снимките private да НЕ дава линк към цялата си директория с такива...Всъщност,к'во се обяснявам на един мухъл - еби си майката.
|
|
|
|
 |
N2O
|
 |
В момента играе: С пишката си и белот.
|
|
|
|
|
 |
Fenrir
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Юни 2007 17:35
*Моля да не пускате снимки от галерията ми тук. Благодарско  [/quote]
rollside,'що не четеш к'во е написал човека,бе?
___________________________________ For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа: ave isus e pokemon ve
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Юни 2007 17:40
Защото го написа след като беше пусната снимката. 
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
Nhaz'Ul
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Юни 2007 18:04
NexusPolaris написа: Jah Soldier написа: Баси нема ли момиче от форума дет да си постне снимчица бре  само момчета сме аре и некое моме да се включи  А да бе, аз нали се прежалих. >.>
Мда, Некс, така се прежали, че само косата ти се вижда.
___________________________________ В малки дози алкохолът е полезен във всякакви количества.
Руска мъдрост
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Юни 2007 18:55
NexusPolaris, супер е странно
На първата снимка изглеждаш страшно малка, а на втората страшно голяма .. 
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
Алминатора
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Юни 2007 19:20
Typical Hero написа: http://store1.data.bg/sentry/Picture0038.jpg
Баси,във фризьорския салон мъжки прически не правят ли?
|
 |
botlik3
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Юни 2007 19:24
Алминатора написа: Typical Hero написа: http://store1.data.bg/sentry/Picture0038.jpg Баси,във фризьорския салон мъжки прически не правят ли?
това боли...
___________________________________ И аз вече не знам защо още влизам в този форум...
|
|
|
|
 |
Shady
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Юни 2007 19:27
bOtLik3 написа: Алминатора написа: Typical Hero написа: http://store1.data.bg/sentry/Picture0038.jpg Баси,във фризьорския салон мъжки прически не правят ли? това боли...
Айде да хейтим Ал 
___________________________________ Заповядай в Comics Bistro - мястото за български уеб-комикси
|
|
|
|
 |
Nhaz'Ul
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Юни 2007 19:40
Ми я ти се покажи бе, Алминаторе... ама не, явно ще уплашиш целия форум.
___________________________________ В малки дози алкохолът е полезен във всякакви количества.
Руска мъдрост
|
|
|
|
 |
Zero Endorphine
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Юни 2007 20:02
Млъкни бе, Алминаторе... Млъкни и си запази (останалото) достойнство. Кретен с кретен. Дълги коси рулз, питай момичетата.. Ако видиш такова скоро.
Как само косата бе, на първата цялата муцуна ми се вижда. >.< На ви супер кретенската ми физиономия...
Ъхъхъ... Това без коментар. = )
*никакъвгрим>.<
Айде на ви... Тука не ми е само косата. ;р
___________________________________ стон, тон, ехо във салон, ако бях микрофон, щях да бъда он.
|
|
|
|
 |
Sirius
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Юни 2007 20:07
NexusPolaris написа: Млъкни бе, Алминаторе... Млъкни и си запази (останалото) достойнство. Кретен с кретен. Дълги коси рулз, питай момичетата.. Ако видиш такова скоро. Как само косата бе, на първата цялата муцуна ми се вижда. >.< На ви супер кретенската ми физиономия... Ъхъхъ... Това без коментар. = )*никакъвгрим>.<Айде на ви... Тука не ми е само косата. ;р
Чувствам се длъжен ей така, мимоходом, да отбележа, че аз не познавам момиче, което да възприема дългите мъжки коси по друг начин, освен като генератор на отвращение, презрение и донякъде състрадание. А, повярвай ми, познавам достатъчно 
|
 |
Nhaz'Ul
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Юни 2007 20:11
Хмм, що да ти е кретенска физиономията, Нексус? 
Руска мъдрост
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Юни 2007 20:15
Сириус, братче, какви са тия покрай тебе бре :р Догодина в СУ твойте приятелки че ме презират, а ?
По последни данни научих, че NexusPolaris е дъщеря на Кире, тъй че много внимавайте 
|
|
|
|
 |
IceQueen
|
 |
Мнения: 1353 Местоположение: Някъде там в неизследваните райони!!!
В момента играе: Knight online
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Юни 2007 20:24
Sirius написа: Чувствам се длъжен ей така, мимоходом, да отбележа, че аз не познавам момиче, което да възприема дългите мъжки коси по друг начин, освен като генератор на отвращение, презрение и донякъде състрадание. А, повярвай ми, познавам достатъчно 
Е те тук се чуствам вече персонално обидена.
___________________________________ Крещя, следователно съществувам!
|
|
|
|
 |
Reaver
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Юни 2007 20:26
Алминатора написа: Typical Hero написа: http://store1.data.bg/sentry/Picture0038.jpg Баси,във фризьорския салон мъжки прически не правят ли?
Хм, всъщност правят, но съм си казал причините за дългата коса, а другото си е въпрос на гледна точка.
Сириус, аз се чувствам длъжен, ей така, мимоходом, да отбележа, че имаш прекалено ограничена сфера на познанствата.
___________________________________ A slight call afar is tempting me Like a whisper sweet or an awful scream I cannot ignore what I've always been I am leaving again - one last time?
|
|
|
|
 |
Disturbеd7470
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Юни 2007 20:26
Sirius написа: NexusPolaris написа: Млъкни бе, Алминаторе... Млъкни и си запази (останалото) достойнство. Кретен с кретен. Дълги коси рулз, питай момичетата.. Ако видиш такова скоро. Как само косата бе, на първата цялата муцуна ми се вижда. >.< На ви супер кретенската ми физиономия... Ъхъхъ... Това без коментар. = )*никакъвгрим>.<Айде на ви... Тука не ми е само косата. ;р Чувствам се длъжен ей така, мимоходом, да отбележа, че аз не познавам момиче, което да възприема дългите мъжки коси по друг начин, освен като генератор на отвращение, презрение и донякъде състрадание. А, повярвай ми, познавам достатъчно 
Ахахаххахахахахахахха
Под "много" имаш предвид тъпите, руси и платежни каки?  Еми, да, те казват каквото искаш да чуеш ^^
А и с това "много" имаш предвид всички в чалга-клубовете?  Сладур ^^
___________________________________ The passions that drive us should be the ones we respect and admire. To feel contempt for one's own motivations is a vulgar thing.
|
|
|
|
 |
Sirius
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Юни 2007 20:29
Funeral Fog написа: Сириус, братче, какви са тия покрай тебе бре :р Догодина в СУ твойте приятелки че ме презират, а ? По последни данни научих, че NexusPolaris е дъщеря на Кире, тъй че много внимавайте 
А, те са едни девето- и десетокласнички. Тях няма да ги виждаме из СУ :Р А и са ми за лично ползване, така че hands off
Колкото до Кире, липсват ми естетико-философските беседи с него...
Едит :
IceQueen, не знам какви са твоите предпочитания.
Disturbed, всъщност не са руси и определено не са платежни. А и не смятам, че са "тъпи"... А какво мислиш ти, твърде слабо ме засяга
Typical Hero, не съм целял да те обидя. Аз не критикувам мъжете с дълга коса, изказвам просто мнението на ... социума ми. Те имат свои разбирания, ти имаш други... Нали там е красотата на света - в разнообразието?
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|