Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Май 2007 22:18
Сега влизам да се къпя че днеска беше ебах му аз жегата и после нещо ми се играе но незнам какво и незнам дали нещо ще играя или ще легна да спа кат заклано яри че съм смачкан от тоя байк.Утре имам математика първи час но съм изпитан и не ме ебе нали няма да ме изпитат и не съм и учил днес после имам физическо и после 5 часа практика.Незнам врат но тоя който е сложил 5 часа практика много се е изсекнал с това решение,ще помоля дъртата да ме освободи пък ако не ще умра там бал съм я тогава.Бе да мине утре то в сряда няма да е учи а ще бъде колкото да нямат хорта отсъствия
|
|
|
|
 |
Pеnnywise9198
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Май 2007 22:22
Аз пък въобще няма да уча сряда...Патронен празник РУЛЗ .От друга страна...цяла седмица ще трябва да уча за да искам тройка по химия...Да си изкарам и там една тройка и съм сигурен за лятото...
___________________________________ Тук долу всички се реем....
Fear of the dark,fear of the dark I have constant fear that something's always near Fear of the dark,fear of the dark I have a phobia that someone's always there
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Май 2007 22:29
Ооооо добре дошъл в клуба на ЮГи О и аз ще мъча за тройка по химия(а и по физика,литература,математика и немски)
|
|
|
|
 |
Icewarrior
|
 |
Мнения: 124 Местоположение: somewhere, somewhere in the nowhere...
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Май 2007 22:31
Се еба в тъпака, мое ли секи месец да ми изтича интернета в събота по незнайни обстоятелства и аз никога да не съм го платил предварително... както и да е де.. вече съм с нет.. Не че има голям кяр де, утре ако учим нормално ще ми е супер кофти с 2 двойки, ама като гледам колко съм се притеснил направо взимам да се притеснявам
Иначе колата свърши, естествено не ми се ходи до магазина, тегава работа, май ще се ляга скоро...
|
|
|
|
 |
KNSpirit
|
 |
Мнения: 603 Местоположение: Kingdom of Heaven; Метростанция "Интерпред"
В момента играе: На борсата!
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Май 2007 23:02
Неее, Heineken-а свършва :/
00:00 - 2/3 от контактите ми в скайп са сдухани/подтиснати/депресирани; във форума се върти тема за самоубил се 15-годишен; бирата свършва; дъждът - не; утре не ми се ходи на лекции; тая девойка не ми пише СМС... Мога да се оплаквам колкото си искам..
Поне открих какво искам за РД
Крайно време е да се сдобия и с тениска... Много ми пука, че не са шампиони. Важно е да сме фенове.
п.п. Опит за разведряване с Andy Hunter - The wonders of you
п.п.2. В един форум ми дават право на ранг по избор. Баси, какво да сложа? Я някой, дето ме знае от по-отдавна, да даде някоя хитра идея ^^
___________________________________ Tip: Never surrender
|
|
|
|
 |
Макс Пейн
|
 |
В момента играе: на сигурно...
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Май 2007 23:05
Най-добрата ми приятелка има РД.Кеф, поздрави и лафене по телефона досега...Скапан съм, лягам.Лека
___________________________________ "Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...
Все агенти сме!
|
|
|
|
 |
Романс
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Май 2007 23:06
Ferret` написа: Ооооо добре дошъл в клуба на ЮГи О и аз ще мъча за тройка по химия(а и по физика,литература,математика и немски)
Аз имам конт по химия и се мъча за тройка, също.
___________________________________ .
|
|
|
|
 |
Brian
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Май 2007 23:11
00:10 - Тъпа работа, повечето хора с които си чатих налягаха. Немога да играя CS, понеже нещо съм бая бавен и ме трепят, а утре ако вали ще ми оплеска работата. Скоро трябва да ходя и на едно балче, ама в тоя дъжд ще бъде егати бала. А дано спре, че е много шит така...
___________________________________ Единственото, което искам е.... ТЯ
|
|
|
|
 |
Asriel
|
 |
В момента играе: GTA IV
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Май 2007 23:32
Pеnnywise написа: Аз пък въобще няма да уча сряда...Патронен празник РУЛЗ .От друга страна...цяла седмица ще трябва да уча за да искам тройка по химия...Да си изкарам и там една тройка и съм сигурен за лятото...
V 127-mo li si?
___________________________________ все аркадаши сме
Krieg
|
|
|
|
 |
The CROW
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Май 2007 00:22
Аз утре възнамерявам или да ида в някоя кръчма с една приятелка, или да си остана вкъщи и да скучая...Сега-засега не вали, реката при нас (кв. Княжево) почти изчезна - дано не се и появи пак, че накрая ще си купя водолазен костюм...Коремът ме боли, главата ме боли и направо ми иде да се застрелям. Освен това огладнявам, а ме мързи да ида да си взема нещо. То освен зеленчуци и някъв умрял салам нямам, а готвено зеле не ми се яде. Ма сигурно след още час корема ми няма да издържи и ще притичкам до хладилника. Да имаше бира, ама нъцки. Утре ще прасна една-две арианки/загорки - в нас или навън, няма особено значение.
Баси, толкова съм спряла, че не знам какво писах в началото...
___________________________________ People once believed that when someone dies, a Crow carries their soul to the land of the dead...
Did you know that helicopters are souls of fallen tanks?
|
|
|
|
 |
Pеnnywise9198
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Май 2007 01:11
Cantodea написа: Pеnnywise написа: Аз пък въобще няма да уча сряда...Патронен празник РУЛЗ .От друга страна...цяла седмица ще трябва да уча за да искам тройка по химия...Да си изкарам и там една тройка и съм сигурен за лятото... V 127-mo li si?
Попринцип бях в първо основно до началото на този срок, но ме изключиха(пичка им клюн) и сега съм във базовото .
П.П.Говорим за с.Шумен ;]
Fear of the dark,fear of the dark I have constant fear that something's always near Fear of the dark,fear of the dark I have a phobia that someone's always there
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Май 2007 01:15
Темата стигна 16 страници... Бива. Дискусия да има, не само хейт и псувни.
Поздрав с Malice Mizer - Tsuioku no kakera (a piece of broken heart).
___________________________________ 私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
|
|
|
|
 |
The CROW
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Май 2007 01:18
Я, †Soul Hunter†, long time no see 
___________________________________ People once believed that when someone dies, a Crow carries their soul to the land of the dead...
Did you know that helicopters are souls of fallen tanks?
|
|
|
|
 |
Shady
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Май 2007 01:43
ОМГ за пръв път от 10 часа (!!!) насам имам интернет!!!!! Ако не спре тока след една минута и това ще е за пръв път от 10 часа (!!!). Имам да записвам Уиндоус, да търся музика, да поправям субтитри и да се наспя. Срока ми е до 6:30. Мей дъ форс би уит ми.
___________________________________ Заповядай в Comics Bistro - мястото за български уеб-комикси
|
|
|
|
 |
Pеnnywise9198
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Май 2007 04:34
2 часа до даскало...Първи час-алгебра.Всичко се решава тогава ...А аз съм идиот и вместо да седна да уча, закусвам с някакви миниатюрни подобия на кюфтета с табаско + 3 в 1 и пудинг на доктор Йоткер...Идилия, а?
|
|
|
|
 |
Shady
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Май 2007 05:44
Ако някой се интересува успях в начинанието си.
Пениуайс, късмет братле, при мен е същото упражнение но по Счетоводство. А, и другата разлика е че аз нямам с какво да закуся. Просто през последните няколко часа изядох всичко което можеше да се яде в къщата 
___________________________________ Заповядай в Comics Bistro - мястото за български уеб-комикси
|
|
|
|
 |
Brian
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Май 2007 07:25
08:25 - Събудих се и пак същата каша навън... Ясно, днес ще се излиза с лодка.  Да видим, каква каша ще ми поднесе днешния ден.
___________________________________ Единственото, което искам е.... ТЯ
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Май 2007 08:10
09:10
Реших да не ходя на даскало.
___________________________________ Negative Frequency Entity.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Май 2007 08:47
Ако тия дъждове продължат аз ще стана дистрибутор на лодки  .
admin's minion,с-вото е мръсна работа.От собствен опит го знам
Дееба и аз имам да уча по икономика,ама нетърпението за доискусуряването на една презентация+чакането на 2 мейла не ме оставят на мира  .
|
|
 |
OnePageLife
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Май 2007 08:48
Рак да го убий тоя дъжд! Прогизнах целия докато стигна до работа. Направо мога да се защипя за ушите на някой тел да съхна. Бало си е майгада...
___________________________________ humanity... it is a thing, that is not meant to last...
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|