Автор |
Съобщение |
Zero Endorphine
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Май 2007 21:45
Lеader написа: NexusPolaris написа: Funeral Fog написа: Funeral Dog  Я метни сега един поглед на клавиатурата и виж на какво разстояние са "f" и "d". >.< Да не сбърка човек... ^^ 
Ти какво общо имаш?
___________________________________ стон, тон, ехо във салон, ако бях микрофон, щях да бъда он.
|
|
|
|
 |
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Май 2007 21:54
NexusPolaris написа: Lеader написа: NexusPolaris написа: Funeral Fog написа: Funeral Dog  Я метни сега един поглед на клавиатурата и виж на какво разстояние са "f" и "d". >.< Да не сбърка човек... ^^  Ти какво общо имаш?
Опитва се да ти намекне, че си зверски тъпа. За съжеление не го разбра, за това ще го кажа аз : ТЪПА СИ.
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
 |
Zero Endorphine
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Май 2007 22:05
Omega-x написа: NexusPolaris написа: Lеader написа: NexusPolaris написа: Funeral Fog написа: Funeral Dog  Я метни сега един поглед на клавиатурата и виж на какво разстояние са "f" и "d". >.< Да не сбърка човек... ^^  Ти какво общо имаш? Опитва се да ти намекне, че си зверски тъпа. За съжеление не го разбра, за това ще го кажа аз : ТЪПА СИ.
Благодаря ти, комплимента ще ти го върна. Не че те познавам, то си пролича от последното ти изречение - какво знаеш ти за мен и за нивото ми интелект? Защото аз, ако помня поне малко повече от три минути, нямам спомени да ти познавам, да се водили някакви интелектуални разговори и т.н... Тъй, че, ако обичаш, не говори, когато не си запознат със случая.  Това, че не съм си улучила копчето на клавиатурата не вярвам да ме прави тъпа...
___________________________________ стон, тон, ехо във салон, ако бях микрофон, щях да бъда он.
|
|
|
|
 |
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Май 2007 22:15
Прегледай си коментарите. Ако си на 12-14 ще ти го простя, ако не си много критичен случай. И знаеш ли защо не сме водели интелектуални разговори? Защото просто не можеш, darling. Пак казвам виж си коментарите, освен тъпизми и лигня подхождаща на 14 годишна асоциална аниме пикла, друго не виждам.
|
|
|
|
 |
jones
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Май 2007 22:17
off topic : Ниво на интелигентност, скъпа...
on topic: NeO_Zeaolot, кост Умчето е шест точки. Приятно изкарване на всички на бала и ... умната 
___________________________________ тук и тук not understanding solitude they will attempt to destroy anything that differs from their own not being able to create art they will not understand art they will consider their failure as creators only as a failure of the world
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Май 2007 22:21
Шшш, оставете я бре.
|
|
|
|
 |
slim_k
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Май 2007 01:49
25ти май - стойте далеч от Шератон или Син Сити ... Още не съм си купил обувки, нито съм мислил за кола ... Имам по малко от 2 седмици, сиурно ше се чудя кво да правя. Иначе имам тъмносин костюм и светлолилава риза - звучи тъпо но седи добре ... Даже май имам един шот, ше го кача като не ми се спи. Сигурен съм че ще се натряскам като копеле, може би и нещо повече от натряскване, и ще си изкарам добре.
Нещо обаче не ми е особено весело ...
Нека обаче шампанското да се лее за сички завършващи като мене ... Ша са напийм !
Много ме е яд че класа ми е адски несериозен и май никъде няма да ходим в провинцията или на море, обаче ... така се е получило.
___________________________________ http://wkoz.net - rap shit 24/7
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Май 2007 11:21
То дошло време за следващата генерация. Попееее, къде попе, похвали се и ти.
Костюмите бяха много мъка миналата година, влизаш в 10 различни магазина и намираш само 3 различни модела в 5 различни цвята. Андрюс, Теодор, ала-бала. Намирането на хубав костюм не беше проблем де, намирането на парите за хубав костюм беше мъката. Затова и доста хора видях с еднакви костюми, от моя випуск, от приятелите ми, разни други познати...
Иначе всеки може да отиде с лъскава количка с 200-30 коня, ама никой няма да дойде с градския, който иска да е уникален - да пробва.
И приятно изкарване!
|
|
|
|
 |
Sirius
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Май 2007 21:02
Деба, чак днес ми се освободи време да ходя да гледам костюми.
Минахме по Графа с една приятелка, до толкова известния Denyl... Ми не ме кефят, ебати, стоят циганско някакси. Другите магазини по Графа ми бяха ... твърде евтини, та да ги удостоя с присъствие ^^
Минахме после по Витошка иииии естествено аз се насочих към Bitsiani. Цените там си бяха вече сериозни. Разбира се, местните служители не спираха да ме уверяват, че костюмът ми е "превъзходен", но пък момичето с мен ме дръпна настрани и ми даде да разбера, че в бял костюм изглеждам като богат сводник. Междувременно онея се сетиха, че трябва да чистят магазина и учтиво ни помолиха да минем утре.
Тръгнахме към Пиротска, раят на "марковите дрехи от България и Турция". И там...
Видях страшен костюм. За жалост, онези правеха ревизия ( ревизия в 6 следобяд, кретени....) и не можах да го пробвам, но просто ме грабна. Девойката ахна и каза "Леле колко е аристократичен"... Като за мен ^^ Обувките си седяха отдолу, никак не бяха лоши, другиден минавам и взимам всичко
Мислех да си взимам Rolex, но се спрях на Breitling, въпросът е какъв точно модел да си избера.
Деба, видяло се е, че ще се прахосва цял ден покрай тоя бал ^^
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Май 2007 21:50
Sirius написа: Деба, видяло се е, че ще се прахосва цял ден покрай тоя бал ^^
Ахах, е само един ден пак добре ... аз 3 пъти вече ходя до София и още не съм приключил с всички покупки :р
|
|
|
|
 |
Wong Fei Hung
|
 |
Мнения: 210 Местоположение: ...in a galaxy far, far away...
В момента играе: Medal of Honor:Breakthrough, HoMM 3, Call of Duty 4 MW, Diablo II (The Fury Within mod)
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Май 2007 07:41
Поздравления за дрешките и транспорта, пожелания за много яки моменти и всичко най...
___________________________________ http://gmbd.eu/blog http://www.martialartsmoviesstation.blogspot.com
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Май 2007 13:49
Sirius написа: Деба, чак днес ми се освободи време да ходя да гледам костюми. Минахме по Графа с една приятелка, до толкова известния Denyl... Ми не ме кефят, ебати, стоят циганско някакси. Другите магазини по Графа ми бяха ... твърде евтини, та да ги удостоя с присъствие Минахме после по Витошка иииии естествено аз се насочих към Bitsiani.
Аз лично заложих на Денил миналата година, само 2 модела бяха наистина, добрия, единия беше просто създаден за мен. тая година не са докарали много нова стока между другото... скъпи са като за български, ама пък са добри, деа, двама приятели си зеха тая година, страшни парчета. Но е въпрос на вкус в крайна сметка.
Погледна ли в магазините на BOSS и Агресия? Миналата година бях харесал един Бос, но денила просто ми стоеше по-добре, бяха на еднаква цена. А моделите и марките в Агресията ми дойдоха малко нанагорно, ако си решил да пръскаш пари там ще откриеш най-доброто...
|
|
|
|
 |
-Stormrаge-
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Май 2007 16:02
Размазахме се копеуе...12Б №1...Сега се събудих нямам глас, главата ми е компот..НО ИСКАМ ОЩЕ ПО ДЯВОЛИТЕ...След ПЗ превзехме и ПЛД , макар че бяхме само 200 човека..Следва ТУРЦИЯ...
ЗА ВЪР ШИХ МЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ............Благодарим на ГЛОРИЯ за шоуто....
|
|
|
|
 |
Sirius
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Май 2007 17:37
На гости у родителите на баща ми... През ебати шибаните моменти трябваше да минавам днес, честно.
Иначе съм ебати сексито 
|
 |
долу_админа
|
 |
В момента играе: Игрътъ
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Май 2007 17:39
Да бе, чак HDR се получава като си наоколо 
|
|
|
|
 |
slim_k
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Май 2007 19:23
Аз съм мноо подобен на тебе Сириус , само ризата е друга ...
Аз пък отидох точно веднъж до Андрюса ... Уредиха ме бързо и си ми харесва комбинацията, лошото е че панталона все още ми е къс ( е кво не бате, аз съм 5 метра висок ) дори след удължаване и трябва да го нося съвсем леко смъкнат. То и принципно на висок и слаб човек костюм добре не седи, ама пак съм що годе доволен. И патъчки си зех днеска, мноо готени. Колата май ще е БеМеВе и тва уредено ...
Остана само да се напия
___________________________________ http://wkoz.net - rap shit 24/7
|
|
|
|
 |
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Май 2007 22:13
аз съм ебати пича!
|
|
|
|
 |
Till.Lindemann
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Май 2007 22:27
NexusPolaris написа: Omega-x написа: NexusPolaris написа: Lеader написа: NexusPolaris написа: Funeral Fog написа: Funeral Dog  Я метни сега един поглед на клавиатурата и виж на какво разстояние са "f" и "d". >.< Да не сбърка човек... ^^  Ти какво общо имаш? Опитва се да ти намекне, че си зверски тъпа. За съжеление не го разбра, за това ще го кажа аз : ТЪПА СИ. Благодаря ти, комплимента ще ти го върна. Не че те познавам, то си пролича от последното ти изречение - какво знаеш ти за мен и за нивото ми интелект? Защото аз, ако помня поне малко повече от три минути, нямам спомени да ти познавам, да се водили някакви интелектуални разговори и т.н... Тъй, че, ако обичаш, не говори, когато не си запознат със случая.  Това, че не съм си улучила копчето на клавиатурата не вярвам да ме прави тъпа...
Ти си Ф?
|
|
|
|
 |
IceQueen
|
 |
Мнения: 1353 Местоположение: Някъде там в неизследваните райони!!!
В момента играе: Knight online
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Май 2007 16:32
Funeral Fog написа: ... аз 3 пъти вече ходя до София и още не съм приключил с всички покупки :р
Ади идвай и 5-ти и да те виждаме с костюм и тебе, къв пингвин ще се извъдиш 
___________________________________ Крещя, следователно съществувам!
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|