Автор |
Съобщение |
Wicked Spirit
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Апр 2007 01:52
Disturbеd написа: WolfMan написа: Момичето си е много готино, то верно има някоя друга снимка дето е излязла тъпо, ама в повечето моменти си е Медец  Абе физиономията верно е малко конска, ама тялото на момичето си е съвсем наред. Иначе и на мен не ми харесва... Обаче няма да тръгна да обяснявам, че е дебела. Гроздето е кисело?
~ekidjioooo...
___________________________________ NOT THERE JOHNNY, NOT THERE!
|
|
|
|
 |
Rico
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Апр 2007 01:58
Въпрос на вкус, за мен това е страхотна мацка за други не....

___________________________________ Though they sink through the sea they shall rise again; Though lovers be lost love shall not; And death shall have no dominion.
|
|
|
|
 |
Edwin Odesseiron
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Апр 2007 02:13
Не е зле момата
Обаче нещо в нея ме дразни... ама проклет да съм ако мога да кажа какво точно 
___________________________________ I'm busy, okay? I'm busy!
|
|
|
|
 |
NoName
|
 |
В момента играе: Белот ...
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Апр 2007 13:20
Много е зле даже ... 
___________________________________ Only god can judge me , is that right ? Only god can judge me now . Only god baby , nobody else , nobody else .
|
|
|
|
 |
thegreenkrs
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Апр 2007 14:08
NoName написа: Оооооо ... направо ще й изпия сока .... Ще я лижa oт големият пръст на кръка, до последният косъм на главата ... хахаха 
Единственото смислено нещо в темата, казано от човек, който разбира от жени  К'ви са тия претенций ве пубертети, те тая мацка ше те направи на 2 стотинки, АКО ... те т'ва се кефим у Фърджи, нек'ва много бойна и в същото време си има цици (две) и пудка ... що ли бих й изсмукал соковете 
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Апр 2007 14:54
Не мога да разбера защо сте се разделили на два лагера и се дръвчите като кучета за кокал. Едните казват, че Фърги е готина, другите, че е голямо дърво. Е, аз да попитам нещо. Толкова ли нямате акъл в главите си, за да разберете, че дори и цял реферат на тема "Фърги е готина или не" да изготвите, другия лагер ще пак си мисли своето?
Тази тема трябваше да потъне още след първия пост, но поради коравоглавието и упоритостта ни още седи на първата страница. После, форума миришел на нуубщина. Ми как няма да мирише...
___________________________________ 私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
|
|
|
|
 |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Апр 2007 14:56
TheGreenKRS написа: ...пудка...
А? 
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
 |
wannabe
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Апр 2007 15:14
†Soul Hunter† написа: Не мога да разбера защо сте се разделили на два лагера и се дръвчите като кучета за кокал. Едните казват, че Фърги е готина, другите, че е голямо дърво. Е, аз да попитам нещо. Толкова ли нямате акъл в главите си, за да разберете, че дори и цял реферат на тема "Фърги е готина или не" да изготвите, другия лагер ще пак си мисли своето?
Тази тема трябваше да потъне още след първия пост, но поради коравоглавието и упоритостта ни още седи на първата страница. После, форума миришел на нуубщина. Ми как няма да мирише... Еми то за форум брато за да се коментира дадена тема.Именно споровете са интересното.Ако всички бяха на едно мнение щеше да е доста скучно не мислиш ли? 
|
|
|
|
 |
®SnOoPy™
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Апр 2007 16:04
Tsim написа: Лижете значи... а гълтате ли?
хахахахахахаххахахахахахаххахха ааа не ебати пича гхахаххахахахаха 
___________________________________ Finally Juny ends...
По добре с искреност да си спечелиш стотина врагове,отколкото с лицемерие десетина приятели!
|
|
|
|
 |
®SnOoPy™
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Апр 2007 16:17
По добре с искреност да си спечелиш стотина врагове,отколкото с лицемерие десетина приятели!
|
|
|
|
 |
DeViL
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Апр 2007 16:47
Да бе знам коя те кефи най-много и в много други теми си го казвал/а това  и особено като го повториш по 2-3 пъти и напрао банално стаа 
___________________________________ Пука ми, че ми дреме
|
|
|
|
 |
®SnOoPy™
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Апр 2007 16:55
_-DeViL-_ написа: Да бе знам коя те кефи най-много и в много други теми си го казвал/а това  и особено като го повториш по 2-3 пъти и напрао банално стаа 
ейййй и къде толко пъти съм го казвал тва? само на 1 място ама нищо нема значение ти си знаеш/// и не разбрали-МОМЧЕ СЪМ не момиче...
ПП: пък и тая тема си е точно за даване на такова мнение  тъй,че 
|
|
|
|
 |
Nocturne
|
Curse of the Sands |
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Апр 2007 17:02
Johnny Rico написа: Въпрос на вкус, за мен това е страхотна мацка за други не....  
WTF is THAT !?
=
Лол яко грозна съборетина. Поне да е ниска като прави свирки да си слагам чашата с кафето на главата и Лол.
Опазил Господ. 
|
|
|
|
 |
DeViL
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Апр 2007 17:03
абе дали си момче или момиче може се спори дълго време....
___________________________________ Пука ми, че ми дреме
|
|
|
|
 |
®SnOoPy™
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Апр 2007 17:11
_-DeViL-_ написа: абе дали си момче или момиче може се спори дълго време....
Еми спори си  едни напушени братя са казали "Peace" a един селянин е казал "чао,довиждане,лека нощ,приятни сънища,мерси"  .... 
|
|
|
|
 |
Disturbеd7470
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Апр 2007 20:01
Immaterium написа: Johnny Rico написа: Въпрос на вкус, за мен това е страхотна мацка за други не....   WTF is THAT !? =  Лол яко грозна съборетина. Поне да е ниска като прави свирки да си слагам чашата с кафето на главата и Лол. Опазил Господ. 
На мен пък ми харесва. Ама на теб, Сорео, разбира ти тикварта, така че тихо. BITHES SUCK !!!!
___________________________________ The passions that drive us should be the ones we respect and admire. To feel contempt for one's own motivations is a vulgar thing.
|
|
|
|
 |
Rico
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Апр 2007 20:17
Та както казах въпрос на вкус, за мен мадамата която пуснах е паднал ангел за други не... Иначе Fergie не ме кефи особено.
___________________________________ Though they sink through the sea they shall rise again; Though lovers be lost love shall not; And death shall have no dominion.
|
|
|
|
 |
Nocturne
|
Curse of the Sands |
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Апр 2007 20:20
Паднал да 2-ро мнение няма.
П.С- Дист ти гледай да не поемеш подпухналият хуй на Сорео.
|
|
|
|
 |
Disturbеd7470
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Апр 2007 20:24
Immaterium написа: Паднал да 2-ро мнение няма.
П.С- Дист ти гледай да не поемеш подпухналият хуй на Сорео.
На Сорое да му серем на лицето, защото, както казах, BITCHES SUCK !!!
___________________________________ The passions that drive us should be the ones we respect and admire. To feel contempt for one's own motivations is a vulgar thing.
|
|
|
|
 |
Nocturne
|
Curse of the Sands |
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Апр 2007 20:34
Disturbеd написа: Immaterium написа: Паднал да 2-ро мнение няма.
П.С- Дист ти гледай да не поемеш подпухналият хуй на Сорео. На Сорое да му серем на лицето, защото, както казах, BITCHES SUCK !!!
Сери , сери да те спира някой. Rofl.
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|