Автор |
Съобщение |
martinkfreеman
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Апр 2007 21:46
Fgsfds написа: dumbest.reply.ever.
Thyrfing, Kalmah, Finntroll, Helheim, Doomsword, Trollfest, Aura Noir, Ringnevond.
ЕЙ ЗАТАПИ МЕ С 10 БАНДИ!!! ТРЕБЕ ТЕ ПОКАНИМЕ У СЕКТАТА, СЛУШАШ ПОВЕЧЕ ОТ ВСИЧКИТЕ НАС ВЗЕТИ ЗАЕДНО!!!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Апр 2007 21:47
|
|
|
|
|
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
|
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Апр 2007 21:49
К'фо ма ибе к'о е метал? Нъл' си имам новио албум на NIИ?
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
|
12dasd
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Апр 2007 21:49
___________________________________ Или имаш, или немаш.
|
|
|
|
|
долу_админа
|
|
В момента играе: Игрътъ
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Апр 2007 21:59
^ахахахаха
Грим Рипъра знае що говори!
|
|
|
|
|
Firzen
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Апр 2007 22:02
Nattestid написа: Абе на емотата не им трябва да знаят групи бе, дай им на тях мома, дето да им "разбие" сърцето и гледай как из "средите" ще се носи слуха за поредния със срязани вени...
100%
___________________________________ Come, my raven, it could be a lark.
|
|
|
|
|
Rico
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Апр 2007 22:06
I hate emos...
___________________________________ Though they sink through the sea they shall rise again; Though lovers be lost love shall not; And death shall have no dominion.
|
|
|
|
|
Firzen
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Апр 2007 22:11
Johnny Rico написа: I hate emos...
Мерси, че сподели?
Разбира се, всички мразят модното течение, което е толкова "fake" и пълно с неталнантливи групета, и със сигурност няма нищо общо с "наш'та" (в случая - "ваш'та") си trve и pvre субкултура.
Мъъхъмм.
|
|
|
|
|
Rico
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Апр 2007 22:15
Тва го написах просто за да видя кво ще напишеш обратно Не мразя емотата, само ме дразни отношението им към живота (поне от тези които съм срещал и виждал). Иначе ти си пич ако изключим факта че си емо
Бъзикам се пич си брат.
___________________________________ Though they sink through the sea they shall rise again; Though lovers be lost love shall not; And death shall have no dominion.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Апр 2007 22:24
martinkfreеman написа: Fgsfds написа: dumbest.reply.ever.
Thyrfing, Kalmah, Finntroll, Helheim, Doomsword, Trollfest, Aura Noir, Ringnevond. ЕЙ ЗАТАПИ МЕ С 10 БАНДИ!!! ТРЕБЕ ТЕ ПОКАНИМЕ У СЕКТАТА, СЛУШАШ ПОВЕЧЕ ОТ ВСИЧКИТЕ НАС ВЗЕТИ ЗАЕДНО!!!
I HAVE CAPS LOCK BUTTON ALSO!
Кво искаш? Всички банди който знам ли да изброя?
|
|
|
|
|
Firzen
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Апр 2007 22:24
Johnny Rico написа: Тва го написах просто за да видя кво ще напишеш обратно Не мразя емотата, само ме дразни отношението им към живота (поне от тези които съм срещал и виждал). Иначе ти си пич ако изключим факта че си емо Бъзикам се пич си брат.
Не си срещал правилните! (Или си - мен?)
Отдавна те знам във форума и знам, че си точен човек. Усетих, че е бъзик-провокация.
Сериозно погледнато, и емото си е жанр като жанр - има ги и отличните групи, има ги и средните, има я и шлаката. Просто факта, че е "на гребена на вълната" на корпоративната машина, която скача от жанр на жанр, изрива всичките групи най-отгоре на явен показ, без да подбира. Ще отмине, както винаги. Ще останат само стойностните.
Не съм сигурен, че "емото"е повод за отношение към живота - т.е. от жанр в музиката се е изродило и в нарицателно за "някакъв" лайфстайл, който обаче е толкоз широкообхватен, колкото и музика, с която е обвързан - и страничния поглед започва да робува на клишета.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Апр 2007 22:26
Fgsfds написа: martinkfreеman написа: Fgsfds написа: dumbest.reply.ever.
Thyrfing, Kalmah, Finntroll, Helheim, Doomsword, Trollfest, Aura Noir, Ringnevond. ЕЙ ЗАТАПИ МЕ С 10 БАНДИ!!! ТРЕБЕ ТЕ ПОКАНИМЕ У СЕКТАТА, СЛУШАШ ПОВЕЧЕ ОТ ВСИЧКИТЕ НАС ВЗЕТИ ЗАЕДНО!!! I HAVE CAPS LOCK BUTTON ALSO! Кво искаш? Всички банди който знам ли да изброя?
Да.
|
|
|
|
|
Kompoth
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Апр 2007 22:31
Говоря за извратеното, явно отново, отношение на разни дечурлига към "емо"-то... Не ми требе да се занимавам с тая музика, но децата обичат да се правят на яко умни и да се свиват в ъгъла, като първите сдуханяци и да не споделят никому за неволите си, като по тоя начин доказват примерно колко са силни. И да намират "смисъл" в това да стоят напълно беззащитни и да ги тормози всичко, което им се случва до край... тъпо е. А се взимат на сериозно.
Нека не обиждам твоето течение, щото явно се чувстваш, а и си част от него. Съдя дечицата, дето се държат по гореописания начин... Самия им манталитет. То това е и най-важното, какъв манталитет имаш, пък това ква музика слушаш или към кое "течение" приспадаш, няма никво значение... Навсякъде има тъпанари.
П.П.
Fgsfds написа: Кво искаш? Всички банди който знам ли да изброя?
Не знам дали той го иска, обаче усещам огроооомното ти желание сам да го направиш.
|
|
|
|
|
Rico
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Апр 2007 22:32
Firzen написа: Johnny Rico написа: Тва го написах просто за да видя кво ще напишеш обратно Не мразя емотата, само ме дразни отношението им към живота (поне от тези които съм срещал и виждал). Иначе ти си пич ако изключим факта че си емо Бъзикам се пич си брат. Не си срещал правилните! (Или си - мен?) Отдавна те знам във форума и знам, че си точен човек. Усетих, че е бъзик-провокация. Сериозно погледнато, и емото си е жанр като жанр - има ги и отличните групи, има ги и средните, има я и шлаката. Просто факта, че е "на гребена на вълната" на корпоративната машина, която скача от жанр на жанр, изрива всичките групи най-отгоре на явен показ, без да подбира. Ще отмине, както винаги. Ще останат само стойностните. Не съм сигурен, че "емото"е повод за отношение към живота - т.е. от жанр в музиката се е изродило и в нарицателно за "някакъв" лайфстайл, който обаче е толкоз широкообхватен, колкото и музика, с която е обвързан - и страничния поглед започва да робува на клишета.
За сичко горе си прав си брат, а за отношението към живота - сички емота дето съм срещал поставят депресията и самоуубийството в култ, та се чудя защо живеят тогава...да си резнат вените и да се приключи. Ама тва и си е редукционизъм и генерализация от моя страна тъй че....
Cheer up Emo Kid Поздрав с Panic at the Disco - Time to Dance (не знам те добра емо група ли се водят.)
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Апр 2007 23:11
Fgsfds - ама ти така и не разбра, защо ти се смяха хората...
Пише се МетЪл, а не МетАл.
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
usa
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Апр 2007 23:20
Гипо е прав.
Метъл Ист Креиг.
хахаха
|
|
|
|
|
I_Hate_Noise
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Апр 2007 01:05
Ще му отговоря на въпроса... метъл е нещо, което се консумира с много бира и куфеене !
___________________________________ Ваш путь - золото, наш путь - солнце.
ANTI ANTIFA
|
|
|
|
|
долу_админа
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Апр 2007 02:36
|
|
|
|
|
martinkfreеman
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Апр 2007 08:17
Аз слушам трю норск бляк метал бандите Children Of Bodom, Cradle Of Filth и Dimmu Borgir!!1111!111!1 Вижте ме! И ми кажете защо метала се комерсиализира?
|
|
|
|
|
долу_админа
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Апр 2007 09:22
Щото требват и ени пари, шефе.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|