Автор |
Съобщение |
DennisEverything?
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Фев 2007 17:06
ReCoNNeCt написа: GrubbyHouseDude™ написа: Disturbеd написа: OnePageLife написа: ReCoNNeCt написа: аз съм оня дето съм до стената изправен , виокия и с очилата дет съм се облегнал на стената стадо малки фешънчета.... priceless! Скачайте с кубинките по труповете им! Уууу,да...А тоя Реконект се едно са му газили с бутонки по лицето.Не ви ли е срам да показвате,че сте гейове!?! виш са ве , ти си дебела торба с лайна , ти момиче през живото виждал ли си ве , педал
оМГ
Пристъп на малоумие...Аз момичета съм виждал бол,ти не се притеснявай,не на моята снимка е пълно с педали с разкопчани ризки и прилепнали блузки.
Педала се вижда от снимката кой е.
П.П.И кво ше ми говориш за яки мацки,бе?!?!Е,да за тебе ония педали на снимката сигурно са яки.Умри,бе!Ти си лишен от всякакъв умствен багаж и щом някакви мом(и)чета се движат с тебе,толкова и на тях им е акъла!
Поздрав: Village People-YMCA
___________________________________ | | |
|
|
|
|
|
Gastly
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Фев 2007 17:17
Тая тема трябва да остане за поколенията...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Фев 2007 17:18
|
|
|
|
|
botlik3
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Фев 2007 17:25
ReCoNNeCt написа: GrubbyHouseDude™ написа: ReCoNNeCt написа: GrubbyHouseDude™ написа: Disturbеd написа: OnePageLife написа: ReCoNNeCt написа: аз съм оня дето съм до стената изправен , виокия и с очилата дет съм се облегнал на стената стадо малки фешънчета.... priceless! Скачайте с кубинките по труповете им! Уууу,да...А тоя Реконект се едно са му газили с бутонки по лицето.Не ви ли е срам да показвате,че сте гейове!?! виш са ве , ти си дебела торба с лайна , ти момиче през живото виждал ли си ве , педал оМГ Пристъп на малоумие...Аз момичета съм виждал бол,ти не се притеснявай,не на моята снимка е пълно с педали с разкопчани ризки и прилепнали блузки. Педала се вижда от снимката кой е. П.П.И кво ше ми говориш за яки мацки,бе?!?!Е,да за тебе ония педали на снимката сигурно са яки.Умри,бе!Ти си лишен от всякакъв умствен багаж и щом някакви мом(и)чета се движат с тебе,толкова и на тях им е акъла! Поздрав: Village People-YMCAабе виж са ве на 14 си а си някъф урод такъв , на много отворен ли ми се правиш , аре да си разрешим проблема по мъжки щом много ми се отвяряш , педал такъв , както казах , ти си една торба с лайна
Пич, грозен си. Приеми го и престани да се излагаш
___________________________________ И аз вече не знам защо още влизам в този форум...
|
|
|
|
|
DennisEverything?
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Фев 2007 17:33
ReCoNNeCt написа: GrubbyHouseDude™ написа: ReCoNNeCt написа: GrubbyHouseDude™ написа: Disturbеd написа: OnePageLife написа: ReCoNNeCt написа: аз съм оня дето съм до стената изправен , виокия и с очилата дет съм се облегнал на стената стадо малки фешънчета.... priceless! Скачайте с кубинките по труповете им! Уууу,да...А тоя Реконект се едно са му газили с бутонки по лицето.Не ви ли е срам да показвате,че сте гейове!?! виш са ве , ти си дебела торба с лайна , ти момиче през живото виждал ли си ве , педал оМГ Пристъп на малоумие...Аз момичета съм виждал бол,ти не се притеснявай,не на моята снимка е пълно с педали с разкопчани ризки и прилепнали блузки. Педала се вижда от снимката кой е. П.П.И кво ше ми говориш за яки мацки,бе?!?!Е,да за тебе ония педали на снимката сигурно са яки.Умри,бе!Ти си лишен от всякакъв умствен багаж и щом някакви мом(и)чета се движат с тебе,толкова и на тях им е акъла! Поздрав: Village People-YMCAабе виж са ве на 14 си а си някъф урод такъв , на много отворен ли ми се правиш , аре да си разрешим проблема по мъжки щом много ми се отвяряш , педал такъв , както казах , ти си една торба с лайна
Ето ще ти го кажа в прав текст:
Да,на 14 съм,по-готин съм от тебе,по-умен съм....А и да искаш да се разберем по мъжки-добре,ама вие хомотата сигурно искате некъф дуел от тип "Кой ще си набута повече чернобилски моркови в гъза?!?!".Ама аз не ги играя тия.
Аре престани,смешен и грозен си,трябва а го разбереш.
Оххх,неискам да се правя на олигофрен и да се приравнявам на твоето ниво,но ако искаш наистина да си разрешим проблемите-добре.Ако си от София кажи ми къде и с удоволствие бих ти пръснал празната кратуна с едно паве.
Пак казвам-приличаш на некъв дето са му скачали с бутонки по лицето.
|
|
|
|
|
AcTivE
|
The King of Kings |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Фев 2007 17:40
I'm so excited !1
|
|
|
Дади
|
|
В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Фев 2007 17:48
___________________________________ "Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
|
|
|
|
|
Kompoth
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Фев 2007 17:49
АХХАХХАХААХАХААХХАХХАХААХАХААХХАХХАХААХАХААХХАХХАХААХАХААХХАХХАХААХАХААХ
АХХАХХАХААХАХААХХАХХАХААХАХААХХАХХАХААХАХААХХАХХАХААХАХААХХАХХАХААХАХА
АХХАХХАХААХАХААХХАХХАХААХАХААХХАХХАХААХАХААХХАХХАХААХАХААХХАХХАХААХАХААХХА
АХХАХХАХААХАХАААХХАХХАХААХАХААХХАХХАХААХАХААХХАХХАХААХАХААХХАХХАХААХАХААХХАХХАХААААХАХА
АХХАХХАХААХАХААХХАХХАХААХААХХАХХАХААХАХААХХАХХАХААХАХААХХАХХАХААХАХААХХАХХАХААХАХААХХАХ
АХХАХХАХААХАХААХХАХХАХААХАХААХХАХХАХААХАХААХХАХХАХААХАХААХХАХХАХААХАХААХХАХХАХААХАХА
АХХАХХАХААХАХАААХХАХХАХААХАХААХХАХХАХААХАХААХХАХХАХААХАХААХХАХХАХААХАХААХХАХХАХААХАХА
АХХАХХАХААХАХААХХАХХАХААХААХХАХХАХААХАХААХХАХХАХААХАХААХХАХХАХААХАХААХХАХХАХААХАХА
АХХАХХАХААХАХААХХАХХАХААХАХХАХХАХААХАХААХХАХХАХААХАХААХХАХХАХААХАХААХХАХХАХААХАХААХХАХ
Вие сте тотални малоумници. ТОТАЛНИ. ТОТАЛНИ. ТОТАЛНИ.
ТОТАЛНИ.
Трябва да се направи една емотикона, на която човечето умира от смях.
|
|
|
|
|
Tmac
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Фев 2007 17:50
Nocturno написа: Вие сте тотални малоумници. ТОТАЛНИ. ТОТАЛНИ. ТОТАЛНИ. ТОТАЛНИ.
Не мога да оспоря това твърдение
___________________________________ Go hard or go home.
|
|
|
|
|
DennisEverything?
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Фев 2007 17:53
ReCoNNeCt написа: GrubbyHouseDude™ написа: ReCoNNeCt написа: GrubbyHouseDude™ написа: ReCoNNeCt написа: GrubbyHouseDude™ написа: Disturbеd написа: OnePageLife написа: ReCoNNeCt написа: аз съм оня дето съм до стената изправен , виокия и с очилата дет съм се облегнал на стената стадо малки фешънчета.... priceless! Скачайте с кубинките по труповете им! Уууу,да...А тоя Реконект се едно са му газили с бутонки по лицето.Не ви ли е срам да показвате,че сте гейове!?! виш са ве , ти си дебела торба с лайна , ти момиче през живото виждал ли си ве , педал оМГ Пристъп на малоумие...Аз момичета съм виждал бол,ти не се притеснявай,не на моята снимка е пълно с педали с разкопчани ризки и прилепнали блузки. Педала се вижда от снимката кой е. П.П.И кво ше ми говориш за яки мацки,бе?!?!Е,да за тебе ония педали на снимката сигурно са яки.Умри,бе!Ти си лишен от всякакъв умствен багаж и щом някакви мом(и)чета се движат с тебе,толкова и на тях им е акъла! Поздрав: Village People-YMCAабе виж са ве на 14 си а си някъф урод такъв , на много отворен ли ми се правиш , аре да си разрешим проблема по мъжки щом много ми се отвяряш , педал такъв , както казах , ти си една торба с лайна Ето ще ти го кажа в прав текст: Да,на 14 съм,по-готин съм от тебе,по-умен съм....А и да искаш да се разберем по мъжки-добре,ама вие хомотата сигурно искате некъф дуел от тип "Кой ще си набута повече чернобилски моркови в гъза?!?!".Ама аз не ги играя тия. Аре престани,смешен и грозен си,трябва а го разбереш. Оххх,неискам да се правя на олигофрен и да се приравнявам на твоето ниво,но ако искаш наистина да си разрешим проблемите-добре.Ако си от София кажи ми къде и с удоволствие бих ти пръснал празната кратуна с едно паве. Пак казвам-приличаш на некъв дето са му скачали с бутонки по лицето. хем си тъп , хем си грозен , ти си пълна курва , на бас че не си по висок от 1 и 50 балъко , къде учиш ? щото ми се правиш и на умен , ц ц ц , както казвам за 3ти път , ти мязаш повече на торба с лайна , от колкото на човек , питай някой дали ще ти каже че си красив п.п пролетната ваканция съм във софия , само кажи кога тогава и къде
Така-висок съм 1 и 80.Колкото и да съм грозен-пак съм по-хубав от теб.Уча в 2ро СОУ,айде кажи на някой познат да дойде да ме набие.Като гледам за мен нищо никой не е казал,а за теб всички се изредиха като казаха,че си грозен и педал.
Така,ела пролетната ваканция,ела...
П.П.престани с тая торба с лайна.Ако си мисли,че съм такова,май нещо си ме объркал с майка ти.
Админе,айде върши си работата,ако обичаш.Трябва да локнеш темата.
|
|
|
|
|
Loopmaster
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Фев 2007 17:53
А е не ви ли писна е шмиргели? Стига сте пискали!
Или се покажете или спрете да ревете
___________________________________ Don't be a prisoner of your own style!
Цитат: Бла Бла Бла! В този прекрасен форум няма девствени! Евала на всички, защото знам, че всеки си има приятелка... поне в .jpg формат
|
|
|
|
|
DennisEverything?
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Фев 2007 18:00
Сравнете педалите от снимката
с тия педали от тука: http://anothergaymovie.com/
Е не са ли еднакви?
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Фев 2007 18:05
Добре бе, мама му деба, пратете си по едно писмо с антракс .
|
|
|
|
|
долу_админа
|
|
В момента играе: Игрътъ
|
|
В общи линии всички, докарали темата дотук, са еднакви.
идит: АХАХАХАХАХ Чефче!
Anthrax - Caught In a Mosh
|
|
|
|
|
Loopmaster
|
|
|
|
GrubbyHouseDude™ написа: Сравнете педалите от снимката с тия педали от тука: http://anothergaymovie.com/Е не са ли еднакви?
Вторите са по-яки Тея от първата снимка и за гейове не стават Особено тоя в ляво си е направо левак
___________________________________ Don't be a prisoner of your own style!
Цитат: Бла Бла Бла! В този прекрасен форум няма девствени! Евала на всички, защото знам, че всеки си има приятелка... поне в .jpg формат
|
|
|
|
|
Алминатора
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Фев 2007 18:06
Тази тема е същински бисер!8 страници и всичко офтопик!
Only in PC Mania forum.
|
|
botlik3
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Фев 2007 18:57
GrubbyHouseDude™ написа: Сравнете педалите от снимката с тия педали от тука: http://anothergaymovie.com/Е не са ли еднакви?
На мен най-много ми допадат двамата отляво(каква ирония нали ). Онзи с разкопчаната ризка под която няма нищо и гъзето с женските очила(ReCoNNeCt).
А, и още нещо - ReCoNNeCt, изправи си врата бе момче. Сгънал си се все едно някой работи над ануса ти.
___________________________________ И аз вече не знам защо още влизам в този форум...
|
|
|
|
|
Романс
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Фев 2007 19:00
Цитат: Сгънал си се все едно някой работи над ануса ти
xaxaaaxaxaaxa
___________________________________ .
|
|
|
|
|
Accidental Protege
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Фев 2007 19:08
Nocturno написа: Трябва да се направи една емотикона, на която човечето умира от смях.
Krieg.
|
|
|
|
|
Kompoth
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Фев 2007 19:13
Die Kampfkraft написа: Nocturno написа: Трябва да се направи една емотикона, на която човечето умира от смях. Krieg.
!!!
Heils.
Taake - Hennes Kalde Skamlepper.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|