Автор |
Съобщение |
Elizabeth
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Фев 2007 12:25
ReCoNNeCt написа: xide написа: Disturbеd написа: Алминатора написа: ReCoNNeCt написа: Охооо сбирка на селски ергени и грозни моми Photoshoped... Е, ако е фотошопт, поне да беше намерил някои по-хубавички. Видят хората някое момиче с по-къса пола и потник и хич не ти гледат, че в лицето е като ритната от кон. Само къси поли им дай ;Ь Сигурно и аз ако сложа една и мен ще заглеждат :Ь много ми се отваряш , а , аре дай да та видим бълъци , само кометирате другите , ама ако си покажете снимки м ние тука ще измрем , кой знае кви изроди сте , ти и още един двама
Всъщност ти гледат сеира. Ти по-добре да смениш лафа вече, този го слушам от 6 страници насам.
|
|
|
|
|
Audiofly
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Фев 2007 12:27
ReCoNNeCt написа: xide написа: Disturbеd написа: Алминатора написа: ReCoNNeCt написа: Охооо сбирка на селски ергени и грозни моми Photoshoped... Е, ако е фотошопт, поне да беше намерил някои по-хубавички. Видят хората някое момиче с по-къса пола и потник и хич не ти гледат, че в лицето е като ритната от кон. Само къси поли им дай ;Ь Сигурно и аз ако сложа една и мен ще заглеждат :Ь много ми се отваряш , а , аре дай да та видим бълъци , само кометирате другите , ама ако си покажете снимки м ние тука ще измрем , кой знае кви изроди сте , ти и още един двама
Мани, не съм достатъчно готин да се снимам и да се показавам по форумите :/
Пък и къде ще намеря някоя толкова готина мацка, която да иска да се снима с мен...
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Фев 2007 12:29
xide написа: Мани, не съм достатъчно готин да се снимам и да се показавам по форумите :/ Пък и къде ще намеря някоя толкова готина мацка, която да иска да се снима с мен...
в цура има яко мацки, провери там
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Фев 2007 12:36
ReCoNNeCt написа: assd2 написа: xide написа: Мани, не съм достатъчно готин да се снимам и да се показавам по форумите :/ Пък и къде ще намеря някоя толкова готина мацка, която да иска да се снима с мен... в цура има яко мацки, провери там изкам да се извиня , на всички , всъщмост всички тези снимки са правени с фотошоп , аз не съм даже тва , аз съм един такъф нисък , с очила кат на хари потар и само да ма видят ,женуте бягат.... п.п ПЕДАЛИ , абе вие не сте ли виждли момиче с момче , , това доказва какви сте педали , комплексарчета грозни , аз поне съм с момичета , вие най-много да ва е прегръщала МАМА , изяще се от яд НА
добре щом казваш, вервам ти
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Фев 2007 12:37
ReCoNNeCt написа: assd2 написа: ReCoNNeCt написа: assd2 написа: xide написа: Мани, не съм достатъчно готин да се снимам и да се показавам по форумите :/ Пък и къде ще намеря някоя толкова готина мацка, която да иска да се снима с мен... в цура има яко мацки, провери там изкам да се извиня , на всички , всъщмост всички тези снимки са правени с фотошоп , аз не съм даже тва , аз съм един такъф нисък , с очила кат на хари потар и само да ма видят ,женуте бягат.... п.п ПЕДАЛИ , абе вие не сте ли виждли момиче с момче , , това доказва какви сте педали , комплексарчета грозни , аз поне съм с момичета , вие най-много да ва е прегръщала МАМА , изяще се от яд НА добре щом казваш, вервам ти не говоря на тебе , но щом казваш...
ама гледам че ме цитираш, па де да знам да не съм медиум
|
|
|
|
|
SweetDream
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Фев 2007 12:38
ReCoNNeCt,пич защо им се връзваш?Нали ти си знаеш как стоят нещата.Остави хората да си живеят живота.
___________________________________ Там където взорът не стига, фантазията танцува.
|
|
|
|
|
Дади
|
|
В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Фев 2007 12:39
ReCoNNeCt написа: assd2 написа: xide написа: Мани, не съм достатъчно готин да се снимам и да се показавам по форумите :/ Пък и къде ще намеря някоя толкова готина мацка, която да иска да се снима с мен... в цура има яко мацки, провери там изкам да се извиня , на всички , всъщмост всички тези снимки са правени с фотошоп , аз не съм даже тва , аз съм един такъф нисък , с очила кат на хари потар и само да ма видят ,женуте бягат.... п.п ПЕДАЛИ , абе вие не сте ли виждли момиче с момче , , това доказва какви сте педали , комплексарчета грозни , аз поне съм с момичета , вие най-много да ва е прегръщала МАМА , изяще се от яд НА
Oh noes, we iz pwnt
Момчето ми, get laid и къш от тук (или оттук? Дееба, българския език е крайно сложно нещо . . .)
___________________________________ "Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
|
|
|
|
|
Audiofly
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Фев 2007 12:39
Мани ти, аз тука си блъскам галвата в стената от яд, че не съм толкова готин и не съм прегърнал толкова яко момиче :/
едит:
Ми, остави външния вид, ти и с умствен багаж не можеш да се похвалиш...
|
|
|
sergeantrh0
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Фев 2007 12:50
ReCoNNeCt написа: M174K4 написа: Само аз ли не съм го написал? Рекънект ,грозен си. И си леко дебел. аре дай да та видим ве... педал
http://img159.imagevenue.com/aAfkjfp01f ... 2_71lo.jpg
Доволен? А ,педал?
|
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Фев 2007 12:51
M174K4 написа: ReCoNNeCt написа: M174K4 написа: Само аз ли не съм го написал? Рекънект ,грозен си. И си леко дебел. аре дай да та видим ве... педал http://img159.imagevenue.com/aAfkjfp01f ... 2_71lo.jpgДоволен? А ,педал? The page cannot be found
|
|
|
|
|
sergeantrh0
|
|
|
|
|
|
|
|
Till.Lindemann
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Фев 2007 13:12
Ъ, пич, това над устата ти какво е бе?Нос? Бъзик бе Сега към автора на темата-ако не си аксес, няма да те бием.Да приемем, че не си, макар, че не ми се вярва.Ама ако си, мнения от типа ,,мислех те за пич`` не отиват.Както и да е.Искам да ме запознаеш с тая мадама.Ся абе не си много дебел, даже хич, ама меко казано не си симпатичен.Може би искате да видите моя снимка?Ами по-късно може би
|
|
|
|
|
Pеnnywise9198
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Фев 2007 13:17
Yo nigga'.You are a real P.I.M.P man...
___________________________________ Тук долу всички се реем....
Fear of the dark,fear of the dark I have constant fear that something's always near Fear of the dark,fear of the dark I have a phobia that someone's always there
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Фев 2007 13:18
леко да се неизбиете тука за некви сники,
аз ще помисля дали да пусна снимка щото съм известен гаден спамер в доста форуми и ще се разконспирирам
|
|
|
|
|
Till.Lindemann
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Фев 2007 13:20
LACRIMOSA написа: ReCoNNeCt,пич защо им се връзваш?Нали ти си знаеш как стоят нещата.Остави хората да си живеят живота.
КОЙ ГО КАЗВА ПС.омега, абе ти не беше ли женско бе
|
|
|
|
|
N2O
|
|
В момента играе: С пишката си и белот.
|
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Фев 2007 13:21
Klayton написа: Тт... 8 страници простотии се изписаха..
хаха може и повече
|
|
|
|
|
sergeantrh0
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Фев 2007 14:22
Till Lindemann написа: Ъ, пич, това над устата ти какво е бе?Нос? Бъзик бе
Да ,огромен е нали. Много му се кефя.
|
|
|
|
Till.Lindemann
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Фев 2007 15:27
ReCoNNeCt написа: Till Lindemann написа: Ъ, пич, това над устата ти какво е бе?Нос? Бъзик бе Сега към автора на темата-ако не си аксес, няма да те бием.Да приемем, че не си, макар, че не ми се вярва.Ама ако си, мнения от типа ,,мислех те за пич`` не отиват.Както и да е.Искам да ме запознаеш с тая мадама.Ся абе не си много дебел, даже хич, ама меко казано не си симпатичен.Може би искате да видите моя снимка?Ами по-късно може би не , наизтина , мислех че с теб сме в добри съфорумски , взаимоотношения , но щом не съм ти симпатичен , кво да та направя п.п мога ти дам още по -яка мацка , но ще изляза , че съм го направил с фотошоп или пък че съм се правил на важен , бали го не ми се занимава със хейтъри , които даже не ме познават п.п.п съгласен съм ИЗЦЯЛО със горното мнение п.п.п.п МИТАК, ма много си краси в бе
пич, слушай сега може би ти е странно, че не си ми сипатичен, но за мен си е напълно нормално, да, смятам за напълно нормално момче да не харесва момче не знам за теб.Може да кажа, че омега има готина прическа, ама иначе като цяло не мога да казвам колко е красив.Просто не го намирам за нормално.Както и да е.Пусни я тая мацка бе, може и да я познавам.Абе ти къде учеше?Познаваш ли една Жанина?Както и да е.Да приемем, че сме в добри отношения.Няма да се заяждам с тебе сега.
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Фев 2007 17:03
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|