Автор |
Съобщение |
Rensing
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Фев 2007 20:54
Бах, то верно дори не можеш да се регнеш 
|
|
|
|
 |
Поливача
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Фев 2007 21:03
ReCoNNeCt написа: Да така е , да им бяхне хакнали саита 
Ехх, жалко, че сме прости и не разбираме! 
___________________________________ Windows 2015 for users. Minimum requirements: 486 processor, 4 MB RAM, mouse. Requirements for more or less acceptable operation: Pentium XII-33 GHz, 64 GB RAM, digital Internet connection, game gloves.
|
|
|
|
 |
Loopmaster
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Фев 2007 21:04
Polivacha® написа: ReCoNNeCt написа: Да така е , да им бяхне хакнали саита  Ехх, жалко, че сме прости и не разбираме! 
Няма ли метъл разбирачи, които да хакнат форюмчето им 
___________________________________ Don't be a prisoner of your own style!
Цитат: Бла Бла Бла! В този прекрасен форум няма девствени! Евала на всички, защото знам, че всеки си има приятелка... поне в .jpg формат
|
|
|
|
 |
wannabe
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Фев 2007 21:11
Абе ше го хакнете вие сигурно и чекия не мое си набиете
|
|
|
|
 |
Поливача
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Фев 2007 21:14
ReCoNNeCt написа: Тоя ванейб е заклет чалго защитавач
Чалгата край нас промива мозъци... с него е свършено 
___________________________________ Windows 2015 for users. Minimum requirements: 486 processor, 4 MB RAM, mouse. Requirements for more or less acceptable operation: Pentium XII-33 GHz, 64 GB RAM, digital Internet connection, game gloves.
|
|
|
|
 |
Rensing
|
 |
|
|
ReCoNNeCt написа: ванейб

|
|
|
|
 |
botlik3
|
 |
|
|
ReCoNNeCt написа: Тоя ванейб е заклет чалго защитавач
Минимални познания по английски език....
___________________________________ И аз вече не знам защо още влизам в този форум...
|
|
|
|
 |
wannabe
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Фев 2007 21:16
ReCoNNeCt написа: Тоя ванейб е заклет чалго защитавач Мда така е,а пък тоя риконикт има завидни знания по англииски 
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Фев 2007 21:16
Тъкмо се зачудих как темата стана толкова дълга като се сетих , че иде реч за флууд... 
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
Поливача
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Фев 2007 21:18
ReCoNNeCt написа: Ся съм подготве по англ. , занм точно 0 думи 
Ми то първият срок не мина ли? 
|
|
|
|
 |
wannabe
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Фев 2007 21:22
The Chameleon написа: Тъкмо се зачудих как темата стана толкова дълга като се сетих , че иде реч за флууд...  Еми в крайна сметка ,,офанзивата'' вместо да срине чалга форума доказа че там всъщност средното интелектуално ниво е доста по високо от тука  Аиде приятна вечер и тея които минават първа смяна да лягат че си еб.ло мамата 
|
|
|
|
 |
Sirius
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Фев 2007 21:32
Ебаси, не мога да проумея как в тоя форум, нашичкия, са се събрали един тон шушляци и тампони, които мноооого ги радва перспективата да раздават форумно правосъдие и да обявяват...за Бога, форумни войни. Е толкова като ви се занимава с такива неща, теглете старкрафт, войни на воля.
Смешното е, че на улицата никой от вас не се прави на юбер-злия пич и чалга-хейтър, а се свива някъде и кротува, докато отминат чалгарите. И най-вече чалгарките. Защото, ви става едно такова гадно...Един вид, гроздето е кисело, дайте да го оплюем... Кретени.
|
|
|
|
 |
Kompoth
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Фев 2007 21:32
WannaBe написа: там всъщност средното интелектуално ниво е доста по високо от тука
Боят настава, тупат сърца ни...
|
|
|
|
 |
Loopmaster
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Фев 2007 21:39
Много бавно въри форюма на планета  Трудно ще го наспамя 
___________________________________ Don't be a prisoner of your own style!
Цитат: Бла Бла Бла! В този прекрасен форум няма девствени! Евала на всички, защото знам, че всеки си има приятелка... поне в .jpg формат
|
|
|
|
 |
Алминатора
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Фев 2007 09:55
ReCoNNeCt написа: Sirius написа: Ебаси, не мога да проумея как в тоя форум, нашичкия, са се събрали един тон шушляци и тампони, които мноооого ги радва перспективата да раздават форумно правосъдие и да обявяват...за Бога, форумни войни. Е толкова като ви се занимава с такива неща, теглете старкрафт, войни на воля. Смешното е, че на улицата никой от вас не се прави на юбер-злия пич и чалга-хейтър, а се свива някъде и кротува, докато отминат чалгарите. И най-вече чалгарките. Защото, ви става едно такова гадно...Един вид, гроздето е кисело, дайте да го оплюем... Кретени.  точно пък на мен не ми е станало гадно , но се отказах , а пък идеята не беше моя 
Ае стига си се оправдавал бе тъпанар тва "идеята не беше моя;друг ме накара" говори кво мекотело си всъщност.Всеки,който има глава на раменете си,си поема отговорността.
А,Sirius точно пък чалгарите най-много ги мразя.И кво ми пречи да набия няколко чалгарчета,при положение почти всички такива са тъпи гейчета?Аз не се скатавам.не се и занимавам с тях,защото падам на тяхното ниво.Пък като гледам всички тука казват едно-чалгарите спъват развитието на страната със селската си музика.
Тука чета некви мнения "ми за кво не го хакнахте,ала бала портокала",хах,да, ние поне направихме нещо.По-добре да направиш нещо,колкото и малко да е то,отколкото да стоиш отстрани и да гледаш.
|
 |
Disturbеd7470
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Фев 2007 10:05
Алминатора написа: ReCoNNeCt написа: Sirius написа: Ебаси, не мога да проумея как в тоя форум, нашичкия, са се събрали един тон шушляци и тампони, които мноооого ги радва перспективата да раздават форумно правосъдие и да обявяват...за Бога, форумни войни. Е толкова като ви се занимава с такива неща, теглете старкрафт, войни на воля. Смешното е, че на улицата никой от вас не се прави на юбер-злия пич и чалга-хейтър, а се свива някъде и кротува, докато отминат чалгарите. И най-вече чалгарките. Защото, ви става едно такова гадно...Един вид, гроздето е кисело, дайте да го оплюем... Кретени.  точно пък на мен не ми е станало гадно , но се отказах , а пък идеята не беше моя  Ае стига си се оправдавал бе тъпанар тва "идеята не беше моя;друг ме накара" говори кво мекотело си всъщност.Всеки,който има глава на раменете си,си поема отговорността. А,Sirius точно пък чалгарите най-много ги мразя.И кво ми пречи да набия няколко чалгарчета,при положение почти всички такива са тъпи гейчета?Аз не се скатавам.не се и занимавам с тях,защото падам на тяхното ниво.Пък като гледам всички тука казват едно-чалгарите спъват развитието на страната със селската си музика. Тука чета некви мнения "ми за кво не го хакнахте,ала бала портокала",хах,да, ние поне направихме нещо.По-добре да направиш нещо,колкото и малко да е то,отколкото да стоиш отстрани и да гледаш.
Ти си изключително прост. Не падна ли на тяхно ниво като се правеше на almighty във форума им? Лапай сега чушката.
___________________________________ The passions that drive us should be the ones we respect and admire. To feel contempt for one's own motivations is a vulgar thing.
|
|
|
|
 |
martinkfreеman
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Фев 2007 11:05
Алминатора написа: А,Sirius точно пък чалгарите най-много ги мразя.И кво ми пречи да набия няколко чалгарчета,при положение почти всички такива са тъпи гейчета?Аз не се скатавам.не се и занимавам с тях,защото падам на тяхното ниво.Пък като гледам всички тука казват едно-чалгарите спъват развитието на страната със селската си музика. Тука чета некви мнения "ми за кво не го хакнахте,ала бала портокала",хах,да, ние поне направихме нещо.По-добре да направиш нещо,колкото и малко да е то,отколкото да стоиш отстрани и да гледаш.
Тая "атака" на форума им няма да направи нищо  .
Flooding is just... fun.
|
|
|
|
 |
Kompoth
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Фев 2007 11:48
Абе ти вчера си спрял да пишеш в него форум и сега се правиш на ударен, аре съсичай се с дървен нож !
Нали те виждаме, че си същия.
|
|
|
|
 |
wannabe
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Фев 2007 18:08
Алминатора написа: при положение почти всички такива са тъпи гейчета?. Гейчета гейчета ма чалгарките им пускат нали.А е такива като тебе мъжаги по цял ден седат пред компютъра и  от време на време
|
|
|
|
 |
Shady
|
 |
|
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|